Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tagad a volt fõkapitány

BelföldDübörög a kereszt-lény kurzus! Csak így tovább, bár ez még pitinek is piti keresztényi cseleskedés. Az álpintér-maffia most feldobott egy kishalat. Na és? Ármós Sándor szerint tévedés, hogy beismerésben lenne
Korábbi bejelentésével ellentétben mégsem folytatta vallomását büntetõperének csütörtöki tárgyalásán Ármós Sándor, volt megyei rendõrfõkapitány, akit azzal vádolnak, hogy a Belügyminisztérium tisztviselõjeként korrup­ciós ügyekbe keveredett, és több millió forint kenõpénzt vett át. A PestiSrácok.hu beszámolója szerint a rendõr dandártábornok a per decemberi kezdetekor a Fõvárosi Törvényszék katonai tanácsa elõtt azt mondta: a vádirat tartalma csaknem szóról szóra leírja a történteket.

Állítása szerint valóban vett át nagy összegben pénzt, de azt a Belügyminisztérium egyik magas beosztású dolgozójának adta át, az illetõt azonban nem nevezte meg. Ármós a portál kérdésére most azt mondta, téves értelmezésen alapul az, hogy beismerésben lenne.

Fotó: MTI

Több millió forint kenõpénz átvétele a tábornok elleni vád

Ármós Sándor korábbi vallomásában arról beszélt, hogy két éve segítséget kért tõle a másodrendû vádlotthoz köthetõ cég lobbistája. A dandártábornok szerint a beszélgetésen elhangzott, hogy az Orbán–Simicska-háború kirobbanása óta az oligarchával sokáig együtt dolgozó vállalkozás nagyon nehéz anyagi helyzetben van, ezért azt szerették volna kérni, hogy Ármós tudakolja meg, van-e esélyük állami támogatást kapni egy Balaton környéki beruházáshoz.

Ármós a bíróságon azt vallotta, ígéretet tett nekik arra, hogy segít, majd ezek után beszélt a Belügyminisztérium egyik kormánytisztviselõjével, aki azt mondta neki, hogy a támogatás összege 2,4 milliárd forint, amelybõl az egyszázalékos visszaosztást – 24 millió forintot – az eddig megszokottaktól eltérõen nem utólag, hanem elõre kérik. A vádlott decemberben hangsúlyozta, a másodrendû vádlott és környezete elõször visszautasította az ajánlatot, emiatt újra találkozott belügyi kapcsolatával, majd abban állapodtak meg, hogy elég, ha 10 millió forintot fizetnek az érintettek.

Erre az összegre már a másodrendû vádlott is igent mondott, majd a pénzt egy fekete táskába rakta, és azt egy budapesti szállodában egy közvetítõ útján átadta a tábornoknak. Ármós nyomatékosította, hogy a milliókkal teli táskát õ eljuttatta a belügyi tárca egyik tisztségviselõjének.

Lapunk tavaly júliusban elsõként írta meg, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) jelzésére több mint hétmillió forint értékû kenõpénz átvétele közben érték tetten a Belügyminisztérium állományában lévõ Ármós Sándor rendõr dandártábornokot a Központi Nyomozó Fõügyészség (KNYF) munkatársai. Ármós és öt társa ellen vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés és más bûncselekmények miatt emeltek vádat.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-01-06 08:16
Hja, ma már kormányzati zsidó-cigány bûnözés viszi a prímet, bár a magyarok is szaporodtak sokat az elmúlt álpintérsanyás 7 év alatt a cigány-zsidó mög visszaesett, mint cserép a tetûrõl. Magánstatisztika, magánmegrendelésre.

Hét év alatt megfelezõdött a bûncselekmények száma
ORFK: A prevenció és a rendõri létszámnövelés áll az eredmények mögött

Hét év alatt mintegy 55 százalékkal csökkent a bûncselekmények száma Magyarországon – tudta meg lapunk az Országos Rendõr-fõkapitányságtól. A kimagasló eredmény mögött sokrétû munka van: a prevenció és az egyenruhások létszámának növelése mellett például javult a felderítés, még a régi ügyeknél is.

Javult a reagálási idõ, gyorsabb és hatékonyabb a nyomozati tevékenység és jelentõs változást hozott az úgynevezett intézkedési kultúraváltás is – sorolta az elmúlt évek eredményeit lapunknak az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK). Hozzátették: a tömegrendezvények rendõri biztosítására kialakított gyakorlat széles körû elismerést váltott ki mind hazánkban, mind külföldön, és más államok rendõri szerveinek érdeklõdését is felkeltette. De a kultúraváltáshoz tartozik az is, hogy a rendõrök csak jól látható helyen traffipaxoznak. A professzionális, empatikus, ám következetes rendõri gyakorlat fõként a párbeszédre és a prevencióra épül.

Az MSZP vezette kormány idején kétszer annyi volt a bûncselekmények száma: míg 2010-ben több mint 400 ezer, addig 2017-ben csupán 195 ezer bûnesetet regisztráltak. Az adatok szerint tehát közel 55 százalékkal csökkent a bûnesetek száma.

Fotó: Kurucz Árpád

Tisztavatás a budai Várban. Az egyenruhások szemlélete is változott az utóbbi idõszakban

A rekordteljesítmény mögött sokrétû és kemény munka áll. Az elmúlt években véghez vitt bûnügyi technikai fejlesztések, a hatékonyabb helyszínelés és a nyomrögzítés például növelte a felderítéseket. Sõt egyre nagyobb számban zárnak le eredményesen régi, kihûlt aktákat is, mivel a korábban rögzített nyomok, anyagmaradványok a technika fejlõdésével hosszabb idõ elteltével is elvezethetnek az elkövetõhöz.

A gépjármûlopások és a lakásbetörések felderítése kapcsán pedig országos szintû koordináció zajlik, amelyet a fõkapitányi biztos koordinál – részletezték.

Jelentõsen nõtt a rendõrök létszáma is, 2013 óta négyszer annyi, közel háromezer egyenruhást neveztek ki tavaly, ahogy a polgárõrök is egyre nagyobb számban vannak jelen az utcákon. A jelenleg is mûködõ 300×100 Biztonság program háromszáz településén száz polgárõr a közbiztonság erõsítését és a lakosság biztonságérzetét erõsíti. Az ORFK adatai szerint a programban részt vevõ települések 90 százalékában jelentõs mértékben csökkent a regisztrált bûncselekmények száma, valamint nõtt az ott élõk szubjektív biztonságérzete.

Mindez azonban még önmagában kevés ahhoz, hogy a rendõrség hét év alatt megfelezze a bûncselekmények számát. A siker egyik kulcsa a prevenció, amely csak akkor hoz kézzelfogható eredményt, ha minden korosztályt megszólít és elér. Az idõskorúak védelmében a Budapesti Rendõr-fõkapitányság, Komárom-Esztergom, Pest és Somogy megye rendõr-fõkapitánysága mûködteti azt az idõskori kortárssegítõ programot, amely a bûncselekmények visszaszorítását, a szubjektív biztonságérzet javítását tûzte ki céljául...http://magyaridok...a-2646625/
267 #2 Perle
- 2018-01-06 12:40
Ha az ember kicsit utána olvas a fõkapítány és a hozzá hasonlóak ügyének, akkor nem tudja kiverni a fejébõl Imre egyik könyvének címét Nekem errõl azonnal az ugrott be, de ki sem megy a fejembõl, ha egy bukott , de újabb tejelõ pozicióba áthelyezett fõrendõrökrõl hallok, olvasok. Ezeket a magas beosztásu személyeket a kutya sem világítja át, mielõbb munkába áûllnának?

http://hvg.hu/itt...tja_a_magy
272 #3 Kameleon
- 2018-01-06 13:41
Sziasztok! Kicsit visszatérek, hogy az állóvizet... és körbõl a szemetet kitakarítsák. Remélem nem baj? Jaj! Majd küldök egy listát.

Imre, emlékszel, hogy szólt a "legenda" õ mikor lehet szabad?
https://youtu.be/...
https://youtu.be/...

Zoom: Pintér Sándor valószínûleg nyugdíjba megy
https://zoom.hu/h...ijba-megy/

DÖNTÕ CSAPÁS!


"Posta Imre már egy ideje minden fórumon hangot ad azon véleményének, hogy Pintér Sándort egy klón helyettesíti, mert õ maga már nem él! Elmélete szerint azért kell eltitkolni halálát a nyilvánosság elõl, mert puszta létezése is elegendõ visszatartó erõvel bír, az elmúlt évek politikus bûnözését ismerõ, és azt felfedni szándékozók felé." - Szentkoronarádió

"Éppen most olvastam most a Posta Imre honlapján,hogy a Pintérrõl készült kép hamis. Szerinte egyébként is ez már nem az az ember akinek a nevét viseli. Mielõtt legyintenénk rá érdemes egy-két dolgot megvizsgálni." - Szeszák Gyula

"(ál-Pintér Sándor, Mossad) Nagykövetségeknek is továbbítva!

De éppen ma hozott egy mélyebb személyi összefonódást és Mossad titkosszolgálati szálat boncolgat, a jelenlegi belügyérrel, Pintér Sándorral és a Fidesz-kormányzattal összefüggõ, a légügyi és a szervezett bûnözés kapcsolatát is boncolgató írás. Egyébként itt kívánom megjegyezni, hogy több adat, gyanús körülmény is arra utal, hogy a jelenleg Pintér Sándornak mondott személy, nem azonos azzal, akit korábban, mint ORFK vezetõ és belügyminiszter, valamit kiváló és nemzetközileg is érdemes, közismert szervezett bûnözésben, olajozásban, gyilkosságok elkövetésének megszervezésében, bûnpártolásban, gyilkosság elkövetésére való felbujtásban is érintettnek vélt a nyomozóhatóság és a közvélemény egyaránt kiérdemelt megbecsülésétõl övezve. A személycserére valamikor 2009 szeptember közepe tájékán került sor, aleterego és a szokásos legenda kialakítása formájában, szintén Mossad-os háttérmunka segítségével.
Magyarul mondva, az a személy, akire most Pintér Sándorként és belügyminiszterként tekintünk, nem azonos a korábbival!

Ezt az egyre többek számára nyilvánvaló személycserét nem csak a saját elemzéseim, hanem NBH-s források is megerõsítették. Az alapfeljelentésnek egyik mellékágaként, de nemzetbiztonsági szempontból kiemelt fontossággal kérem kezelni ezt az ügyet is, bármennyire is "vad" elképzelésnek tûnik. A szóban forgó eredeti személy - rossznyelvek szerint - egy maffia tûzpárbaj egyik áldozata lett, s azóta a család is direktben áll a Mossad fennhatósága, ellenõrzése alatt, ugyanúgy, mint az alábbi írásból kitûnõ módon, Magyarország aktuális kormányainak sok tagja." - Posta Imre

"Magyarországon nincsen politika. Jelen pillanatban minden politikai párt illegitim." (2009) Videó: https://youtu.be/...

SzerinteTEK ki van a képen és miért?
http://www.magyar...;c_start=0

Pintér Sándor ÚJRA-TÖLTVE!!
http://www.magyar...;c_start=0

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
3,450,396 egyedi látogató