Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Simicskó szerint a V4 országoknak és az egyházaknak kell megmenteniük Nyugat-Európa beteg lelkét

BelföldTudtam, hogy valami ilyen lesz, mert ebben a tetûfészek zsidó "V4"-ekben annyi spiri-tiszta mágnes van, hogy idevonzotta már a tetveket és nekünk a cocializ-must-ból se jutott ki a bor, csak a seprõ! Simicska értem én, hogy ennyi fasságot össze kell ugatnotok, mert ilyen a pornogranda, de ha legalább egy igaz ember lenne köztetek, még meg bocsátahó lenne. De nincs! A visegrádi országok közötti együttmûködés erõsebb, mint valaha, de fontos, hogy a katonai, politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatokon túl lelki együttmûködésüket is erõsítsék – mondta a honvédelmi miniszter.

Simicskó István szerint a mostani, kihívásokkal teli idõszakban a V4 országainak spirituális értelemben is példát kell mutatniuk Európa nyugati felének.

Európának, a nyugati civilizációnak lelki és szellemi megújulásra van szüksége, ezért „egyfajta missziós tevékenységet kell elvégeznünk" – fogalmazott a miniszter.

Ehhez pedig szerinte a legfõbb segítséget a történelmi egyházak adhatják.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-04-23 13:44
Na, ha a képmutató mocskos buzi fattyakra akarsz példát keresni, akkor nem is kell messzebb menni, mint az "egyházak" (értendõ, zsidó szabadkõmûves összeesküvõ titkosszolgálati vezetõsegge). A nyáj meg olyan, amilyen. Szégyenletes.

Nem fektet többé a katolikus egyház fosszilis fûtõanyagokba

Azért, mert a klímaváltozás legfõbb elszenvedõi a világ szegényei.

Kivonja a pénzét a katolikus egyház a fosszilis fûtõanyag iparágból, és a következõ öt évben megszünteti befektetéseit a kõolaj-, földgáz- és szénszektorban – jelentette be a Föld napján négy kontinens húsz országának 35 katolikus intézménye nevében a Nemzetközi Karitász.

Luis Tagle kardinális, a szervezet elnöke hangsúlyozta, hogy a klímaváltozás legfõbb elszenvedõi a világ szegényei. „Ezért döntött úgy a Nemzetközi Karitász, hogy nem fektet többé fosszilis fûtõanyagokba” – közölte Tagle.

„A püspököket arra szólítjuk fel, hogy pénzügyi döntéseik legyenek összhangban erkölcsi értékeinkkel” – mondta Jean-Claude Hollerich luxemburgi érsek....https://24.hu/bel...anyagokba/
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-04-23 14:29
- de jelenleg újabb gyilkos zsidó támadás folyik a Dúnántúlon !

Harci repülõk fülsiketítõ visítását géppuska ropogás szakítja meg!

Az áldozatok száma egyenlõre ismeretlen .

A zsidók háborúja tehát folyik Magyarország ellen!

Nem tudunk visszalõni - motorfûrészekkel , melyekkel szemben a zsidó nyakak amúgy is rezisztensek. Ezek az arabok szablyáihoz vannak alakítva/"érzékenyítve".

(azt szeretik)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
3,400,355 egyedi látogató