Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Miért pont Párizs?

GondolatokTom Cruise múlt évi filmje (A holnap határa) szerint a csúnya rossz megszálló zsidó gonosz a Louvre mélyén lakozik. Le is gyõzte! De a Mátrixban is "a francia" az alvilág perverz disznó "ura". De ettõl eltekintve a gonosz francia szabadkõmûves zsidó a trikolórjával most a maci trikolórjával közösen rak rendet "Izraelben".


Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-11-19 18:23
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W-wneuES4WE[/movie]

Aki olvasta a Da Vinci kódot, annak még eccerûbb kirakni!

Vegyi fegyveres támadás jöhet

Fennáll a veszélye annak, hogy terroristák vegyi fegyvert vetnek be – jelentette ki csütörtökön Manuel Valls francia miniszterelnök.

Semmi nem zárható ki, és a szükséges óvatossággal mondom, de tudjuk, gondolunk rá, fennáll a vegyi és bakteriológiai fegyverek veszélyehttp://24.hu/kulf...das-johet/

De ha a maci bevetette a stratégiai gombázó Medvéket, akkor már világos lehet, hogy a "cél" nem "Szíria".

cdn4.img.sputniknews.com/images/103039/23/1030392305.jpg

Telefonon egyeztetett egymással a francia és orosz vezérkari fõnök

Az ukrán válság kezdete óta elõször beszélt egymással telefonon csütörtök délután az orosz és francia vezérkar fõnöke: Valerij Geraszimov és Pierre de Villiers a Szíriában harcoló terroristák elleni közös katonai fellépésrõl folytatott eszmecserét.
http://www.hirado...ari-fonok/

Kinek kell Sarm es-Sejk, ha lehet Szevasztopolban is nyaralni?

A gazdasági szankciók, valamint a felrobbantott repülõgép miatt egy ideig oroszok biztosan nem fognak a Vörös-tenger partján napozni. Mivel 140.000 embernek volt lefoglalt útja, rendezni kell a kompenzálást. Több lehetõségbõl is választhatnak az utazni vágyók.http://24.hu/kulf...-nyaralni/
99 #2 MORMOTA1968
- 2015-11-19 21:05
Hát Imre? nem tudom ki írja az ilyen filmeknek a forgatókönyveit és vajon milyen anyagokból dolgozhatnak, de igen csak képben lehetnek ezek a forgatókönyv írók, rendezõk és ismert színészek is! Mint Tom Cruise, aki ugye apukájával együtt nyakig benne van! Vajon kik lehetek a felmenõi? Bill Clintonról már kiderült, hogy szegrõl-végrõl
Rockefeller ivadék, egy kis félre ku@ás eredménye és még rengeteg csontváz szorong, mint heringek a konzerves dobozban azokban a bizonyos szekrényekben. Itt kicsit vagy nem is olyan kicsit mindenki benne van a "Nagy-nagy társasági buliban" ahol is természetesen a kisembereket áldozzák be és fel, a gazdagok és tehetõsek oltárán és helyet. Mán nincs olyan, hogy kimegyek a frontra, akarom mondani a csatatérre és elõl állva a népem élén rohanok szembe az ellenséggel, tudva, hogy vagy túlélem vagy sem. Sok király megtette ezt, õk hõsök voltak, ezek nem azok.
Igaz, ha kiállnának szemtõl szembe a mai fegyverekkel, technikával szemben, holnap talán már, sõt biztos, kereshetnének a népek új vezetõket, vezéreket. Ezért inkább nem is járnak elõl jó példával. Minek, ha fedezékbõl, biztos atombunkerból is halálba lehet küldeni másokat, maguk helyet. Engem csak az bosszant, bosszant! Inkább dühít, hogy azok akik ezeket a háborúkat kirobbantják, békésen és a legnagyobb nyugalommal hajtják fejüket párnáikra, míg a gyalogosok, egyszerû közemberek, megdöglenek az érdekeikért. Pedig jobb helyre is hajthatnák a fejüket. A tönkre, hogy a bakó ne unatkozzon. Én elhiszem, hogy néha meg kell tizedelni a népet, ha mán ilyen szapora, (már amelyik) de akkor minek is tiltják a halálbüntetést? Annyival is kevesebb volna. Aztán jöhet a többi is, pedofilok, haza és fajárulók, liberáltak és jogvédõk, stb... :@
99 #3 MORMOTA1968
- 2015-11-19 21:16
Azért próbálják Hollywood-ban is rávezetni az értelmesebbeket az igazsághoz vezetõ ösvényre, vagy néha épp arról tévútra vezetni. Azért én fosnák a mai fiatalok helyében, hogy milyen jövõt is szánnak nekik rabtartó uraik. "Éhezõk viadala". "A beavatott". "Az útvesztõ". "Az emlékek õre". és stb...És jönnek az újabbak és újabbak és a legtöbb ember számára ezek csak egyszerû szórakoztató alkotások, semmi több.
188 #4 Lako Eva
- 2015-11-20 04:10
Háááát, a nagy jósok...pld. Nostradamus sem megjósolta amit megjósolt, hanem tudta mi lesz a jövõ... ezek a tetvek megírták, hogy mi lesz, aztán felkérték ezeket a szépen író fajtáikat, hogy becsomagolva adja el a népnek... Aztán úgy lett, hiszen úgy lett alakítva... a nép pedig fejet hajtott, mert ez már a nagyok furcsa mód látták elõre és meg is írták... Ezzel is ellehetetlenítve azokat akik valóban a valót látták, és õk is befolyással lehettek volna a népre, "csak" mint emberi értékek mentén, igazságosan. Ahogyan ma is van akik látják... mint Imre is... de el lehetetlenítve, dilisnek titulálva... nem megy.
75 #5 talpi
- 2015-11-20 06:56
Mormota.
Részben adok csak igazat. Hiszen a "belsõ ellenség"sokkal de sokkal kártékonyabb. Nézd meg, amióta pártoskodás és liberalizmus uralkodik, azóta a Nemzet és benne a családok békéje teljesen felborult. Egy halom ügyvéd szorgoskodik "bírákkal"körülvéve az IGAZSÁG eltusolásán. Ugyan ezek Brüsszelben a Nemzeti önrendelkezési jogok megfosztásán fáradoznak. Itthon egy halom kiszolgáló biztosítja a Nép vakítását egy seregnyi ügyvéd pedig a családok, anyagi és teljes mentális tönkre tételén szorgoskodik. Mit várhatunk akkor? Hiszen a zsidó vagy fél zsidó a még "maradék magát MAGyarnak valló érzõ embereket teszi tönkre, vagy legalább is igyekszik. Akkor jogos azt hiszem,hogy "mindenki a saját portáján tegyen rendet, de kurva gyorsan mert csak ezután lehet az országos dolgokhoz hozzálátni."
Ha kivágtad a fekélyt akkor égesd is ki a helyét, egyszer s mindenkorra, ha kell nagyobb darabot, esélyt sem adva a "visszatérésre" mert csak álca a "bûnbánat"..pusztítsd el, bár mennyire is fáj mert késõbb már sokkal nagyobb lesz fájdalmad. Amit lehet, vagy akit lehet meg kell menteni és távolt tartani ezektõl a "férgektõl" mert hozzáállásukkal még a levegõt is fertõzik. Ezért írtam.korábban " Istennél a bocsánat és megbocsátás" Nálam már elfogyott. Teszem a dolgom mint igaz MAGyar mert ennek van ideje. Lelkem tiszta s remélem, ha majd egyszer "ott állok és gyermekein szemébe nézek elhaló tekintettel akkor nem lesz mit.megbánnom"
48 #6 ro-zsola
- 2015-11-20 13:42
Hát igen. Több filmben és pc játékban van egy visszatérõ pillanat amely bemutatja a párizsi lámpaoszlop lerombolását
A Call of Duty Modern Warfare pc játékban több érdekes " esemény " látható. Van benne Közel-Keleti balhé , Kaukázus , Brazilia , Párizs , vegyitámadás , amerikai ûrállomás lelövése stb
Továbbra is kitartok a " próféciám " mellett : " A mai Európát Párizsban kreálták , az Új Európa is Párizsban fog megszületni ". Jelenleg a " franciák " holokausztjóvátételként el kell takarítsák a saját xarukat Szíriában. ( Szíria valamikor francia gyarmat volt , Irak az angolok gyarmata )
Beszélnek valamilyen " Marsal-Tervrõl " , amelybe a volt gyarmatosítók dobnák össze a " holokausztkárpótlást ".
4 #7 Posta Imre
- 2015-11-20 15:30
A Mátrix alapmû, ha valaki tájékozódni akar, no meg érteni is, hogy a "rendszer" mi-kép(p) tevõdik, évõdik és persze baromság, csak nem egészen.

Rozsola, ugye Trianon elég beszédes? A Louvre nagy disznóságok helyszíne volt.

A piramis
Kérdéses jogállású szövegegyezés
Úgy tûnik, hogy ez a szakasz külsõ forrás szó szerinti másolata, és ez a szerzõi jog megsértését jelentheti. | Gyõzõdj meg róla, hogy az azonos szövegek közül melyik keletkezett elõbb! Ha tudsz, kérj engedélyt a korábbi külsõ szöveg felhasználására a Wikipédia:oTRS lapon leírtak szerint, vagy szerkeszd bátran a lapot, és távolíts el minden jogvédett részt belõle! Kövesd a formai és a stilisztikai útmutatóban leírtakat! Ha sikerült eltávolítani a másolt szöveget, vedd le ezt a sablont! A szócikkre feltett sablon 2010 júniusából származik.
A fájlhoz képjegyzet tartozik
A Louvre piramisa

A Louvre udvarán lévõ üvegpiramis, acélból, alumíniumból és üvegbõl készült.

Méretei:

21,65 m magas,
35,40 m oldalhosszúság,
666 üveglapból áll.

Ez utóbbi adat cáfolata:

„1983-ban az akkori francia elnök, François Mitterand felkérte Ieoh Ming Pei, a neves kínai születésû amerikai építész tervezõirodáját a Louvre kibõvítésére, modernizálására. Pei megtervezte az egyiptomi piramisokat idézõ, acélból és üvegbõl alkotott modern építményt, amely ma is megosztja a párizsiakat. 1989-ben adták át a Louvre piramisát, melynek magassága 21 méter, oldalhosszúsága 35 méter, üvegtábláinak száma pedig vitatott.

Dan Brown A da Vinci-kód címû sikerkönyve részben a Louvre-ban játszódik. A könyvben szerepel egy mondat, amely a piramis üvegtábláira vonatkozik. »…a piramist, Mitterrand elnök kifejezett kívánságára, pontosan 666 üvegtáblából építették – különös kívánság, amelyet széltében-hosszában tárgyaltak az összeesküvés-elméletek kedvelõi, arra hivatkozva, hogy a 666 a Sátán száma.« (GABO Kiadó, 2004, ford. Bori Erzsébet).

Még a piramis elkészülte elõtt, az 1980-as években kapott szárnyra az a városi legenda, hogy az építmény pontosan 666 üveglapból áll, fõleg a modern, hideg acél-üveg monstrum ellenzõi terjesztették elõszeretettel az alkotás infernális voltát alátámasztó információt.
Nike of Samothrace, Paris16 September 2007 .jpg
A Louvre homlokzata, a kép jobb alsó sarkában a piramis csúcsával

Hivatalosan ez a szám sehol sem jelenik meg. A Louvre múzeum tájékoztatása szerint a piramis összesen 673 üvegtáblából áll, 603 rombusz alakú és 70 háromszög alakú, melyek 2,1 cm vastagok. I.M. Pei tervezõirodája úgy nyilatkozott, hogy a piramisban lévõ üveglapok száma 698.

„Az ellentmondásos eredmények fényében természetesen többekben felmerült, hogy megszámolják a konstrukció üvegtábláit, de a számlálók eltérõ eredményekre jutottak, így nincs elfogadott válasz egyelõre. A táblák száma azonban mindegyik számlálás során 666-nál több volt.”

Idézet forrása: National Geographic Magyarország

Az EU megálmodása is "ide" helyezõdik.
75 #8 talpi
- 2015-11-20 15:30
Akkor nagyon sokat kell gyûjtögetniük Ro-zsola, nagyon sokat az évszázadks aljasságaikérf.
4 #9 Posta Imre
- 2015-11-20 15:55
Talpi a mai cikk címe: Új nemzetközi bíróság kell, hogy elítélje a Nyugat "urait"
http://topwar.ru/...apada.html
4 #10 Posta Imre
- 2015-11-20 17:08
Houellebecq: A francia kormányok szánalmasan megbuktak

Michel Houellebecq, a Behódolás szerzõje

Az elmúlt évtizedek egymást követõ kormányai felelõsek a Franciaországban a párizsi terrortámadásokat lehetõvé tevõ helyzetért, a biztonsági erõk meggyengítéséért, ezt a felelõsséget pedig elõbb vagy utóbb meg kell majd vizsgálni, és el kell mozdulni a közvetlen demokrácia felé – írta a The New York Times online kiadásában megjelent publicisztikájában Michel Houellebecq, a világszerte hatalmas feltûnést keltett, az arabok franciaországi térhódításáról szóló, Behódolás címû regény francia szerzõje.

Az író szerint Franciaország ki fog tartani, a franciák ki fognak tartani, mert nincs más út és mert az ember mindenhez hozzászokik, így a terrortámadásokhoz is. „Nincs emberi erõ, még a félelem sem, amely erõsebb a megszokásnál” – vélekedett. „Keep calm and carry on” (Õrizzék meg nyugalmukat, és folytassák) – idézte fel Houellebecq a második világháborús brit propagandaplakátot.
Feledékeny könnyelmûség

„Jól van, akkor pont ezt fogjuk tenni (még akkor is, ha nincs egy Churchill, aki vezessen bennünket). Az általános hiedelemmel ellentétben a franciák eléggé könnyen kezelhetõk, elég könnyen kormányozhatók” – írta. „De nem teljesen idióták. Fõ hibájuk ehelyett egyfajta feledékeny könnyelmûség, ami szükségessé teszi, hogy idõrõl idõre felrázzák a memóriájukat” – tette hozzá.

„Vannak olyan emberek, a politika emberei, akik felelõsek azért a szerencsétlen helyzetért, amelyben ma találtuk magunkat, és elõbb vagy utóbb a felelõsségüket meg kell majd vizsgálni. Nem valószínû, hogy az a jelentéktelen opportunista, akit az államfõnknek tartanak vagy az a született degenerált, aki a miniszterelnök szerepét játssza, vagy akár »az ellenzék csillagai« úgy fognak kikerülni ebbõl a vizsgálatból, hogy bármennyivel is fényesebbnek tûnjenek”
http://mno.hu/kul...ak-1315024
2 #11 gerry
- 2015-11-20 17:21
Danton vagyok, ez itt mellettem Robespierre... - hol kell jelentkezni?
pmcdn.priceminister.com/photo/Collectif-Danton-Et-Robespierre-Programme-Du-Spectacle-De-Robert-Hossein-Livre-875488142_ML.jpg
Jönni fog Marat is, de ma még otthon Maratt!
59 #12 Lica
- 2015-11-20 19:04
Mailben jött:
az itteni helyzettel kapcsolatban: miota a BA'TAC'LAN-ban lelottek kb 83 személyt.... s nem beszélve a sebesultekrol, mindossze két ùjsàgiro utalt
a probléma gyokerére.

1. A nagy lovoldozés estéjén az Izreali Rendorség Gàlaestéje volt a Bataclanban. (A nehéz metal, "vas" zenekar tiszta zs. s a Halàl Sas névre hallgat:
Eagles Death Metal Band.)

2. Ma a C' DANS L'AIR -ben az egyik meghivott azt mondta, hogy:

A Bataclan koztudottan az Izraeli Hoditàs szimboluma.

a letartoztatottak kozott van néhàny arab
aki egy katolikus templomot akart felrobbantani 2014.-ben. Pàrizsban a Villejuif
keruletben. (Villejuif=zsidovàros).
8 #13 miskolcilaci
- 2015-11-20 21:01
No, azé ismeritek a bio szexet? Fûvel-fával..
75 #14 talpi
- 2015-11-20 21:11
BAjtársam-
Ma ez a trendi, igazi "bió" férgek lakják kis hazánkat, ami még maradt belõle.Igaz, földrajzilag 93.000 m2 km, de belepte a zsidó és a csahosai. Mind-mind bió , mert nem csak fúvel-fával, boldoggal-boldogtalannal csak a párjával ne kelljen, mert az olyan snassz, tisztelet a kivételnek. Ha pedig észre veszi, hogy valami nem klappol, akkor megpucol, mert akkor is végre hajtja amit eltervezett. Szóval, nem a Világ kurvult el Testvérem, nem a benne élõ ilyen embernek nem is nevezhetõ véglények. Van belõlük bõven, rohadjon rájuk a bõrük éltükben.
8 #15 miskolcilaci
- 2015-11-20 21:20
Bajtársam! Idegennek tûnök é, pedig otthon vagyok! Olyan ez, mint egy rossz álom. Rázzál már fel, mert nem értem, hogy mi történik itten..
48 #16 ro-zsola
- 2015-11-21 00:33
Én csak arra lennék kiváncsi vajon mennyire sajnálkozott Párizs a nemzetünk kivégzése miatt. Trianon után nagyon sokan eltúlzottnak mondták a Magyar Nemzet kivégzését.
Nocsak nocsak. Maliban ismét " iszlamisták " játszottak terroristát. Há' Baxxák meg má' , nemis olyan régen a " fansziák " tömegmészároltak egy csöppet Maliban. Ezek szerint nem az " iszlamisták " miatt voltak ott hanem fõleg az uránbányák miatt.
Mellesleg a párizs környéki " békediktátumok " nem mások mint a rablás , népírtás stb legalizálása. Nemcsak Magyarföldet tették tönkre. A Németeket is ledarálták valamint a volt gyarmatvilágot is újraosztották. Ha Trianon bukik , bukik minden !
75 #17 talpi
- 2015-11-21 05:33
Ro-zsola.
Való igaz, ott történt az európai és a Világ, még emberi arccal rendelkezõ népeinek elárulása. Ha megnézed a korabeli felvételeket, bizony, igen érdekes "arc éllel/?/ bíró, egyedek voltak ott. Volt néhány ember is de sajna, nem a döntés hozók között. Most megkapják a magukét, és bizony, ha a trianon terem, dõl, maga alá temeti az egész, akkor megkötött katyvasz készítõt, már rég itt volt az ideje.
Viszont nem csak ott lesz "rekord" mennyiségû renitenskedés. Jön az keletebre is, most még csak a fel és rá készülés van, de ne aggódjunk, lesz részünk nekünk is benne. Sebaj, nem a "rendes emberek" nyalják be, az biztos, mert ahol ezek elkezdenek "dolgozni" oda biztos, hogy "szerveznek" megfelelõ létszámban áldozati bárányt is. Nem a MAGyarok áldoztak bárányt, de nem ám.
211 #18 NKG
- 2015-11-21 15:51
Lica! Csak egy pontosítást engedj meg:
A "zenekar" neve Eagles OF death metal, vagyis a halál metáljának sasai...
Bár a karvaly, vagy holló találóbb lenne...
4 #19 Posta Imre
- 2015-11-21 17:47
Lica! A Mátrix alapmondata: Köves(d) a fehér rabbit!
https://vimeo.com...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.96 másodperc
4,707,910 egyedi látogató