Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csak Egy maradhat!

GondolatokNa, hogy tetszik a 2018-as év (vagy ki tudja hányás valójában), de szerintem jól lendül. A tavasz már itt van a sarkunkban, ahogy a Sorosról ENSZ-re változott a szabadkõmûves zsidó háttérhatalmi iránymutató. Mesterséges balhék, mûemberek, majdan mûemlékek, bár ebbõl a korból nem sok méltó emléket tárolhat az akasha. Semmi nem igaz mindebbõl és olyan kanyarokkal kell eljutni a TelAvivtól Moszkváig, hogy még a helyi migránsok se tudják már követni. Mire számítotok? Csattanóra?

Lehetett volna a cím A legújabb új világrend is, de nem lett. Nem azért, mert nem aktuális, hanem azért, mert valójában a kutyát sem érdekli már. Kérdeztem a pulikat, a farkukat se csóválták már rá.

Csak Egy maradhat sem a Felföldit idézi, ezek Orbán pár napos kampányszavai, ahol kifejtette, hogy semmisítik meg a pártokráciát és közben önmagukat is úgy, hogy ebbõl ez a bamba jószág nép semmit nem vesz észre. Indokolta, hogy az "ellenzék összefogása" már nem a párszín és szag alapján történik, ahogy õk sem a fidesz jelvény alatt kampányolnak, hanem aszerint osztja meg a baromfiakat, hogy "migráns-párti", vagyis (sorosista mocskos zsidó-bérenc szabadkõmûves hazaáruló...), vagy ... nem. Jó kifundálta a sok szabadkõmûves zsidó-cigány fideszes-jóbikos-kdnp-s mszps-dks-lpm-s...szóval titkosszolgálatilag koordinált csürhe. Ha nem "szavazol", akkor áruló vagy, ha szavazol, de nem a fidesz-re, akkor is, de ha fideszre szavazol egészen biztosan az! Ergo, lennie kell egy másik tervnek is, egy keretnek, amelyhez ez az egész válsztósdi csak elterelés és felvezetés lehet. V4-ek? Kína és Japán, sõt ma már a telje Kis - és Közép Ázsiai régió országaival együttmûködve? De ki lenne olyan bolond, hogy egy instabil "politikai és gazdasági helyzetben" lévõ, köztudottan már zsidó gyarmat cigány migránsok és zsidó megszállók által annektált terület köztudottan illegitim kormányával üzleteljen, hacsak...! És itt be is lehetne fejezni az okfejtést. Orbánéknak semmi köze semmihez. Na jó, a bábkormányságot el kell játszaniuk és leépíteni nagyjából békésen az elmúlt rezsimet, vigyázva arra, hogy húzzák az idõt és érdemeket szerezzenek, hogy ha jól csinálják, nem kell azonnal megdögleniük. De ez is csak feltételezés, ahogy Ukrajna feldarabolása is az, bár nem is olyan titkokban már ott készül az "egységes európai haderõ" az új formátumú és keleties beállítottságú ÚJ Európai Nemzetek Uniójának belsõ megtisztítására.

Orbán az interjúban elszólta magát. Nem csak azzal, hogy " csak egy maradhat", melyet többször ismételt, hanem az olasz maffia választásokkal kapcsolatban is, mégpedig biztosra véve, hogy a migránsellenes erõk gyõznek, majd észlelte a "demokrácia" lényegét és nyilatkozatának abszurdságát, azonnal korrigált, valószínûségre hivatkozva.

A televízióban nyomulnak a digitális stricik és aki érti, annak érhetõ "mûsorok" kerülnek adathalászásra. Nincs már reklám, amiben ne lenne egy-két gyerek is, papa meg mama, még ha fogselymet, vagy körömgomba ellenes szert is propagálnának. Nem cigány purgyé, hanem kóser fehér, inkább szõke, árja fajta, miközben a "szórakoztató" zene-bona mûsorokban csak zsidó-cigány mulatóst látni. Tendencia. Országjáró mûsorok, nemzetünk nagyjait is szájukra veszik és akinek van némi sugallata, képes összevetni a mai sunyi tetvekkel, bár sejdítem, régen is ilyen megalkuvó g.-cik képviselték a tömeget, polgármestereket és egyebeket, majd haláluk után megszépítve, kiszínezve "nagy ember" tetteit, szándékát, csináltak belõle történelmet.

Orbán utcai harcosnak nevei magát, ami nem csak közröhej, de ráadásul még viccnek is rossz. Arról nem is téve említést (ja de), hogy mindezt azzal példázza, hogy õ nem polkorrekt módon hazudik, hanem nyíltan, õszintén mondja, amit mondatnak véle. Viktor, ha valaki ebben az országban nem polkorrekt, az én voltam, vagyok és leszek, de kösz a felvezetést. A hazug hitvány fajtátoknak tényleg nincs már rég helye sehol. Mivel külsõ ellenséggel nem kell számolni, így a teljes haderõ a belsõ hitványság legyûrésére fordítható, persze a régi határok visszatolása mellett. Megy a maszatolás. Aki nem hiszi, hogy mindez "nemzetközileg" le van szervezve és koordinálva, az nagyobb balek, mint ami manapság már elnézhetõ.

A Soros-terv magasabb szintre tolódott, most az ENSZ-t rendezik át. Vagy 7 éve Peking és Moszkva állt össze, hogy létrehoznak egy sajátot, ha ez a mostani ilyen tetvedék zsidócsahos elfogult banda. Látszólag sikerült meggyõznõ 9mm-es érvekkel és némi pénzzel átalakítani a háttérhatalmi struktúrát.

Magyarországnak mindebben tényleg nagy szerepe van. No nem azért mert keresztény. Lófaszt! Aki itt él és nem csak tessékel-lássék, hanem szívvel-lélekkell az tudja, hogy itt zsidó-cigány rabbi-vajdaság van és holokauszt-vallás, kamupapokkal, kamuistenekkel, kamuhívókkel. Szar banda lett a magyar. Nem "keresztény", max papíron az és nem hogy megvédene bármit is bárkitõl, de még fogalma sincs arról, hogy ezt kellene tegye. Az eddigi "parlamentális zsidó bûnözõ banda" tett arról, hogy ez így legyen. Egyébként meg lassan eljön az igazság pillanata. Épp most nézegettem Klébersbeg cselekedeteit és erre a kitételre bukkantam a vikiben:

"Parlamenti bizottsági elnökként támogatta a dualizmuskori tanszabadságot súlyosan sértõ, numerus clausus törvényt, annak Európában egyedülállóan diszkriminatív szakaszát, mely plenáris módosító indítvány következtében került a törvénybe (a felvehetõ hallgatók népfaji arányáról) már nem szavazta meg.

Klebelsberg késõbb sokat beszélt arról nyilvánosan, hogy elvi álláspontja a numerus clausus eltörlése lenne, de az erre tett liberális javaslatokat újra és újra leszavaztatta a kormánypárttal. Az 1927-re elkészült módosítás célja, ahogy Klebelsberg bizalmasan írta Bethlennek: “A törvényt tehát majd revideálnunk kell, de nem azért, hogy a zsidó egyetemi hallgatók ezreit megint nyakára bocsássuk a nemzetnek, hanem azért, hogy bizonyos racionális enyhítéssel az intézmény lényegét megmentsük." [8] A törvényt csak nemzetközi nyomásra módosította, 1928-ban.[9]"

Elmondjam megint mi lesz? Bármilyen fájdalmas, de ezzel a majomhordával, amit emberiségnek neveznek a következõ szarokig sem lehet eljutni szégyenkezés nélkül. Isten elbukott. Mindegyik. Jézus meg teljesen fiktív személlyé vált.

Itt egy példa erre is:

A fideszes képviselõ olyat mondott Jézusról, hogy a jászol adja a másikat

Pócs János ismét egy jól elhelyezett poénnal hívta fel magára a figyelmet.

A „soros disznóról” hírhedtté vált fideszes Pócs János Jászfényszarun, az Orbán Viktorral közös gyáravatón azt mondta, hogy a Jászság túlteljesítette a teljes foglalkoztatást.

Jászfényszaru polgármestere pedig elõzõleg egy olyan aranyéremmel kedveskedett a kormányfõnek, amelyen az országépítõ király, IV. Béla arcképe díszeleg.
– Tisztelt miniszterelnök úr! Ezek közös eredmények. A jászság nevében tisztelettel köszönöm. És tisztelettel kérem, hogy a támogatásoknál is vegye ezt figyelembe. Ahogy nem véletlen, hogy a megye is úgy kezdõdik, hogy Jász-Nagykun-Szolnok. És azt is tudjuk, hogy Jézus is jász volt, mert õ is jászolban született – fogalmazott a fideszes országgyûlési képviselõ.
Link

Igaz, hogy a jászól a birkaetetõ, de lehet Mária szegény bemászott oda, mert úgy esett, hogy az kényelmesebb, mint a hodály bármely más pontja.

De van tovább is, mert fokozható!

Lázár: Most azért van pénz, mert mi nem lopjuk el
Link

Az ember, aki csak az átlagot képviseli és számára nem lett jobb az elmúlt 8 évben, de rosszabb se, vagy csak úgy úszta meg, hogy kivándorolt, igen kényelmes a választás, mert azt látja, hogy ezek mind egy szálig bûnözõk és igaza van. Nem látja a célt, mert nem látja, hogy ugyanaz megy a cseheknél, szlovákoknál, szerbeknél, lengyeleknél, fehéroroszoknál, ukránoknál, oroszoknál...trallala és mindez egy rendszerváltást készít elõ, ahol az õ elégedetlensége és rosszallása kiszámítható tényezõ és számítanak is rá és vele, mert a terveik pont ezáltal bontakoztathatóak ki.

Ez itt csak egy példa, ami az asztalomon hever és ez csak egy gyógyszerész újság. Tegyétek hozzá a vizet és a területet, amit átfog és megvan a "korridor". A Selyemúthoz már meg van nyerve az osztrák és ma kiderül, hogy az olasz is a "miénk". Magyarország jobban teljesít. Bár ebbõl egy szó sem igaz, de ideje lenne már hinnetek magatokban és bíznotok benne, hogy ha együtt loptok a zsidó-cigánnyal, nem csak benneteket kezdenek el baxtatni.

Balaton- Bled- Baltic- Bosphorus
Én változatlanul azt mondom Verának is, hogy hagyja a francba a patikát. Ott sincs elismerve sem õ, sem más és csak tömény szívás már egy ideje egyre keveseb-bért. Menjünk innen a bánatos fenébe és feledjük el ezt az egész magyarkodós baromságot, mert inkább szégyen ez már és hányinger. Tán még van bennem annyi erõ, hogy el tudom tartani a család apraját és õ is megtalálhatná végre amit szeretettel tenne. A döntés nem rajtam áll, de ha õ elhatározza, simán meglépném és lennék "migráns". No nem a jobb élet' reményében, de ha már nem kell napi szinten ezzel a szar bandával szembesülni, már az is felüdülés lehet. Egy próbát tán megérne.

És végül egy vidámabb téma: Lujzi masszírozza Bogit!


Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-03-04 17:47
Hogy milyen lesz a 2018-as év, még nem tudhatjuk. Azt azonban igen, hogy most március van. Az a hónap, amely "kedvezõ" az új háborúk indításra.:|
Itt az alábbi írásban össze van szedve az, hogy 1965 és 2017 között hány helyen, mely államok ellen indított háborút éppen március folyamán a világ csendõre mögött álló hatalom:
https://www.globa...ar/5326464
4 #2 Posta Imre
- 2018-03-04 19:19
Perle, nem addig a! Már zajlik a háború, sõt meg se áll, mert spermanens!

Orbán három éve még azt kérte az ENSZ-tõl, hogy vezessen be „világkvótát” a migránsok befogadására

Miután Orbán Viktor külön kvótanépszavazást tartott és azóta is hetente elmondja, hogy nem fogadunk be senkit, nemrég elindult a ENSZ-et megállító plakátkampány, amelybõl mindenki megtudhatja, hogy az ENSZ arra akarja rávenni hazánkat, hogy fogadjon be migránsokat. (Ez amúgy nem igaz.)

Ezen a ponton érdemes felidézni azt a beszédet, amelyet Orbán Viktor úgy 2 és fél éve, 2015 szeptemberében mondott el az ENSZ Közgyûlésén. Ekkor még úgy gondolta, hogy a „migránsokat” egy „világkvóta” szerint kell befogadnia az országoknak. Orbán szerint Európa nem lesz képes egyedül viselni az általa népvándorlásnak nevezett folyamat terhét. „Ha nem lesz változás a jelenlegi trendekben, Európa destabilizálódni fog” - jósolja Orbán, majd az ENSZ vezetõjéhez fordul:

„Ezen tények alapján arra sürgetem a Fõtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintû megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplõjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként.”

Az egész beszéd meghallgatható Orbán Viktor facebookján:

Orbán a nemzetközi közösség elõtt arról beszélt, hogy „õszinte részvétet” érez azok iránt, akik „otthonuk elhagyása mellett döntöttek”. Szerinte a migránsok a saját kormányaik és a nemzetközi politika rossz döntései miatt szenvednek:

„A mi elhibázott, teljesíthetetlen várakozásokat keltõ európai politikánk áldozatai.”

Azóta már arról szól a kormányzati kommunikáció, hogy a menekültválságot Soros György szervezi.

Szintén érdekesen csengenek ma a muszlimellenességrõl szóló szavai:

„Én egy keresztény országból jövök, ezért hangsúlyozni szeretném, hogy a keresztény megközelítés nem tolerál semmilyen muszlimellenes politikát. A muzulmán hit, amit tisztelünk és becsülünk, nem felelõs ebben a tömeges migrációs mozgásban. Arra kérlek benneteket, hogy csatlakozzatok az erõfeszítéseinkhez, hogy megelõzzük a muszlim-ellenes érzelmek terjesztését.”

A kormánymédia ma már azzal támadja a Jobbikot, hogy Vona Gábor tiszteli az iszlámot, sõt egy muszlim jelképet rejtett el a párt logójában. A Fidesz legújabb kampányfilmje pedig a következõ módon mutatja be a muzulmán hit és a menekültválság összefüggéseit:
https://444.hu/20...fogadasara

Elõször választottak meg hindu nõt a pakisztáni szenátusba

A pakisztáni választások történetében elsõ alkalommal bekerült a szenátusba egy, a hindu kisebbségbõl származó nõ.http://kitekinto....f=hirstart
267 #3 Perle
- 2018-03-04 19:31
Zajlik, Imre, valóban, nem nem egy konkrét dátummal való indulással.
118 #4 keepfargo
- 2018-03-04 22:36
Imre, bárhová mennél is, Mark Twain bölcs mondásait (quotes) ajánlanám neked angolból magyarra fordítani (ha már elkezdted az angolt).

Ezt olvastam töle legutóbb: "Politicians and diapers must be changed often and for the same reason"
( Politikust és pelenkát gyakran kell cserélni, és ugyanabból az okból..)

egy másik: Képzeld el, hogy egy idióta vagy. Képzeld el, hogy benne ülsz a kormányban. Nem, most csak önmagamat ismétlem...
5 #5 kincses
- 2018-03-05 18:54
Imre, minden döntésed jó döntés, sok erõt hozzá! Köszönjük a képet Bogiékról!
4 #6 Posta Imre
- 2018-03-05 20:09
Kípfargo, valahová "messze", de nem ragaszkodunk a Földhöz sem éppen az idézetedben rejlõ tartalom okán.

Kincs, eltarthat egy darabig még. Egykor úgy katonai attasé akartam lenni vágyálmomban Berlinben. Ma már vicces, sõt röhejes, ahogy bármi mást elképzelek, ami lehetnék. Meglátjuk mi lesz, ha akarjuk, ha nem. Ha el kell menjünk, elmegyünk. Szívesen. Úgy tûnik Bogi anyai ösztöneire jól ráakaszkodtak a cicák.
5 #7 kincses
- 2018-03-05 21:34
Nagyon aranyos kép!! Nem volt az rossz ötlet, az aktaséfség, de hát szét esett a világ, amit képviselni lehetett volna!s_huh
118 #8 keepfargo
- 2018-03-05 21:56
Imre, ahogy én tudom, legalábbis egy (nagyon jó ) hely van politikus ganyé nélkül. Egy királlyal,aki nem elveszt, hanem fejleszt.
Csak az a baj, hogy ott nem fogadnak be semmiféle migráncsot, meg hát egy kicsit hidegebb van ott, mint nálunk. A hely neve Bhuthan, de nem élnek bután, söt...
( Persze hazabeszélek: buddhisták, az egész banda...)
2 #9 gerry
- 2018-03-06 05:40
keepfargo - nem migráncsnak menne - hanem katonai natessék-nek...
Az jobb manapság. De megnéztem a térképet és messze van. Nem ér annyit az egész. A környék viszont érdekes, Mindjárt ott van Tikett a sok butával., aztán kicsit keletebbre Nemár országa, délfelé Bambán-les, illetve Itt milyen - a bambán sétáló szent teheneivel... Nagyobb hegyek vannak ott mint svájcban meg szubtrópusi is és alig néhány köpésre ott van az igen nagy hegy - amit a sok felfedezõ-hegymászóról neveztek el, viccesen, midõn naponta azt látták a helyiek, hogy egy hosszú kötélen egy: "Csomót lóg ma"...

Az élet egyszerü és nagyszerü... zsiráfból kevesebb van, mert azok nem szeretnek olyan helyen letá-Borozni, ahol az kecskéböl van kiürítve. Musz-lom is kevés van mert oda nem szállítják õket és az ingyenes iPad se müködik.

Összességébe jó hely. Ha fiatalabb lennék akkor talán megnézném, de így maradok ahol a politikusokat bírálni lehet.
Azt tudtad, hogy ha a kirányra egy rossz szólt szólsz, kitesznek pucéran a hegyoldalban a Yetinek vacsorára?s_hihi
118 #10 keepfargo
- 2018-03-06 09:25
gerry
Tetszik amit és ahogy írsz. Valahogy mintha jobban érteném, mintha komolykodtál volna. Azt hogy a királybírálók nem népszerüek, el tudom képzelni, ha egyszer ilyen jó ember, de hogy a yeti húsevö-e egyáltalán, azt nem tudjuk biztosan...hogy félénk és elrejtözve él, az biztos. (Lehet; ö is buddhista lett)
99 #11 MORMOTA1968
- 2018-03-06 09:33
Imre! Csatlakozzatok a "CSK1-hez (Csillagkapu) vagy a "Sliders" (Szlájdersz) csapatához, mert ezen a bolygón, ebben a dimenzióban nem találtok fertõzetlen területet. Legyen bármilyen messze is innét Zsidó országtól. Szépek a kutyuk és a cicus. Nekünk is van három, igaz fordított felállásban, egy kutya, két macska. Ez egy súlyosan elmebeteg nép, elég ha megnézzük, mennyien hisznek még ezeknek közel 30 év pusztítás, fosztogatás, gyilkolás után is. Nem is beszélve a Tel-Aviv ATV nem kis számú nézõközönségérõl, plusz a többi Moszad-os kibeszélõrõl, tévé és egyéb szenny csatornákról.
819 #12 rozsola
- 2018-03-06 11:23
Sokan sötéten látják a jövõt. Nos , volt már ilyen és túléltük. Persze Európa a saját marháságába fulladva várja a " világvégét ". Kellene ?
" Hírstábunk úgy tudja " , Március 24 egy " történelmi pillanat " napja lesz. Egyes " bennfentes " információk szerint Észak és Dél Korea egyesülni fog. Állítólag Kína " garanciákat " adott " valakiknek ". Tehát a déli " japánmintájára " elszaporodott buzeráns világnak vége van valamint az északi katonaállamnak is. Az új állam kimondottan erõs lesz. A déli rész fejlett technológiával ( Samsung és társai ) megtoldva az északi katonai erõvel. Kína " üdvözölte " a lépést és támogatást igért. Oroszország és Japán pedig mág régen " megbeszélték " a dolgokat. Az SzSÁ pedig húzhat a piksába
Nemrég a V4 keleti népekkel " tárgyalt ". Ha visszaemlékeztek korábban említettem bizonyos " modelleket ". A Türkesztáni model egyre valószínûbb a V4-re nézve. Orosz és Kínai " cégek " beruházásai , kiemelten az energiaszektorban , államosítások stb
Vagy ez vagy a Kaukázusi modell
Most errõl kell " szavazni "
Ha Szeretett Viktorunk marad akkor Judeapest Taskent útjára lép. Ha nem akkor Judeapest megízleli Groznij útját
Kevesen tudják , Üzbegisztánban elnöki rendelettel bezáratták az egyetlen zsinagógát mert " senki sem látogatja ". A környezõ országokban szintén kevés a zsidó elem. Vannak ugyan de " nem élik ki zsidóságukat ". Úgy látom lassan de biztosan erre az útra lép a V4 is
Sokan ajvékolnak a " pénz " miatt. Nos , elpofáztam vagy nem pofáztam el a " profáciákat " ?
Nem olyan nehéz ez. Hihetelen mennyiségû " pénz " ömlik Judeapestre csakhogy ez a pénz " zárolva van ". A judeapesti zsidaj nem nyúlhatja le mint az EU-s pénzeket. Közben " kotri " van. Az eddigi elitnek el kell húznia a xaros belét , persze amit lehet itt kell tartani. A " felperzselt föld " taktika nem elfogadott. Ugyan jöhet ide az izraeli de annak nagy ára van. Akárhogyan is nézzük ez egy csapda. Jöhetsz de sokat kell fizetni érte és nem lehet folytatni a hisztériát. Vagyis " meg kell térni Jézushoz "
Ellentmondásos hírek jönnek Szíriából. Tele a nyugati média orosz és török veszteségekkel. Értem én de ...
Szíriában a kurdok csak bábok , tele vannak pakolva IDF katonákkal akik most éppen kurdok. Korábban iszlamisták voltak , elõtte pedig " mérsékelt ellenzék " de valójában Al-Kaida katonái
Értitek már ?
Szíriában zsidóírtás folyik. Persze Putykó nem antiszemita , szereti és védelmezi Izraelt , " de hát istenkém ... " harcban áll az iszlamistákkal akik között rengeteg a zsidó.
Törökország Putykó második hadserege ugyanezt teszi , A Hezbollah ami Irán második hadserege ami valójában Kína második hadserege ugyanezt teszi csak más-más zászló alatt.
V4 mint katonai tömb. Már régóta profétálom néktek. Egy hadsereg amely lexarja a világot. Csak az érdekli , hogy a V4 kimaradjon a buliból. Oroszországnak jól jön a nyugati frontszakasz biztosítása hiszen neki nem érdeke a határaihoz közel engedni az ellenségét. A NATO ugyan bohóckodik de a V4 ( némi " biztatást " követõen ) nyafog mivel ez biza túlságosan kevés. A NATO " nem tudja megvédeni a térséget ". Kitõl is ? Marad az " önvédelem "
Olaszország egy kulcsállam. Nagyívben le vannak xarva a digók de a " telek " kiemelt árúcikk. Olaszország földrajzi fekvése nagyon lényeges ugyanis aki Olaszországban " becuccol " gyakorlatilag uralja a Mediterrán tengert. Az olasz " csizma " talpa közel van Afrika partjaihoz. Egy délolasz területen felállított Sz-500 , S2-Pantsir és a többi " játék " gyakorlatilag kettévágja a tengert. Geostratégia ez a javából.
Nem véletlen a Jemen körüli balhé. Jemen = Áden . A túloldalon Szomáliát már lerendezték. Áden nélkül Szuez lófaxt se ér. Olaszország nélkül szintén ugyanez a helyzet. Egyetlen kérdés marad : Gibraltár.
Ezek a problémák megoldásra várnak. Nyugi , " Isten Szentlelke munkálkodik ". Szovjetunió/Oroszország hosszú éveken keresztül fasírtban volt Japánnal a Kurill Szigetek miatt. Most már Kur(hatják) a balfaxok. A cári aranykészlet egy részét 1917ben Japánba menekítették ami bõven fedezi Japán " a megfelelõ helyre történõ besorozódását ". Vagyis a japán dönthet , baxakszik Amerikával vagy békejobbot nyújt Kínának és Oroszországnak aminek hála marad az arany. A megmaradó arany pedig jó belépõ az Új Világrendbe.
Visszatérve széphazánkhoz. Zajlik az élet. Szeretett Viktorunk nemsokára Országegyesítõ Viktor lesz , mivel " Isten " tervében szerepel egy nagyobb Magyarország. Lengyelország is gyarapodni fog. Miért ? A V4 egy stabil tömb lesz. Nincs helye holmi nemzetiségi problémáknak. Meg aztán ne feledjük , valamikor Budán Magyar-Morva-Lengyel-Litván király trónolt. Vagyis régen ez a terület egyvalaki irányítása alatt állt. A többi ti is kisakkozhatjátok
6 #13 anzsi a macska hala
- 2018-03-06 11:57
Rozsola, ha Japán nem talál ki valamit nagyon gyorsan Fukusimában, aranyostul vagy anélkül, de költözhet a szárazföldre.
4 #14 Posta Imre
- 2018-03-06 13:45
Rozsola, amit írtál már sok éve írogatjuk itt. És? A sok év már nem arra jó, hogy bizonyítékot szerezzünk arról, hogy következtetéseink helytállóak, hanem ezen évek alatt kiderült, hogy az emberiség egy szánalmas szarkupac, semmi egyéb. A "jókból" nem lehetett kihozni a még jobbat, csak kiderült, hogy menthetetlen debil nyomi a zöm, egyszerû istenbaxása, semmi egyéb. Ezt megélni igazán a purgatórium. Tehetetlen düh és harag gyûlik az Emberben és bosszúvágy. Már a normálisabbjában, ugyanakkor azt is látja, hogy ugyanazon háttérhatalom dirigál most is, mint eddig, csak a pálca került át a polip egyik csápjából a másikba. Csápoljunk hozzá? Ugyan mitõl lesz a szarból Ember? Jézus nevének ismételgetésétõl? Lószart. Attól, hogy beállsz a garázsba, még nem leszel autó. Attól, hogy mantrázol egy fiktív történelmi személyiséget, aki vagy isten, vagy ember, vagy egyik se, még nem lesz belõled Ember. Senkibõl sem lett ezáltal, erre egy garnitúra könyvem felteszem.

A manipuláció világos. Ez még akkor is az, ha éppen most majd nekünk áll a zászló. Ebben ugyan én személy szerint nem hiszek, sõt logikusnak tûnik bennünket addig tartani, amíg használhatóak vagyunk, de amikor már készen állnak, se rád, se rám nem lesz szükségük. Ha akarod, elmagyarázom miért.
267 #15 Perle
- 2018-03-06 17:41
Ismét leesett egy orosz szállítógép Szíriában.. Nem lõtték le, csak valamitõl lepottyant. Talán valami lézertõl.
118 #16 keepfargo
- 2018-03-07 09:21
Kedves feleim, P.I. honlapján!

Szerintem eljött az ideje, amikor meg kell gyözni önmagunkat arról, hogy aki jól, pozitív elöjellel álmodik, annak kell a változások javát is létrehoznia. Ezidáig túl sok volt a negatív álom, és akiknek elég eröteljesek voltak az álmaik, zsákutcába vezették a bolygó szinte teljes népességét. Maradt azonban egy maroknyi magyar, akiknek az ösei (és hösei) ezzel szembe szándékoznak menni. Az ösök a hagyatékaikkal (aminek javarészét most ássuk elö a hazugságsírból), a hösök, mint Imre is, a szókimondásukkal, a bátorságukkal segítenek. Álmodjunk együtt, de csak pozitívan!

Nekem az a véleményem, hogy most jött el a pillanat: a visszasegítés igényének meg kell jelennie valamilyen formában. Az öseink felé úgy, hogy megpróbáljuk megmenteni a nyelvünket az ovodás-és félrértelmezö stílustól, nemet mondunk a divatosan értelmetlen szavaknak, és nem átallunk visszaásni az öskorba sem, hogy a nyelvünket jobban megismerjük. (itt a rovásírásra gondolok.)
A höseinknek pedig segítenünk kell; kézzelfogható, anyagi vonatkozásban is, nemcsak biztatással és elismerö szavakkal.

Nem tudom, hogy kentek hogy reagálnak erre; én mindenestere úgy döntöttem, hogy a nyugdíjam 0,005 %-át automatikus átutalással elküldöm Imrének. Ez nem egy nagy összeg, épp ezért nem fog hiányozni. Imrének ill. a családjának mégis jól jöhet. Ha csak minden negyedik ember meg tudja ezt tenni, a honlap 4-500 olvasója közül, már lehet hogy megmentjük hösünket a hazának, s nem kell idegenbe költözzön.

Azt kívánom, hogy ez a közlés külön oldalként jelenjen meg és ne maradjon Hsz. formában. Azt pedig szeretném, ha Ti, kedves feleim, minél nagyobb számban meggondolnátok ezt a kezdeményezést.
819 #17 rozsola
- 2018-03-07 15:18
Anzsi nyugodj meg ! Japán jövöjét már " jól megbeszélték ". A japán is HUN azaz a " mi kutyánk kölke ". Ne feledd , Japán elektronikai világhatalom , nagynépességû és rengeteg kimondottan jó munkaerõvel rendelkezik. Maradhatnak e vagy költözni kell ? Számít ez valamit ? Hány japán " migráns " látsz Magyarországon ? De ha jönnek is , hol a gond ? " Japán szegény ország , ezért sokat kell dolgozni " tanitják a japán gyermekeknek VS " a cigány ezerszer több mint a magyar ". Látsz külömbséget ?
Imre te is tudod , ami jön azt nem lehet megállítani. Megirtam jóideje már , " a kutyát se érdekli mit akar a magyar " , ez lesz és kész. A keleti zsidó mentalitás még mindig emberibb mint a nyugati. Csodákat ne várjunk , valamivel jobb lesz de a zsidó által felmagasztalt " magyar világ " biza sohasem fog eljönni. Marad az alkalmazkodás.
Tény ami tény , iszonyú mennyiségû pénz ömlik az országba. Még az arany is visszajött City of Londonból. Miért nem kaptok több fizetést/nyugdíjjat ? Ugyan minek ? Miért engedjék meg hogy az idehozott pénz az izraeli maffia kezébe kerüljön ? A meki , a pláza meg a többi hely ahová a magyar minden pénzét behordja ugyan minek nyelje el ?
Igen , továbbra is betelepedési célország vagyunk csakhogy idõközben felment az árfolyam. Nagyon el fog gondolkodni a zsidaja ha ide akar jönni. Nyugaton megy a balhé , zsidók írtják a zsidókat , itt " béke " van de nem ingyen. Ugyanezt eljátszották Türkesztánban is . " Nem tetszenek az üzbég elnök rendelkezései ? ". Nincs Valentinnap se Halloween meg hasonlók. Nincs buzulás , nincs ökörködés. Helyette családtörvények vannak , a zabolás 20 éves faxkalap igenis törödjön a szüleivel , nagyszüleivel. A NÕ pedig maradjon otthon gyermeket nevelni , a FÉRFI dolgozik és eltartja a családot. Meg egy lófaxt a feminista barmoknak ! Szó sem lehet a nõk " karrierépítésérõl ". Olyan rossz ez ?
A világot ugyanaz az elit irányítja csak egyes tagok akik korábban több hatalmat kaptak elcseszték. A zsidó kavarta a xart , a zsidónak kell eltakarítania
Ugrás hazai vizekre. Fletó elszólta magát miszerint ha az ellenzék nyet akkor új választás kell és jön a káosz . Vagyis elõre megmondja , kavarni fogják a xart. Mivel az ország új urai már idecuccoltak , nem fogják engedni a lenyúlást. Magyarország blokád alá fog esni , az EU pedig mégha akarná is , akkor se tudna megmenteni. Gondoljatok csak bele , vissza kellene fizetni a sok beáramlott pénzt. Amig nem rendezik a számlát , se Kína se Oroszország nem fog árut/energiát adni. Amerika se örülne ennek hiszen Magyaroszág a Kelet és a Nyugat közötti híd. Mindenki ide jön üzletelni. Közben a V4 projekt már elszaladt. Bele se lehet gondolni milyen kárt okozna a kilépés. Ami eddig volt csak a jeghegy feletti hideg levegõ. A jéghegy csúcsa csak ezután jön. Lengyel és cseh cégek mozgolódnak hazánkban. Nekik pedig kell az orosz energia , az orosz felvevõoiac , és a kínai gyarmatokkal történõ árúcsere.Magyar cégek pedig odaát mozgolódnak , sõt közösen fektetnek be más országokban . Mezõgazdasági beruházasok naponta érkeznek , az ellenzék már ajvékol. Letelepedési kötvény ? Jó vicc. A keleti idejön , idehozza a pénzét és idetelepíti a saját emberét aki odafigyel a dolgokra. Ennyi az egész.
A Lázadás Éve után jön a Végrehajtás Éve. Már nincs sok hátra és szemmel láthatóak lesznek a változások. Az ország fele elmenne innen ? Persze persze ! Maradnának de nincs nekik megengedve , aki maradhat az komoly árat kell fizessen. A Kelet jön , a nyugat csiscskáinak pedig takarodni kell. A keleti nem bízik a jelenlegi elitben,inkább hozzá a saját embereit. Mi maroknyi magyarok ebben a játékban nem kaptunk rajtszámot. Nem is kell. Hiszen mit is akarhat a magyar ? Nem elég neki ha a munkáájáért kapott bérbõl tisztességesen eltartja a családját ? De amig ez a tolvaj zsidó banda itt van , senki se várjon javulást.
80 #18 monguzking
- 2018-03-07 18:24
rozsola jol beszélsz csak éppen nem veszed figyelembe hogy teljesen mindegy hogy ki mit tervezz.....lejárt az idö---mostmár menthetetlenül összefog omlani földi ökoszisztéma--minden s mindenki elfog pusztulni---max 20év van hátra
4 #19 Posta Imre
- 2018-03-07 19:17
Rozsola, nem vita tárgya, amit írsz, de én nem is errõl szólok. A Földnek, mint állatfarmnak egy ideig még mûködnie kell. Én ugyan ezzel már nem értek egyet, de hát ez magánügy. Amit felvázoltál csak annyit jelent, hogy Jézus nem számít, ahogy Isten is csak egy üzleti vállalkozás és a Teremtés maga is egy gazdasági kísérlet. Nem mondom, hogy "hidd el" nekem, de sokkal többrõl van itt szó, minthogy a zsidó kihúzza az egyik seggébõl a másik kezét és csókra nyújtja az alattvalóknak.

Gondolkodj egy másik logikával, sõt az összessel egyszerre!

Csak amióta "harcolok" lassan 12 év telt el, bár jobban visszapillogva mindig is harcoltam. Mióta itt is boncolgatjuk a miérteket és döngetjük a virtuális falakat is majd két világháborúnyi idõ telt el. Nehéz felfogni, ugye? Ez idõ alatt hazaárulásért senki nem lett "elítélve" se itthon, de Kínában, vagy a macinál sem (na jó, esetleg egy-egy, amirõl tudhatnánk, de inkább likvidálták, mielõtt beköpné a többi hazaárulót, akinek a parancsára tette és a folyamatokat fölött most is diszponálnak). Ez egy igen zárt osztály és a szart hol jobbról balra, hol balról jobbra rugdaltatják a sok leszületett, lepottyantott entitásnak és az egyre fogyatkozó lélekszámnak és -val. Ezt nevezik "politikának", mely a csürhét mozgásban tartja. Van itt egy film, mostanról. Nem néztem még meg, de a sztori izgalmas. Megakadályozzák "idõben" az öngyilkosságot. https://kino-v-on...-film.html

Tudod mi ebben a ciki? Tán az "okosok" ott "fenn" igen komolyan kalkulálni kénytelenek azzal, hogy az "igazság" nagyon odafog verni a húgyagyúak tudatának. De nem csak. Aki "istent" követi egy istentelen világban, az kénytelen átlépni a társadalmi zombi-korlátokat. Tehát nem csak az ostoba félelem és a kíváncsiság, de a nagyon is komoly szabadulási szándék is okozhat nyaktörést. Jó, rendben. Én ki vagyok égve. Már nem most és többszörösen és tudom, hogy innen nincs visszaút. Mert nincs is út. Én nem félek elmenni innen és valahogy vágyom is már rá, mert az itteni moslék már rég nem elégít ki. Ettõl sokkal többet akarok minõségben. Ezt elérhetem meditatív úton is, de a végeredmény matematikai számítások szerint ugyanaz. Ennek a világnak bennem befellegzett. Elvagyok amúgy, de emígy már nem és magamat is tesztelem, figyelem a változásokat. Az, hogy az "itteni élet" értelmének határát már rég átléptem, nem kétséges és innen nézve már teljesen értelmetlen, noha nem fölösleges, de nem gazdasági érdekbõl. Hogy melyik zsidó baxa meg éppen az anyját nem érdekel, míg korlátoz.

Most egy új illúzió születik. Változtatnak a mátrixon, de az alaptörténet nem tud változni és bizony itt az alapokkal van alapvetõ hiba.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.80 másodperc
4,709,011 egyedi látogató