Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Holokauszt

GondolatokNaponta szembesülünk ismert világképünk darabokra hullásával, bár bennünket ez már nem ér meglepetésként (csak néha), viszont mindig kiderül, hogy ez a "világ" csak egy látszat, ahol csak a helyes kérdésekre kaphatunk érett tudatosságot is kielégítõ választ és azt is csak ritkán. Pár napja ismerõstõl hallom, hogy szül a lánya. Kanadában szül. Azért is utazott oda, hogy ott szüljön, de a baba korábban jött így is. Õ Dubajban élt már sok éve és férje (barátja, nem tudom) libanoni (vagyis zsidó, vagy legalábbis bármi) és õ mondta a lánynak, hogy menjen oda, hogy a gyerek kanadai állampolgár is lehessen, mert ki tudja mi lesz még "itt".

Tudtátok követni a nemzeti, nemzetiségi, államigazgatási és nemzetbiztonsági, genetikai vonalat? És ez még annyira nem is bonyolult kérdés. Sokszor jeleztem már, hogy globális szintû "hadgyakorlat", áttelepítés zajlik, amiben minden "nagyhatalom" benne van és a nagy "ellenségesség" álcája mögött komoly összhangban munkálkodnak a térkép és az "emberiség" átrendezése, helyenként visszarendezése mögött. Ez nem is lehetne másképpen és kár ezen kérõzni. Átrendezik a bábszínházat és az angolszász (zsidó) nagyhatalmat is a háttérbe helyezik. Végül is, nem nagy ügy. Pénzügyi technikai kérdés, gazdasági csere-bere programokkal. Nicaragua elkelt, Venezuelával pedig a dollár-mentesítés címû játékot játszatják el, de ennél sokkal többrõl is szó van. Törökök is petro-dollár szabadulnak és persze elégetik a sok "fölös" és értéktelen lírájukat. Nálunk ezt már lényegében megtették matolcsyék, bár a meccs nincs teljesen lefutva, mert vannak biztonsági szelepek. Ilyen az államadósság-mítosz is. Na de nem a virtuális kriptovalutás kavarásról akartam írni, hanem a holokausztról. Egyre viccesebb események zajlanak, véresen komolyan. Jó, azt tudjuk, hogy egy mûszóval jelzett mûsort nem szabad komolyan venni, de most figyeljetek, mert most jelen idõben, a szemetek elõtt zajlik minden, csak nem akarjátok érteni. Zsidó-transzportok jönnek-mennek ide-oda, fegyverek, vagyonok...szóval teljes átcuccolás, csak "migráns-válságnak" álcázva. A mostani pl- "olasz" hírek szerint kikötött egy "migránshajó", de nem engedik partra a rakományt. Tiszta "Exodus", csak nem az emlékezet-kultúrára hagyatkozva, hanem pacekba. Ehhez jön a "migránsok" átmeneti táboroztatása, egészségügyi vizsgálata, regisztrálása és beazonosítása, miközben ezekbõl "terroristák" keverednek ki. Nem emlékeztet ez a "holokauszt" történetére? Eltûnt, "meghalt" az "isis" által likvidált, vagy éppen oda beépített és mozgatott zsidó ügynökök tûnnek fel, ügyködnek, képeznek ki "terroristákat" és ehhez minden "nemzetállam" asszisztál. Mintha ez lenne a "terv" és valójában ez is a "terv". Bemutatják, hogy is volt ez 70 évvel ezelõtt. Közben a zsidó temetõkkel babrálnak, köveket vésnek, tüntetnek el, neveznek át és meg...mert ugye lényegében lebuktak, de lényegében mégsem, mert lényegében ezt az ostoba népet ahogy eddig, eztán sem tudja érdekelni.

Amit itt láthattok "Magyarországon", az megyen a többi "helyen" és "idõben is", csak nemzeti vérmérséklet szerint. Újraállamosítanak. Miért?

Nemrég beszélgettem egy ismerõsömmel, akit mostanság újból bombáz a jóbik. Korábban vonával is kapcsolatban állt, de amint "feljebb vitte" a kis szutyok dolgát a csürhe, úgy már esélye sem volt. Most mondja nekem, hogy ha igaz ez a tutsek történet a torockairól az gáz, de azért még a vonáékra kíváncsi és lehet, hogy elmegy, de közben azért nem hiszi a Nagy Magyarország zsidó prozsektet és mondjam el, kinek lenne ez jó. Na, szerintetek kinek?

Gerry a hírhálóból ollózva passzolta át nekem ezt a tüsszenetet:

"Lang Alex: Ezt most nem hagyom ki

Valaki, egy orbáni köldökzsinóron függõ, bejelölt ismerõsnek csak azért, hogy el tudjon küldeni az anyámba :) becsülöm, mert legalább tett valamit ezért, nem csak szimplán az oldalamon tette ezt meg, mármint az elküldést. Sõt, egy kérdést is tett fel!
"Te, mi a büdös k...a anyádat tennél, ha te vezetnéd az országot? Kritizálni könnyû libsikém!"

Ez amúgy a vesszõparipám, hogy mit tennék, így könnyû rá válaszolni.

Elsõ körben megvizsgáltatnám, hogy milyen az ország jelenlegi anyagi helyzete, de addig is leállítanék minden egyházi és párt támogatást, befagyasztanám a határon túli országoknak szánt támogatások kifizetését, valamint az országgyûlési képviselõk, állami vezetõk, miniszterek, stb. bérét havi 600 000,- forintra limitálnám és eltörölném a költségtérítést, szolgálati gépkocsi használatát. Csapatsportok TAO támogatását megszüntetném.

Utána (ha még élnék) szakértõi kormányt állítanék fel!

Kiemelten kezelném az oktatást, egészségügyet, környezetvédelmet és stratégiai célként az ország geopolitikai helyzeténél fogva az úthálózatok minõségének javítását, fejlesztését. Kiemelt stratégiai ágazat lenne a mezõgazdaság, könnyûipar.

A nemzetközi szerzõdéseket felülvizsgáltatnám, Paks II azonnal leállításra kerülne és rendezném az Európai Uniós kapcsolatokat is.

Aztán lenne egy diktatórikus lépésem is!

Az elmúlt 28 év döntéshozó politikusai és gazdasági vezetõi számára lakhely elhagyási tilalmat vezetnék be. Vagyonukat, bankszámlájukat az elmúlt tevékenységük kivizsgálásának végéig zárolnám. Akikrõl kiderülne, hogy döntéseikkel károsították Magyarországot, õk a vagyonukkal felelnének, illetve élethosszig eltiltanám õket minden politikai, társadalmi szerepvállalástól.

Aztán, ha még mindig élnék

Arra törekednék, hogy ez az ország tényleg egy jó hely legyen azoknak, akik hazájuknak választották!"

A megfelelõ kérdés tehát mi is?

Ti értitek egészében mi zajlik? Mire fel ez a "klímaváltozás", a "kereskedelmi háború", a "világrendváltás" és a "hibrid-háború" és soros györgy, meg migráncsáradat és mire jó ez a folyamatos és egyre nyilvánvalóbb zsidó-cigány ajvékolás, a két hazátlan és fajtalan társaság elõtérbe tolása, miközben Snowdent és Assangot se feledtétek, ahogy a CIA-t NSA-t, mosadot és mi5-t sem, sõt azt, hogy Kína közben csendben megszállta Afrikát és betette a lábát Közel-Keletre is és hol vagyunk akkor még a két Korea egyesítésétõl (nem olyan messze), vagy Perzsia létrehozásától (mert Iránból az lesz, akárki meglássa), vagy Pakisztán átlényegülésétõl, esetleg a V4-ek Varsói Szerzõdés és KGST-analógiás felemlegetésétõl!

Oligarchákat sokkal könnyebb "államosítani", mint szanaszét, bizonytalan izraelita tulajdonban leledzõ "árverezett" földek és korábbi "állami tulajdonok" birtokviszonyait egyenként rendezni. Mészáros? Ugyan már! Lázár janira figyeljetek, mert õ a "fekete ló". Nála mocskosabb és jobban kiképzett zsidó ügynök nincs ma ezen a szétrohadt agyatlan "magyar pusztán".

A "média" lényegében már "állami", ahogy az "oktatás" és persze az "egészségügy" és hamarosan a patikák is beállnak a sorba (külön cikket érdemelne, mekkora nyomor van ma a korábban látszólag jól mûködõ gyógyszertári ellátásban, informatikában, szakemberek közt és ez mind kicsúcsosodni csak jövõre látszik komolyabban, de már most is köphetnékje van a normálisabb és szakértõbb ellátógárdának).

Nagy Magyarország ma már tény, nem fikció. Ki nem hiszi még? Ja, a debilek és õk a zöm. Magyaroknak nevezték korábban õket, de mára csak nyomorult csürhe. Fidesz név alatt fut az arisztokrata egypárt-rendszer, mely a királyság felé vezeti ezt a csordát.

De MIÉRT? Kinek jó ez, kérdi ösmerõsöm? Válasz kell? Miért? Tehetnek mást? Magyarország jelenleg nincs! De jure, de fuckto nincs ezért elkerülhetetlen, hogy visszakanyarjanak a legutóbbi még legitim ponthoz és lehetõleg békésen, mert mára bebizonyosodott, hogy itt "polgárháború" ténylegesen nem lehetséges. Nem csak a polgárok hiánya, hanem a nemzeti érzelem és ész hiánya okán sem, sõt kiderülne, hogy a magyar nemzet már csak egy fostos zsidó-cigány brancs, az új generációk meg halovány lepkefingot sem érnek, pedig a miénk is csak gólyafos. Tehát, meg kell teremteni "békésen" a "nemzettudatot", amit eddig a zsidó-cigány férgek leépítettek, csakhogy mára már õk a "magyarok". Nem hiszitek? Kik a "jogvédõk" a zsidó petelepítés és elcigányosítás "ellenpólusai" és a kilakoltatások "ellen" harcolók. Ja, mind egy szálig zsidók. Kriston, molnár-f, balog...bizony nincs kivétel.

"ZSIDÓ-KERESZTÉNY DEVIZA ÉRDEKVÉDELEM TÉRKÉPE

Molnár F. Árpád valahol a világhálón azt hangoztatta, hogy nincs itt csak egyetlen zsidó párt utalva a Fidessre. Politikai saját véleményem szerint ez így nem igaz, mert szerintem csak zsidó befolyás alatt álló parlamenti pártok vannak, amelyek mindegyike a szent tehenek (bankok) tejébõl táplálkoznak és alábukott politikusaik ott felszívódnak (...) És mi van a deviza érdekvédelemmel, miért áll ott hogy sehol nincs (?) Tekintsük át az érdekvédelem impotenciáját is, ahhoz pedig iránytûnek profán szavakkal - nem érdemelnek mást - használjuk a politikai pártok befolyásoltságát és ahhoz tapadó deviza érdekvédelmi térképet.

FIDESZ - ZSIDÓ LIKUD TESTVÉRPÁRTJA.
DEVIZACSOPORTOK MÛKÖDTETÉSE.

A mi fideszünk az izraeli Likud jobboldali párt magyar testvérpártja. Orbán-Netanyjau magyar-izraeli perszonáluniójának melegágya. Nos a fidesz deviza érdekvédelme a bankok oldalán áll, tehát a fidesz a devizaadósok megátalkodott ellensége, kifosztója és deviza törvénykezésének és ítélkezésének megálmodója és kiagyalója. A fidesz befolyása érvényesül a deviza érdekvédõ csoportokban, ahol pedig nem, úgy ott provokátorokkal bomlasztanak. Nem lehet kihagyni, hogy Szili Kati immár jobbról fújó passzát szele alatt jelöltette magát anno országgyûlési képviselõjelöltnek Falus Zsolt devizaérdekvédõ is (...)

MSZP - ZSIDÓ SZABADKÕMÛVESSÉG KEDVENCE
ADÓSKAMARA ÉRDEKVÉDELME
DR. POLGÁR+ROSENFELD ÉRDEKVÉDELME.

A mi emeszpénk a nemzetközi zsidó szabadkõmûvesség kedvenc pártja, a '90-es években kiprivatizálták a nemzeti vagyont, magyarul kirabolták az országot, ám leleplezõdtek és politikai barométerük a bányászbéka alá süllyedt. Ne feledjük azonban, hogy elszabotálták az IMF-Világbank-EKB konzorciális milliárdjait a devizahitelek kivezetésére, amely szõrén-szálán eltûnt, így a devizakifosztás bûnsegédei. A deviza érdekvédelmük nulla körül tendál, most éppen zéró fölött áll, mivel az Adóskamara szövetségeseként deviza népszerûségi játszmába kezdtek. De baloldali zsidó körökkel ápol kitûnõ kapcsolatokat a Dr. Polgár, Molnár F. Árpád, Balog István svéd bejegyzésû jogállamért egyesülete, Daniel Rosenfeld zsidó kántor fémjelezte deviza érdekvédõ csoportja is, akik a jogi zsákutca kitartó taposói, mellesleg Amerika-ellenes ál-tüntetések keserédes szürcsölõi.

JOBBIK - FIDESZ/MSZP KÖZÖS GYERMEKE.
Z. KÁRPÁT SZÁJKARATE-MESTER ÉS FELCSÚTI DAMM ANDI

Ma már nyílt titok, hogy a Jobbikot az MSZP+FIDESZ gründolta azért, hogy legyen egy párt amely összegyûjti a szélsõjobbot és a radikálisokat és ezáltal ellenõrizhetõvé váljanak. Szegény Vona Moszkvából mert csak Izraelbe repülgetni, nehogy fellebbenjen a zsidó pártbefolyás fátyla. Deviza érdekvédelemben az Orbánhoz hasonlóan Oxforban tanult Z. Kápát Dániel dehogy mert volna jobban nekimenni a bankoknak, ezért a deviza-szájkaratézás módszerét honosította meg hazánkban. Pártbeli témautóda Damm Andi egyszerûbb eset, fotókon láthatta mindenki a Felcsúti Stadion lelátóján fidesz vezérek között sütkérezni, innen kezdve a hitelességéhez sajnos kétség férhet.

LMP - NEMZETKÖZI ZSIDÓ NAGYTÕKE
SOROS GYURIPÁRTJA

Devizaérdekvédelme eléggé elhanyagolható, mivel kezdeményezései nem irányulhattak a nemzetközi zsidó nagytõke szent tehénvédõ (bankvédõ) irányvonala ellen, ezért mindkét választás elõtt hirtelen devizaadós akciótervvel rukkoltak elõ, majd azt elengedték.

MI HAZÁNK - TOROCZKAI SZABADKÕMÛVES PÁRTJA

Budaházi elítéltetésével Toroczkai szabadkõmûves szerepét sikerült eltüntetni a jobb-moszad (fidess) által a bal-moszad ("Gyurcsány-elkúrtuk" emeszpé) ellen önmaguk ("házi-zsidó-szolgálatuk") által szervezett 2006-os októberi tüntetéseken. Újbóli fellépésének vélhetõ célja a Jobbikból kiherélt szélsõjobboldali-radikális eszmekövetõk táborba verése és ezáltal történõ ellenõrizhetõségének megteremtése. Devizaérdekvédelme az alapításból következõen a különbözõ sértett csoportok összegyûjtésén alapul.

DEVIZAADÓSOK SZOLIDARITÁSI HÁLÓZATA.

A fenti deviza ál-érdekvédelem káoszából kívánja kivonni a devizaadósokat és kizárólag saját önszervezõdésük révén megteremteni a pártmentes és tagdíjmentes hálózatszervezésen alapuló fellépésüket. A hálózat 1-5. pontos követelései közül az 1-4. pont devizaadós követelés, míg az 5. pont az alkotmányos válság megoldására irányuló stratégiát és cselekvést irányoz elõ. Hálózatunk II. félévi programja ismert. Augusztus: megyei gyûlések, szeptember: megyeszékhelyeken tüntetések, október-november: alkotmányozási-javaslat + európai-alapjogi-petíció, mindkettõre aláírásgyûjtés, december: megyék egyesített fõvárosi tüntetése. Hálózatunk a kiüresített keresztény deviza érdekvédelmet igyekszik megteremteni a szolidaritás és a humanizmus elvi alapjain, de könyörtelen rendszerváltó harcot hirdetve a hazánkat sátáni birodalomba süllyesztõ és megszállóknak kiszolgáltató politikai-pénzügyi elit ellen.

Istennel a hazáért és a szabadságért!

Devizaadósok Szolidaritási Hálózata
Dr. Kriston István civil jogvédõ állampolgár
Hálózat országos szervezõje"

Kezditek kapisgálni, hogy aki ebben a helyzetben nagy pofával magyarságot kúr-jant, azt érdemes messze elkerülni.

Figyeltek? Lassan annyi katasztrófa lesz világszerte, hogy nem mertek majd kirándulni menni külföldre hanem maradtok a seggeteken "idehaza", mármint ha "idehaza" valóban haza lenne, de lesz, ezt akárki meglássa. Vége lesz ennek a nagy jövés-menésnek! Fapadosok lassan csak-csak berosálnak. Ergo, külföldre sem lesz egyszerû kijutni dolgozni. Alakul ez a határzár és a Liszaboni Szerzõdés felmondása is.

A sort lehet még folytatni, de most inkább kikapcsolok. Fûzzétek szépen a gyöngyöket a láncra, mert a nyakak várják már. So(h)á ne mond, hogy so(h)á!

Hozzászólások

684 #20 atacama
- 2018-08-29 09:28
akkor ezek szerint van jó zsidó... az a józsi..
és van a rossz zsidó... az pedig rózsi...
??????
Donnervetter!!!
272 #21 Kameleon
- 2018-08-29 10:50
Horthy Máltai Lovag Miklós és a testvérei... (2014. május 20.) http://magyarnemz...;c_start=0
89 #22 tooki
- 2018-08-29 13:28
atacama, tökéletes a megállapításod!
Itt is éppen egy józsi, nem ám akárhonnan!
https://www.youtu...13VTCjU2tk
238 #23 bivaly
- 2018-08-30 06:34
Uraim !

Mint rendesen, a legtöbben megint nem értették amit írtam. Semmi gond ! Ettõl még úgy van a van.
4 #24 Posta Imre
- 2018-08-30 07:02
Pár napja "véletlen" összefutottam egy korosodó hölggyel és hogy, hogy nem szóba elegyedtünk és persze "politika" no meg a zsidók, de azonnal. Mondja, hogy társkeresõn akadt valami "pasira", akirõl kiderült, hogy zsidó, több diplomával,. anglisztáni, de itteni is, és lényegében "lomizik", ad-vesz....és lelketlen állat. Szidja orbánt, a keresztényeket, magyarokat, horthyt...és egyébként tényleg állat. Mondok neki, hogy a fajtáját szídja, mert most az van, hogy a "nemzetközi internáci" zsidó az "ellenség" és közben a többi tetvedéket, aki ugyanolyan szarház zsidó, mert ugye zsidó, az meg "beépül a nemzetbe", mint álama-lapító faxcopó parazita. Horthy is errõl szól, no meg a királyság felé vezetõ úton megint kell egy átmeneti forma, ahol "kormányzó" kerül a kormánylapát mellé, vagy alá. A zsidók "szétszedése" úgy zajlik, hogy miközben nem lehet antiszemitázni, közben már egymást baxtatják, de persze nekünk elemi érdekünk és "isteni akarat", hogy a fajtáját a bolygóról a feledés homályába holokosztoljuk demokratikusan. A vallásokkal egyetemben a zsidó qva annnnya is eltûnik a bús büdös meszesgödörben.
80 #25 monguzking
- 2018-08-30 09:24
meglehet hogy zsidok eltünnek de nem ugy ahogy ti gondoljátok---nem veszitek figyelembe hogy minden ciklikus s véget ért ez a ciklus plussz több ciklus is igy egészen uj világ fog kialakulni-egész föld magasabb dimenzioba lép---sokan nevetek hogy 2012dec,21-én nem történt semmi pedig mayak ne mondtak ilyesmit hogy pontosan akkor változik meg minden---igazság szerint márt 2007-ben elkezdötött végsö idök mikkor megjelent profeciákban jelzett kék csillag(---naprendszerbe lépett holmes üstökös s furcsa mod tágulni kezdett s napnál is nagyobb méretben kéken világitott ég bolton--idök végét pedig a vörös csillag jelzi-talán mivel orion csillagkép 4-ig csillaga összeomlo állapotban van s mikkor felrobban szupernovává alakul s vörösen fog tündökölni)......megszünnik mágneses mezö(-már most komoly problémák vannak föld mágneses mezejével)-polusok felcserélödnek s elmozdul a föld tengelye 16 fokkal vagyis valahol szibériában lesz---elvileg nincs erö melly képes lenne föld tengelyét elmozditani--de két egyetem is s több tudos is megállapitotta hogy a mágneses mezö megszünésével földkéreg alatti réteg megolvad igy antartisz oriási tömegü jégpáncélja elmozdul ami már kitudja billenteni a földtengelyt s ez teljesen átrajzolja kontinensek térképét-----mágnesesség megszünnésével megvakulunk de ha nincs mágnesség akkor agyunk is elveszit minden informáciot ahogy szovjeteknél is elöfordult elsö ürhajosuknál---emberek milliárdjai fognak meghalni---de ez nem számit--az a fontos hogy tudjuk hogy mi történik s örizzük meg emelkedett frekvenciát hogy uj világra ébredjünk utána s ne zuhanjunk ki alacsonyabb dimenzioba--ha szeretnétek zsidokkal uj 25986 éves ciklust kezdeni akkor csak gyülöljétek öket s minden gondolatok körülük forogjon s kivánságotok teljesül----persze lehet hogy tévedek de akkor ugyan mi értelme van akkárminnek is?
2 #26 gerry
- 2018-08-30 15:50
szegény monguzkám.... Mondd csak, hogy tudsz te létezni ekkora nyomás alatt?
s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.88 másodperc
4,602,596 egyedi látogató