Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Néhány nap Augusztus elején

BelföldÜdvözlök mindenkit aki itt olvas vagy ide tévedt, sziasztok.

A becsületes nevem Jani, (becstelenre sose tartottam igényt), de ez nem fontos hiszen soha nem a név ami számít hanem az, hogy veletek együtt én is ide tartozhatok hosszú évek óta. Többnyire csak olvasom az oldalon megjelenõ írásokat, hozzászólásokat, bár néhány embert megismertem az elmúlt években és néhányan régebbrõl talán még most is õriznek emlékezetükben.

Tudjuk, hogy Imrét több mint évtizedes sziszifuszi munkája kimerítette, fásultá tette a sok évi próbálkozás, csendes vagy hangos szavaival, személyes elõadásaival és az itteni "postaimre" oldalakon, írásaival megszólított magyar emberek értetlensége, a hiábavalóság tudata mikor rájött, hogy néhány tucat regisztrált tagon kívül nem képes ráébreszteni az embereket arra, hogy lehetne még fontos dolguk ezen a világon...

Mégis vannak még lelkek, (mint én is), akik reménykednek abban, hogy bekövetkezhet még a változás.
Ez okból, önszántamból, elkezdtem segíteni Juhász Zoltán-nak (https://cmmtv.hu/), aki a tiszta, cenzúrálatlan médiát szeretné elõtérbe helyezni, és ez remélhetõleg látszik is a a CMM Youtube oldalán található felvételekbõl. (Link) ***

Szeretném megmutatni nektek az alábbi rövidfilmjét ami - talán már olvastatok róla - ez év augusztus elsõ napjaiban, a www.tudatostársadalom.hu közösségének megrendezése általi kultúrális programról informál:

2018 augusztus 01.-tõl augusztus 05.-ig a Magyar egymásra találás ünnepének keretei között, meghívunk benneteket, hogy akinek lehetõsége van rá, vegyen részt a rendezvényen:Imre nem elõadóként érkezik, csak mint "belefásult úttörõ" lesz köztünk. - De amikor mindannyian megérkeztünk, majd felvidítjuk!

Belsö levelezésen ez alatt a néven érhettek el : "sjani" Jegyvásárlás Interneten keresztül: Klikk ide A Jegyvásárláskor: Kuponkód: "sas".

Köszönöm a figyelmeteket, Augusztusban találkozunk!

S. Jani


A fenti felhívást tollba mondta: Jani, lejegyezte, pötyögtette, korrigálta, kifényesítette, beillesztette és feltette az oldalra: Gerry egyszóval mindent elõkészítettünk nektek az olvasáshoz. Szemüveg - akinek kell - a bal felsõ fiókban. (Nem, nem 3D ... csak pápaszem vagyis okkuláré a régebbi fajtából.)

*** Bocs' a reklámért /Gerry/

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-06-03 07:54
Na végre, valami jó hír! Gerry a "fásultság" nálam téli mûszak, a fûtés-szezon velejárója, de most éppen nyár van, így el vagyok kövesedve, ugyanis betonozgatok, viszont, ha Lica szól, hogy indul a munka a vikingeknél, akkor vasalni fogok. Ilyen a bányászok élete.

Jani, jól megírta Gerry a gondolataidat, tetszik. Igazából Gerrynek írónak kellett volna lenni, de hát lényegében az is lett.

Az õcsényi összejövésra atacamamár invitált, mint elõadó, amire kategóriás nemet mondtam. Nem azért, mert ki vagyok égve (egyébként igen), hanem mert az idõk folyamán, sodrásában és örvényében többször szembekerültem önmagammal és némi leleménnyel, de többet erõvel, mint ésszel, de "én" gyõztem. Azóta nincsen én, vagyis, hogy van, de még sincs. Tudod, ez olyan tapintatlannak hathat, mintha tapinthatatlan lenne, pedig mégse, de az. Na már most (meg már tegnap is) Géza és Jani (két régi-régi és nem csak szóbeszédbõl ismerõs harcostársunk) pár napja újra elkezdte gyúrni az "egom", melynek eredménye, hogy semmi "elõadás", csak "ottlét" (Kiss Imre is ottlészik) és kizárólag "miattatok", ha már a csapat meg akarja élni és mutatni is, hogy biza közösség. Volt már ilyen sok éve, de aztán leépült, ahogy minden egyéb is, amit a "kormány" nem támogat meg titkosszolgálati módszerekkel, sõt!

Vera nem lelkesedik. Én sem vagyok mára az a "lelkesedõs" alkat, cserébe szellemeskedem (mások eszelõsnek mondják ezt). Akinek ez így jól van, azzal szívesen megosztozom jelen-létem (talán Vera is ott lesz, és nem hisz benne, hogy tudom nem jártatni a számat, pedig de!)

Persze, ha a "viking projekt" közbeszól, akkor sztornó van, de addig még tán elvégzem a targoncás tanfolyamot, aminek indulása már így is tolódik és odaérek végre a hegesztõs oskolába is. Szóval ne "miattam" tervezzétek a jövõtöket!

No meg köszönöm azoknak az aktivitást, akik buzdítanak!
683 #2 Duterte
- 2018-06-03 10:30
De ezek nem zsidók? CMM, tudatos mozgalom, stb. Csak kérdezem, nem tudom.
2 #3 gerry
- 2018-06-03 10:47
Duerte - Én se tudom, de amikor felmennek a színpadra, esetleg megkérhetünk minden elôadót, hogy elõször húzza le a nadrágját!s_vigyori
Nöi elõadókhoz viszont tippeket kérnék!;)
254 #4 mujko
- 2018-06-03 12:07
Nõi elõadók forduljanak profilba ott már minden kiderül néHÁNY idevágó példány .
www.pointernet.pds.hu/kissendre/esztetika/20130605003623905000000956.jpg
www.bijou-social.com.cy/wp-content/uploads/2018/04/meghan-markle-9.jpg
i.ytimg.com/vi/vrgPeyuqsgI/hqdefault.jpg
2 #5 gerry
- 2018-06-03 12:45
Meghan ( középsõ ) nem az - orrnyerget kell figyelni!
198 #6 faeb
- 2018-06-03 15:34
Hát ez kissé megzavarta a nyáreleji melankóliámat, ha van olyanom. Már reklámozta valaki ezt a rendezvényt egy arckönyv-csoporban - ahol én is benne leledzek - és feltünt nekem, hogy pár nap külünbséggel van egy másik hasonló rendezvény is és valahogy írásra késztetett (nincs sokszor) a dolog: "Hát nem akarok itt ünneprontó lenni, de egy pár gondolatot leírnék azért.
Az elsõ Kurultáj (2008, Bösztörpuszta) hatalmas élmény volt számomra, ahova a párommal érkeztem. Az elsõ nap (csak azon a napon voltunk ott) Kunszentmiklóson fogadta a város a vendégeket. Utána megpróbálni parkolóhelyet találni, ami nagyon sok türelmet igényelt, de a látogatók ezt mind fegyelmezetten és sok megértéssel viselték. Ez érvényes volt a táboron belüli hosszú sorban állásra a különféle cikkekért, avagy a WC/mosdó eléréséért. Csodálkoztam a magas árakon. A mûsor érdekes volt, akkor még nem volt a parkolás sem fizetõs (mára már az, ami azért érthetõ bizonyos szinten), a belépés ingyenes máig.
Egy késõbbi Kurultájra is elugrottunk, valahogy létszámban megnõtt, s a nagy meleget nem nagyon bírtuk. Állítólag több 10ezer résztvevõ van/volt a rendezvényeken. Ennyit az elõzményekrõl: tehát van egy hagyományõrzõ rendezvény minden évben más névvel, ugyanazon rendezésben (gondolom).
A mostani rendezvény úgymond megosztja a látogatókat, ugyanis 1 hét különbség van a kettõ között és nem hiszem, hogy valaki 2-hétig idõt és pénzt szakít rá. A belépõ ár meglepett, ez új nekem, s elõvételben is egy napi koncertjegy 3.000Ft (4.000Ft helyett), mármint aki többórás utat tesz meg egy koncertért. Én nem azok közé tartozom, de velem nem is számoltak, ugyanis a másik jegy (teljes árú napijegy) 7.000Ft-ba kerül (8.500Ft) helyett, viszont én nem a zene miatt utazom 2,5-3 órát. Igaz, ebbõl 1000Ft ételjegy, amiért valószínûleg kapok egy sört.
Aztán jönnek a kérdések: 1.) Miért van 2 „magyar” rendezvény szinte egyszerre? 2.) Miért ingyenes az egyik, miért fizetõs a másik? 3.) Ha fizetõs, miért ilyen magas belépõ árak vannak? 4.) Esetleg van valami a háttérben, amit tudnom kéne?
Az egész a mostani borfesztiválokra emlékeztet a környékemen, ami régen a falvak közepén volt, ahol 10-12 helyi borász kínálta a borát kis faházakban, mellette gulyásfõzõverseny és zene (köztük bordalok) és belépõ nélkül. Mára már többnapos rendezvény, ilyen zenekar, olyan énekes, pár helyi és 10-15 meghívott borász, 4-5ezer Ft belépõ. Ez már nincs valahogy olyan közel hozzám, lehet, hogy régimódi vagyok…".
Most félreértés ne essék, én szívesen támogatok személyeket/csoportot (megtettem párszor), de ez az "ébredõs" szöveg valahogy nem vonzott be. A válasz sem elégített ki teljesen:
"Ez nem Kurultáj. Azért magasak az árak, mert másképpen nincs mibõl fizetni a zenekarokat és azokat az elõadókat, akik pénzt kérnek az elõadásért és az utazásért. A CMM televízió stábja évek óta ingyen dolgozik, alig kap támogatást az emberektõl. Nem tudja fenntartani a stúdiót, adósságai vannak. Mégis dolgoznak az országért. Ha marad pénz a rendezvény után nem magukra fordítják, hanem az ország javára. Nem lehet változást elindítani áldozatok nélkül". Legalább aláhúzza a Jani kijelentését a CMM-rõl. Az "ébredés" engem már nem nagyon vonz, hiszen Gerry reggelenként ébreszt, sõt kávé is van. Viszont talán összefuthatna ott 1-2 klubtag. Tudni már mely nap mentek vagy majd kialakul?
58 #7 ssman
- 2018-06-03 17:26
faeb!
Elso olvasatra nekem is ez eset le!
Ugyan az arak utan nem neztem, de ami nemzeti es fizetosre alakitott, attol mar felall a hatamon a szor!
Igy vaétozast elinditani.........
Nos nem fog menni!
De lehet, hogy tevedek, vagy nem.
819 #8 rozsola
- 2018-06-03 17:27
Mivel ez lett a " fõcikk " , itt folytatom :
EGY DONBASSZI ÖNKÉNTES: UKRAJNÁBAN ÚJABB ATO-K (1) KEZDÕDHETNEK, ÚJABB „FORRÓ PONTOK” KELETKEZHETNEK. AZ EMBEREKNÉL ÉPP ELÉG FEGYVER VAN.
MINDEZ KÁRPÁTALJÁVAL KEZDÕDHET.

Kijev, június 1.

Kiderül: nem is a Donbassz „a forró pont” Ukrajna területén, hanem egészen más térségek. Már beszélik is: EGY ÚJABB ATO-T KELL INDÍTANI KÁRPÁTALJÁN, mivel jelenleg ez a legproblémásabb régió.

Már számos szakértõ elmondta, nem is egyszer, hogy UKRAJNA SZÉTROBBANHAT. Méghozzá ez az országnak egyszerre több régiójában is megtörténhet. És ez még csak nem is Majdan lesz (2). Hiszen a társadalom immár erõsen forrong, az emberek birtokában pedig sok fegyver van (3).
Mit mond például errõl Szemjon Gluzman, egy ukrán közéleti személyiség: „Attól tartok, nem lesz több majdan. A hatalom pénzt próbál elõteremteni – mindenhonnan, ahonnan csak tud, és ahogyan csak tud. És ezt becstelen módon teszi. Rossz vége lesz annak, ha például az árak tovább nõnek majd (4). És ez nem majdan lesz. Az országban nagyon sok fegyver – és düh – halmozódott fel. És az senkit sem fog érdekelni, hogy kire lõnek majd rá. Úgy vélem, belénk, önökbe, lõnek majd – minthogy nem úgy beszélünk és gondolkodunk.”

A News Front sajtóügynökség „Valójában” c. adásában ma ezt a témát tûzte napirendre Szvjatoszlav Golikov, egy, a Donbasszban harcoló orosz önkéntes, illetve Szergej Veszelovszkij krími újságíró.

„Jelenleg a közvélemény teljes figyelme ma a Donbasszra összpontosul. Miközben Ukrajnára nyomás – egyelõre csendes nyomás – nehezedik, de már más irányokból. Az ország egyre csak porlad szét, és mind kevesebb támogatásra talál. Így Ukrajnára már olyan vádak hullottak, mint hogy nacionalista, üldözi a nemzeti kisebbségeket. Ukrajnának fölemlegették a cigányokat, a magyarokat, a lengyeleket (5). És, bármelyik percben, minden megváltozhat. És kiderülhet, hogy Ukrajna területén nem a Donbassz a „forró pont”, hanem egészen más térségek” (6) – mondta Veszelovszkij.

https://youtu.be/yIpj9h4jxBA
Amire Golikov megjegyezte: nagyon is elképzelhetõnek tartja, hogy Ukrajnában újabb forró pontok keletkezhetnek. Szavai szerint MINDEN KÁRPÁTALJÁVAL VEHETI KEZDETÉT (kiemelés a fordítótól). Egy lázadáshoz pedig éppen elég fegyver van az emberek birtokában.

Igazából elég sok „forró pont” megjelenése lehetséges – ha figyelembe vesszük, hogy a társadalom mennyire militarizált; hogy mindenféle nem formális, ám abszolút harcra alkalmas katonai szervezet jött létre – továbbá óriási mennyiségû, illegálisan tartott fegyver van a lakosság birtokában. A helyzet veszélyes. Ráadásul a törvényeket igencsak tetszés szerint alkalmazzák. Ezért a banditizmus szabadon garázdálkodhat. Méghozzá nemcsak a belsõ banditizmus, de az is, amit észak-kaukázusi „elvtársaink”, a szíriai fegyveresek hoztak magukkal. Ezek a fegyveresek részben visszatértek, menedékre leltek – és egyáltalán nem segítik elõ a helyzet stabilizálását. Már szóbeszéd tárgya: kéne úgy intézni, hogy Kárpátalján, mint a legproblémásabb térségben, egy ATO-ra kerülhessen sor – jegyezte meg a szakértõ.

Amire Veszelovszkij megjegyezte: Magyarországon és Romániában már dörzsölik a tenyerüket, és várják, hogy mikor törnek ki a lázadások – hogy azután el lehessen ragadni Ukrajna területének egy részét.

MEGJEGYZÉSEK:

(1) ATO („Terrorellenes Mûvelet”) – ilyen kódolt névvel indult meg 2014. április végétõl a Donbassz tiltakozó mozgalmainak fegyveres erõvel történõ letörésére irányuló katonai büntetõ expedíció. Noha az alkotmány tiltja, ezt a hadmûveletet elsõsorban a hadsereg, illetve a hozzá csapódó, szélsõségesen nacionalista, sõt kifejezetten fasiszta, náci fegyveresekbõl álló félkatonai alakulatok hajtották végre – és nem a rendõrség.

(2) A Majdan három hónapig tartó, erõszakos zavargás volt – a törvényes államfõ hatalomból való eltávolításának céljával. Az erõszakos akciókat azonban fõként házilag gyártott harceszközökkel vívták (ebbõl a szempontból a Majdan csakugyan „békés”) volt. Lõfegyverek csak a Majdan legvégén jelentek meg a téren. Azt követõen, hogy a nyugati megyékben a szélsõséges fegyveresek átvették a hatalmat, és a hadsereg, a rendõrség fegyverraktáraiban zsákmányolt fegyverekbõl mintegy 1300-at fõvárosi elvbarátaiknak küldtek.

(3) Fõként a Donbasszból hazatért katonák, szélsõséges fegyveresek birtokában voltak, vannak fegyverek. Ezekkel jónéhány bûntényt követtek már el, fegyveres leszámolásokra is sor került. A szélsõséges fegyveresek mindinkább kezdik terrorizálni az ukrán hátország lakosságát is.

(4) A lakossági gázárak, 2014 óta, például a tízszeresükre nõttek. Nemrégiben újabb, 70 %-os (!) emelését jelentették be. Ezzel párhuzamosan a béreket, nyugdíjakat befagyasztották, sõt csökkentették.

(5) Az ukrajnai lengyel kisebbség elleni támadások között szerepelt, például, iskola felgyújtása, lengyel nemzetiségûek elleni inzultusok. Molotov-koktélt dobtak a lucki lengyel fõkonzulátus épületére is (ami miatt az ukrajnai lengyel külképviseletek, tiltakozásul, egy idõre szüneteltették mûködésüket). Luck egyébként annak a nyugat-ukrajnai megyének (Voliny) a székvárosa, ahol 1943-44 folyamán az ukrán fasiszta félkatonai alakulatok – más nyugat-ukrajnai megyék érintettjeivel együtt – mintegy százezer lengyel kisebbségi békés lakost mészároltak le, elképzelhetetlen brutalitással.

(6) Számos ukrajnai térség, megye megpendítette kiválási szándékát. Közöttük – némileg meglepõ módon – a 2014. februári puccs elõkészítésében leginkább részt vevõ Nyugat-Ukrajna, Galícia is.
https://nahnews.o...ource=push
" Ébredj magyar ? " . Ugyan miért ? Elsõ lépéskén talán meg kellene nézni kik a " vezérek ".
159 #9 vanyusha
- 2018-06-03 19:33
re:Rozsola

proxy-háborúk korában az államokon belül is a helyettesítõk harca folyik.

Ahhoz, hogy az ember forradalmat csináljon, többé nem a Téli Palotát kell elfoglalnia le kell forgatnia egy klipet, amit arról szól, hogy a Téli Palotát már elfoglalták Ilja Sztogoff: Kamikaze (2001)

https://www.youtu...d6sVCQNJmU

0:6-9 ig l ATO - észlelõ!

ATO Terrorellenes Mûvelet; ilyen kódolt a hadsereg, illetve a hozzá csapódó, szélsõségesen nacionalista, sõt kifejezetten fasiszta, náci fegyveresekbõl álló félkatonai alakulatok hajtották végre.
2 #10 gerry
- 2018-06-03 21:38
Na jó, nem akartam beleszólni - úgy gondoltam Jani kérésére felteszem a cikket, vettem töle egy jegyet, mert akár el tudok menni, akár nem de módomban állt kifizetni. Az, hogy 5 napot esetleg rohadt melegben, kell eltöltenem, az, hogy le kell vezetnem több mint 2000 km-t és fel kell adnom a kényelmes ágyamat, nem túlzottan vidított fel, de Géza és Jani unszolására meg talán arra, hogy néhány embert személyesen is megismerhetek közületek úgy gondoltam megéri legyõznöm a lustaságomat, feladni néhány napra a megszokott életritmusomat.

- Most, elolvasva az új hozzászólók mondatait, és látva, hogy ezideig se Jani se Géza nem reagált - remélem, hogy strandon voltak és most még valahol, ismerõsök körében vacsoráznak és koccintanak a jobb jövõre.

De mielõtt még barátságos szavakkal hozzászólnék a hozzászólók egojához, szeretném elmondani, hogy az élet nehéz, pénzbe kerül és néha keserü is tud lenni.
Ezért mindenkit megértek aki bizonyos távolságból figyelve, követi az eseményeket és nehéz, férfias sóhajtással konstatálja, hogy ez a világ már velejéig elrohadt... Szuverén joga mindenkinek bölcsen bólogatni vagy bölcsen véleményt nyilvánítani...

Akkor ugye nekem is szabad? Plátói a kérdésem, de mélyen a szívemben azért hallom helyeslõ mormogásotokat... Akkor kezdjük.

Szabad ABC sorrendben?

Csaba - "Hangyányit föltûnõ, hogy az egész rendezvény alapvonulata CSAK, és CSAK a pénzrõl szól!?" - Csak kérdezem, te ezt honnan olvastad ki? Magadból? Mi az a kérdöjel a mondatod végén? Ha kijelentés akkor pont kell oda, ha kérdés akkor mire utalsz a "Hangyaügyileg feltünõ alapvonulat" kiemeléseddel. Az, hogy ügynökök is lesznek ott? Na ne mondd, komolyan? A zenekaroknak le kell adniuk a szerzõdési összegének 50%-át a 13/13-as ügynököknek ... de lehet, hogy már 15/15-nél tartanak. Nekem nem mondják meg igaz nem is kérdeztem. ... A hozzaszólásod amúgy feljebb emelte az oldal szakértelmi-szellemi-erkölcsi nivóját. Köszönöm a hozzászólásodat.

faeb - elsõsorban is köszönöm, hogy megemlítettél - ráadásul pozitív értelemben - a reggeli ébresztömmel és kávémmal, legalább tudom, hogy valaki észrevette erõfeszítésemet és ezért nem múlok ki teljesen nyomtalanul ebböl a világból. A néhány feltett kérdésedre - remélhetõleg nem én hanem a szervezõk fognak neked válaszolni, amit írsz - nekem csak hírbõl ismerõs, mert eddig nem volt rá módom, hogy bármelyik eseményre eljussak. Ami az "Ébredj Magyar"-t illeti, nekem is csípte a szemem, de minden nemzedék, pubertásból kinõtt, vagy párthü és hívõ ember elkezdi valahol és vagy eléri azt a pillanatot amikor felébred álmaiból és ott látja maga elõtt a rideg valóságot... - ezért el kell fogadnunk hogy naponta ébrednek fel Magyarok. Ne vonatkoztasd magadra, én se tettem. Viszont naponta ezrével menekülnek, hátrálnak vissza a nép boldog, büszke, mellveregetõ fiai attól a valóságtól amely durván téttépte álmaikat. Ami az anyagiakat illeti; megszervezni egy több napos, az emberek érdeklõdését kielégítõ, szervezett programot nem könnyü dolog és a mai világban baráti vagy önkéntes alapon már nem lehet. Tudomásul kell venni. A világ ma így müködik, hogy mi lesz holnap azt még nem tudhatjuk. Ami a két - szinte azonos idõben szervezett - de az orszák két különbözõ pontjára helyezezz Nemdeti Banzájt illeti; igazat adok neked ... de mint te is tudod, ha két szervezõ dolgozik annak nálunk 3 eredménye lesz amiböl a negydik a legmagyarabb. Meg a szomszéd tehene is pont dögöljön meg. Jogos.

ssman - Jobb neked otthon a fotelban ülve. Ugyan a TV müsorért valamit legombolnak az emberekrõl, de azért ott mégis lehetsz forradalmian nemzeti, felár nélkül. Ezért senki nem bánthat meg téged, hiszen igazad van, a felálló szõr a hátadon pedig valóban idegesítõ lehet. A vétózásod elfogadva - mindenki egyenrangú; hasonszõrü vagy a hátán szõrös. Amúgy aki ott lesz (velem vagy nélkülem) az se viszi magával a Kalasnyikovát (Kivétel ha Kalasnyikov felesége a szeretõje)... Ami pedig a zenekarok zenéit illeti, mp3-ban letölthetõ INGYEN a Youtube-ról

rozsola - szívem csücske, rég nem csevegtünk. Rendszeresen elolvasom írásaid elsõ részét és rendszeresen rájövök, hogy - atyaúristen, hol vagyok én ettõl a szellemi szinttõl, hisz' ez a rozsola egy zseni, egy közénk leereszkedett, istenek tudásával rendelkezõ lény (lelki szemeimmel az aurát is látni véltem a lebegõ árnyalakban) aki küldetését tölti be itt a postaimre oldalom azzal, hogy felvilágosít minket -szellemi hátramaradottokat - a világ müködésérõl és a közeljövõrõl... Akarjuk, nem akarjuk... telibe kapjuk. Szinte szégyenlem magam, hogy egykor meg mertem kérdõjelezni a jogodat a munk'ad értékérõl. Mea culpa - a Maxima vártozat illetve Pro ahogy ma jegyzik a dolgokat.
De azért - ha már mindenki azt írhat amit akar és ahova akar, megkérdezném tõled Zs. Rozsola (a "Zs" olyan mint a Dr. csak a Zseni röviditése. Komolyan van ilyen titulus is, nem hiszitek? Van - ezt én mondom, akkor biztos. Zs. Gerry csak az én esetemben a Zsenge rövidítése) ... szóval megkérdezhetem tõled, miért teszed ez alá a cikk alá a hasmenéseded? Hogy itt is láthassanak hallhassanak és istenítsenek? ... Persze "bejött" mert - íme - általam rivaldafényt kaptál. De folytatom mert (kár, hogy nem reggel íram meg neked privátban!) kíváncsi a természetem és szeretném tudni - vasárnap lévén, gondolom egy kis kertes házban lakhatsz, nagy ablakokkal, az íróoasztalod tele okosabbnál okosabb könyvekkel, tanulmányokkal, jegyzetekkel... - hogy amikor kinéztél és láttad a kertben az ott ugrándozó nyulaidat, a beírásod helyett miért nem mentél ki hozzájuk, fogtál meg és dugtál meg 2-3 lábasjószágot. Miért minket választasz ki állandóan??? Nekem és még néhányunknak nem tetszik amikor heti rendszerességgel a hátunk mögé surransz és megpóbálsz minket közelrõl becserkészni... Nem vagyunk rád vevõk (zavar minket a nyakunkon érzõdõ forró lehelleted). Szóval kisokos-professzorom, ha nem lenne nyulad akkor a kecskét javaslom esetleg a szomszéd tehenét. Ilyen szellemi magaslatokkal rendelkezve, szerintem azt is feléred és remélem elfelejtesz minket.
Amúgy Napjani szeretettel vár, hogy egyesítsétek erõiteket, csicseri meg majd megvígasztal, Turul40-el lebeszélhetitek a laposföld és az orosz sztyeppe egymásra hatását, és ha csináltok egy közös weboldalt talán néhány ezoterikus lélek is csatlakozni fog diszes értelmiségi társaságotokhoz...
Szerintem most kezdjetek bele, fiatalok és bohók vagytok, tudásotok szintje az égig ér, NapJanié még tovább... tiétek a jövõ... drukkolok nektek, így ne vedd sértésnek amit írtam, hiszen csak jót akarok neked és néhány jövõbeli csapattagodnak, bízva benne, hogy Te leszel ott is a szellemi vezér - persze csicserivel azért vigyázz, mert õ se semmi.
Remélem nem érzed sértésnek keresetlen szavaimat, mert - hidd el! - csak lekváros volt nem szándékos...

vanyusha - Tudom, hogy te rendes fiú vagy tudom azt is, hogy ezt te is tudod magadról (mert a hangok megmondták), de mindig elfelejted így estefelé, hogy az éjjeli asztalodra kitett piros, lila, kicsi fehér, zöld, nagy fehér és a sárga gyógyszereket at itt leírt sorrendben kell bevenned - rögtön fogmosás után! Ha nem ebben a sorrendben csinálod akkor minden összekeveredik a fejedben. Ugyan ma - szerintem - csak a lilát és a zöldet cserélted fel, de máris látni a hatást - rozsolázol és ez hetekre visszavetheti az állapotod lassú de folyamatos javulását. Kérlek vigyázz, mert nem szeretnénk ha visszazuhannál a kezdeti állapotodba... (amikor öt leírt szavadból hatot nem lehetett érteni!) ;)

Mindenkinek békés álmokat és jó hétkezdést kívánok, anyázásokat lehet privátban vagy itt a weboldalon küldeni. Cenzúra nincs de a párbajtõrök ki vannak készítve.
s_Laptop
4 #11 Posta Imre
- 2018-06-04 06:19
Gerry, ilyen ez az "íráskényszer", közben meg törölgetjük a sok jó szándékú .ru-s végzõdésû bejelentkezõt, aki tán támogatásáról adna hangot, már legalábbis írásban, bár lehet, hogy egy mesterséges intelligencia jelentkezget rendszeresen.
Az emberek olyanok, amilyenek. Errõl van szó. Sõt, még olyanabbak. Kifogásom millió van, s mind meg is tudom indokolni, tán még igazak is (többnyire azok).

Elmondom a "lényeget, ha már...

Szóval, most összegyûlnek a valakik, valahová, valamiért...és lesznek köztük magyarok is, ha elvétve tán, de azért lesznek. Tán még elõ is adnak, mert az jó. Igen, fizetni kell érte, majdnem annyit, mint egy délelõtti belvárosi parkolásért, amikor véletlen odakeveredsz, vagy annyit, mint egy kisebb kocsmázás egyszeri kiadása, már aki kocsmázik. Igen a "jóbik" helyett most kell egy másik magyarkodós társaság. Van, aki ezt nem tudja és van, aki ég elhisz, hogy lehet. Ti velem együtt ilyesmiben már nem hiszünk, sõt semmiben nem hiszünk. Mi TUDJUK! Ez ciki. Azért nem vitatom ám el, hogy néhány még a dudásig...dugásig...ja nem is, hanem a tudásig el nem jutott harcostársunk arra vetemedik, hogy a szolgálatok segítségével (mivel törekvéseiket nem gátolják) összelapátol valami "rendezvényt", sõt másikat és még harmadikat is...és már se vége, se hossza, mert kell az új "nemzeti jóbik". 2009-ben még nem köllött, most már köll. Ez is rendben van. De tegyétek fel a kérdést, mi közötök, közünk van mindehhez? Szó sincs róla, nem csak köz. Ha nem jön közbe munka, ott leszek. Jani ezt megoldotta, a jegyet is megvásárta akciósan, meg se kérdezve. Így jártam. Mindezt értetek, magatokért és nem a "rendezvény" okán. Hogy legyen együtt, aki együtt akar lenni. Persze mindezt meg lehetne tenni máskor, más helyen, parkolási díj mentesen is, de senki nem állt neki a szervezésének. Ez most egy apropó és még jól is elsülhet, történelmi is lehet, ki tudja. Én biztosan!

Csaba, Jani pontosan tisztában van a részletekkel, majd mindenkinek shalommal köszönünk, hátha ezt némelyeknek már sértõ. Most õszintén, nem mindegy, hogy új-izraelben egy magyar rendezvényen még magyarok is elõfordulhatnak?
237 #12 csaje
- 2018-06-04 06:42
Az egyik szervezõje Gaudi Nagy Tamás. Ennyi.
299 #13 i_gazember
- 2018-06-04 08:02
"Ti velem együtt ilyesmiben már nem hiszünk, sõt semmiben nem hiszünk."


Engedelmet kérek ellenkezni, ripacskodni. Én két dologban hiszek, és egy harmadikban reménykedek.

Elsõ: Hiszek Gerry jó szándékában, még akkor is, ha nem értek vele egyet.

Második: Hiszek Posta Imre igazában, igazságában, még akkor is, ha ellenkezek.

Harmadik: Remélem, hogy jókor leszek jó helyen, és kezet foghatok az EMBERREL, az emberekkel (szolgálatok ide vagy oda, nem tesz a latba).

Amúgy én is fenntartással vagyok a rendezvényt illetõen, fizetõs volta miatt, de Jézus koporsóját sem õrizték ingyen, plusz nyugtával dicsérd a napot.

"Tudom, hogy igen, csak a kedvetekért kissé ( vagy nagyon ), hülyét csinálok magamból ."

De az élet már csak olyan, amit az érvek és az érzelmek keverékének sokasága tölt be, ahol a racionálist felülírhatja az irracionális, hogy a kettõ együtt képviselje a valóságot.
299 #14 i_gazember
- 2018-06-04 08:59
Na, mi kell ahhoz, hogy elmúljon a világ dicsõsége? Kb. a fentiek, a lelkesedés elfogyása.

"...de annál nagyobb lelkesedéssel fogom az észrevételeimet, véleményemet megtartani,..."

Sikertelen volt az írásba foglalt ígéret, de bízom benne, hogy nem provokációnak veszed, és ha már felül bíráltad szavadat, remélem többet is megosztasz véleményeidbõl.

javítás: egy eltûnt (törölt) hozzászólásra reagáltam.
299 #15 i_gazember
- 2018-06-04 12:54
Most kaptam egy privát üzenetet.

"Régebbi kérésemet ismételem meg újra:vegyél le a levelezési listádról, és kérlek nekem többé ne írj semmilyen formában, nem vagyok az idióta bájolgásodra kíváncsi!
Áldás!"


Elnézéseteket kérem, hogy ezzel traktállak Benneteket, de kérdezem én tisztelettel, hogy miért zavaró, esetleg "idióta" a "bájolgásom"? Természetes dolog, hogy mindenkinek meg van a maga véleménye. Vagy leírja, vagy nem. Nem én tettem olyan ígéretet, amit ezzel kapcsolatban megszegtem, lásd: (már nem) egy törölt hozzászólást, és a kiemelt üzenetet. Értem én, hogy esetleg sértheti az önérzetét, mert szebb fényben szeretne tündökölni, de a nap mindenkire egyformán lesüt. Egyébként meg, egy sok tétje nincs hozzászólásra úgy felkapni a vizet, hogy még PÜ-ben bele rúg a másikba, kicsit bugris dolog.

Csaba! Mivel tiszteletben tartom a kérésedet, ezért nem PÜ-ben reagálok (és nem is úgy reagáltam), de valahogy szeretném tisztázni a közöttünk lévõ félreértést. Soha tiszteletlenül nem szóltam hozzád, olyan okot nem adtam feléd, ami tanúsított magatartásodat kiváltja. Ha nem tetszik amit írok, és annak a lehetõségét sem adod meg, hogy reagáljak a bugrisságodra, akkor legalább maradj csendben. Vagy írj bátran PÜ-ben, nincs olyan kérésem feléd, hogy törölj a levelezési listádból, mert ez nem old meg semmit, legfeljebb a félreértést viszi tovább.

Tisztelettel!
819 #16 rozsola
- 2018-06-04 16:34
Most légy õszinte Gerry , mennyi a te részesedésed ebbõl ?
Ami a " hasmenést " illeti , bizony valós dolog.
Magyarkodni akartok ?
Lehet majd menni Kárpátaljára , lehet harcolni , lehet határon átszöktetni , szállást , ellátást , munkát adni nekik.
" Isteni magasságokban " vannak belevaló magyarok akik eddig is megtették
Baj ha jelzem ?
Bááár , engem nem zavar ha a " magyar " esetleg sodródik az árral. Hova is ?
Ha június 1-tõl börtönbüntetést kap az aki lefotóz vagy , ne adj Isten , levideóz egy izraeli katonát , vajon mire számít a " magyar " ?
A napokban több információt is idetettem , a telefonom akuján tojást tudnék sütni. Ha leveszem a töltõrõl 10-15 percig bírja pedig alig 2 hónapos a szerencsétlen , két hete még 2-3 napig bírta töltés nélkül. A számítógépem gondol egyet és újraindul. Furák ezek a " szolgálatok " ha a " saját embereiket " szopatják.
Nos , Izrael havi 5000 dollár zsoldot ad Szíriában + rengeteg zsoldos ment át Szíriából Ukrajnába ahol javában készülõdnek Kárpátalja legyalulására. De ha már Kárpátalján ölik a magyart , ki garantálja hogy nem lépnek be " kis hazánkba " ?
Ki fog úgymond ellenállni ?
A Magyar Gárda bár feloszlott , a tagok megvannak . Nosza ! Rántsuk össze a bandát !
Persze ezzel nem azt akarom mondani , hogy a fentebb bemutatott rendezvény erre a célra lett kitalálva de szeretném figyelmeztetni a társaságot , több szál is fut
Szabadkán 197 család kapott lakásvásárlási támogatást amelyet " természetesen " nem kell visszafizetni a " Magyar Államtól ". Ugyancsak a " Magyar Állam " ugyanilyen módon támogatja a délvidéki " gazdákat "
Erdélyben ugyanez van , Felvidéken , Kárpátalján szintén.
Ám legyen ! De nagyon esélyes a fegyveres összetûzés , vajon ki fog majd " ropogtani " ? Vagy talán remélitek , a cahalos fog háborúzni az izrael által fizetett zsoldosokkal ?
Közben meg beindul a bolhacirkusz : https://www.hirad...agyvaradon
Persze tudom a többséget nem érdekli Ukrajna. Túlságosan " el vannak foglalva kis hazánkkal ". Pedig Ukrajna szomszédos ország és nem tekinthetõ stabilnak.
http://lovasistva...ll-egetni/ Ha már Moszkvának nekimennének , mi mire számíthatnánk ?
Magyarázzam vagy felfogjátok ? Kárpátalja okán van egy nagy hadsereg + mindenféle elmebeteg amely bármikor pofánbaszhatja a " magyart ".
Lehet álmodozni , " magyarkodni ".
819 #17 rozsola
- 2018-06-04 16:37
A napokban sok barátom jelezte , a korábbi barátaik , ismerõseik látványosan elfordultak tõlük. Velem is megtörtént. Nem csodálkozom az általam okozott " valamilyen inger " felõl.
Voltak itt nemzethyek , koronások , budhisták meg meg mindenféle csodabogarak. Most amikor beindul a " cirkusz " ismét elõmásznak ezek a " magyarok " mer' ugyi kavarni kell a lekvárt.
Kiváncsi vagyok , milyen beszámolók lesznek a fenti rendezvény után.
4 #18 Posta Imre
- 2018-06-04 19:44
Egyszer volt egy Mehemed, sosem látott tehenet!

Mivel kezdjem? Gerry, türelmed végtelen, szerintem a megvilágosodáson már túl vagy és lehet észre se vetted, vagy inkább, észhez se tértél, csak szóhoz jutottál! megkaptam a mentet üzeneted, jó így visszaolvasni 8 év távlatából, mert ide is mondom, minden jegyezve vagyon és ki tudja mikor lesz egyszer fontos és mi. Sokszor ami hülyeségnek látszik, nem is az, s mi nem, az igen.

Igazember, ne hergeld Csabát, mert ...de azt nagyon! Csaba, mindenki ügynök, s tudod ki a leg-leg-leg...? na, megmondjam? Háttt õ az én vagyok! Nem hiszed el? Dehogynem! Na jó vicceltem, valójában nem vagyok az, mármint a leg-leg-leg...de rozsola, õ már igencsak. Semmi semmi nem csak az, aminek nem látszik.

Rozsola, 2010-ben háború szag volt, ma már lõszar-szag van. Senki nem veszi már komolyan a "háborús propa-bandát. Én sem. Ha lesz, lesz, ha nem lesz, akkor is! A filmeket már forgatják. Jól fel vannak készülve az atreksönre. Majdan a hadügysziniszter megoldja, az û dolga.

Gyerekek, van még valaki akinek sóhaja van? Vigyek bográcsot, vagy szalonnát? Engem nem érdekelnek az "elõadások" sem az "elõadók". Ha akartok, jöttök, ha nem, akkor nem.

Rozsola, pontosan tudnod kék, hogy éppen "mi" nem "magyarkodunk", meg "betyárkodunk". Nekem se tarsolyom, se tradí-cionista íjam nem van. Közlekedni uniformálisan szoktam, puszta megszokásból. Ja és ne nézz annyi pornót, mert azok az oldalak rohasztják le a gépet, nem a titkosszolgálat. Mivel én pornófüggõ vagyok, így a titkosszolgálatnak elég sok bajjal jár karbantartani a masinám, hogy mûködjön!
4 #19 Posta Imre
- 2018-06-04 20:33
Embörök, van remény! Egy júda visszatért!

Átment a hazugságvizsgálós teszten a férfi, aki 6491-bõl utazott vissza az idõben
A birminghami akcentusú James Oliver azt mondja, 6491-bõl jött és rendszeresen találkozik ufókkal. A gép szerint igazat mond.

Nagy svungot adott az ufó-hívõknek az a férfi, aki a New Zealand Herald szerint egy több mint négyezer évvel késõbbi világból jött, csak visszaküldték az idõben. James Olivert a paranormális jelenségekkel foglalkozó Youtube csatorna, az ApexTV élõ videón vetette alá hazigságvizsgálatnak.

A gép szerint a férfi minden kérdésre õszintén válaszolt.

A vizsgált beszélgetésbõl sok mindent megtudtunk. Például azt, hogy négyezer év múlva rendszeresen utazgatunk majd bolygóról bolygóra, a naptári évek egyáltalán nem addig fognak tartani, mint most, és az univerzum más fajaival (amelyek közül a többség az embernél fejlettebb intelligenciával rendelkezik) rendszeresen összejárunk majd. Oliver elmesélte, hogy neki több földönkívüli haverja is van, gyakran átugranak hozzá.

Egy valamit azonban nem tudott megmondani. A választ arra a kérdésre, hogy ki lesz az USA következõ elnöke. Azt mondta, vannak határai, õ sem árulhat el mindent.

A teljes videót itt megnézheted:
https://www.szere...az-idoben/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.35 másodperc
3,450,384 egyedi látogató