Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kovács Zoltán: leáldozott a liberális világnak

BelföldNos, ha még nem köptetek, akkor talán most, mint a maci! Ezek a képmutató farizeus ügynök-micsodák, akiket akasztani kellett vona már 10 éve es, de meg halomra hányni, mint a rókabõrt...és ez az ostoba baromarcú nép meg ...várja a Jézuskát! A kormányszóvivõ szerint leáldozott a liberális világnak, „értelmetlen, sehova nem vezetõ politikai korrektséggel” nem lehet politikát csinálni és a valóságról beszélni.

Kovács Zoltán a PestiSrácok.hu-nak adott karácsonyi interjúban azt mondta, a jövõ évi országgyûlési választásokon a kormánypártoknak nem is feltétlenül az ellenzékkel kell megmérkõzniük, hanem az azok mögött álló informális és gazdasági hatalommal, amely kimeríthetetlen erõforrásokkal bír, és amely „el akarja takarítani az útból” a migrációt akadályozó és ellenzõ magyar kormányt.

Kérdésre válaszolva a kormányszóvivõ az év sikereként a magyar gazdaság teljesítményét említette, megjegyezve, az

„nem szenzáció, mert kemény munka és kormányzati teljesítmény van mögötte”.

2017 meglepetésének pedig azt nevezte, „az ellenzék még mindig nem jött rá, hogy a valóságról kellene beszélni, és akkor könnyebben jutnának el a választókig”.

Az év botránya pedig szerinte talán az, hogy milyen szexuális zaklatások történtek. Kiemelte, errõl a problémáról már évtizedekkel ezelõtt beszélni kellett volna és ki kellett volna alakítani az egészséges mechanizmusokat. Úgy fogalmazott: értékalapon közelebb van hozzánk az a rendszer, amellyel ezeket ki lehet védeni.

„A balliberális oldalon show-elemként kezelik a szexuális zaklatásokat és leszámolásos formát öltenek az írások. Nem vagyok biztos benne, hogy ez segít az ügynek. Az aktivista és mozgalmár álláspont nem jó ómen a probléma megoldásához”

– mondta Kovács Zoltán.

A „nyugati migránstámogató politika” változását firtató kérdésre válaszolva arról beszélt, hogy „a valóság végre áttörte a hallgatás és a félrebeszélés falát, és kezdi megmutatni magát”.

„Magyarországnak és a magyar kormánynak is köszönhetõen sikerült lebontani azt a falat, amely eltakarja a valóságot az európai közvélemény szeme elõl. Ebben tagadhatatlanul van szerepünk. A valóságról mi kezdtünk el elõször beszélni. Ezzel sokat tettünk, van még feladatunk, de az idõ nekünk dolgozik”

– közölte a kormányszóvivõ.

Megjegyezte, Nyugat-Európában nem nagy erõsség a belátás. Hiába van valakinek igaza, annak elismerése nem egyik napról a másikra történik. Ez zajlik most is – tette hozzá.

„A félrebeszélés falát ledöntöttük, a brüsszeli és nyugati politikusok most másik falat építenek, vagy éppen paravánt húznak a valóság elé”

– válaszolta arra a kérdésre, számít-e az uniós migránspolitika változására.

Kovács Zoltán a jövõ évi országgyûlési választásokról szólva kijelentette:

„2014-ben azt hirdettük, hogy folytatjuk, a 2018-as választásoknak pedig az a tétje, hogy folytathassuk”.

Kitért arra: hét év szisztematikus kormányzati munkájával, kockázatokat vállalva és kockázatos döntéseket is hozva nagyon komoly eredményeket lehetett elérni a nemzeti alapú kormányzásban, amely Magyarország és a nemzet mozgásterét alapvetõen megváltoztatta. Hangsúlyozta, hogy a jelenlegi világban, a globalizációban a nemzet a legjobb megoldás és így egy nemzeti kormány.

„A közeljövõben ugyanis azt a konstrukciót is ki kell építeni, amely engedi, hogy a természetes és elkerülhetetlen globalizációs folyamatoknak a részévé váljunk, de gondoskodik arról, hogy a hagyományaink, az alapértékek, amelyek életünket irányítják mûködõképesek maradjanak”

– fogalmazott.

Kovács Zoltán azt mondta, egy kormánynak az a jó, ha egy felelõs, jól mûködõ ellenzéke van. Hogy ki hogyan számol el a lelkiismeretével a baloldalon vagy a Jobbikban, az csak rájuk tartozik, és majd a választó ítéletet mond mindenkirõl – jegyezte meg a kormányszóvivõ, aki úgy fogalmazott: „mi tiszta lelkiismerettel megyünk bele a küzdelembe, hiszen a kormányzati teljesítmény, az elért politikai célok azok kiteríthetõek az asztalra”.

Miután Orbán Viktor miniszterelnök a lázadás évének nevezte az ideit, a kormányszóvivõ egy kérdésre válaszolva a magabiztos remények éveként beszélt 2018-ról.

A jobboldali sajtó ellenzéki orgánumok általi megbélyegzésérõl, a propagandistázásról szóló felvetésre azt kérdezte: amikor az ellenzéki médiumok az ellenzék üzeneteit juttatják el a nyilvánossághoz, akkor azt minek nevezzük?

Kijelentette: ha egy kormány az üzeneteivel a sajtón keresztül el akar jutni a nyilvánosságig, az nem propaganda, hanem a politika alapvetõ természete. A politikacsinálás alfája ugyanis, hogy a saját érvek, információk, üzenetek, közlendõk a nyilvánosságban is megjelenjenek. Aki nem tud errõl gondoskodni, az nem tud jó politikát csinálni – fogalmazott.

Hozzátette: „az emberek nem hülyék. Az emberekkel a valóságról kell beszélni és meg kell kérni õket, hogy mondják el a véleményüket. A kormány pontosan ezt teszi. A propagandázás mantrázásakor is a valóságérzékeléssel van probléma, semmint azzal, hogy ki hogy használja a rendelkezésre álló eszközöket, a nyilvánosság elérését”.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2017-12-25 18:06
78.media.tumblr.com/22f8b385280e54adcc7d89960e3939c1/tumblr_p1ih6pz8Hv1uo320jo1_500.png78.media.tumblr.com/0759cd3ebc4c44f9595489678b043455/tumblr_p1cwk3emAa1uo320jo1_500.jpg Rogán Cecília :)
131 #2 lalapapa
- 2017-12-26 01:30
akkkor
6x6x6 times miatyank es ammenns_hihi
80 #3 monguzking
- 2017-12-26 10:20
lényegében mindegy...szerintem igy meg ugyis de biztosan pusztulni fog emberiség...sokkal kevesebb idö maradt hátra az összeomlásig mint akkárcsak tudosok is sejtennék

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.53 másodperc
3,398,686 egyedi látogató