Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre

BelföldFelhívom a figyelmed a linken lévõ német nyelvû cikkre, melynek témája, hogy Netanjahu a V4-ek területére akarja szétszórni az izraeli zsidóságot, amennyiben Izrael összeomlik. Elõször 1990-ben hallottam kormányzatba bekerült barátaimtól, hogy a Kárpátmedence egyesítve lesz, de zsidók által. Másik forrás szintén 1990 nyara.
A zsidóságnak szüksége van a KM-re, mert innen az Istennel való kapcsolat a legkönnyebb és leghatásosabb. És most jön a profán magyarázat is hozza: Mivel a KM formája olyan, mint egy parabola antenna. Ilyen medence a Földön csak az Újgur Medence még.

Tehát ezekrõl a tervekrõl elõször ilyen formában hallottam. De ezek az infók egybevágtak egy görög nevû NATO Geostratégia professzor könyvében olvasottakkal, melynek címe A Földközi Tenger országainak geopolitikai szerepe. Izraelnél írja, 1986-ban, hogy az utolsó csepp olajat 2034-ig legkésõbb, a régióban kiszippantják, s akkor Izrael geopolitikai szerepe a régióban legyengül és az arab nyomás alatt összeroppan.

Nos, e miatt felmerült bennem a kérdés, hogy hova fognak ezúttal menekülni a zsidôk.

A mellékelt cikkben lévõ infók ismertek 90%- kal, de most egy németnyelvü alátámasztást kapsz. A kõvetkezõ V4 összgyülés Izraelben lesz.

A traslate.google.com oldalon próbáld szakaszonként a fordítást.

Ūdv István


Link

Hozzászólások

2 #1 gerry
- 2018-05-15 10:02
Úgy látom a bing valamivel értelmesebben fordítja le magyarra!

https://www.bing....translator
Google:
Van új izraeli Lengyelországban? - Titkos hátterek és összeesküvések?
A Henry Kissinger zsidó származású befolyásos amerikai politikus elmondta, hogy több éve nyilvánvalóvá tette, hogy 2030-ra becsülik Izrael államát.

Bing:
egy új Izrael létre Lengyelországban? -Titkos hátterek és összeesküvések?
A befolyásos amerikai politikus Henry Kissinger mondta néhány évvel ezelõtt, hogy Izrael állam becslések szerint már nem létezik, amíg 2030.


magyarul: Lengyelország területén lesz új Izrael? -Titkos hátterek és összeesküvések?
Henry Kissinger, befolyásos amerikai politikus állította néhány évvel ezelõtt, hogy Izrael 2030-ban már nem fog létezni...
(értsd: Ott ahol most van.)
238 #2 bivaly
- 2018-05-15 10:46
Izrael már ma sem létezik Izraelben ! A zsinagóga felújítások, zsidó fesztiválok, stb., már régen arról szólnak ( szóltak, már inkább múltidõben), hogy ide vannak exportálva. Meg Európa szerte.
Ferihegyen 1990.-tõl már Moszad ellenõrizte az érkezést. Szemtanúk, egykori Malév alkalmazottak ! Hogy is volt pár éve, a ferihegyi irányító torony "átmeneti leállása"? "Csõtörés" !!! Meg a többi, amit fel lehet(ne) sorolni, és összeáll a Puzzle.
Egykori hirdetések, hogy "új haza, Magyarország", Marina part, Casinó, meg az Andrássy út kiárusítása, és itt írhatnám estig.
267 #3 Perle
- 2018-05-15 11:11
Az unió erõltetni akarja a bevándorlást
https://www.hirad...dorlasban/
159 #4 vanyusha
- 2018-05-15 14:20
der „Dreimeereszone“- Dreimeeresimperiumok imperiumok koloniák !A 2 vh fedésben keleten a sárgatenger a selyem út keleti végén ma jól láthatók csak a vágot szemû sameszokat szokták mutatni.A 2 vh fedésben jól sikerült amazoniába imperium életérzés áttenni 80-as évek végen beszartami ebbõl érzékelhetõ szaron nõt csikemel tojás táp élelmiszer szennyezetség - gumanoida stb.
4 #5 Posta Imre
- 2018-05-15 14:35
Lengyel nemzeti érdek, hogy Magyarország ne legyen V4-tag

Egy lengyel elemzõ, a Videgrad/Insight portál fõszerkesztõje, Wojciech Przybylski úgy látja, ki kéne rúgni Magyarországot a Visegrádi 4-ek közül, mert így járna jobban a többi három tag. Pont aznap írja ezt, amikor Orbán Varsóba látogatott. Przybylskit elborzasztja, hogy Orbán 2030-ig akar hatalomban maradni. “Orbán azok között a kevesek között van, akiknek van terve Európával, de ezzel el is mondtunk minden jót errõl.” Orbán fenntartja a függést az orosz energiahordozóktl, míg Lengyelország és Európa teljesen más úton, más irányba halad. “Nincs nagyon olyan európai vezetõ, aki többször követelt volna tiszteletet Putyinak vagy Erdogannak, mint Orbán.” Magyarország Orbán alatt vesélyes lett a nyugatra, tehát a régióra és Lengyelországra is.

Magyarország létzõ határai nem elegendõek neki, márpedig a geopolitikai revizionizmus és az antidemokrata ideológia az a két dolog, amitõl Közép-Európa menekülni próbál az utóbbi évszázadokban – Przybylski itt téved, Orbán retorikája mindig nagyon demokratikus, a népre hivatkozik állandóan, és a határokat sem birizgálná. Hiba volt, hogy Mateusz Morawiecki lengyel politikus egy Nagy-Magyarország térkép elõtt fotózkodott Orbánnal. Ez a térkép annyira ellene mond a V4-szimbolikának és realitásnak, Szlovákia sincs rajta, amely ország pedig a motorja most a V4-nek. Ha kirúgnák a V4-bõl Magyarországot, Németországgal erõsebb lenne, mint Németország és Franciaország. És Merkel könnyebben elfogadna egy magyarmentes V4-et. Magyarország azért sem közömbö a lengyeleknek, mert nálunk erõsödik az orosz befolyás, elég csak összevetni az Európáról szóló magyar mondatokat Orbán vagy Szijjártó Péter szájából a putyini gondolatokkal. Orbán az EU-ra és a NATO-ra nézvést is ugyanolyan mérgezõ. A 90-es években Szlovákia V4-es tagságát felfüggesztették Vladimir Meciar autokratikus szabályai miatt. Lengyelországnak a kezébe kéne venni az irányítást, és nem hagyni, hogy irányítsák.http://rouge.cafe...en-v4-tag/
329 #6 gutai zub
- 2018-05-15 15:18
Izrael összeomlik?

Most éppen az eredeti tervek szerint "Nagy Izrael" megvalósítása van folyamatban.
Az Eufrátesztõl egészen a Nílusig.
Izrael több száz atom bombájával, ha végveszélybe kerülne, a "Sámson" terv szerint, elpusztítaná a világot.

A diaszpórák növelése és újak létrehozása, világhatalmuk érdekében, Izrael növekvésével párhuzamban történnek és nem Izrael pusztulásával.

A sokat rejtélyesen emlegetett globalista háttér hatalom se más mint õk.................
684 #7 atacama
- 2018-05-15 17:06
az újgur medence is lassan el sivatagosodikmert a Rat mocska nem mûködteti marad csak helyette a tar-tály..
Tarim-medence... ami szinte a K- ÁRPAD medence leképzõdése...
tele minden földi jóval amire Kínja a sárga veszedelem rátette kezét... de az ujgur terület birtokosainak az õslakosoknak egy árva kanyit,egy árva petákot nem sok annyit sem ad... pont úgy van ez ahogy mi magyarok is járjuk a táncot ahogy húzzák nekünk a talpalávalót...tessék csak ide figyelni a hallójáratokkal és a filkagylókkal koccsányos szemekkel!
https://www.youtu...YB1EAKxe3Q
és tessék a továbbiakban is aCMM televízió filmjeit figyelelemmel kísérni..
684 #8 atacama
- 2018-05-15 17:12
és mostmár..ha eddig tepertünk ne má vissza zurückolni!!!! ember mi van veletek? ébresztõõõ!
https://www.youtu...verified=1 megvárod míg a te gyerekeiddel is ezt teszik a tetûhintások itt saját hazádban.... gyúljék már fel a pilács emberek..
267 #9 Perle
- 2018-05-15 19:16
Kétszer kettõ néha öt.

hirado.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2017/07/DMOHA20170719005.jpg

A fenti írás 6 millió fõ Magyarországra való telepítését említi Pont annyit, amennyi fõ Irán általi kiirtásról beszélt Netán az orosz elnöknek. A 6 milliós szám harmadszorra lett hangoztatva Eddig.
A hatalmas Lengyelország csak ennek egyharmadát kapná.:|
238 #10 bivaly
- 2018-05-16 06:30
Kedves Gutai !

Látszólag omlik össze, hogy expadálhasson. Nem nézek híradót az orbáni öntömjénezés nagyon megüli a gyomrom, de azért hallom, hogy megy az õslakosok szisztematikus kiírtása a szokásos zsidó megértõ szeretettel.
Szét szórunk telepeseket a világ minden zugába, támogatjuk õket, megerõsítjük, utána rövid idõn belül minden hatalmat a kezünkbe vesszünk. Hol finoman, hol nem finoman.
A másik, hogy ezt úgy csináljuk, hogy másokat is viszünk magunkkal, különféle módon és érdekbõl, hogy ne mi legyünk a feltûnõek.
CBJ, nem ? De !!!
4 #11 Posta Imre
- 2018-05-17 06:00
Na, elég szépen megy a "cikk" lehívása. Gondolom ótomatizálva lett, valami rejtélyes oknál fogva.
143 #12 lapaj55
- 2018-05-17 23:12
Hááát - nem tudom.. Lehet valami meskete, összeeküvési rémmese.
De hat netán mégse - akkor annyi volt Magyarországnak.
Már 10 millió alatt a lakosság, abból is minimum 2 millió cigó, meg minimum 1 millió zsidrák.
Ha ehhez még további 6 millió zsidaj jönne, akkor a maradék magyar vagy kimenekül és 1-2 nemzedék alatt a külföldön asszimilálódik, vagy otthon marad és feladja a harcot, hitet vált.
Az Izraelben vagy Palesztinában élö arabok még számíthatnak több százezer arab szomszéd segítségére, söt mi több, még a nem-arab muzulmánok (afgánok, pakisztániak, indonéziaiak stb.) segítségére.
Ilyenszerü segítségre magyarok nem számíthatnak.

De meglehet, hogy se a horvátok, se a lengyelek nem nyelnék le csak úgy ezt a tervet..

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.90 másodperc
3,410,728 egyedi látogató