Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Filmajánló: Szkíta (2018, orosz)

KultúraEgyre jobb meséket költenek a maciék. lassan átmegyünk fiksönbe. Itt bemutatják, hogyan irtotta ki a szkitákat (és természeti istenüket) a "keresztény" torzsalkodás és mégis a szkiták voltak a legjobb harcosok, no meg Grisa a keresztény hogyan vált szkítává és miképpen szállta meg a medveszellem...de tényleg jó. Véres is, akcijódús és persze sokat megtudhatunk belõle a valamirõl. Na, ki hisz még a sok "istenhívõnek"? kaméleon, neked különösképpen ajánlott. Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-01-21 17:36
Eh, ezek a mondvacsinált "istenek" és az õ "állatkertjeik".

Ha árulkodni mersz bárkinek, azt bántani fogom

Megrázó történettel indult az az új szivárogtató oldal, amelynek célja, hogy elõsegítse a különféle vallási felekezetek átláthatóbb mûködését. Az elsõ, általuk nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint a Jehova Tanúinak egyik amerikai közösségében az elöljárók tudtak a rendszeres családon belüli nemi erõszakról, de hosszú évekig eltitkolták azt.

Több éven keresztül zaklatta szexuálisan két lányát egy férfi az Amerikai Egyesült Államokban, a Jehova Tanúi egyik közösségében. Az idõsebb lány 5 éves volt, amikor 1974-ben az apja elkezdett erõszakoskodni vele. A fiatalabb lány molesztálása 3 éves korában kezdõdött. Az erõszak és a zaklatás addig tartott, amíg mindkét lány el nem költözött otthonról. Egy január elején nyilvánosságra került iratcsomag szerint a zaklatásról tudtak a vallási közösség elöljárói, ám nem tettek semmit.

Sõt, az egyik levélben azt is írták, hogy attól tartottak, hogy a feltételezett elkövetõ jogai sérülnének, ha nyilvánosságra kerülne az ügy.

A nemrég indult FaithLeaks nevû honlap a Jehova Tanúival kapcsolatos dossziéban 69 oldalnyi dokumentumot hozott nyilvánosságra. Ebbõl rögtön az elsõ az a levél, amelybõl több részlet is kiderül a két lány ellen elkövetett borzalmakról. Miután az idõsebb lány felvette a kapcsolatot az egyházi vezetõkkel, egy konferenciahívás keretében meséltették el vele a történetét. A levélben errõl azt írták:

Bár az alany nagyon érzékeny volt, és idõnként nehéz volt vele beszélni, amit elmondott az logikusnak és racionálisnak tûnt.

A nõ elmesélte, hogy gyerekkorában az apja rendszeresen érzelmi és fizikai erõszaknak vetette alá, a sérüléseit kórházban kellett kezelni, és a tanárok is észrevették. Amikor az iskolában a sérülésekrõl kérdezték, hazudott arról, hogy hogyan keletkeztek, az apja pedig mindig ragaszkodott ahhoz, hogy jelen legyen ezeken a megbeszéléseken...https://24.hu/koz...ani-fogom/

De, hogy világosabb legyen!

Putyin megmártózott egy jeges tóban
888-s3.s3.eu-central-1.amazonaws.com/kepadatbazis/c38062ff2d926dd2b265573f2411c3066b5bcc31/9ab0bde95a41f7f9eade379f06b56ad0221d7253.jpg

Vlagyimir Putyin orosz elnök is megmártózott a Seliger-tóba vágott mélyedésben az ortodox vízkereszt ünnepén, január 19-én. Az elnöki csobbanásról videófelvétel is készült.

Az orosz elnök Moszkva északi részén csobbanással tisztelgett vízkereszt ünnepe elõtt. Január 19-én keresztelte meg Jézust Keresztelõ Szent János a Jordán folyó vizében, így ezen a napon az ortodox keresztények minden évben csobbanással ünnepelnek, általában a legközelebbi folyóba ugranak bele...https://888.hu/ar...e=hirstart
80 #2 monguzking
- 2018-01-21 18:01
sajnálom hogy magyar megoszto oldalak nem forditanak orosz filmeket pedig szerintem lenne rá igény hisz dél-koreai filmeket is sokan megnézik
272 #3 Kameleon
- 2018-01-21 18:59
Így van Skif. Bachus Imre nééé mán mit találtam. Õ KI? www.facebook.com/...0219006179

Szépen izzik a levegõ!

www.kephost.com/images/2018/01/21/Brat.jpg
4 #4 Posta Imre
- 2018-01-22 13:43
Kaméleon, nem tudom, nem ismerem, csak most jöttem.

Monguz, majd fordiccsák, hivatalból, csak most nagy a kesze-kuszaság, még macilandban is. Pont azt csinálják, mint itt. Mindenkiben táplálják a reményt, hogy hátha, meg talán, mintha fontos lenne "kersztlénynek" Lenin, de hát közben azt is mutatják, hogy a "keresztény" mivolt lényegében ugynazt a sunyi görény hazug bandát takargatya, mintha bármi más lenne az illetõ, miközben a "primitív" valahogy éppen erkölcsi fölényben, de elpusztulva kerül ki "gyõztesen". Jó zsidó szokás szerint ott van a "tükör" és meg van mutatva, mi a helyes és mi nem az és az is, hogy a helyes úton járók méltán érdemelt sorsa a gyors és nem fájdalommentes halál. Córesz van. ilyen forgatókönyvekhez azért sok okos rabbinak össze kellett gyûlölnie, nehogy félreérthetõ legyen.

Kaméleon, milyen levegõ? Hol? Már elszítták rég és helyette hol a töményt, hol a pokolként használják éter-ízesítõnek. Én csak tömény fingszagot hallok, de azt busásan és alázattal. s_hihi
4 #5 Posta Imre
- 2018-01-22 18:51
Na itt van a zsidó sámánbiznisz is! Jól felépített viking-szerû táltos-nyekergés.
https://www.youtu...Rg_8NNPTD8
118 #6 keepfargo
- 2018-01-22 22:14
Baj van, fiúkák és leánykák, van, volt és lesz. Mert erkölcs nincs, csak erre költs van.

Igy azután nem érünk rá - semmire - s így az ÉR-ésünk késlekedik. Akad, aki elÉR valamit, egyedül, vagy kis családjával, de csoportosan nehezen akar menni. Mindíg akad aki elárulja az Ügyet, vagy az élére akar állni olyan mozgalomnak, aminek nem eleje kell legyen, hanem szélessége, mélysége; kiterjedése és átfogó hatása.

Erkölcs nélkül azonban semmi nem akaródzik menni, és miért is menne....? Hiszen, ahogy a nagy Osho említette többször is; az erkölcs egy társadalom legmagasabbrendü terméke kell(ene) legyen, ami nélkül semmi sem megyen (jól). Na, itt tartunk ma is. Lopnak, csalnak és ahogy a tízparancsolat is megfeledkezett róla, vagy szemérmesen elhallgatta: hazudnak is.

Majd ha lesz bennünk elég bátorság vagy botorság (na, né má´hogy ezek milyen közeli rokonok lehetnek!), hogy elö is álljunk a farbával (farba, farbe, szín; a huncut német nyelvén ), tehát színt merünk vallani, merjük vállalni a libsi média megkövezési kísérleteit, akkor lehet valami össznépi esélyünk. Bár a személyes tapasztalatok óvatosságra intenek, mégsem látok más kiutat mint pl. a holokamut széles körben lemezteleníteni, s ezzel a "bünös nemzet" ránk-kent hamis festett színét örökre letörölni magunkról.
A zszizsikeket megnyugtatandó: én nem a bünösségüket akarom a fejükre olvasni, a cinkosságukat ebben a nemzetgyalázó hazugságtömegben, hanem a hülyeséget akarom, nem mint bünt, hanem mint végzetes hibát kiemelni és a helyére tenni. A hülyeségnek ne az viselje a következményeit, akivel szemben (az összes európai kultúra, söt az emberiség mai írott -értsd: összehazudott - történelmi tudata) elkövetik, hanem aki elkövette és ma is elköveti (ld. Izrael és a palesztínok meséje).

Lehet-e , utólag korrigálni, kiegészíteni a tizparancsolatot? Ha lehet, biztos, hogy nem bízzák egy buddhistára. Pedig, ha egymás közt akarnák elintézni, jujdejó-keresztyén urak, akkor megint elvész a sok bába közt a gyermek, mint eddig mindíg, s ahogy a zsinatok össze-vissza hazudoztak Jézus szellemi-lelki örökségéröl, ugyanúgy egy új tízparancsolat is tele lenne tisztátalan dolgokkal.

Amit pedig - egyelöre - a legsötétebbnek látok, az az, hogy nem merünk visszamenni az ösök teljes hagyatékához. Részben, mert nem is tudjuk, mi minden van benne, részben mert elavultnak, idejétmúltnak képzeljük. Na, de hogy képzelhetünk idejétmúltnak olyasmit, amit teljességében nem is ismerünk?

Tehát itt (is) van egy eltemetett eb (van több is; az egyik eltemetettebb, mint a másik), így tehát azt javaslom szerényen kenteknek, hogy ki-ki mielöbb vegye kezébe a rovásírásunkról eddig feltárt "info"-kat és döbbenjen bele a tudat: itt a kód-rendszer, a gyógyír egyik fajtája a kezünkben. "Csak" meg kellene, vagy illene, értenünk, aztán megpróbálhatnánk aszerint élni...

Maradtam tisztÖLettel; az északi vártán, jobb idökre várván (na meg egy kis valós ébredésre)...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.79 másodperc
3,893,143 egyedi látogató