Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyar életérzés

Belföld"Iráni oldalakon vak hang sincs ilyesmirõl:
Link
De szerettem azokat az idõket, mikor úgy éreztem tényezõ vagyok a cikkezéssel....
Tiszta gáz, hogy az ember a világban nem tud tényezõ lenni, ha nincs pénze és befolyása. Ha pénze és befolyása van, akkor viszont nem ember.

Nem mondom nem vagyok depressziós, vagy ilyesmi, csak végtelenül kiábrándult már a magyarságtudatból is.
Most kik voltak a story gálán? Ezek képviselik a magyarságot, vagy a politikusok?
Ez annyira szégyenletes, hogy a magyarság kapcsán ilyen cikkek jelennek meg ls sehol egy ember.
Golyószóró mindnek.

Na mindegy, az új padom örömet okoz. jó, mert ha bemegyek a szobába nyomok rajta húsz könnyített fekvõtámaszt, és felüléseket, reggel és este is amúgy is nyomok egy szériát. Sokkal motiválóbb, mint a földön edzeni. :) eddig mindig bosszantott, és sokszor ezért nem edzettem, mert egy hét alatt minden tiszta por, és naponta jön a padlóra a szemét (nem tudom, honnan jön ennyi por), hiába takarítok hetente. Most ezzel jó edzeni.

Szóval visszatérve, kiábrándultam a magyarságtudatból is, és már csak nevetve tekintek vissza magamra, amikor szórólapoztam, hirdettem az igét.

Nem tudok megmozdítani egy követ sem, nemhogy bárki gondolkodását, és a világ menetét... mennyire szerettem volna... Amit felismertem, azt mindenkinek látnia, ismernie kell.
Rá kell jönnöm, senki nem látja és ismeri. Nem is akarja látni és
ismerni.

Borzasztó ostoba ez az emberi faj. Tényleg az állati szint alatt mûködik..és sose fogom megérteni, ezt a jóisten miért rendezte így, hogy tönkretegyék ezt a bolygót.

Nincs mentség arra sem, hogy nem ismerték fel a mammonimádó zsidó befolyás veszélyét, és nem tettek ellene. Most nem tudom, hogy azért nem, mert alapból ilyen hülye az isten, aki a saját képére teremtette az embert, vagy ennyire elcsábítható a mammon által a teremtés koronája fizikai környezetben?
Miért teremtett ilyen állat alatti szintet?

Rettenetesen gáz.

Fábik Péter írásait alátámasztandó 50.000 boszorkányt nyírtak ki Európában, akik valamiféle túlvilági kapcsolattal rendelkeztek. Ezt tegnap közölték a History csatornán.
Mindenkit kinyírtak a zsidók szisztematikusan, ahogy Péter is írta, akinek kapcsolata a többi szférával.
De ezt miért hagyják Imre? Ez kinek jó? A jóistennek miért jó ez?

Ezt írta most, szintén érdekes:

A meztelenkedõs csajról is lett egy nagyon jó dolog ami feljött akkor a családon belüli szexrõl meg általában a szexrõl.
Hogy a szeretkezésnél nem véletlenül nyílik ki a koronacsakra az orgazmus során. Ezért nyílik ki hogy ez által létrejöjjön egy nagyobb és erõsebb pszichés egység a férfi és a nõ között amiben a gyermek biztonságosan és jól megáll és maga is erõs lesz és gyorsan fejlõdik, ha ez az egység tiszta marad azaz nem hajtásra használja fel a férfi és a nõ. És hogy azért van ott ez a természetes határ amit ha átlép valaki mnt például a zsidók akik elkezdték ezt a lehetõséget a hatalmuk növelésére használni nekik a fõ céluk a hatalom megszerzése volt mások elméje felett, mindenki elméje felett ezért dugtak mindenki mindnekivel a családon belül. Apa a fiával anya a lányával és keresztbe hosszába. Mert õk hatalmat akartak és ez vezet oda hogy ez nem erre való, de õk erre használták és e miatt nõtt akkorára a rendzser hogy mindent maga alá akar gyûrni, mert a gyökerei a családon belüli mindenki mindenkivel szexnek is ez a célja a hatalom... határátlápás ami oda vezet hogy azt a határt is átlépik ami a saját pusztulásukhoz vezet, a környezetük és a saját életfeltételeik elpusztításához. Mert egy idõ után már ne mlátják hol a határ és visszaélnek ezzel. Egy önnmagába forduló egyre gyoruló ütemû pusztító gépezetet alkot azoknak a pszichés egysége akik ebben részt vesznek.
Hiszen azért basznak mindenki mindenkivel hogy a család erõs legyen pszichésen, a csakra kinyitásával a pszchés egység kinyitásával de ennek az a célja hogy maguk körül mindnekit maguk alá tudjanak gyûrni és uralkodhassanak felettük. Ennek meg megint csak az következménye hogy a határátlépés miatt egy idõ után és a egy pár nemzedék után már nem tudják semmiben hogy hol a határ. Eredetileg a szexen keresztül az anya és az apa között jöhet csak létre ez a pszichés egység és a gyerekeknek maguknak kell ezt létrehozniuk egymás között új családjaikban amikor felnõnek. Ez jelentené a természetes rendet ahol ez a határ is tiszteletben marad és nincs túlfogyasztás, nincs határátlépés. létrejön az egység a szülõ és a gyerek között az által hogy egy célt tartanak szem elõtt másképpen a közös tevékenység által. De a szexxel kialakított egység marad a férfi és a nõ között. Apa és anya között. A többi tevékenységgel viszont létrejön a még nagyobb és még erõsebb egység is azáltal ha a férfi és a nõ egysége létrejött. mert ez megnyilvánul minden tevékenységükben, legyen az munka, tánc, zene, beszéd, gondolkodás akármi megjelenik érzékelhetõ és a gyerekek be tudnak kapcsolódni. Érzékelik és átveszik a közös célt. Ha megvan.


És ezt írta:

Az egyik legnagyobb hiba amit apám vétett életében hogy engem a világa baszott. Az anyám meg hogy megszült. Tudatos és érzõ felelõs ember nem vállal gyereket ilyen mocsokba mint ez. Kitakarít elõször és utána lehet. De ilyen ember már nincs.

Elgondolkodtató.

Pont egy olyan zsidó gondolja azt ebben a világban, hogy nem kellett volna megszületnie, akit minden más zsidó közt hasznosabbnak tartok egyébként."

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.28 másodperc
3,408,801 egyedi látogató