Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Helló Imre!

KultúraA napokban bukkantam a Facebook-on a megosztások között egy rövid írásra, amit cseh nyelvrõl fordítottak magyarra és eléggé terjed a cigányság körében, legalábbis a szöveg alatti kommentekbõl ítélve. 2017 november 12-én konferenciát tartottak Jeruzsálemben "Izraelben" arról, hogy a "ROMÁK IZRAELITÁK ÉS NEM EGY INDIÁBÓL SZÁRMAZÓ NÉP!" A zsidók elismerik, hogy a romák "ELVESZETT IZRAELITA TÖRZSEK, SIMEON, JOSEPH ÉS MANASHE!" A Roma DNS egy "ZSIDÓ COHEN, ami "MEGERÕSÍTI" hogy a Romák "ZSIDÓK!" Kérjük oszd meg ezt az információt, hogy minden Roma tudja! "Mítoszok, hipotézisek és tények, a népek eredetével kapcsolatban-A Romák valódi eredete".

A cikk alatti kommentelõk között akadt olyan, aki kételkedett a Romák izraelita eredetében, mire egy cigány asszony ezt válaszolta neki.

Istvánné Kolompár: Kedves József Dome! Egy nagyon fontos dolgot nem veszel figyelembe! Még pedig azt, hogy nekünk Romáknak mindig is csak egyetlen Istenünk volt és lesz, míg az Indiaiaknak több mint tíz Istenük van. Tehát soha semmi közünk nem volt hozzájuk! És meg lehet nézni a férfiak öltözetét is! Mikor hordtak a Roma férfiak olyan ruhákat, mint az Indiaiak? Soha! Viszont a "kalap és a bot" ami jelkép az izraelitáknál, az nálunk is jelkép!

Most a legszívesebben megint ideírnák egy idézetet "A szemiták bejövetele és népi kiléte-Küzdelem a nomád életformájú szemiták ellen" címû nagyon tanulságos történelmi tanulmányból, de nem teszem. Olvassa el mindenki maga! Csak annyit fûznék hozzá mindössze, hogy több ezer év alatt is megmaradt a magyar ugyan olyan jóhiszemû ostobának, butának, mint voltak felmenõ népeink! Minden általunk alapított ókori országot, birodalmat ugyan úgy veszítettünk el, ahogyan most egyetlen õsi hazánkat a Kárpát-medencét is "ELFOGJUK VESZÍTENI!!! Hagytuk beszivárogni, felszaporodni a szemita rasszokat minden árja "tiszta vérû" magyarul beszélõ népek által fölépített ókori országban, birodalomban, sõt elkövettük "MÁSODIK LEGNAGYOBB HIBÁNKAT IS, HOGY KITANÍTOTTUK, FELOKOSÍTOTTUK ÕKET!" Most ugyan ezt tesszük! A végeredmény borítékolható! Ma, jelen korunkban hatalmas területekrõl, egész országrészekrõl szorítottak, pusztítottak már ki a fehér lakosságot az "óhéberek!" Számuk évrõl-évre rohamosan gyarapszik! A TÖRTÉNELEM FOLYTON FOLYVÁST ISMÉTLI ÖNMAGÁT! Vezetõ elitjük, már mint normális "nem börtönviselt" még nincs és valószínûleg soha nem is lesz, de erre nincs is szükségük, mert erre a feladatra már vannak jelöltek, az úgynevezett "aske-NÁCI-k" fehér zsidók! Õk fogják, sõt, képviselik már ma is, az "ELITET!" A cigányság nagy része megmarad "HÛSÉGES RABSZOLGÁNAK!" Mert azt már a cionisták bebizonyították, lásd: Gyûrûsféreg gyerekek!-Százezer szefárd iskolás gyermeken végrehajtott borzalmas kísérletsorozat" hogy számukra mennyit jelentenek a náluk barnább bõrû zsidók! Vagy még inkább a fekete bõrû zsidók, mint az Etiópiai falasák!

Irtsatok ki nyugodtan minket "CIGÁNYOK" ha tudtok! De készüljetek föl rá, hogy nektek kell majd a helyünkbe lépnetek! Ti lesztek azok a rabszolgák, akik kemény fizikai munkával megtermelitek a "FEHÉR ZSIDÓ ELIT" számára a napi betevõt! Ti fogtok dolgozni a gyárakban, üzemekben, bányákban, mint teszitek már most is útépítéseknél és egyéb a zsidók számára vallásilag sem megengedett területeken! Õk jól fognak élni, a ti általatok megtermelt javakból! Nem lesz több ingyen pénz, segély, csak kemény fizikai munka! Nem baj, ha makacskodni próbáltok, ha megtagadjátok a munkát, majd tesznek róla, hogy újra dolgozzatok! Meg van hozzá a megfelelõ módszerük! Én annyira nem örülnék neki a helyetekben, hogy a zsidók elismerik, hogy ti Romák is izraeliták vagytok! Csúnya sors vár rátok így is, úgy is! A sulykot már rég elvetettétek, mikor elkezdtétek terrorizálni, gyilkolni a felmenõiteket befogadó népet és itt most legelsõ sorban a Magyarországi fehér rasszú állampolgárokra gondolok! Ha tudnátok gondolkozni, beláthattátok volna jó elõre, hogy nagyon rossz úton indultatok el, mikor zsidó segédlettel elkezdtétek ezt az irtó hadjáratot a fehér lakosság ellen! Mit gondoltok ki fog mellétek állni a Kárpát-medence vagy Európa fehér rasszú népei közül? Az ostoba liberális elveket vallók, esetleg a keresztények a szeretett nevében, de õk is meddig? A fehér zsidók segítségére számítotok esetleg? Nem veszítek észre, hogy ti cigányok csak "FELHASZNÁLT ESZKÖZÖK VAGYTOK" a "ZSIDÓ ELIT" kezében? "ETNIKAI FEGYVEREK" mint Izraelben a "ZSIDÓ TELEPESEK!" Ha már nem lesz szükség a szolgálataitokra ezen a téren, más feladatot fogtok ellátni! Nyersanyagok lesztek, minden olyan feladat elvégzésére, amire a "fehér zsidók" nem lesznek hajlandóak! EGYIPTOM RABSZOLGÁI! Ágyú töltelékek lesztek, a feláldozható kategóriába tartozók! Mint ahogy a mostani Izraelben az "uzok!" Ti azt hiszitek, hogy ez a "KÁNAÁN" amiben most élhettek "SZABADON VADÁSZVA A FEHÉREKRE" örökké fog tartani? NAGYON FÁJDALMAS LESZ AZ ÉBREDÉS! Én szóltam jó elõre! Üdv csapat! Mormota.

Hozzászólások

396 #1 Kujak
- 2018-08-25 06:38
Dikk mán!Hogy mik vannak s_azta
3 #2 Enid
- 2018-08-25 15:52
A zsidok nem monoteistak, hanem monolatrok.
... es tényleg...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
3,890,868 egyedi látogató