Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lenhardt: Nem hittem, hogy idáig süllyed a párt

BelföldEzektõl be kell kakaózni és van pofája még nyígni és persze a "vége", hogy támogatni köll zorbánt a betelepülés ellenében, miközben a megszálló zsidaj-cigány hordáról szó sincs és ez egy "ragyikális" g.ci. Már az elejétõl fogva Vona Gábor ellenzékéhez tartoztam, komolyan vettem a radikális változás jelszót, és nem kívántam középre simulva részt venni a parlamenti színjátékban valós eredmények nélkül – mondta Lenhardt Balázs az Erõ és Elszántság honlapján megjelent interjújában.

A Jobbik korábbi képviselõje – akit 2012 novemberében azért zártak ki a pártból, mert valódi elszámoltatást szeretett volna Szegedi Csanáddal szemben – a portálnak úgy fogalmazott: három évvel ezelõtt még nem hittem volna el, hogy idáig süllyed a Jobbik.

Nem is akarom sorolni a súlyos tévedéseket, árulásokat, de mindent elmond, hogy a választásokra készülõdve olyan balliberális „héroszok” kezdték pártját fogni, mint Heller Ágnes, Medgyessy vagy a Vonáról könyvet író Havas Henrik. Ezek az emberek 2014-ben még arra buzdítottak mindenkit, hogy ne szavazzanak a „náci” Jobbikra, amely szélsõséges nézeteivel veszélyt jelent minden demokratikusan gondolkodó szavazóra – emlékeztetett az egykori jobbikos. Szerinte a balliberális oldal – belátva, hogy az Orbán-kormány megbuktatására jelenleg nincs esélyük a Jobbik nélkül – „gumikesztyût húzva és kendõt kötve a szájuk elé, hogy ne is érezhessék a fasizmus fertelmes bûzét”, megkezdte a Jobbik szerecsenmosdatását a belpesti klubokban.

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

– Ha pedig sikerülne elérni a céljukat, és megbuktatják a Fideszt, akkor majd ráérnek undorodva félrehajítani ezeket a „vidéki bugrisokat” – tette hozzá Lenhardt Balázs. Mint mondta, nem kizárt, hogy a volt bajtársak mindezt észre sem veszik hatalmi vágyakozásukban és feneketlen Orbán-gyûlöletükben. – Most ugyanis ott tartunk, hogy a Jobbik prominensei szerint nem is Soros, hanem Orbán a valódi ellenség. Ez pedig óriási politikai vakság – jelentette ki a volt jobbikos.

Az illegális bevándorlás kapcsán Lenhardt úgy fogalmazott: a migráció tényleg kulcskérdéssé vált a XXI. században, és „a néppárti zsúrfiúknak üzenem, hogy a valódi modernitás nem a szûk zakókat és nadrágokat jelenti, hanem azt, hogy a valós problémákat idõben fel kell ismerni és gyorsan megoldani”. – Ebben pedig Orbán kiválóan vizsgázott, ahogyan a Brüsszellel való szembenállásban is teljes mellszélességgel támogatnunk kell, mert az országért harcol – hangsúlyozta Lenhardt Balázs.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2017-12-14 14:28
"...és ha sem az ellenséget, sem magunkat nem ismerjük, akkor minden egyes csatában feltétlenül végveszély fenyeget bennünket."
Szun- Ce

A csak a saját érdekeiket szem elõtt tartó pártok, a durván növekvõ bürokrácia és államhatalom,
A másik oldalon, a nemzedékrõl nemzedékre, különösen szellemileg legatyásodott lakosság, saját múltja ismerete nélkül teng egy jövõ nélküli nagy semmiben.

Magyarország nem eltûnni fog a föld színérõl(az ismert Európávak együtt), hanem már "jóval"az eltûnõben van
396 #2 Kujak
- 2017-12-17 10:19
s_box

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
3,398,691 egyedi látogató