Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Wass Albert mint cionista zsidómentõ ügynök?

BelföldTi értitek ezt? Én igen! Ha igaz, ha nem, akkor is.

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-03-13 07:46
- értjük-e hogy a zsidó milyen szorgalmas amikor munkát végezhet ellenünk ?
Értjük, mert tapasztaljuk , ez igaz.
A cigány is szorgalmas , amikor lopni indul.
A munka ezeknek nem számít , ha árt valakinek.
Milyen szorgalmasan rakják a képünkbe szinte naponta a furcsa szemû , kanyar-látó német nevû (?)Smidt Mária "offspring"-jét , aki , ha lehet , még borzasztóbb látvány anyjánál - hogy irritáljanak minket és növeljék bennünk az antiszemitizmust , hogy undorodjunk a zsidótól !

Én sem értek ám azért mindent !
Ez a karácsonyi Gergely legény - ez a fejlõdésnek indított új csillag - húsvétra - ez magyar gyerek ?

Magától "dolgozik" ilyen szorgalmasan ellenünk , vagy a soros zsidó pénzéért ?

Mert ha a Gergõ nem magyar , hanem csak egy mocskos zsidó , - akkor értem . ( mondjuk azért , mert nem keresztbe állnak a szemei - még lehet zsidó . lehet , hogy csak nem egy anyai / családias "offspring" kapcsolat eredménye )
267 #2 Perle
- 2018-03-13 09:16
Nem tudom honnan szedhette a szerzõ az " embermentést", de most olvastam át az író életútját a viki angol nyelvû tájékoztatójában, de egy sor sincs errõl.
Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy valakiket nagyon zavar Wass Albert egyre növekvõ népszerõsége, és úgy kíván ellene harcoln , hogy cioinistának állítsák be õt.
5 #3 kincses
- 2018-03-13 13:04
Perle, akár meg is menthetett sok erdélyi zsidót a román legyilkolástól, mert itt önként aggatták a kicsi zsidókat vaskampókra, mert csak (megmaradt a vagyon Romániának. Meg lehet nézni, itt mennyi zsidó vagyont adtak vissza). Tehát, az itteni, egyszerû embereket meg is menthette (a cionisták vajon hova vihették õket? Lásd a Black Book c. holland örökérvényû alkotást). Ami furcsa, hogy mióta kiment Amerikába, azóta sem szállnak le róla, holtában sem. Leírja, hogy amikor kiment, megkeresték õt a zsidók, és felajánlották neki, hogy ha ajnározza õket, akkor híres lesz és sikeres, ha pedig nem, a könyveit sosem fogja kiadni és saját ellenségüknek tekintik. Ja, és ne írja meg, hogy mi az igazság Trianonról, meg a zsidók szerepérõl abban. Nem vállalta Wass Albert ezt a feladatot, a kipusztítását pedig végignézhettük, szép lassan. A románok soha nem fogják rehabilitálni, mert mindenét elvették, és így nem kell visszaadni abból a hatalamas vagyonból egy fogpiszkálót sem. Ja, így könnyû országot szervezni...Amit látunk tehát, egy 75 éves program része, éppen zajlik. A magyar ne emelje fel a fejét, ne követelje a jogait és örüljön, hogy alattvaló gén jutott neki...s_huh
254 #4 mujko
- 2018-03-13 17:48
Magyar szellem jegyében lehet hogy mentett zsidókat.
De úgyebár kínos lenne ha kiderülne mert hát minden magyar Isten adta ember kicsiny zsidóinknak böszmeség lenne hiszen már annyit gyilkoltak hogy ne derüljön ki az igazság .
267 #5 Perle
- 2018-03-13 22:14
Kincses, igaz is lehetne, de ha megmentett volnat 2X 6000 ezer fõt, már a csillagokban lenne feljegyezve a neve, mint a világ igaza és korábann kiderült volna mindez.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.58 másodperc
3,406,202 egyedi látogató