Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre: Fidesz hívõknek! (valójában Tulok szerzeménye, de most lényegtelen)

BelföldA Sátán keze a rablástól a szervkereskedelemig látszik Az aranybulla helyett MOSZAD ügynökök díszmagyarban
A FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos „rendszerváltozás” után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot „élete fõmûvének” tartó, magyar származású amerikai milliárdos támogatásával végezhette el külföldi tanulmányait. Orbán (Orsós) izraelita nagyanyai származásával alkalmas személynek találtatott. A Nemzeti Kerek asztal tárgyalásain 1989-ben néhányadmagával „képviselte” a fiatal demokrata érdekeket, hogy 1989. október 23-án az ország népének megkérdezése nélkül, áldásukat adják, az 1949. évi XX.-as törvényként, szovjet erõszak hatására beiktatott 1936-os, buharini Alkotmány mintájára készült, 1989-ben adaptált, az MSZMP által módosított „ideiglenes” Alkotmányra!
A FIDESZ anyagi forrásainak biztosítását Pintér Sándor, akkori Országos Rendõrfõkapitány látta el. Mivel az Antall kormány ez idõtájban, a kiskunhalasi fõgyûjtõ KM1-es tankállomás gazolin készletének fosztogatásával, és a rablóprivatizációval volt elfoglalva, Gergényi Péter, Bács-Kiskun megyei rendõrfõkapitány óvó szárnyai alatt, az olaj -és szesz maffián kívül, Pintér Sándor irányítása alatt a nemzetközi kábítószer, fegyver -és szervkereskedelem bevételeibõl is részesült. Orbán elsõsorban a Bács-Kiskun megyei vállalkozókat látogatta rendszeresen támogatás begyûjtése végett. Így tett szert 400 millióra Sepsi Lászlótól, a határokon elkobzott zárjegynélküli cigaretták átjátszásából, melybõl Sepsi milliárdokat forgalmazott, de Orbán nem vetette meg, a szeszhamisításból származó kenõpénzek „jutalékát”, és az olajszõkítés védelmet élvezõ orgazdáinak juttatásait sem!


Flaisz Ferenc, a „Kakas”, csak bevallása szerint 1 milliárdot adott át Pintérnek, aki a késõbbi belügyminiszteri szék reményében hûen szolgálta magyarországi és amerikai gazdáját. Tevékenységüknek köszönhetõ a kiskunhalasi kiserdõben lefejezett hullák, vagy a sorozatos, azonos módszerrel elkövetett rendõr „öngyilkosságok” is!
Orbán, Soros kegyeltje, számára jó tanítóra lelet. A FIDESZ hatalomra jutása elõtt ismeretséget köthetett, az alvilág összes szereplõjével, akik összehangolt tevékenységét Pintér mesterien irányította. Pintér ugyan 1996-ban lemondásra kényszerült, ami olcsó ár volt ahhoz képest, hogy Olaszországban, a nemzetközi maffiabûntársai 20 év börtönbüntetéseket kaptak, de beletenyerelt az akkor éppen hatalomban soros Horn-Kuncze duó olajügyleteibe is. Kuncze félreállította ugyan, de a tranzit maffiakereskedelmet továbbra is felügyelte, Szemjon Mogiljevics-el, a magyarországi orosz maffia fejével, aki jelenleg Putyin úr jóvoltából Nyugat-Szibériában „vendégeskedik”. Orbán és „csapata” szorgalmasan gyûjtötte be a bûnözõi körök megvesztegetési pénzeit, miközben kegyeket gyakorolt! Soha annyi benzinkút nem nyílt Bács-Kiskun Megyében, mint az 1991-1995-ös években!
1998-ban a FIDESZ, a megegyezés szerint, amit egyesek „Rózsadombi paktum” néven emlegetnek, elérkezettnek látta az idõt, hogy nagyobb arányban részt vehessen az ország kifosztásában! Csak a FIDESZ iránti szavazókedvet kellett egy „kicsit” erõsíteni, amit Pintér Dietmar Clodó „sérülést nem okozó” robbantásaival biztosított! Bár abban az idõben az egész ország tisztában volt, hogy Pintér alibijét hamis tanúzással támasztották alá, a közhangulat némiképp a FIDESZ-nek kedvezett! Tulajdonképpen nem akarta elhinni a jóhiszemû lakosság, hogy ilyen aljasságra is képesek magyarnak hazudott emberek!

FIDESZ még így sem bizonyult elég erõsnek, így szövetségre lépett a jánoshalmi zugügyvéddel, Torgyán Józseffel, aki nem csak a késõbbi mezõgazdaságnak szánt, több, mint 1000 milliárd elsíbolásában, de a Parlamentben „nyûgként” szerepelõ kisgazdapárt tönkretételében is segédkezett! Közös, áldatlan munkájuk eredményeként, a magyar mezõgazdasággal együtt, az FKGP-t is teljesen lezüllesztették, miközben az Antalli-úton haladva tovább folytatták a rablóprivatizációt! Pintér a választások idején már bírósági eljárás alatt állt, ami nem akadályozta meg Orbánt, hogy hûséges pénzbegyûjtõjét a belügyminiszteri székbe ültesse! Abban az idõben még ilyen hangokat is lehetett hallani a „nép egyszerû fiaitól”(?), hogy: „Rablóból lesz a legjobb pandúr!”, de ez csak a mesében szokott így lenni! Akkor sem így történt! Az olajügyeket, mint ahogy Magyarországon szokás az állami közalkalmazottak érdekeltsége és érintettsége esetén, titkosították, hisz nem csak Orbán és Pintér volt „érintett”, hanem az Antall dinasztia, Horn Gyula, Kuncze Gábor, Petõ Iván („Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, és valahány név még a naptárban”) stb.! A korábbi kormányok bankkonszolidációs fosztogatási gyakorlatát is folytatták!
Ha valaki számára nem lenne világosan érthetõ, mit jelent a bankkonszolidációs fosztogatás, a következõ a „technológiája”: A privatizációra kijelölt nem 1.-Ft-os cégeket az aktuálisan felelõs privatizáló, akkor még állami cég, felértékeli, általában a tényleges érték 10-20%-ára, majd meghirdetik az eladását. A kiválasztottak jelentkeznek, majd a bankkonszolidációra (behajthatatlan tartozások által okozott bankveszteség állami pénzbõl történõ kifizetése, a bankcsõd elkerülése érdekében) kijelölt banktól felveszik a megfelelõ összegû hitelt, amire fedezetként vagy a megvásárolt cég, vagy a korábban ilyen úton megvásárolt cégek, vagy egy „felsõbb utasítás” szolgál fedezetül! A felvett hitel azonnal átkerül a konszolidációs hiánykasszába, ami 100-250 milliárd forint körül „kiegyenlítésre” szorul, amit a bankcsõd elkerülésére hivatkozva, az adófizetõk pénzébõl „nagylelkûen” vissza nem térítendõ módon ad az állam!


A Princz ügy Postabankos ügylete is így lett kivitelezve, de az Orbán kormány jogilag is biztosította Medgyessy számára, a további ország-rombolási feltételeket!
Az Alkotmányba bebetonozott "kollektív bizalmatlanság intézménye" a négyévenkénti rablóbandaváltást jelenti, amit következetesen betartottak 2004-ig, amikor is Gyurcsány puccsot hajtott végre. Orbánék is két kézzel szórták a pénzt! Nem számított, hogy 10 milliárdos adó és járulékfizetési tartozást kell elengedni az MTV-nek, vagy Orbán Viktorhoz közel álló - Vitézy László cége által készített mûsorok minden percéért 76-220 ezer forintot fizetni, miközben az MTV belsõ gyártásában készülõ anyag egyetlen perce 7-20 ezer forintba került. Persze szabad volt az MFB-nek fedezet nélkül 428 millió forintos hitelt adni az alcsútdobozi székhelyû Szekér Csárda-Fogadó Kft.-nek, vagy az OK-nak 2001-ben 4,625 milliárd forintos összköltségvetés adni. Magyarországon 12 állami gazdaság 12 milliárd 690 millió forint értékû részvényeit az Orbán-kormány "felkérésére" az Állami Privatizációs és Vagyonkezelõ Rt. (ÁPV Rt.) által a szintén 100 százalékos állami tulajdonban lévõ Magyar Fejlesztési Banknak (MFB) térítésmentesen átadni, és mindebbõl egy-egy 10 ezer forintos névértékû törzsrészvényt megtartani, és a FIDESZ-hez közelinek mondott érdekcsoportokat többségi tulajdonhoz juttatni.
Orbánék megengedhették maguknak, hogy a 12 állami gazdaság kivásárlására az állami tulajdonú MFB-tõl rendkívül kedvezõ, a családi gazdaságok számára kialakított kamatokkal, 20 éves futamidejû hiteleket fölvenni, és a ma Magyarországon a hatályos törvényeket kijátszva, a 12 egykori állami gazdasággal a jogszabályban szereplõ 10 év helyett 50 éves földhaszonbérleti, gyakorlatilag örökbérleti szerzõdést kötni.


De a FIDESZ kezdte el a másfélszeres árú autópályák építését (Gyurcsány csak vérszemet kapott)! Ahogy az NA Rt., elõzõ vezetõinek területszerzési feladatok elvégzéséért 1,5 milliárd forintot átutaltak egy ZIB Consulting nevû vállalkozásban, ami nem végzett érdemi munkát. Elgondolkozik néha a magyar szavazópolgár, hogy milyen lelkületûek azok a FIDESZ-es agitátorok, akik a köztörvényes bûnelkövetéssel meggyanúsított Deutsch Tamásra kérik el az ajánlószelvényt és szavaztatnak arra a Fidesz-listára, amelyiken az öt és fél milliárd forintot elsikkasztó gazember szerepel?
A sor hosszú! Százmilliók és milliárdok repkedtek, de a FIDESZ, a 2002-es elcsalt választások miatt sem emelte fel a hangját. Az újraellenõrzés elõtt megsemmisített szavazóívek egyértelmûsítették a csalást, Budaházy bûneként felróva, hogy szóvá merte tenni, de az MSZP-ben már az Apró (Klein) klán által futtatott Gyurcsány követelte a trónt! Medgyessy, mint pénzügyi szakember, csak elõkészítette Gyurcsány számára az ország teljes kifosztását! Mindez a FIDESZ jóváhagyásával, és beleegyezésével, mert a Siotourt sem az ellenzéki szerepükért kapták! A FIDESZ ugyanúgy kisöpörte az államkasszát – csak a robbantás helyett a trezorra nemzeti színû pántlikát kötött, mielõtt kirámolta azt -, ugyanolyan tolvajpárt, mint a MSZP.
Pl.: A Siotour 2003. június 25-ig részvénykibocsátás folytán 70 milliárd 868 millió 750.000.-Ft névértékû részvényei értékét a FIDESZ-MPP 500 millió forintban határozta meg.


Az önkormányzatok tulajdonát, az 1/1-es tulajdoni hányadról, 2003. év végére 100075/7086875-ed – kerekítve 1/70-ed – tulajdoni hányadra csökkenttették az önkormányzatoknál. 2004. június 2-án délelõtt 11 órakor Siófokon, a Szent László u. 183-185. szám alatti Alisca Étteremben az ÁPV Rt. Igazgatóságának Elnöke – Mészáros Tamás – mint eladó, valamint a törvény szerinti minimális jegyzett tõkével rendelkezõ SCD Balaton Holding Rt. Vezérigazgatója – Jászai Gellért – mint vevõ aláírta azt a szerzõdést, mely szerint 3,1 milliárd forint vételárért megvásárolta vevõ a Siotour valamennyi részvényét úgy, hogy vevõ a vételár megfizetésére „halasztást” kapott.


Két héttel a részvényvásárlás elõtt a vevõt még SCD Holding Rt-nek hívták, valamint ugyancsak ebben a két hétben vásárolta fel a vevõi cég valamennyi részvényét az a SCD Group Manegement Kft, melynek 100 %-ban tulajdonosa volt a 2 Lansdowne Row, Suite 242. Berkeley Squre London WIJ6HL, Nagy Britannia címen nyilvántartott székhellyel rendelkezõ SCD (UK) LIMITED postafiók cég. A vételár megfizetésére
adott haladék lejártának napján – 2004. június 16-án – kölcsön biztosítására 2 milliárd 496 millió forint összegben keretbiztosítéki jelzálogjog, valamint vételi jog került ingatlan-nyilvántartási bejegyzésre a Siotour valamennyi ingatlanának tulajdoni lapjára az OTP javára. Az akkor hatályos törvények szerint (1997. évi CXLIV. 226/H§ 1-2-es bekezdése szerint) a szerzõdés semmis volt. A londoni fantomcég mögött álló személyek 600 millió forintnak, valamint a törvénybe ütközõ semmis kölcsönszerzõdéssel folyósított kettõ és fél milliárd forintnak – összesen 3,1 milliárd forintnak – kifizetése esetén a részvényvásárlási manõverrel mindenképpen hozzájussanak, 70 milliárd forint értékû állami tulajdonú nemzeti vagyonhoz. Tulajdonosként 14 luxemburgi bejegyzésû offshore cég szerepelt. Természetesen mások is kivették ez idõszakban a részüket fosztogatásból.


Így például a cégnyilvántartása szerinti 7/70. sorszám alatti „8621 Zamárdi Kilátó utca 3509, 3512. hrsz. ép.” jelölésû ingatlanból a Siófoki Földhivatal bejegyzése szerint a zamárdi 3509. hrsz. alatti ingatlanból elõbb 42.533/2005. 08. 01. számú földhivatali határozattal megosztással öt ingatlant hoztak létre, majd az így létrejött Zamárdi 3509/4. hrsz. alatti 1550 m2 területû ingatlannál 18 nappal késõbb – 2005. 08. 19-én – ugyanazon a napon háromszor is tulajdonosváltozás történt a földhivatali bejegyzések szerint. Az SCD Group Management Kft tulajdonjogát törölték és a Tomcsányi Tamás Ügyvédi Iroda tulajdonjog átadás vételi jogcímén bejegyezték és végül Tomcsányi TamásÜgyvédi Iroda tulajdonjogát törölték és adásvétel jogcímén Dr. Medgyessy Péter és Dr. Medgyessyné Csaplár Katalin tulajdonjogát jegyezték be.
A 2002 utáni FIDESZ közvagyon eltulajdonítási események részletes leírását mellõzöm, mivel egyrészt megtalálhatók az ezekbõl az okokból benyújtott feljelentésekben, földhivatali okiratokban, másrészt szobányi irathalmazt jelent.
Orbán, és FIDESZ nemzetárulása ezekkel még nem merült ki, hisz meg kell említeni a Tel-Aviv-i Paktumot!


A magyar nemzetbiztonság megelégelte, hogy tizenöt éve nem dolgozhat a hazai érdekeket sértõ izraeli behatolások ellen. Az informátor teljes tényállást adott át Orbán Viktor izraeli útjával kapcsolatos háttéranyagról. Miután a háttéranyag olyan adatokat is tartalmazott, amelynek ellenõrzésére szükség volt, ezért a Moszadba beépített magyar érdekeket védõ barátaink segítettek. Valamennyi, most röviden felsorolt adatot ellenõrizték, tehát megerõsített információkat közlünk.


1. Orbán Viktor izraeli engedélyt kapott, hogy a választások után miniszterelnök lehessen.

2. Minden közszereplésének az izraeli és a zsidó érdek megjelenítését is tartalmaznia kell.


3. Az izraeli beruházók (behatolók) valamennyi befektetése a jövõben kikerül a magyar hatóság engedélyezési körébõl. Külön kiemelték, hogy ilyen „Grespik László-féle” engedélyezési eljárás az új ciklus alatt nem megengedett. (Grespik László, mint a Budapesti- és a Pest megyei Közigazgatási Hivatal Orbán- kormány alatti elnöke csupán gyakorolta hatósági jogkörét, amikor korlátozta, a viszonossági elvre építette a külföldiek, ezen belül az izreliek és a kínaiak lakásvásárlását, tulajdonhoz jutását, ezzel együtt hazánkban történõ letelepedését.)


4. Valamennyi egyéb eljárásban az európai uniós országok polgárainak elõnyeit élveznie kell az izraeli állampolgárnak.


5. Hatósági eljárást bármely izraeli állampolgár ellen Magyarországon csak és kizárólag a Moszad, tehát az izraeli követség engedélyével folytathatnak a magyar hatóságok


Ez már nem a Rózsadombi Paktum, hanem annál sokkal súlyosabb, ez már hazaárulás. A Fidesz legbelsõbb vezérkarában komoly ellenérzést váltott ki az egyoldalúan megkötött paktum. Ez az ellentét már érzõdött a tusnádfürdõi beszéd váratlan fordulataiban.
2005-ben Gyurcsány, Veres és Kóka János (1380 milliárd, a 2005-ös költségvetési elszámolásba 1400 milliárd hiány) okozott (lopás), ami miatt a 2006-os választásoknál sem Gyurcsány, sem Veres János nem volt hajlandó tájékoztatni a választókat.


A Btk 211. szakaszának e) pontja bûncselekményként határozza meg a választás során megtévesztéssel történõ befolyásolást! Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, és Veres János pénzügyminiszter, a választások elõtt több médiában is kijelentették, hogy nem hozzák nyilvánosságra a költségvetés állapotát és a munkanélküli helyzet alakulását (amire a KSH rendelkezései is kötelezik), ezzel a választási csalás és a választás megtévesztéssel történõ befolyásolásának bûntettét követték el, amirõl Orbán Viktornak, mint jogásznak természetesen tudomása volt. Gyurcsány Ferenc, színészi vénáját fitogtatva, és a költségvetési lopás, valamint a választási csalás miatti elõrelátásában, kiszivárogtatta az elhíresült „öszödi beszédet”, amelyet Orbán, a „rossz nyelvek” szerint, zsarolásra kívánt felhasználni. A 2006. október 23-i FIDESZ nagygyûlés szétveretése már ennek jegyében született! Orbán hitványul cserbenhagyta választóit, mert elhíresült mondása szerint: „nem voltunk úgy öltözve”!


Orbán Viktor nem csak az Európai Néppárt alelnöke, de az EU és az USA gazdaságát uraló és irányító Bilderberg Group, a bankárarisztokrácia klikkjének is az egyik felsõbb vezetõje (a trilaterális, legnagyobb szárny helyettes vezetõje). Számos más taggal is bír ez a pénzügyi csoport. Úgymint Martonyi János, a FIDESZ külügyminiszter jelöltje, vagy Kapolyi László, a „Római Klub” magyarországi elnöke, a Bilderberg energetikai szárnyából, az Antall kormány alatt Magyarország aranykészletét ár alatt értékesítõ Surányi, és még számos, az ország kifosztásában résztvevõ politikai rabló elit tag, akik mindent elkövettek, hogy az utóbbi 20 év alatt a lehetõ legrosszabb feltételek szerint eladósítsák, kifosszák és kifosztatták, átjátszották idegen kézre az országot!
2007. márciusában, a Lisszaboni Szerzõdést Dr. Halász József lefordítatta magyar nyelvre, és megküldte a parlamenti képviselõk számára, vagyis nem igaz, hogy nem tudták, mit szavaznak meg a FIDESZ-es képviselõk 2009. december 17-én, mert csak a hitelesített fordítás kapták meg késve! Valójában pontosan tudták, hogy mit szavaztak meg! Azt a Lisszaboni Szerzõdést, amelyik felülírja a Nemzeti Alkotmányokat, és teljesen kiszolgáltatottá teszi a Magyarország lakosságát a tõkeerõs nyugat számára! A FIDESZ tudott az Izraeli „menekültügyi egyezményrõl”, amiben 550 ezer „izraeli háborús menekült fogadását” foglalták írásba, mivel az aláírók között szerepeltek!


„A Bilderberg csoport „legnemesebb” célkitûzései (megvalósulásának záró szakaszában vagyunk): A cél egy olyan „Új Világrend” (New World Order), ahol nincs középosztály” (csak uralkodók és rabszolgák).
Orbán Viktor beszédeiben gyakran hangzik el ennek az „Új Világrendnek” a megteremtése, általa kitûzött célként!
A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha késõbb kiderül róla hogy jogtalanul titkosították, pl. bûncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az börtönbe kerülhet.


Támogatnak olyan köztörvényes bûnözõt, aki börtönben is ült, és késõbb hûtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, Az aktáit, pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke Farkas Flórián)
Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor AZ MSZP megemlítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit - egyfajta összeborulásként - a Fidesz javára, de Kövér László már nyíltan és nyilvánosan kijelentette a FIDESZ-MSZP koalíció lehetõségét. Mi ez, ha nem árulás? Elárulása a FIDESZ szavazótáborának!
Gazdasági érdekbõl (három hét alatt) AZ MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelezõ áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi kb. 150 milliárd forintot juttatva ezzel a FIDESZ-es és MSZP-s érintett erõmû tulajdonosaknak, minden Magyar családot KWh-ként plusz 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlákban.


Sorolhatnánk még a listát az álláshalmozó FIDESZ-es politikusok önkormányzatokban elkövetett visszaéléseivel, az Ezüsthajó KFT, Joszip Tot, Kaya Ibrahim, Tompika beléptetõ rendszere, Országimázs Központ, stb., de már ez is elég!
És még egy fontos közlendõ! Martonyi János, a FIDESZ külügyminiszter jelöltje, többségi tulajdonosa a TESCO üzletláncnak (nem a fizetésébõl spórolta össze), és a jelenlegi amúgy is önköltségi ár alatti felvásárlást is tovább kívánja csökkenteni szlovák áruk behozatalával, kizárva a magyar termékeket! Mindezt, az alacsonyabb adókulcs miatt! Az alacsonyabb adókulcsú szlovák termékek teljesen ellehetetlenítik a haza termelõket, és feszültséget, ellenségeskedést szítanak a szlovákokkal szemben!

Az elmúlt idõszak felelõsségre vonásai az EU nem a FIDESZ érdeme, hanem Brüsszel adóbehajtó politikájának eredménye! Az EU haderõ felállításához pénz kell, de az EU tagállamok korrupt kormányai az EU által legálisan, és illegálisan elvonható adóbevételeket is ellopják, ellenzékeikkel karöltve!
Az elmúlt nyolc év alatt több alkalommal is válthatott volna kormányt a FIDESZ, mivel ehhez nem csak társadalmi támogatottsága, de jogi alap is rendelkezésére állt. Nem tette, annak ellenére, hogy az EU is kénytelen lett volna támogatni, a nemzetközi jog szerint, mert a korrupciós összefonódások és az idegen érdekek mást kívántak!
Az összegzés a teljesség igénye nélkül készült, mivel 20 év FIDESZ-es bûncselekményeit 100-szor ekkora terjedelemben sem lehetne felsorolni, nem beszélve a rendelkezésre álló iratok, dokumentumok hatalmas terjedelmérõl!
Még mielõtt bárki azt gondolná, hogy ez az írás csak a FIDESZ ellen irányul, megnyugtatásként: Folytatása következik! Minden párt sorra kerül, mert mindnek egy gazdája van, csak nevükben különböznek!

forrás: Link

Link

Hozzászólások

267 #20 Perle
- 2018-01-31 17:46
Rozsola, igazad lehet, de azért az új repcsi ki lett próbálva:;)
https://mno.hu/be...ep-2444084
146 #21 satu
- 2018-01-31 17:56
Azért bevallom, nekem nagyon jól esik, hogy visszatértünk a gyökerekhez... Persze sajnos már sokan hiányoznak ebbõl a körbõl, de jó érzéssel tölt el, hogy újra "látni" lehet Embereket...
4 #22 Posta Imre
- 2018-01-31 19:53
Rozsola, rendben van és érthetõ, hogy azokkal lapátoltatják "el" a xart (bár ez most még káoszosnak látszik), akikkel ösze is gányolták és leépítik a baloldalt, meg a jobbot meg a közepet is és a teljes "politikai rendszer" lényegében berosál. Aztán jöhet a vissza a jövõbe és a szép világ, örömködés, optimizmus..., csak van itt némi de! Mégpediglen, ahhoz, hogy ez simán mehessen a jelenlegi alakváltókkal és holdudvarukkal, meg szeretett "istenkéikkel", úgy bennünket el kell, hogy takarítsanak. Mindig veszélyben lesznek, míg élünk. Tehát "maradnak", amíg a váltók át nem lesznek állítva visszafordíthatatlanul és Kelet el nem kötelezte teljesen Nyugatot...vagyis a zsidó nem tehet semmit... (na jó ez túl egyszerû lenne így). Ha mumusnak kellünk azt nem szeressem. Nem áll jól és ha istennek ez lenne a terve, akkor majdnem megmondtam mit csináljon a milyen anyjával! Másról van itten szó!
4 #23 Posta Imre
- 2018-02-07 19:17
A Lugánói tanulmány szerinti 4 alap pillér kiírtásunkra

A tanulmányról sokkal bõvebben (word dokumentumban)

Akarunk még vitatkozni, széthúzni, vagy elkezdünk végre össefogni és harcolni? A Luganoi tanulmánynak Susan George a szerzoje, azonban magyarra Dr.Csath Magdolna, egyetemi tanár fordította. Aki még nem olvasta a tanulmány teljes szövegét mielobb tegye meg. Jelen írás kiragadott, de összefüggo részleteket tartalmat a tanulmányból.


Ideológiai-etikai pillér:
Az ideológiai-etikai pillér azért fontos, mert az emberek igényelik a magyarázatokat. A magyarázatokat, a megideológizálást és az etikai elfogadhatóság biztosítását jól fizetett írókra, gondolkodókra, média-szakemberekre kell bíznia. Biztosítani kell, hogy zavartalanul publikálhassanak, és szót kaphassanak a TV- és rádióadásokban. Különösen fontos, hogy a fiatalokra minél nagyobb hatást tudjanak gyakorolni.

A gazdasági pillér
A gazdasági pillér, a struktúra-átalakító programokkal és a gazdasági megszorításokkal a Világbanknak és az IMF-nek köszönhetoen ma már “teszi a dolgát”. Segít kiépíteni a “helyi elitet”, amelyik sokkal elkötelezettebb a globalizáció, mint saját népe, nemzete iránt. A “gazdasági pillér” segítségével no a szegénység, romlanak az életkörülmények, csökkennek az egészségügyi kiadások, csökken az élettartam, csökken a születések és no a halálozások száma. Különösen jól tetten érhetok ezek a tendenciák Kelet-Közép-Európában.

A politikai pillér:
A politikai pillér: bár a gyengébb, kisebb nemzetek általában nem állnak ellent a “gazdasági pillér” Világbank és IMF általi muködtetésének, mégis – a biztonság kedvéért – folytatni kell a nemzetállamok legyengítését. Ebben továbbra is vezeto szerepet játszhat az IMF azzal, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ne csökkenhessen ezen országok adóssága, és így kénytelenek legyenek eleget tenni az IMF követeléseinek. Jól járul hozzá a nemzetállamok lebontásához a WTO is, és ha valaha mégis sikerül keresztülvinni a MAI – a többoldalú beruházási megegyezés – aláírattatását ezekkel az országokkal, akkor a nemzetállam megkaphatja végre az utolsó, halálos döfést. Az új rend fenntartásán pedig sikeresen muködnek majd a globális cégek és a NATO.

A pszichológiai pillér:
A pszichológiai pillér: a nemzeti kisebbségek ösztönzése önállóságuk erosítésére és az önmegvalósítás bátorítása a különbözo deviáns csoportoknál jó hatással van a nemzetállam lebontására. Lehetové kell tenni ezért számukra, hogy megfelelo sajtójuk legyen, hogy csoportérdekeiket gyakran és határozottan jeleníthessék meg. Erosíteni kell minden szeparatizmus iránti igényt, és növelni kell az egymás iránti bizalmatlanságot. Ez jól szolgálja a nemzeti összetartozás, a szolidaritás leépítését, és így azt, hogy a lakosság- csökkentési terv észrevétlenül végrehajtható legyen. Azokat a nemzeti elkötelezettségu vezetoket pedig, akik értik mi történik, és tenni akarnak ellene, lehetetlenné és hiteltelenné kell tenni. Így el lehet érni, hogy az emberek bizalma elforduljon tolük. Ha a négy pillér már áll, hozzákezdhetünk a “grandiózus népességcsökkento terv” konkrét elemeinek bevezetéséhez.

A terv elemeit a könyv több mint 80 oldalon részletezi, ezért ezeknek csak rövid összefoglalását adhatjuk. Természetesen továbbra is a szakértoi csoport tagjainak véleményét ismerhetjük meg.
Nagyon fontos, hogy a terv mögött ne legyen látható a tervezo. Olyan durva módszereket nem lehet alkalmazni, mint pl. a Shell Nigériában, ahol az Ogoni népességet a cég bizonyíthatóan 20 éven keresztül mérgezte, és ezzel a kihalás szélére sodorta. Ez a brutalitás nagy butaság volt. Az ilyen tettek ellen maguknak a globális cégeknek is fel kell lépniük. Ugyanis az ilyen viselkedés nyílt ellenállásra ösztönzi az embereket.

Melyek is lehetnek azok a láthatatlan fegyverek, amelyeket a “grandiózus népességcsökkentési terv” megvalósítására be lehet vezetni?

Az elhalálozások számát növelo módszerek:
– kívülrol kirobbantott belso háborúk: vagyis konkrét beavatkozás nélkül elintézni azt, hogy az emberek egymást öljék;
– a helyi kisebbségek, elégedetlen csoportok felfegyverzése, fegyverkereskedelem;
esetenként közvetlen beavatkozás jól megmagyarázott indokkal;
– magánhadseregek, orzo-védo szolgálatok bevetése a kellemetlen embercsoportok ellen;
elszegényítés, éhínség,
– a föld megszerzése a szegény országokban, rontva ezzel a helyi önfenntartás esélyeit;
olyan magok használatának ráeroltetése a szegény országok parasztjaira, amelyekbol csak olyan növények termeszthetok, amelyek magjai alkalmatlanok a továbbtermesztésre;
– környezetszennyezés, víz-levego-szennyezés;
– a mezogazdaság további liberalizálása, az – idolegesen olcsó – import élelmiszerekkel a szegény országok mezogazdaságának legyengítése, a fejlett országok mezogazdaságától való függoségük növelése;
– a kisgazdaságok tönkretétele, a kevésbé fejlett országok rákényszerítése arra, hogy a tömegtermelést folytató, génmanipulációs kísérleteket végzo óriási külföldi “agrobusiness”-eket beengedjék, sot saját parasztgazdaságaikkal szemben elonyben részesítsék,
– élelmiszersegély nyújtása éppen akkor, amikor a helyi gazdálkodók betakarításra készülodnek,
– egészségügyi intézmények leépíttetése a szegény országokkal, kórházi ágycsökkentés, a orvosok számának csökkentése, egészségügyi privatizáció;
– differenciált beteggyógyítás; azokra koncentrálni, akik tudnak fizetni;
– a cigaretta-termelés és értékesítés növelése a szegény országokban, a dohányáruk reklámja betiltásának megakadályozása;
– az urbanizáció, a földelhagyás, a városba költözés bátorítása: ugyanis ez is kiszolgáltatottabbá, védtelenebbé teszi az embereket;
– közszolgáltatások privatizálása, hozzájárulva ezzel az árak megugrásához, és a lakosság elszegényedéséhez,
– a gyógyszerárak eroteljes növelése: így a szegények, közöttük a nyugdíjasok csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem jutnak majd a számukra szükséges gyógyszerekhez,
az új gyógyszerekkel való tömeges kísérletek lefolytatása a szegény országokban úgy tüntetve fel, mintha ez nekik lenne jó. Mellékhatásként ez is halálesetekhez vagy gyógyíthatatlan betegségek kialakulásához vezethet.
– az AIDS további terjedése és a tuberkolózis esetek számának újbóli növekedése is jól segíti a népességcsökkentési tervek végrehajtását. (Igaz, ezeket a betegségeket gazdag emberek is megkaphatják, de nekik jó esélyeik vannak a felépülésre),
– a drogok legalizálása (ha valaki drogtól akar meghalni, miért kellene ebben megakadályozni?);
– a csecsemohalandóság jelentosen növelheto a fejlodo világban azzal, ha az anyákat lebeszélik a szoptatásról, és rábeszélik a tápszerek használatára, ami növeli a fertozések lehetoségét.

A halálozások számát növelo módszerek után térjünk át a születések számát csökkento módszerekre.
– abortusz és sterilizáció bátorítása;
– a gyermeknevelés megnehezítése, költségeinek növelése;
– a gyermekek számának csökkentését a “struktúra-átalakítási programok”-ba is bele kell foglalni;
– anyagi ösztönzés kínálása azoknak, akik nem vállalnak gyermeket;
– a gyermekvállalás érzelmi fontosságával szemben az anyagi hátrányainak hangsúlyozása.

További olyan, nem közvetlen módszereket is fel lehetne sorolni, amelyek vagy a születések számának csökkenését, vagy a halálozások számának növekedését okozhatják. A lényeg az, hogy ezeket a módszereket tervezetten, rendszeresen és egymásra való hatásukat is kihasználva kell alkalmazni. Jó példa erre az a mezogazdasági projekt, amelybe India a Világbank javaslatára kezdett bele. A projekt hatására malária-járvány tört ki. Mivel azonban közben, az IMF eloírására jelentosen csökkentették az egészségügyre szánt keretet, az országot a járvány felkészületlenül érte, ezért elég sokan meg is haltak.

Ugye, mennyire egyezik mind ez a Gyurcsányi politikával? Hát akkor tegyünk már végre valamit.

Balogh Béla
https://ujvilagre...rtasunkra/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,399,927 egyedi látogató