Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az egypárt rendszer már megvan, jöhet a királyság!

GondolatokSzia Imre!

A választásokra térve, nagyon örülök, hogy nem a jobbik-lmp-mszp-dk koalíció nyert, mert mindegyiket sokkal jobban rühellem, mint a fideszt. A fidesz legalább nem hazudott a zsidókról, hogy pártolják õket, a jobbik igen, a többi ellenzéki párt meg feltétel nélkül nyalta a nemzetközi zsidóság seggét. Egyikkel sem tudjuk felvenni a harcot jelenleg valóban nemzeti és csóró magyarok, de a legegyenesebb a fidesz, mely a nemzetközi zsidóság ellehetetlenítésének oldalán áll. Õk a nemzeti zsidóság oldalán állnak, ami fából vaskarika az elmúlt évezredek tekintetében, de mindenképp jobb, mint a nemzetközi zsidóság oldalán állni.
Jelen helyzetünkben a választható két rossz közül, ez a kevésbé rossz, hiszen sajnos nem volt más alternatíva. De úgy gondolom, ahogy a világ sem egy két évszázad alatt romlott el, és a Biblia is azt írja, a világban szétszóródva lesznek, miként Marschalkó is fogalmazott "szétszórva a föld népei közé, azoktól megvetve, elnyomva s üldöztetve". És bár mindez a gondolat távoli jövõkép, hogy üldöztetve legyenek, de ez lesz a jövõ, nem fognak tudni így szétszórva gyakorolni hatalmat mindenek felett, mert sosem az egy nemzetként való létezés volt az erõsségük és az emberek életképesebbek náluk.
Ez a jövõ, a lehetõségeik beszûkültek.
Nem kérdés, hogy a zsidók egyszerre harcolnak az ortodox és liberális vonalon, mindkettõ az õ térnyerésüket erõsíti, de az egyik lényegesen kevésbé.
Ez nyert most. Mindkettõ, a liberális és ortodox vonal is Szíria pusztulását szeretné, ahogyan Iránét, Oroszországét, Kínáét, Venezueláét, és mindemellett a nemzetek pusztulását, csak az egyik kör itt bezárult, a másiknak meg már nincs lehetõsége. A másik, a nemzeti zsidó, csak saját országáért harcolhat.
Persze mindenhova beépültek, de még nem tartunk ott, hogy ne lehessen megállapítani ki a zsidó és ki nem.

Vélemény?"

Szerintem tekintsétek át az orosz oligarcha-demokrácia és a kínai -típusú egypártrendszer mûködését és kikerekedik belõle jelen helyzetünk. A személyi kultusz ennek a logikának elengedhetetlen része, eleme, sõt központi tartóoszlopa, de mivel itt "nyugati típusú" agymosással kapcsolódik a fing-suhi, így ötvözni kell a "nemzeti" és a "fügétlenség" demagógiát a gazdasági érdekekkel. Arra már rájöttetek, hogy mindennek semmi, de semmi köze nincs látszólag a valóban nemzetihez, sõt, igazából globalizációs irányban "fejlõdik" minden, pont a "reklámmal ellentétesen", de hát filozófiai értelemben ez így is van rendben. A szerelhetõ kéményeknél a szigetelt béléscsõ és a palást ellentétes módon kapcsolódik egymáshó'.

Igen a zsidók. Mivel ez sz ország már rég nem Magyarország, csak magyar papírosok rablóterülete, kár minden szócséplés. Ahogy az meg lett ígérve a "baloldalt" (vagyis a "nemzetközi zsidót" látványosan választják le az értelemrõl és ebbe sokak tudata és szíve belehasad, míg a "jobboldali" zsidó magyar bûrbe bújva (lengyel, cseh, orosz, kínai...szabadon helyettesíthetõ) végzi el ezt az operációt. Ezerszer leírtam, hogy mindez megbeszélt forgatókönyv szerint és csak látszólagos zsidó-zsidó ellentét (jó zsaru-rossz zsaru felállás) ez.Zsidó a bolygón nem maradhat! Ez most így nehezen elképzelhetõ eredmény, ugye, de jelenleg ténylegesen nagyon hitvánnyá fajult a "nemzet" és nagy bajban lennénk, ha bizalmi és értelmi alapon kellene a "nemzetnek" saját népünket igazgatni. Annyira ostobák, hogy ki kellene irtani legalább felét, de ebbe a másik fele belerokkanna végleg. Jó, vagy nem, sajnos a hülyeség ellen nincs orvosság és már az sem számít, hogy mesterségesen tettek bennünket idiótává. A lényegen ez nem változtat. Egyre több jel mutat abba az irányba, hogy minden hazugság, amiben eddig hamis tudattal "léteztünk". A "minden" azt vegyétek szó szerint. A valóság sokkal riasztóbb, mint amibe józan eszû ember még tudata épségét nem kockáztatva beletekinthet. Talán ezért van az, hogy itt tartunk. De hol is?

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-04-10 07:17
-"Szia Imre"
ha ez nem lenne a szöveg tetején (alján meg:Posta Imre) a kkor is ki lehetne találni - a "sorok közt olvasva" , hogy ezt nem Posta Imre írta , legfeljebb csak a klónja - és "ez így is van rendben"

Kevés a "valóság tartalma"- pedig az is van neki.

A fidesz rengeteget hazudik a zsidókról , magáról , mindenrõl .

Csak egy fajta zsidó van : az ártalmas , veszélyes ,mocskos zsidó. Lehet annak külsõ képe/ neve kövesslomó vagy demszkíj bernadett - bármi . Ez mind egy/ ugyanaz. - Undorító , gyûlöletet keltõ , okozhat idõjárás csapongást , hasmenést .

A fidesz nem nyert választást , hanem trükkel , csalással megválasztatta magát újra Orbán - mert nagy a családja és ennek a fajtának a harácsolásból sosem elég.

Ezután már keveset fogunk hallani emigráns veszélyrõl és soros tervrõl - pedig ez mind nagyon is létezik , de nem Orbán és családja számára .

Orbán ismét átverte a magyar nép egy részét - ha jól hallottam 2 millió " szavazót .

ez a 2 millió nem a fideszre szavazott , hanem a zsidók ellen ,- ez volt a szándékuk , de Orbán ezt is lopott pénzre váltja a következõ években.

Egyik legfõbb támasza a Bayer só , ami egyre sótlanabb lesz és egyre seggnyalóbb . Mármár undorító a "fõnök" virgonc viháncolása . - de ha egyszer ez hozza a Zsoltinak a" suskát" ! . . .

Imre ! ne termelj klónokat ! Belõled is elég -1- !
2 #2 gerry
- 2018-04-10 07:23
jól kezdõdik a napom!:
"Csak egy fajta zsidó van : az ártalmas , ... ... okozhat idõjárás csapongást , hasmenést ."
s_vigyori
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-04-10 07:28
- a "P" helyett nem én tettem oda azt a sárga figurát - talán a háttér hatalom mûve !
- mert a zsidó mindenhol ott van .

Sziasztok büdös zsidók! olvassatok ,tanuljatok ( a lopott pénzen) - okosak azonban sosem lesztek !
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-04-10 07:32
- örülök gerry ! - akkor ma már nem keltem fel hiába !
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-04-10 07:45
- remélem tudjátok , hogy Orbán becsületes , õ kötelességbõl lop .

Egy leendõ király mégsem lehet csóró !

Ezért csórja a pénzt. (ez nem ellentmondás)

A Bayer só is ezt reklámozza - onnét tudom. ( magamtól nem lennék ilyen okos )
238 #6 bivaly
- 2018-04-10 08:25
Tisztelt Uraim !

A szar díszcsomagolásban is csak szar. Tegnap a szavazók megkapták piros- fehér- zöld selyembe csomagolva, mellé díszbõr kötésben az Orbán Összest. Talán a legkiemelkedõbben undorító ez a zsíros pofájú Semlyén volt, aki hangsúlyozta, hogy " a szentmisérõl jöttem szavazni", meg este megköszönte a Fedeszért imádkozók imádságát. Tényleg nem tudom, hogy hogyan lehet ennyire alulmúlni folyamatosan önmagát ennek a szennyes, gennyes lelkû hazudozónak ? És ez a mocsok jellemzi legjobban a politikai elit vallási hitét, merõ képmutatás, porhintés. Számomra minden úri vadászat csak vérontás kedvtelésbõl, ez a genny zacskó meg szívesen ölne jegesmedvét is, nem érdekes, hogy kihaló félben lévõ védett állat. Egy-egy ilyen "elszólás", aminek esetleg sokak szemében nincs nagy jelentõsége, számomra sokkal többet mutat meg az emberbõl, mint egy másfél órás beszéd.

Amire még ki akartam térni. A világot orrba-szájba elemzõk egyike sem írta erre a honlapra még , hogy észre vette volna, hogy a Balaton partján komplett lakóparkok épülnek, saját tóparttal !!! Nagyon régtõl vártam, hogy talán feltûnik valakinek ? Nem, áá, Szíria, meg Belga-Kongó az sokkal fontosabb, elvégre a kenyér, meg a sör ára, az ottani harcok kimenetelétõl függ, ugye ? Nem is beszélve a gáz, és áram árairól, mert a kormányt és vazallusait az ottani helyzet alapjában befolyásolja.
Csak érzékeltetni szerettem volna bizonyos fontossági sorrendet a vélt, és valós problémák között. Arról megint nem beszélve, hogy a saját gondjainkat csak saját magunk oldhatjuk meg, feltéve, hogy képesek vagyunk rá. És a "képesség" nem feltétlenül csak magát az embert jelenti.

És lehet találgatni, fantazmagóriákat elfogadni, elfogadtatni, felállítani, lehet hinni, lehez bízni, ettõl még nem feltétlenül az történik amit másokkal elhitetnek egyesek, vagy mások hitetnek el egyesekkel. Ezer hírforrás, ezeregy hír, mindegyik másként, ugyan arról. Melyik a hiteles ?

Aki feleségül vette az internetet, vagy férjhez ment hozzá, az gyakorlatilag eldobta az életét.
809 #7 megmondhatom-e
- 2018-04-10 09:11
Tisztelt bivaly!
Jó a meglátásod ! Tényleg leírtak itt már néhányan néhány dolgot , de a Balaton elmaradt.

Ne aggódj , a leendõ király és pereputtya elrendezi annak a sorosát is . Nem véletlen szavaztak rá a Bayer sózottak.

Azért elismerheted , sokmindenrõl esett itt már szó .

Leírtuk , letettük a tollat, és aludtunk tovább . " ez így is van rendjén!"

Te nem ezt tetted ?!
80 #8 monguzking
- 2018-04-10 11:11
számotokra az a lényeg hogy kikell pusztitani a magyarokat--mert ez a célja a cionista netanyauknak s hazai vazullusai orbánéknak----teljesen elkell lehetetleniteni magyarok számára a megélhetést igy azonnal lefogják állitani bérfelzárkoztatást,nyugdijakat befagyaztják,egészségügyi ellátást mégjobban szétverik s kilakoltatásokat felpörgetik----csak idioták örülnek fidesz gyözelmének----de ellenzék sem létezett-páldául vona legalább 1milliárdot kapott árulásért
67 #9 csodaszarvas
- 2018-04-10 12:26
Aktualitásából mit sem veszített...

Ady Endre: A perc-emberkék után

Otthon bolondját járja a világ,
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zûrös, olcsó, kis komédiák.

Magyar Bábelnek ostoba kora,
Ments Atyaisten, hogy bennelegyek -
Engemet kötnek égbeli jegyek
S el kell hogy jöjjön nászaink sora.

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Robogok honról rejtett vonaton,
Ebek hazája ma, nem az enyém -
S ha marad csak egy hivõm, szent legény,
Még a holttestem is ellopatom.

Ez a ricsaj majd dallá simul át,
Addig halottan avagy éberen,
Pihenjen a szent láz s az értelem,
Míg eltünnek a mai figurák.

Magyar leszek majd hogyha akarom,
Ha nem sutáké lesz itt a világ,
S fölcsap minden szent és igazi láng
Rejtekbõl avagy ravatalon.
4 #10 Posta Imre
- 2018-04-10 13:41
Na, nem örültök, hogy a Soros-birodalom megingott és "összedõl"? Már mondja orsós, hogy Nemzetek Európája, nem Európai Egyesült Államok! Mától megszûnik a Magyar Nemzet ! mert csak és bekussol a Lánchíd Rádió. Ez csak a kezdet. A "kormány" átrendezõdik. Még nem kaptam felkérést egy bárcanélküli miniszterelnöki fostra, de minden benne van a pakliban! Vona lemondotott, a Schwart Gyuri rokony Schwartz-morvai krisztike már nyergel is. Élvezetes egy gyorstalpalás lesz.
819 #11 rozsola
- 2018-04-10 17:32
Tudod Imre , " dolgozik a Szentlélek ".
Nekünk most nincs tennivalónk , miért indulnál a " Start " vonaltól amikor beállhatsz egyenesen a " Cél " vonal elé.
Rakják csak össze a zsidók Magyarországot ! Õk szedték szét , rakják is össze.
4 #12 Posta Imre
- 2018-04-10 18:34
Rozsola, rajt-cél gyõzelem? Nem szeretek versenyezni, mert nem szeretek "veszíteni". Ez esetben viszont a "nyerés" nem vonz, már-már taszít, bár filozofálgatni lehet azon, mit is jelent valójában a "vesztesek" oldalán állni. A szar visszalapátolása a tehénbe érhetõ, elfogadható, bár túl enyhe "büntetés", cserébe ami marad, inkább Szahara, mint Tajga.

Ja, jelentkezem hegesztõ oskolába és leteszem a gyógyszerész szakasszisztensit is, ha még belefér, meg egy targoncavezetõit is, csak mert miért is ne. Ha menni kell, legyen piacképes szaktudásom. Ennyit a "gyõzelemrõl". Ja és nem "Magyarországban" gondolkodom már jó ideje, csak azt várom, az asszony mikor sokall már be végleg a patikai fasságoktól. Közel van nagyon, érlelõdik, érik...az. Hátra se néznék, úgy itt hagynám ezt a ganédombot, minden lelkiismeret-furdancs nélkül, de még a hon se vágy már. De a sorsos útjai kifürgész-hetetlenek. Lehet nem lesz belõle semmi és elõbb meghalok balesetben vagy valami. Ez is egy opció.
131 #13 lalapapa
- 2018-04-10 19:22
a magok nepenek az egesz fold a hazaja,
a fergeket meg majd kihanyja
s_azta
58 #14 ssman
- 2018-04-10 20:18
Imi!
Nemar!
Most amikor kezd ugy osszealni minden, mint ahogy vartuk?
736 #15 tiszazugi
- 2018-04-10 21:04
Imre! Soxor idejövök olvasgatni. Már nem szeretek net-blog ide-oda ológiai politikai csatározásokban tündökölni. 1ujjal visítva pötyögve irományolni. Te és én is + itt sok mindenki tisztában van a tudással és a régi tanaiddal. A CSATÁBAN EL LEHET FÁRADNI... DE FELADNI SOHA!! Neked még aszt dobta ki az életed gépezete, hogy megvezetett lelkeket ments és terelj helyes útra. Nem szabad kiégni. Don Kihóte is harcolt a végletekig. Lassan beérsz abba az utcába amit én már régóta taposok, abba ahol számot kell vetni értékelve a múltat, a történéseket és az elkövetkezendõ esetleges lehetõségeket. Kicsit fanyalogva olvasom, hogy nem Mo-ban gondolkocc. Ezt már ne tedd. Tanulni köll, tanulj sok szakmát szerezz tapasztalatot, hogy több lábbal álj itt a szarkupacban. Én már túl vagyok a bizi gyûjtésen. Minap számoltam össze 16 dokument lapul a ládafijában.... kérdezhetném én is de minek? Ki sem használtam. De nem baj jó lehet még valamire, ha más nem akkor mikor rám jön a szapora otthon a kinti pottyantóson. Van mihez nyúlnom.... de ha más nincs magamhoz. A külföldi gondolatokat hagyd meg a gyerekeidnek. Hiszen szép okos családod van. Annyi mindíg lesz idehaza az asztalodon, hogy ha haza érnek titeket meglátogatni jóllakjanak és érezzék a haza... az otthon gyökerét. Párodnak szép, szeretet foglalkozása van. Neked meg akad lehetõség idehaza is. Ülj fel egy virgoncára vagy heggessz. sok munkát hátra hagytak a kitántorogtak... akad most több lehetõség is mán. Mit nyernél a távolban hátra hagyva több mindent. Lenne egy jobb verdád, Vagy némi valutkód? Nem biztos hogy megérné úra harcolni kicsivel jobbért, idegenben. Errõl mi már lecsúsztunk. Inkább üljünk le a Tiszaparton egy nagy árnyas tiszafa v. ákác alá, pecázzunk és elmélkedjünk... a múlton is és a hátralévõ kicsiny jövõnkön. Nagyszüleink is senyvedtek egykor, elfogadták a cselédsors nehésségeit, szüleink az örökölt nyomort. Igaz MAGYAR Embert faragván belõlünk. Arra kérlek kösd fel újra a kardot, keresd meg a harci kedved és emeld ki a setéccségbõl a sok világtalant. Mert ez Neked a küldetésed. Nehogymán örüljön a blankolt, hogy sikerült megint elûzniük egy hazafi szép családot. Törekedjni kell az eddigi munkád gyümölcsét élvevni, kiaknázni, kihasználva aszt amit megadatott eddig a Jóisten. Így lehet teljes az a kis életünk ami még megadatik. Mert nem tudni mit hoz a jövõ. :) Legyen ez tõlem, számodra a Parainézésem.
80 #16 monguzking
- 2018-04-10 23:35
Szerintem mar nincs remeny.....karpat medencet elveszitettuk...de nep egy reszet meg megmenthetjuk.
....szerintem putyinek megengednek hogy 2millio jo magyar visszatelepuljn keletre hisz oroszknak is szukseguk van verfrisitesre...
238 #17 bivaly
- 2018-04-11 05:37
Megmondhatom-e !

Nem a Balaton az érdekes, hanem a "saját tóparttal" !!! Érted ??? Marina II., vagy Marina sokadik, ez a kurva nagy lényege ! És ez itt a tisztelt, okos agyak, és mindent észre vevõ szemek elõtt.
Nem véletlen emeltem ki, mert van fontossági sorrend, lenne még pontosabban, a körülöttünk zajló dolgok lényegi felismerésében. Egyszer csak azt veszi észre a "nagyérdemû", hogy meg lesz az a bizonyos Kaszinó ! Minek, kinek ? Hát azoknak az új, vagy újra magyaroknak, akik éppen most privatizálják egyszer és mindenkorra a Balaton déli partját. Az északi oldalon még kuss van, vagy csak más féle elõkészületek, és nincs ekkora hírverés.
Kis idõvel, majd kijelölik a járdán is, hogy õslakos hol közlekedhet, és milyen idõközönként.
Budapesten mostanság a török létszámban már veri a kínait . Nesze baszd meg Magyarország ! Milyen "Magyarország" ? Nincs is, mert identitás nélkül nincs semmi, az meg csak nyomokban, elvétve.
Aki változtatni szeretett volna valamit is, nem a külföldi gumi csontot rágja, hanem kihantolja a hazaárulókat a sírból ( ugye Antal Józsi ?), és kazlakba rakva elégeti a maradványaikat, nem tiszteletbõl, hanem megvetésbõl.
Mivel igen sok minden összefügg sok mindennel, már többször leírtam itt is, ameddig ebben a nyomorult országban Nagy Imre nemzeti hõs lesz, addig ez az ország menetel a Pokol felé. Hol is, meg mikor is, meg minek a kapcsán tolták be Orbán Viktort a köztudatba !? És mekkora "nagyemberek" hírdették, hogy micsoda bátor beszédet mondott "egy fiatalember"!? Nem utolájára mondom, " A politikusok a Paradicsomba mennek", kötelezõ film, benne olyan kulcsmondatokkal, hogy a leghülyébbek is okosak legyenek.
4 #18 Posta Imre
- 2018-04-11 06:21
Tiszazugi, tudom nem könnyû ezt kívülrõl sem látni, hát még belülrõl élni meg.

Vona-zazri a "hõs" ezt mondta:

Milyen jövõt tervez magának Vona Gábor az újbóli kétharmad alatt? A választás elõtt tíz nappal azt mondta a hvg.hu kérdésére:

„Ha ez a kormány marad, nem váltja le forradalom. Egyszerûen a magyar társadalom józan többsége fájó szívvel elvándorol az országból, vagy visszahúzódik a kiskertekbe, és kivárja, hogy mi lesz.”

A Jobbik távozó elnöke tehát két dolgot tehet:

dönthet úgy, hogy végleg hátat fordít a politikának, és õ is csatlakozik a kivándorlókhoz, esetleg belsõ emigrációba vonul.
vagy taktikai visszavonulás mellett dönt. Kivár, és ha eljött az idõ, visszatér."

Nos, nem tervezek "politikai pályát" asse tudom mi az, eszik, vagy isszák, de leginkább baxák, ez meg nem én vagyok. Ha szükség van rám és tényleg rám van szüksége a "nemzetnek", akkor megtalál, bárhol is legyek légyen és gyõzzön meg, én nem fogom gyõzködni, De még inkább gyõzze meg az asszonyt és az keményebb dió. Ettõl nem kell tartanom, mert nem én adtam fel, hanem a nemzet nincs. Illetve van, hisz vagyunk páran még.
130 #19 kisvakond
- 2018-04-11 08:43
Szia Imre!

Átérezzük a tehetetlen keserûségedet. Egyelõre tûr-elemmel kell léteznünk, miközben a mindennapokban is helyt kell állni.

A múltban próbáltam szünetet tartani az oldal olvasásában, amikor besokalltam a reménytelenség érzésétõl. Tulok oldalán ez még hatványozottan így van. Kipusztítás így, kipusztítás úgy, megoldási javaslat pedig nincs?! A felvilágosítás is itt vérzik el mindig, amikor visszakérdeznek, hogy jó, jó, ez így van, de akkor hogyan tovább? Mit lehet tenni?

Elsõ körben várni (ami nehéz), és tudni azt, mibõl kell kimaradni. Például most vasárnap este kerüljük a Kossuth teret: http://www.hidfo....hirdettek/ . Ha a választáson nem ment, jöhet az Euromajdan?

Forradalomban nem koronáztak még senkit...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.32 másodperc
4,702,072 egyedi látogató