Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Néhány nap Augusztus elején

BelföldÜdvözlök mindenkit aki itt olvas vagy ide tévedt, sziasztok.

A becsületes nevem Jani, (becstelenre sose tartottam igényt), de ez nem fontos hiszen soha nem a név ami számít hanem az, hogy veletek együtt én is ide tartozhatok hosszú évek óta. Többnyire csak olvasom az oldalon megjelenõ írásokat, hozzászólásokat, bár néhány embert megismertem az elmúlt években és néhányan régebbrõl talán még most is õriznek emlékezetükben.

Tudjuk, hogy Imrét több mint évtizedes sziszifuszi munkája kimerítette, fásultá tette a sok évi próbálkozás, csendes vagy hangos szavaival, személyes elõadásaival és az itteni "postaimre" oldalakon, írásaival megszólított magyar emberek értetlensége, a hiábavalóság tudata mikor rájött, hogy néhány tucat regisztrált tagon kívül nem képes ráébreszteni az embereket arra, hogy lehetne még fontos dolguk ezen a világon...

Mégis vannak még lelkek, (mint én is), akik reménykednek abban, hogy bekövetkezhet még a változás.
Ez okból, önszántamból, elkezdtem segíteni Juhász Zoltán-nak (https://cmmtv.hu/), aki a tiszta, cenzúrálatlan médiát szeretné elõtérbe helyezni, és ez remélhetõleg látszik is a a CMM Youtube oldalán található felvételekbõl. (Link) ***

Szeretném megmutatni nektek az alábbi rövidfilmjét ami - talán már olvastatok róla - ez év augusztus elsõ napjaiban, a www.tudatostársadalom.hu közösségének megrendezése általi kultúrális programról informál:

2018 augusztus 01.-tõl augusztus 05.-ig a Magyar egymásra találás ünnepének keretei között, meghívunk benneteket, hogy akinek lehetõsége van rá, vegyen részt a rendezvényen:Imre nem elõadóként érkezik, csak mint "belefásult úttörõ" lesz köztünk. - De amikor mindannyian megérkeztünk, majd felvidítjuk!

Belsö levelezésen ez alatt a néven érhettek el : "sjani" Jegyvásárlás Interneten keresztül: Klikk ide A Jegyvásárláskor: Kuponkód: "sas".

Köszönöm a figyelmeteket, Augusztusban találkozunk!

S. Jani


A fenti felhívást tollba mondta: Jani, lejegyezte, pötyögtette, korrigálta, kifényesítette, beillesztette és feltette az oldalra: Gerry egyszóval mindent elõkészítettünk nektek az olvasáshoz. Szemüveg - akinek kell - a bal felsõ fiókban. (Nem, nem 3D ... csak pápaszem vagyis okkuláré a régebbi fajtából.)

*** Bocs' a reklámért /Gerry/

Hozzászólások

1075 #39 Geza
- 2018-06-06 09:46
Szia Ssman! Megvannak, köszi! Mondjuk még mindig nem tiszta hogy mi volt ez az egész meg persze egy ideje nem nagyon tudtam kérdezni normálisan belsõ infokat hogy ne keverjek senkit bajba :/ jössz augusztusban? s_grat
373 #40 Roby
- 2018-06-06 10:03
SziasztOK!Én még nem vettem jegyet. Bár jó lenne találkozni néhány bajtárssal/harcostárssal. Imrével 9 éve találkoztam utoljára személyesen és vannak, akiket csak fényképrõl ismerek a csapatból, sokakat egyáltalán nem. Az asszonynak tegnap este megemlítettem Õcsényt és arra a következtetésre jutottunk, hogy nyaralásnak se lenne utolsó.
684 #41 atacama
- 2018-06-06 17:24
4 #42 Posta Imre
- 2018-06-06 17:34
Atacama, megöl a kíváncsiság, hogy ugye azért a többiek is majdnem annyira felfogták mi zajlik itten e "honban", mint amennyire te ezt már "postaimrésen" kened-vágod? Subást még nem süvegeltem mekk, de remélem nem annyira szeretetrezgõ a társaság a felszín alatt, hogy az imától várja a csodát! Ezt õszintén kérdöm.
684 #43 atacama
- 2018-06-06 19:00
Imre, nem akarok senkit befolyásolni és feleslegesen beszélni sem, de aki beállt és benne van már ebben az nem a rezgésekre vár hanem dolgozik és keményen oda teszi magát, ha csak rezgéses turné lenne akkor az lenne hogy rezegtünk,jót szórakoztunk a vursliban hoztunk mézes kalács szivet is tükörrel.. véget ért lement felejtjük de ha minden jól megy akkor jövöre ugyanitt... most nem errõl van szó...végre valami szekeret ki kell mozdítani a posványból de úgy hogy jó irányba is kerûljön a rúdja
lassan 30éve nem tart sehova. most itt van egy lehetõség hogy tegyünk. valamit a jó felé, ahogy mindenki szeretné amilyenre mindenki szeretné már ..
hangsúlyozom mindenki ahogy érzi.... nem erõszak a .. mai kór...
4 #44 Posta Imre
- 2018-06-06 19:26
Atacama, ahogy az meg vagyon írva. Vezetõ nélkül nem tud menni semmi, sehova. Ez ilyen eccerû. Lehet bármit csinálni, bármekkora erõt feszíteni, amíg a "nemzet" nem érett meg erre, addig akár az ellenséget se kell komolyan venni, nem csak a veszélyt.

Nem azért mondom ám, hogy baj, ha valaki csinál valamit, amitõl azt reméli, hogy majd valami lösz belõle. Nos, 10 év tapasztalat szól (lehet kevés, lehet sok), hogy amíg a valami valami és nem lesz valaki, addig az csak semmi marad. Vukics is ezt értette meg, ha jól vettem ki szavaiból, de még nem tudja, hogy a vezetõket ilyen feladatra nem lehet kiképezni. Annak idején sokat ajánlottam Wass Albert Vérben és viharban-ját, de most is ajánlom. A nemzetközi helyzetet figyelembe véve mocorogni kell, mert hát a magyarok nélkül a magyarokkal nem lehet "kiegyezni" és most ugye az az opció, hogy bár Magyarország új-judea és a zsidóknak nem kell rajtuk kívül ide idegen népség, de hát amíg a magyar nem tud különbséget tenni ember és nem ember közt, nem is választhat. Ez van.
684 #45 atacama
- 2018-06-06 19:52
Imre akkor erre is itt az alkalom,megérett rá az idõ, mozgósítsd a MNK tagjait álljanak fel ,fejlõdjenek alakzatba mert itt és most ..lehet tenni.. Tévénk már van, kábelszolgáltatókkal folynak az egyeztetések hogy mindenkihez eljusson minden információ...és rendszeres mûsorok menjenek...
684 #46 atacama
- 2018-06-06 20:21
58 #47 ssman
- 2018-06-07 10:24
Gezam!
Nem megyek, hogy miert, az nem publikus.
272 #48 Kameleon
- 2018-06-07 11:46
Sziasztok! Vélemény, javaslat: Ha már ez az "alap" így megmozgatta azokat is, akik már inkább teljes elvonulásban éltek, érdemes hogy nagyobbat szóljon a többiekre is gondolni, akik nem tehetik meg, vagy nem érdekli a "buli dínomdánom" része teret-területet adni. Így igazságos és körbeölelõ. Mondjuk úgy, hogy koncertekre nem, de mellék rész kialakítva az összejövetelre, megalakulásra. Imre, szerintem vállalj fel éppen ebben a zónában egy döntõ csapás felszólalást. [nem elõadást, mert abból már Dunányi]. Toljuk be a szekeret a megérdemelt csúcsára. Ebben kérném segítségét a szervezésben érintetteknek. Annyi, de annyi színpadi szórakoztatás [római színházi szellem] morzsolta már szét a magyarságot, hogy a magereje nem ennek kéne itt lennie. Csak azért teszek bele energiát, mert látom-érzékelem, hogy végre megmozgatta a beérés lehetõségét. Remélem átért minden jó szándék!

https://www.youtu...1zgUQbFe54
1075 #49 Geza
- 2018-06-07 15:54
Szia Kaméleon, heeee, nem ér Imrének munkát / feladatot adni! :) közös szekertolas persze mehet meg igen, jó lenne egy PI zóna/bázis a rendezvényen. Eddig nem jött vissza info a szervezõktõl (jurta tábor helyek). Ssman, kar h nem jössz. Többiek? Régi és új fórum tagok? Tuloknak írtam de meg nem válaszolt. Atacama, drukkolok hogy bejojjon amit csinálsz, ha tudok majd segítek / beszállok munkával.
1072 #50 fkriszta
- 2018-06-07 20:16
Kaméleon! Tetszik a gondolatod, ebben a formában megmozgat engem is.
4 #51 Posta Imre
- 2018-06-08 06:15
Kaméleon, ha majd meglátjuk! Nem hat át a tettvágy az univerzum átalakítására. Még a végén Rozsola meggyanúsít, hogy forradalmat akarok kirottyantani a szaros zsidó "ellenzék" mellett a szaros zsidó "kormány" ellen. Ez így nem elég illiberális. A "vér nélküli" mesékben se nem hiszek, se nem igaz.
982 #52 Aldadah
- 2018-06-08 06:38
Hát a Magyar demokrácia majálisai meglovagolják a Magyar Nemzeti érzelmeket és jó drágán szórakoztatnak meg pezsdítik a vért. A jurta falu gyógyító erejétõl sem lesz erõsebb az összetartozás meg szebb jövõ!!! Majd ha mindenki el kezd a létezés mibenlétén elmélkedni és mélyebb szellemi síkra tér, mikor mindenki legyõzi a saját alacsonyrendû programjait, amikor a józan ész és bölcsesség vezérelte meglátásokra alapozza mindenki az életét, amikor a szerénység boldoggá tesz,, stb stb ....szóval ebben az életben már nem! A túlélés a lényeg.
684 #53 atacama
- 2018-06-08 12:25
198 #54 faeb
- 2018-06-08 16:56
sjani, tégy félre egyet - a részleteket priviben. Jó lenne tudni, mely napon lesz ott a legtöbb klubtag, de ez nem egyszerû, gondolom. A Gerryt elõtte levadászom (de õ ezt még nem tudja). Na, sziasztok.
2 #55 gerry
- 2018-06-08 22:21
faeb - jó, hogy (most már) tudom... akkor a 6. napon leszek ott!
A legtöbb klubtag öt napig lesz ott! (arra szól a jegyük!).
238 #56 bivaly
- 2018-06-09 06:30
"Még is vannak még lelkek ( mint én is), akik reménykednek abban, hogy bekövetkezhet még a változás."

Remélem meggyógyul az illetõ, vagy esetleg úgy kellett volna írnom, hogy kigyógyul ?

Milyen változás ? Reménykedni azt meg lehet, azt kurvául lehet, egyesek szerint kötelezõ is, igaz magyarok számára ! Ja, miben is kell reménykedni, milyen változásban ?

Levélírókám, mikor fogjátok már megtanulni, mi a különbség a szeretném, és a megtehetem között ? Hol él az a nagyobb létszámú "magyar", akinek Te, Ti belesúgjátok hangosan a fülébe, hogy változtassa meg a nem tudom mit, igaz, nem tudjátok hogyan, de nagyon szeretnétek a változást, igaz az is, hogy nem tudjátok milyen változást szeretnétek, de azt nagyon, és akkor könny, nevetés, himnusz, gulyás, ostorpattogtatás, meg arcfestés gyerekeknek, silány bor, langyos sör, sokért, nemzeti rock énekelni meg zenélni aluljáró szinten képes "nemzeti zenekarokkal".
Csak felsoroltam a múltat, meglehetõsen tárgyilagosan, gondolom nem nagyon tetszik, de ezek a rohadt tények már csak ilyenek.

A Mount Everestról lezuhanó hegymászóknak nem szoktak ecetes borogatást tenni a fejére, mert szegénynek már hiányzik mire leér ! Azonos okokból nem kísérlik meg a vérátömlesztést sem, többhetes vizihullák esetén sem.

De Te, Ti, Ti megmutatjátok, hogy minden lehetséges, csak akarni kell.
Magyarország nincs ! Nem tûnt fel ? Az egykori ország területén jó, ha néhány százezer a magyar, a többi identitás nélküli korcs, árokparti keverék. Az évszázadok alatt a kiírtottak helyére települõ, vagy telepített vegyes befõtt, aki mert nem magyar volt, soha nem vált ténylegesen azzá. Nehéz ezt felfogni ? Megint azok az átkozott, rohadt tények, napi tapasztalatok.
Rengetegszer leírtam itt, és elmondtam máshol, aki magyar, azt tudja, hogy kicsoda, a többit nem lehet erre idomítani. Aki meg ténylegesen magyar, az az élete minden percében magyarul viselkedik, és magyarként nézi a világot.
4 #57 Posta Imre
- 2018-06-09 08:44
Bivaly, m indig olyan vagyol! Miért kell "elvenni" az osztályharcban megõszült nemzedékek morzsáinak illúzióját? Soros gyurinak annyi, ezt a kormány is megmondta. Szaporodjatok magyarok, ezt is! Az már igaz, hogy magyar itt már csak nyomokban van, de az is egyre kevesebb és átlagéletkora inkább 50, mint 10 és a fiatalokat pontosan nem érdekli, de nem is tudnak a "problémával" sem mit kezdeni. Ettõl még esetenként összetartást lehet csinálni, meg terveket szövögetni! Ládd a kiszáradt Aral tó medrében is erdõt akarnak sarjaztatni. Nos, itt is lesz valami. Sváb, rác, tót, szász...a tököm tudja, de az biztos, hogy ez a cigány-zsidó horda már rendesen elbaxta a kedvünket.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.29 másodperc
3,450,359 egyedi látogató