Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'EZER NYELVEN HALLGATTAM, DE MEGSZÓLALOK.'

BelföldFapipa érdekesnek találta, de kicsit össze vagyok zavarodva, hisz Kriston nemrégiben azzal rukkolt elõ, hogy maga is zsidó. Akkor most mennyi az annyi? Ja és tessék az egyik zsidó-cigánytól a másikhó áttá-borozzgatni kedves ügyefogyott dilinyós "magyarok"! 'DIKTÁTOR 13.000 IZRAELI ÜGYNÖKKEL A NYAKUNKON. IZRAEL A JELENLEGI MEGSZÁLLÓ HATALOM!

DEVIZA ÉRDEKVÉDÕK - Polgár (Rosenfeld, Balog, Molnár F. és társai), Dabasi-kéményseprõ, Bankcsapda (Falus), és sorolhatnám mind mind egy-egy csoport. De a csoportok felszabdalták az adósokat, egy egy ketrecbe zárták, ezzel az erõk összefogását eleve kizárták. Az Adóskamara meg ezeket a csoportokat egy akolba terelte, ezzel konzerválta. A csoportok a jogi felvilágosításra szakosodtak, a hatalom is a jogi zsákutcába terelte a devizaügyet, így a deviza érdekvédõk és a hatalom édes kettesben ugyanazt követte és követi. A lényeg, a devizaadósok politikai kitörése ebbõl a rendszerbõl provokátorokkal, lejáratásokkal csírájában került elfojtásra, pedig ez az egyetlen módja az érdekérvényesítésnek, kitörni a szögesdrót mögül. Van azonban más is kódolva a rendszerben.

IZRAELI TITKOSSZOLGÁLAT (MOSZAD) MANIPULÁLJA A MAGYAR POLITIKAI ÉLETET ÉS AZ ÉRDEKVÉDELMET. A magát bal-moszadra és jobb-moszadra megkettõzõ izraeli titkosszolgálat balról és jobbról is jelen van a politikai életben és pártokban. Ezért akárkitõl remélsz mindig belé botlasz. Ez a titkosszolgálat rombolja a deviza érdekvédelmet is, mert érdeke a szent tehenei (bankok) ellen felvonuló csoportokra felszabdalás fenntartása és konzerválása.

FIDESZ-ORBÁN POLITIKAI HATALMÁT 13.000 IZRAELI ÜGYNÖK TÁMOGATJA HAZÁNKBAN éS TARTJA A DIKTÁTORT A NYAKUNKON, ezen nyugszik az a mérhetetlen jogfosztás és elnyomás, amelyet ez a hatalom megenged magának. Mérhetetlenül félre van vezetve és tájékozatlan a magyar nép. Kádár-rendszere mögött a Szovjetunió, Orbán rendszere mögött Izrael a megszálló hatalom. USA és Oroszország érdekei elenyészõek hazánkban. Tombol a diktatúra, ezrekre rúg a deviza halottak száma és megint itt egy diktátor a nyakunkon, aki semmibe vesz bennünket. El kell kergetni ezt a kormányt, számûzni a diktátort és bandáját.

POLGÁR ZOLTÁN (DANIEL ROSENFELD, BALOGH ISTVÁN, MOLNÁR F. ÁRPÁD ÉS TÁRSAI) ZSIDÓ KÖRÖKKEL JÓ VISZONYT ÁPOLÓ CSOPORTJA latba vethetné befolyását a deviza érdekvédelem izraeli titkosszolgálat által történõ manipulálásának és rombolásának megszüntetése érdekében. Talán ez lehetne érdekvédõ hazafias küldetésük. Rosenfeld valamit motyogott is a "frenetikus" deviza video-megosztásában, igaz egy kommentelõ zsidó-barátja ezt nagyon "gázos" kiállásnak tartotta (...) Mindazonáltal nem kívánjuk a Polgár-csoportot importálni a devizaadósok szolidaritási magyar nemzeti hálózatába, mert ez a hálózat nem az érdekvédõk gyülekezete, hanem csak és kizárólag a devizaadósok és demokraták, mint egyének önszervezõdése.

ADÓSKAMARA - MSZP ugyanaz az izraeli befolyás, csak ez a párton keresztül érvényesül és balról vezetgeti a devizásokat. Országgyûlés igazságügyi bizottságában történt kilenc perces meghallgatás és leszavazása. Majd az MSZP ATV-ben ezt követõ "lájtos" puffogtatása.

DAMM ANDIKA a felcsúti stadion lelátóján fidesz vezérek között ücsörgése és a JOBBIK devizásokat jobbról terelgetõ izraeli-pulikutya jelensége, vagyis szigorúan maradjon a parlament keretei között a nyolc éve megoldatlanság mítosza.

BOZÓTHARCOSOK (sárgapólósok, koppányosok, ect.) itt és ott feltûnnek, mint portyázó ellenállók nyomatékot adva a kilakoltatások elleni tiltakozásnak, ez legalább valami.

AE = ALKOTMÁNYOS-ELLENÁLLÁS alaptörvény érvénytelenségi álláspontja elismerhetõ jogi tény, azonban a régi Alkotmány visszaállítását meg kell haladni, mert az a '89-es posztszocialista elit és a rendszerváltó erõk titkos paktumának és kulisszák mögötti bársonyos forradalmának eredménye, ezért nincs népi jóváhagyása (nincs legitimitása), tehát az alkotmányos-ellenállással van érintkezési pontunk, de azt tovább kell fejleszteni és a régi Alkotmány átmeneti visszaállítása és módosítása mellett Alkotmányozó Nemzetgyûlést és annak alkotmányozási-javaslata alapján népi referendumot (népszavazást) kell tartani - nézetünk szerint - a Magyar Demokratikus Köztársaság Alkotmányáról.

HÁLÓZATUNK AZ EGYETLEN ESÉLY, alulról csatlakozási szándéknyilatkozatok beküldésével építkezõ széles önszervezõdés, amelyben senki nem számít csak a devizaadósok és a velünk szolidáris demokraták. A lengyel Szolidaritás alulról civil hálózat kiépítésével befonta és összeroppantotta a a lengyel diktatúrát, tehát nekünk történelmileg igazolt a legyõzhetetlen hálózatszervezési módszerünk. Talán nem véletlen a ráépülési és rombolási kísérletek tömkelege.

ÉN MÁR SOKAT MEGTAPASZTALTAM, MEGTETTEM AMIT MEGKÖVETELT A HAZA ÉS AZ IGAZSÁGÉRZETEM. MOST TI JÖTTÖK. Én kidolgoztam a szolidaritási hálózat elveit és programját, létrejöttek annak megyei keretei és folyamatosak a csatlakozások, de még nem vagyunk elegen. Mindössze két hónapja hirdettük meg a hálózatot és már 400 fõ csatlakozott hozzánk. Mindenki hozzon magával +50 fõ csatlakozási szándéknyilatkozatot beküldõ személyt és 20.000 fõ leszünk, akkor tudunk megindulni. Addig augusztusban megyei gyûléseink zajlanak, szeptemberben mind a 19 megyeszékhelyen demonstrációt tartunk, október-november hónapokban közjogi személyekhez alkotmányozási-javaslat + Európai Parlamenthez európai-alapjogi-petíció, és mindkettõ aláírásgyûjtése, és egyidejû hálózatépítés, majd pedig decemberben a megyék fõvárosi egyesített tüntetése a hatalmi központok elõtt, ez a második félévi világos programunk.

Hozzál +50 fõ csatlakozási szándéknyilatkozatot beküldõt!
Beküldése: dr. Kriston István - 2701 Cegléd, Pf. 27.

Istennel a hazáért és a szabadságért!

Devizaadósok Szolidaritási Hálózata
Dr. Kriston István civil jogvédõ állampolgár
Hálózat országos szervezõje'


Link-1:
Link

Link-2:
Link

Link-3:
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.30 másodperc
3,405,565 egyedi látogató