Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Patika-államosítás, ahogy azt megmondtam

BelföldSemmi vész, csak örömmel tudatom, hogy mások is kezdenek látni és még le is írják és még meg is jelenhet a "konteójuk". Bár a cikk kicsit felületes és nem jelzett egyéb folyamatokat, de az irány ettõl még vektor. Az "állami patikák" gyógyszerészeit elõbb tulajdonosi körbe cibálták, nehogy szétszéledhessenek, ha úgy hozza a "kollektivizáció". Márpedig úgy hozza. kamara kussol, mert ez a dolguk és persze a E-vényekkel van szívás bõven, de sebaj. Ez egy ilyen "ország", örüljünk, hogy van, illetve úgy tûnik, mintha, pedig tudjuk jól, hogy nincs és nem igaz a fele se! Jó nagy pénzek vándorolnak Lázár és más érintett strómanók zsebébe, erre mérget is adnék!


Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-01-13 10:59
Állami mobilszolgáltató jöhet
Két opció lehetséges: új piaci szereplõ létrehozása vagy valamelyik meglévõ felvásárlása
Somogyi Orsolya
A magyarországi távközlési piacon túlságosan magasak a fogyasztói árak, a megoldást egy állami mobilvállalat létrehozásában látja a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter.

Nem szabad lemondani az állami tulajdonú mobilszolgáltató létrehozásáról a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter szerint. Lázár János Hódmezõvásárhely-Szikáncson, egy lakossági fórumon beszélt a távirati iroda tudósítása szerint arról, hogy korábban a privatizáció miatt voltak óriásiak a gáz- és villanyszámlák, a rezsicsökkentést pedig azért lehetett végrehajtani, mert ezek a cégek részben állami tulajdonba kerültek. Fontos eredménynek nevezte, hogy sikerült állami kézbe venni az 1994 és 1998 között privatizált közmûszolgáltatásokat.
Állami tulajdonban lévõ mobilszolgáltató viszont nem mûködik, ami Lázár szerint azért volna fontos, mert a széles sávú internet közösségi alapszolgáltatás.http://magyaridok...t-2674264/
267 #2 Perle
- 2018-01-13 12:02
Elõvásárlási jog illetheti meg az államot a világörökségi ingatlanokra:
http://www.atv.hu...t-az-allam

Hogy aztán maguknak felújítsák, elprivatizálják, vagy eladják azokat gazdag araboknak.
Bár hinni lehetne abban, hogy ezek az ingatlanok a közé maradnak!
A gengszterváltás után is így mentek át állami ingatlanok az új vezetõk részére.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,399,994 egyedi látogató