Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Moszkva óriási változásról beszél

KülföldNem mondhassátok tük, hogy Putyin bá' nem szót! Mi is szótunk, de hát ez is a terv része. Moszkva kézbe veszi, amit kézben is tart. Moszkva arra számít, hogy a párizsi tragikus események lökést adnak az Egyesült Államoknak és más NATO-tagországoknak, hogy megváltoztassák szemléletüket a terrorizmus elleni harcban - közölte vasárnap Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes.
Moszkva óriási változásról beszél
Szergej Rjabkov

"A párizsi események valószínûleg mégis mindent a helyükre tesznek, és némileg megváltoztatják a Washingtonban és más NATO-tagországok fõvárosaiban székelõ kollégáink prioritásainak sorrendjét"

- fogalmazott Rjabkov a törökországi Antalyában, ahol vasárnap tart csúcsértekezletet a világ 19 legnagyobb gazdaságát és az Európai Uniót tömörítõ G20-csoport.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-11-15 08:24
És itt van Moszkva egyik "magyar hangja". Kemény mi?

Hatalmas fordulat jöhet - állítja Nógrádi György

Ha bebizonyosodik, hogy a párizsi merénylõk elsõ generációs bevándorlók, történelmi változás állhat be az európai migránspolitikában, az ugyanis, hogy a francia titkosszolgálat egy ilyen összehangolt akcióba nem tudott beépülni, azt jelenti, mostantól Európa bármely városában sor kerülhet hasonló merényletekre - hangsúlyozta a szakértõ az M1-en.
http://www.hirado...di-gyorgy/
80 #2 monguzking
- 2015-11-15 08:52
baromság a köbön--a terv halad tovább s közelit a befejezéshez---természetesen ez is hamiszászlos terrortámadás volt----s természetesen putyinban sem bizzok mivelhogy egyrejobban tetszik amit csinál tehát ö lesz a megmentö a megválto vagy másnéven az antikrisztus
48 #3 ro-zsola
- 2015-11-15 11:04
Monguz ! Óvakodj az eretnek kijelentésektõl. Isten mindent lát és mindent hall.
4 #4 Posta Imre
- 2015-11-15 11:22
Rozsola, remélem is! A "fedõtörténetünk" szerint nem vagyunk polkorrektek, de magyarázd el mongúznak, hogy miért is? Tudod rég "követnek már" és csak annyit látnak, hogy szopatnak rendesen. Hiába magyarázom, hogy ez így normális, nekem már rég nem hisznek. Én sem, de majd kérem Jézust, hogy tegyen cikkeket fel, vagy legalább kommentálja! Mongúz így már jó lesz?s_proszt
48 #5 ro-zsola
- 2015-11-15 11:47
Ok.
Nagy baj hogy nekem kell elmondanom. A migránsokat idehozták , Németországbab egyesítik õket és ránkdobják. Ennyi a nagy terv
Amerika megszállja a nyugatot. Nálunk a cigányprojekt megbukott , a migránsokat vetik be. A demarkációs vonal Németország mentén fog húzódni.
Jól ki ez gondolva. Az iszlamistákat betelepítik az orosz határok mentén . A többit rátok bizom
4 #6 Posta Imre
- 2015-11-15 11:52
Rozsola, van gond az elméleteddel, mert Oroszországon keresztül is küldik õket pl. Norvégiába...., de igen, leválasztják a V4-et a z eu-ról és Németország is ketté lesz szakítva. berlini fal, tudod...
48 #7 ro-zsola
- 2015-11-15 11:56
nincs azzal gond. a migránsokat mindenki felhasználja. Minket nem érdekel Norvégia. Nekünk csak Magyarföld fontos. Migráns és migráns között különbség van. Olyan ez mint a CIA csecsen kontra " Kadirovci " csecsen és igy tovább
128 #8 bogyo
- 2015-11-15 12:18
"majd meglássuk-mondta a vak is"

más,

karahun figyelmébe: http://tapnewswir...-in-paris/
131 #9 lalapapa
- 2015-11-15 12:18
ROZSOLA
ha az isten lenne latna mi folyik oda is baccna kinek
kell,
de hat mi nincs az nem bacchat oda
sok ember hullebb a birkanal,
es mit be adnak neki beveszi a gyomorig
ami
most folyik azert mert ezzel is az igazi islam
ellen allitjak be az agyakat,
de
az arab is ferges mint lathatjuk
es nagyon szeret az arab villogni,
minden arab valamelyik sejk rokona,
penzert mindenre kepes,
hogy mi lesz nem erdekli oket,
felkeszittik a birkakat
arra hogy az islam az igazi islam az
all a hatterben,
a hatterben tudott ki all
a fergesse az emberisegnek
a parazitak
vagy hullok vagy akarmi
bomlott agyu emberiseg

na mar most
a ruszkik meg ruszkik maradnak,
en a tarkon lovos filmeket nem
felejtettem el,
van sokan nem istudjak mi volt
ki jol el jol lakottan tele gyomorral
es tele penzel egesz mas
gondolatokra kepes tesz vesz akar
mint ki rabszolga
kuzd a napi let irant,

a muszka tancot meg sok
hiszekeny birka elott eljarjak,
eles kessel a kezben,
s_ezt-ni
48 #10 ro-zsola
- 2015-11-15 12:30
lalapapa ! Az orosz senkit sem lõtt tarkón. Ajánlom figyelmedbe Szolzsenyicin mûveit. Azok a gyilkosok zsidók voltak.
Nagy Francia Forradalom. A zsidók legyilkolták a királyi családot , az értelmes francia arisztokráciát , az értelmes francia átlagembert majd bedobták Napoleont a korzikai törpezsidót. 100 év után ugyanezt eljátszották Oroszországban. Csakhogy Lenin nem lett " világcsászár " mint ahogyan Sztálin sem
Ne ülj fel a zsidó-fasiszta propagandának
128 #11 bogyo
- 2015-11-15 12:36
Ezek szerint mégis csak vannak jó zsidók.
4 #12 Posta Imre
- 2015-11-15 13:14
Rozsola, minden a józan észre és az információs hálózatra való rákapcsolódási képességre van bízva. Sajnos sok logikai bukvenc van az "orosz" vonalon. Kb. olyan, mint a magyaron. Az elmúlt ca. 450 évben, Hunyadiak óta a mi vona-lunk is olyannyira zsidómocsok, mint az oroszoké. Igen, 1949-ben baráti látogatása érkeztek hozzánk a muszák és hol voltak akkor még a szovjet zsidók? Nem is olyan messze. Szolzsenyicin? Tudod te, hogy hazaáruló gazembernek tartják mértékadó elemzõk és a munkáit kb. olyan szóbeszéd alapra helyezik, mint a holokosztot? Nem vicc. Asszem bõven megalapozott a gyanakvás. kaptunk elég mocskos zsidót onnan is (kiképezve), majd oda is menekült (kóhn béla pl.) és nyugatról is. Ne vedd zokóhn, ha kétkedéssel közelít bárki az "orosz" kérdéshez. A zsidaj náluk most is ugyanúgy virul, mint eddig és ahogy nálunk is. Medvegyev (Mendel) minden bizonnyal Putyin "házizsidaja" ez meg egy nagyon összetett játék.

Magam részérõl nem vagyok abban a helyzetben, hogy különösképpen érdekeljen már a kérdés. Putyin jellemesnek tûnik akkor is, ha karrierje nem épülhetett volna fel, ha nem terelgetik. Ez ugye világos. Szerepe van. Betölti. Alkalmas rá. Ennyi. Ha nem lenne az, nem is ismernénk a nevét sem.

Tévedsz, ha nem "világcsászárban" gondolkodsz. A többpólusú világ ugyanolyan kételenség, mint az egypólusú. Az "egyensúlyt" egy erõs kezû, akaratú és tudatos, tudós és felülrõl irányítható és irányított autokratikus "demokratának" kell megvalósítani. Nincs a levesnek két fele és a csónaknak sem.

Olvasd el a Kinek szolgál az ISIS rovatot! Azóta a párizsis akcióval igazolták, hogy minden gondolatom ül. A legjobb ébresztõprogram ma a "terrorizmus" és aki gondolkodásra képes, az összeköti a többivel. A jordán király interjúját hallgattam pár napja. Stratégiai gondolkodást emlegetett a stratégiai helyett és minden második mondatában elhangzott a III. világháború, no meg említette, hogy Moszkvában van a megoldás kulacsa. Lényeg az, hogy ezt a "játékot" a maci "generálja" és alakítja úgy, hogy végül "jó legyen". Élvezzétek ki! persze ne menjetek koncertre, bevásárló centrumba, meccsre még pár hónapig. Bár nálunk nem lehet nagy "balhé", de kicsinek lennie kell.
48 #13 ro-zsola
- 2015-11-15 13:52
Tudom én Imre , helyén az eszem. Viszont te is ismered az "Egyedülüdvözítõ Tant ". Japántól az NDK-ig mindenkit egyesíteni kell a Selyemút projekt alapján. Ez csak akkor lehetséges ha elfeledjük a múltat. Nekünk magyaroknak nincs jogunk az oroszokat vádolni a kommunista zsidók dolgaival és másoknak sem. Egyetlen nemzet sem szenvedett annyit mint az orosz. Mi radikális nemzetiek internacionalisták vagyunk a Selyemút népeivel kapcsolatban.
Magyarföld lesz az egyik élelmiszer nagyhatalom a Selyemút projektben. Mielõtt bárki ajvékolna , inkább fogja be a pofáját. Keleten igenis van fizetõképes kereslet.pld a gáznagyhatalom Türkmenisztán. Elhihetitek nekem , a hajdúsági libát vennék mint a cukrot. Nyavalyog a zsidó : " hitelt kell felvenni ". Egy lófaxt ! Csupán ki kell egyezni a Selyemúttal . Ha adnak anyagi támogatást , mi magyarok élelmiszerrel visszafizetjük. Ne feledjétek naponta ezerszám halnak éhen a világban !
Az ivóvíz ugyanez a történet.
Röviden , tömören : " Kapára magyar ! és a Selyemút boldog lesz ".
4 #14 Posta Imre
- 2015-11-15 14:13
Rozsola, ha valaki, akkor én tudom és még el se kell hinned. De tudok ám mást is. Tán túl sokat.

Nos, tudod, hogy már két hónapja itthon vagyok, mert a norvég munkának konyec. Elfogyott. Persze maradhattam volna, kereshettem volna, de az asszonynak ugye a gerince megadta magát. Most már jobb. Pár napja híttak a bankból, mikrohitel ügyben. Mondok, hogy eszemben sincs felvenni, mert a zsidó fegyvere a pénz, aztán ránk veri a "balhét", majd viszi a házunkat is. Érdekes, hogy ezt akkor, miközben a jóbikos tetvek követelnek kártérítés gyanánt vagy 800 ezret. Szóval, addig egy kapavágást sem, amíg nem lesz rend. Szívesen vennék földet, gazdálkodnék, húznám ki a netet a falból és vonulnék mindentõl el libát nevelni! Persze cigánymentes környékre! bakker, olyan már nincs, de ha volna, akkor is a zsidó vásárja fel és közvetíti, mert "állami" támogatás nélkül, kapcsolat nélkül leszophatod a mandarinkacsát is, nem megy Kínába a liba. Az csak kacsa, hogy igen. Igen, épül, amirõl beszélsz (beszélek), csak tetûlassan és van néhány milliónyi kétlábú akadálya. Vagy majd mi is Kalassal szedjük a gyapotot, mint Vietnamban a rizst annak idején? Ó, én kész vagyok bármire, de feles energiát a lila köd kergetésére már nem szánok se energiát, se idõt. Élelmiszer? Van kapcsolat a "magyar" ilyen irányú törekvéssel. Lósz@r. Csányinak van tehenészete és a sok kiváltságosnak kisebb szeletkéje, de keleti mértékben nem tétel. Most még. Majd ha kipucoltuk innen a zsidó-cigány szart, tán lehet. Addig ember nem hisz már a mesében.

Tudod a "lózungok" elmennek a jóbikos proletár-buzi szinten. Én nem tartozom ahhoz a kategóriához. De tudom, hogy kellenek az ilyen agymosások, mert az idióták mindig is így mûködtek.
48 #15 ro-zsola
- 2015-11-15 14:43
Az ország meg lesz tisztítva. Erre lesz jó az " osztályharc " és a " kuláktalanítás ". Egy alapos padlás és bankbetét " seprés " könnyedén rendberakja az országot. Tétel az de még mennyire. A lengyelek is beszállnak a buliba csak még nem tudnak róla. A románok , szerbek , horvátok , bolgárok , ukránok is ugyanúgy akarni fogják.
" Aki nem dolgozik , ne is egyék ". kb ennyit a cigányokról.
A valós cél kiszorítani a zsidót ebbõl az " üzletbõl ". Az export jogát csak az Állam kapja meg. A külföldiek semmit sem vihetnek ki , mindent felvásárol az Állam.
A Selyemútnak is ez az érdeke. A Wall Street buzeránsait nem szabad beengedni. Gondoljatok csak bele , jelenleg minden pénzmozgás értékének 10%-a Izraelben landol. Emellett Izrael uralja a gazdaságot.
Mindez lehetséges csak akarni kell.
153 #16 Skhyta
- 2015-11-15 15:13
Ro-zsola én akarom! Ez ugye nem elég? Mit tehetek még ezen kívül?
4 #17 Posta Imre
- 2015-11-15 15:23
Rozsola, le vannak maradva, mint a borravalaó, de rendben a "béke" megéri. Te is tudod, hogy labdába se rúghatsz, amíg nem döntik el "odafönn", hogy most már tvoja otseregy, your turne...

Én békét akarok, de felfogtam, hogy addig nem lehet, amíg ezek vannak és sajnos benne vannak oly mélyen és oly sokan, hogy bizalomról szó sem lehet. A magyarság meg olyan egy olyan agyatlan és gerinctelen massza lett, ahol nem is érdemes kicsiben gondolkodni. Vannak kivételek, mert itt is, de nagyjából 10 ezerre ha egy egyed jut. Szép innen a gyõzelem.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a3oZXo7cdEA[/movie]
128 #18 bogyo
- 2015-11-15 16:37
Amikor jöttek a kommunisták, én csendben maradt, mert nem voltam kommunista, amikor jöttek a szocialisták, és én nem szóltam, mert nem voltam szocialista, amikor jöttek a katolikusok, nem szóltam semmit, mert nem voltam egy katolikus, amikor jöttek A zsidók, azt csendben maradt, mert nem voltam zsidó ... És amikor értem jöttek, senki sem volt, hogy egy jó szót az érdekemben.
80 #19 monguzking
- 2015-11-15 17:41
jol hangzik a selyemut projekt s minden egyébb....s mindent láto szemet tájékoztatták rola?Az ember nem hiszem hogy természetesen foggant faj lenne mert inkább tünni létrehozott tenyésztett fajnak s mint ilyennek van gazdája aki ugyebár valoszinüleg szerretné betakaritani a termést-nekem ugy tünik hogy 2016 az aratás éve lesz....s ha nem tetszik biztos hogy mi kisembereknek elkell türnünk mindent birka modjára?Hát nem a halál nem számit hisz az fix tuti biztos dolog igy én azt mondom hogy lázadjunk...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.57 másodperc
4,126,803 egyedi látogató