Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Alain Delon: 'Utálom ezt a kort, hányok tõle...sajnálkozás nélkül hagyom majd itt a világot'

GondolatokJé, õ is bankrabszolga, devizás, vagy csak kísérelte leleplezni ezt a rohadt zsidó bûnözõ bandát? Delonkám, nem kell ehhõ sikeres sztárnak és 80+-osnak lenni ám. Már rég így gondolom én is és nem vagyok egyedül. Sajnálkozás nélkül fog meghalni, mondta a leghíresebb francia színészek egyike, a 82 éves Alain Delon a pályafutása 60. évfordulóján adott interjújában, amelyet csütörtökön közölt a Paris Match.
Alain Delon: "Utálom ezt a kort, hányok tõle...sajnálkozás nélkül hagyom majd itt a világot"

"Az élet már nem tartogat számomra sokat, mindent megismertem, mindent láttam már. De mindenekelõtt utálom ezt a kort, hányok tõle" - közölte a színész a lappal.

Úgy érzi, minden elromlott:

"Nincs többé tisztelet, nincs adott szó. Csak a pénz számít. Egész nap csak a bûnözésrõl hallunk. Tudom, hogy sajnálkozás nélkül hagyom majd itt a világot".

Delon az interjúban mesélt pályafutásáról, családjáról, a nõkrõl, akiket szeretett és a barátairól, akiket elveszített.

Szinte mindannyian meghaltak már - mondta A párduc címû, 1963-ban bemutatott film legendás sztárja, akinek legutóbb az augusztusban 79 évesen elhunyt Mireille Darc színésznõtõl kellett elbúcsúznia, akivel a hetvenes években élt együtt. Delon az interjúban elárulta, hogy manapság nem találja "az igazit".

"Nem állítom, hogy nincsenek jelöltek, akad vagy tíz, de egyikük sem olyan, akivel be tudnám fejezni az életemet. Egy olyan nõt tudnék elvenni, aki kész lenne elkísérni a végsõ pillanatig" - fejtette ki a színész.

A legutóbb tervbe vett, La maison vide címû filmjével kapcsolatban, amelyet Patrice Leconte rendezésében Juliette Binoche-sal forgatott volna, elmondta, hogy a produkció nem készült el, de megjegyezte, hogy egy utolsó filmre még szívesen vállalkozna.

A mozikban Delont 2008-ban láthatta a magyar közönség legutóbb az Asterix az olimpián címû vígjátékban, amelyben Julius Caesart alakította.

atv.hu/MTI
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-01-12 09:34
,hogy ez mind szép és igaz, de ezzel a sok mocskos zsidóval hagyjuk itt a világot utódainknak ?
Tudunk akkor a szemükbe nézni , amikor majd ismét találkozunk ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
4,602,813 egyedi látogató