Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jaroslaw Kaczynski: a nép hangja Isten hangja

BelföldNa, még a végin kinyilatkoztatják, hogy isten egy degenerált barom! Ez Istengyalázás kedves miniszterelnök. A nép azért idióta, mert ti ott lehettek, ahol, nem ott, ahova már a madár sem jár, még üríteni sem. A lengyel miniszterek, valamint a politikai kinevezésû államtitkárok úgy döntöttek, hogy visszaadják tavalyi jutalmaikat – közölte csütörtöki sajtóértekezletén a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) elnöke, bejelentve azt is, hogy 20 százalékkal csökkentenék a képviselõk fizetését.

Jaroslaw Kaczynski rendkívüli sajtóértekezletén elmondta: a miniszterek és a politikai kinevezésû államtitkárok „erkölcsi megfontolásból” május közepéig átadják a Caritas katolikus segélyszervezetnek a tavalyi jutalmaikat.

„Vox populi vox Dei. A nép hangja Isten hangja” – jelentette ki, utalva arra, hogy a 2017-es jutalmak kérdése az utóbbi hetekben társadalmi elégedetlenséget váltott ki.

Közölte továbbá, hogy a PiS politikai vezetése aznap úgy döntött: rövidesen olyan törvénytervezetet nyújt be, amelynek értelmében 20 százalékkal csökkentenék az alsó- és a felsõház tagjainak fizetését, továbbá megszüntetnék az önkormányzatok élén álló tisztségviselõk és az állami tulajdonú társaságok vezetõinek jutalmait.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-04-05 18:52
- ez a Jaroszláv közelebb áll Istenhez , mint sok távol álló gondolná !

Neki "erkölcsi" utasításai is vannak , pedig kevesebbet lopnak népüktõl , mint az erkölcsöt prédikáló orbán gang.

Orbán -csak nem - valami más "kultúra" szülötte ?
238 #2 bivaly
- 2018-04-08 08:06
Aha ! És melyik istené ? Ez itt a kérdés, nem a lenni, vagy nem lenni !
4 #3 Posta Imre
- 2018-04-08 08:15
jehova-komlexusosok kíméljenek!s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,398,359 egyedi látogató