Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lázár eltörölné a sírhelyújraváltást

BelföldTemetõ, "választás", "magyar kérdés" és az ostoba birkái egy kukkot sem értenek ebbõl. Tényleg, mennyit fizet a zsidó? Hja, semennyit? Azt mi fizetjük? Igen! Mennyit fizetnek a kurgánok lakói, a hõsi halottak, katonasír-kertek? Nos, a kérdés költõi. Lázárt, nyom nélkül egy bombatölcsér legalján is elrohadhatna. De lényegtelen, látva a hozzászólásokat a cikk alatt, ezeknek teljesen mindegy. Ez lenne az elsõ javaslat, amit a parlament elé vinne, ha megválasztják.
A Miniszterelnökséget vezetõ miniszter egy lakossági fórumon beszélt tervérõl. Szerinte megszületni és meghalni a legdrágább ma Magyarországon. Jelenleg, a költséges temetés és sírhelymegváltás után 25 év után az örökösöket újra a sírhelymegváltásra kötelezik. Utóbbit a miniszter eltöröltetné – írja a Vásárhely24.com.

Lázár János azt mondta, sok embernek, családnak ez talán a szülõk sírhelyénél nem kérdés, nem probléma. Ugyanakkor a nagyszülõk, dédszülõk sírhelye esetén már súlyos teher a több százezer forintos díj.

A miniszter ezért azt fogja javasolni, ezt szüntessék meg, ha a sírhelyet a temetéskor megváltják, azért késõbb ne kérjen pénzt a temetõ fenntartója. Lázár János szerint a pénz elsõsorban az egyházak bevételi oldaláról fog hiányozni, így õket a kormánynak kell azonos mértékben kompenzálni.
Link

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2018-02-05 18:17
Szumma -szummárum!
A magyar embert annyi földterület nem illeti meg ingyen és bérmentve mikor kihuny az élete lámpása ahol elkaparják...elföldelik.. a tehetõsebb eltemetõdik.. a csóró elégettetik... ja és otthon a birtokon, a telek végében nincs temetkezés..... A zsidó tobzódik,hasznot húz még a halálból is...
ennyi csak,, ilyen egyszerû.... ez ..
267 #2 Perle
- 2018-02-05 18:37
A pénz nem az egyházak bevételi oldaláról fog hiányozni a goy népeknél, mert a temetõk az önkormányzatok tulajdonában vannak.
Nekik fizetem én is a szüleim, nagyszüleim sírmegváltását. Az összeg nem annyira durva ( bár nem vagyok miniszter), hogy ne tudjam 25 évenként kifizetni.

A véleményem, nekem is azonos Atacamáéval. Aki itt él ebben az országban, és nem kettõs álompolgár, annak alanyi jogon járhatna 2 négyzetméter anyaföld külön temetéskori megváltás nélkül is, igaz nem örökké, 50-100 évre.

Arról lehet itt szó, hogy bizonyos egyházakat megtámogatnák sírmegváltasra hivatkozva újabb jelentõs összegekkel.
Nincs az a pénz, mit a kormány különbözõ jogcímeken nem tudna elkótyavetyélni.s_nezem
684 #3 atacama
- 2018-02-05 18:55
Perle, a nekünk járó föld már ki van alólunk árulva, fedezet, a felvett kölcsönökért amit emberforma állatok eltékozoltak,tékozolnak a mai napig is..off.shore cégek
által kilopják ,bitorolják jogos jussunkat..... adják-veszik
magyar hazánk javait, igy lesz magyarhonból az utolsó talicska toló.....https://www.youtu...EUnGnLee3g
4 #4 Posta Imre
- 2018-02-05 19:00
Gyerekek, ez itt "lázár"...egy mocskos kis sunyi alattomos valami. Jézus halottaiból ezt az izét felkeltette és ez az izé választási kampányában "ingyentemetést" ígér (legalábbis amaceszos sajtó így tálalja" a "magyaroknak" a választóinak..és ezen nem akadnak ki, csak a "pénzen". Ezt a "hírt" gömbben is illik körbejárni, véve, "ki" mondja és mit, mikor és hol és miért!

Csak mondom az "okot". Valami van. Ma a patikában idõs ember a pultnál kérdés nélkül közli, hogy orbánvitor levelét személyesen a polgármester vitte ki neki, mert õ a legidõsebb még élõ frontkatona (legalábbis a faluban)...

Hijjazanyja, nagyon fontos dolgok lettek ezek a háborús frontoskodások, még a végén megkönnyezem ezt a nagy gondoskodást. Én már eldöntöttem, nem leszek hõs. nem lehetek. A bosszú még megmozgatna, egy hirtelen felindulásból elkövetett kibelezéses móka...csak elméleti szinten (mert ugye akivel kóhn-frontálódhatok max egy debil rendõrmajom lehet, vagy valami hasonló agyatlan állatfajta, az meg nem éri meg még a nyálat sem....szóval csak fel a fejjel, jut elég gödör mindenkinek!
684 #5 atacama
- 2018-02-05 19:22
gyerekek,ehun vagyok-e ídesanyám..http://mfor.hu/ci...m=referral
4 #6 Posta Imre
- 2018-02-05 19:37
Feljelentik Lázár Jánost

Lázár János egy hódmezõvásárhelyi lakossági fórumon azt mondta, javul a közbiztonság, mert többen ülnek börtönben, és mert a közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek.

Lázár: Közmunka mellett nincs idõ lopni

Szerinte aki reggel hatkor elmegy dolgozni, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni.

Szavaira reagálva a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket (MKTB) egyesület elnöke, a Közmunkás Szakszervezet társelnöke nyílt levelet írt a miniszternek, amit az MSZP Sajtóosztályán keresztül adott ki.

Lázár úr! Tudjuk, hogy ön szerint mindenki annyit ér amennyije van. Tudjuk, hogy önnek sok pénze van, hiszen mindig a húsos fazék körül legyeskedett, de bebizonyította, hogy emberként semmit sem ér. Közel 200 ezer embert sértett meg a szavaival.

Komjáthi Imre tudatta, követelik, hogy a miniszter tûnjön el a politikából, mondjon le a miniszterségrõl, kérjen bocsánatot! Az egyesület elnökeként közölte, feljelentést tesznek Lázár János ellen közösség elleni uszításért.Az egyik legkiszolgáltatottabb, legkevesebbet keresõ csoport a közmunkásoké – mondta néhány napja Komjáthi Imre, aki arcpirítónak nevezte, hogy õket akarják azzal megnevelni, hogy nem emelik a bérüket.
Ha már lopás

A Közmunkás Szakszervezet másik társelnöke a Hír TV-ben felháborítónak nevezte Lázár kijelentését. Vécsi István emlékeztetett rá, hogy az elmúlt években több nagy korrupciós ügy kormányközeli emberekhez és nem a közmunkásokhoz kötõdött.

Elszomorító ha a kancelláriaminiszter azt gondolja, hogy a közfoglalkoztatás arra jó, hogy az emberek délutánra elfáradjanak és utána ne legyen kedvük bûnözni. A közfoglalkoztatás nem errõl szól...https://24.hu/bel...ar-janost/
267 #7 Perle
- 2018-02-05 19:41
Várom már a HNYT ( halottak nyughelyteremtési támogatása ) bevezetését is. Minden elhalálozásra váró kedvezményes hitelt kaphatna a temetési költségekre, a sírmegváltás díját az állam ingyen, elõzetesen a hozzátartozók részére folyósítaná .
4 #8 Posta Imre
- 2018-02-05 19:46
Perle köztudott, hogy a temetkezést is egy igen pontosan körülhatárolható zsidó-cigány maffia intézi az "országban".
118 #9 keepfargo
- 2018-02-05 19:48
Ezt a lázárt már akkor két lábbal kirúgták volna sok országban, amikor azt mondta hogy egy ember annyit ér, amennyi a bankszámláján van ( vagy legalábbis, amekkora vagyonnal rendelkezik ) de nálunk már annyira csak a pénz számit, hogy erre a legtöbb ember csak vállat vont. Anélkül, hogy tudta volna, mit ismer el ezzel: azt hogy akinek pénze van, az értékesebb ember, mint az, akinek nincs.
(A valóság nem ezt mutatja; sokkal inkább az ellenkezöjét. Hatalmas vagyont ugyanis szinte lehetetlen becsületes munkával szerezni, és az is régi igazság, hogy aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni...)
267 #10 Perle
- 2018-02-05 19:51
Imre! Azért olyan drága a temetés. A költségek arányban sincsenek a szolgáltatással. Még egy úrna odébb tolása is tízezrekbe kerül. Az a leggusztustalanabb ebben, hogy a gyászoló embereket verik át. Nem elég a sajt bajuk, még tetézik is.
238 #11 bivaly
- 2018-02-06 06:42
Keepfargo !

Ebben a tetves, erkölcsileg totálisan szarrá rohadt, ( rohasztott ) országban, ( Világban ), 10 millió forintot sem lehet törvényesen, betartva az adózás minden szabályát, össze gyûjteni, fõleg, hogy mellette még élni, megélni,és erõsen költeni kell. Az idõ faktor is számít, hogy mind ezt mennyi idõ alatt. Teljesen nyilvánvaló, hogy igen nagyon kevés kivételtõl eltekintve, a magyarországi "vagyonok" megszerzésének módozatai, kimerítik a büntetõ törvénykönyv ide vonatkozó minden paragrafusát, megtetézve adócsalással, és hazaárulással.
Tudod, az igazán gazdagok nincsenek is elõtérben ! Helyettük, jó jutalékért köpködtetik magukat a Lázár féle patkányok. Csányi elvtárs is a bányában dolgozott minden bizonnyal, sokáig, nagyon keményen, hogy ilyen kis vagyonkát tudjon megtakarítani, Demján elvtárssal együtt.
Emberek, csak a gyurcsányi 10 milliárd össze vakarásához 30 évnek kellene eltelnie, napi 913242,- Forint bevétellel, és úgy, hogy ebbõl soha nem költött el egy fillért sem. Kiszámoltátok akár egyszer is, hogy mekkora köcsögök ezek a "üzletemberek" ? Ez "csak" 10 milliárd !!! Belegondoltatok , hogy a tetves vezetõ és népi zenekara mekkora rabló, teljes klientúrájával, meg ellenzékével egyetemben ?
267 #12 Perle
- 2018-02-06 12:59
Ha nics jobb ötlete Lézernek, vehetne külcson Dutertétõl, aki így harcol az orszuágba becsempészett luxusautók vámelkerülése ellen:
[url]https://www.reuters.com/article/us-philippines-smuggling-duterte/porsche-pummeled-corvettes-crushed-as-philippines-
duterte-shows-hes-tough-on-tax-dodging-idUSKBN1FQ1IQ[/url]

vagy átvehetné tõle a drog ellenes küzdelmet, még ha annak szelíditettebb változatát is . De azzal sem kappányol itt az országban senki.:o
118 #13 keepfargo
- 2018-02-06 13:43
Lázár és bandája úgy él és úgy beszél, hogy a jujdejó-keresztény "értékrend" figyelemben legyen tartva. (legalábbis ök ezt mondják)
Vajon az, hogy egy ember annyit ér, amennyi pénze van, az lehet-e a keresztényi része ennek az értékrendnek? Ugye nem?

Akkor a jujdejó része kell legyen!

További jujdejó-részletek szigorúan az "értékek" kategóriájánál maradva: A magyar Audi-gyári összeszerelö munkás a német munkás bérének egyharmadáért dolgozik, és ugyanolyan autót szerel össze mint a német. Ha a gyárat elhagyva az Audi-szalonba bemegy, akkor NEM harmadrész áron, hanem TELJES, német áron kaphatja csak meg az autót, azt, amit ö a munkadíj egyharmadáért szerelt össze.

Sv.o.-ban a benzin 14 korona, M.o-on 12 korona. A fizetések között azonban nem ilyen a különbség....mert ha úgy lenne, akkor a magyar átlagfizetés 15.000 korona kellene legyen, ami 450.000Ft. Hol van ettöl?

Európai, keresztény értékek? Ezekböl csak az európai nem igaz, meg a keresztény, meg az értékek...a többi rendben(?) van...
238 #14 bivaly
- 2018-02-07 05:31
Nagyon tömören, Lázár benyalt az agyatlan nyugdíjas FIDESZ szavazók népes táborának. Akár milyen ocsmányul hangzik is. De hát, ez a politika, õ meg benne a fõpatkányok egyike, abból is a legundorítóbb fajta, a mosolygós gyilkos.
154 #15 kakas
- 2018-02-07 09:33
Így igaz,kedves bivaly!http://coub.com/v...
267 #16 Perle
- 2018-02-09 22:49
Vajon mivel pótoja majd a vásárhelyi önkormányzat a kriptavalutából származó bevétel kiesést, ha megszavazzák a képviselõk a Sírhant törvényt?s_reggel
A törvényjavaslat szerint- állítólag- újratemetés esetén engedélyezett lesz az újraváltás, de az eddig fizetett összeg kétszeresét kell kifizetni. :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.00 másodperc
3,407,518 egyedi látogató