Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Háborúba küldené a szír migránsokat az új lengyel külügyminiszter

KülföldUgye milyen nem is vicces? Fog itt még szír "lengyel, orosz, magyar, szlovák, német, francia...) kiképzett katona (hisz a zömük az) harcolni a zsidó mocskok ellen! Az Európába érkezõ szíriai bevándorlók felállíthatnának egy hadsereget, amely harcba száll hazájuk szabadságáért – nyilatkozta Witold Waszczykowski, a kinevezésre váró lengyel kormány kijelölt külügyminisztere.

Witold Waszczykowski, a kinevezésre váró lengyel kormány kijelölt külügyminisztere szerint az Európába érkezõ szíriai bevándorlók felállíthatnának egy hadsereget, amely harcba száll hazájuk szabadságáért.

Waszczykowski úgy fogalmazott: „Fiatalemberek tízezrei pattannak be felfújható csónakjaikba, kezükben az iPadjükkel, és ahelyett, hogy elsõként inni vagy enni kérnének, azt kérdezik, hogy hol tölthetnék fel a mobiltelefonjukat. Harcba kéne menniük, hogy a segítségünkkel felszabadítsák a hazájukat”.

A politikus szerint el kellene kerülni azt a helyzetet, amelyben „mi Szíriába küldjük harcolni a katonáinkat, miközben szíriaiak százezrei a kávéjukat iszogatják”.

A leendõ lengyel külügyminiszter arról is beszélt: ugyan az elõzõ kormányzat vállalása miatt jogilag kötelezõ Lengyelország számára 9000 migráns befogadása, de a párizsi terrortámadások nyomán Lengyelország „nem lát politikai lehetõséget annak teljesítésére”.
Link

Hozzászólások

172 #1 pozor124
- 2015-11-16 19:40
Jól alakul ez. Fegyvert adunk a migránsok kezébe, hadsereggé szervezzük meg õket, és már gyilkolhatnak is -MINKET! Keressetek utána: Alois Irlmayer jövendölései a 3. világháborúról -pl a www.rejtelyekszigete.com on de a google kidobja- Ezt írja: "A gyújtópontja a Közel-Keleten lesz, és a Balkánon fog kirobbanni. Mikor a bajorok jókedvûen kártyáznak, furcsa katonák néznek be az ablakon." stb... -Na milyenek ezek a "furcsa" katonák? talán a feketeruhások...
75 #2 talpi
- 2015-11-17 01:11
pozor4
nem kell keresni, már meg is talált, de ne aggódj, igazából nem téged keres, meg fogja találni a "sajátját" s majd akkor kell mindkettõt legyakni, mikor"szerelmesen összeborulnak" hazánk és nemzetünk árulói.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
4,460,790 egyedi látogató