Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Matolcsy szerint eljött Közép-Európa és a V4-országok ideje

BelföldHû, már érzitek, hogy "motorok" vagytok? Én rohadtul. Még a szarból is lehet vár, erre bizonyíték a matolcsy -jelezte szabadkõmûves zsidó ramazuri. Bármely "nyugati" munkás sírva röhög bármelyikünkön. Ezek az országok ugyanis mostanra Európa motorjaivá váltak a jegybank elnöke szerint.

Eljött Közép-Európa, eljött a V4-országok ideje, ma már ugyanis ezek az államok jelentik az EU gazdaságának motorját – hangsúlyozta Matolcsy György jegybankelnök az 56. Közgazdász-vándorgyûlés nyitó plenáris ülésén csütörtökön, Debrecenben.

Matolcsy szerint eljött Közép-Európa és a V4-országok ideje

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke elõadást tart az 56. Közgazdász-vándorgyûlésen a debreceni Kölcsey Központban 2018. szeptember 6-án

Fotó, címlapi kép: MTI/Czeglédi Zsolt

A visegrádi országok gazdasági szerepét méltatva emlékeztetett, hogy az elmúlt években ebben a térségben a munkanélküliség csökkent, rugalmasság jellemzi a gazdaságpolitika, a monetáris politika, valamint a társadalompolitika területét is. Az Európai Unió dél-európai tagállamai (az úgynevezett ClubMed országok) ugyanakkor pont az ellenkezõ pályát futották be – jegyezte meg.

Szavai szerint mindezt figyelembe véve is komoly kihívások állnak a visegrádi országok elõtt: megoldást kell találni a demográfiai kihívásokra, a magas hozzáadott értékû termelésre kell ösztönözni a vállalatokat, és a felsõfokú oktatást is fel kell zárkóztatni a nyugati színvonalhoz.

A további fejlõdéshez pedig elengedhetetlen az észak-déli kereskedelmi integráció megteremtése – mutatott rá Matolcsy György.

(MTI)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-09-06 19:57
Kiderült, hogy igazi neonácik, akikkel Orbán barátkozott Tusványoson

Leleplezõ anyagot közölt a belga No Pano magazin, az ottani köztelevízió egyik mûsora a Schild & Vrienden nevû belga jobboldali ifjúsági szervezetrõl. A mûsort kiszúró 444 szerint ennek alapján

a legsúlyosabb militáns belga neonácikkal haverkodott össze Orbán Tusványoson.

Ugyanis a magyar miniszterelnök idén nyáron kedélyesen viccelõdött a belga szervezet vezetõjével és több tagjával Tusványoson. A belgákról pedig most a belsõ kommunikációs csatornáik megismerésem után simán kimondható, hogy neonácik.

A Schild & Vrienden tagjai a nyilvánosság elõtt leginkább a flamand fiatalság konzervatív értékeirõl beszélnek, ehhez képest a zárt csoportjaikban teljesen nyíltan megy a legdurvább fajgyûlölet.

Itt van például néhány mém, amivel szórakoztatták egymást. Antiszemitizmus, nõgyûlölet, nácizmus, rasszizmus – minden belefér.
https://24.hu/bel...aci_orban/
116 #2 livia
- 2018-09-06 20:07
Tuti zsidók voltak. tusványoson vagy posványoson. No, azért a színfalak mögé be kéne nézni.
116 #3 livia
- 2018-09-06 20:12
A munkanélküliség csökkenése együtt jár a kivándorlással, no meg a cigányok nyilván vagy kimentek, vagy dolgoznak, mint a bivaly, vagy az egész megint egy nagy hatalmas pinokkió. És ettõl lesz nagy az orr. a földig koppan megint.
267 #4 Perle
- 2018-09-06 20:38
Turbó meghajtásra kapcsolt a motor, amióta õfõméltósága is odacsapódott a négyekhez.:|
https://www.youtu...wR4oNRzBWM

A munkanélküliek számának csokkenését ma értettem meg.
A vonatokon 2 rendõri uataskísárõ van kalauz verés ellen.
Akkora az emberi jog tiszteletbentartása a jármûveken, hogy egy blitzelõ erõszakos állatot ledobni a vonatról nem lehet. Ha ilyen megesne, az " áldozat" menne a Helsinki bizottsághoz, a kalauz és a masiniszta a friss álláskeresõk közé.:o
75 #5 talpi
- 2018-09-06 20:50
#47 gladiator07
:)
75 #6 talpi
- 2018-09-06 20:53
Bammeg Ma-Tolcsi, nem kellene a szemészetre idõpontot kérned? Már csak azért is, nehogy az MNB a terror háza legyen? Kissé" elferdült" tekintettel nézed a világot, nem gondolod?
267 #7 Perle
- 2018-09-06 22:48
Elsõk vagyunk királyi kutyakiképzésben is:
http://hvg.hu/itt...audiak#rss
Régebben a fogászati turizmust erõltette a kormány, most majd a kutyakiképzés lesz a húzó ágazat.

Mindenesetre jobb, ha itthon végezzûk az ebek kiképzését, mnt 6 évvel ezelõtt Szíriában, amikor ak oktatók haza letTEK mentve a fogságból.s_nezem
329 #8 gutai zub
- 2018-09-07 05:00
Eljött minden idõk legnagyobb hazugságainak ideje:

nikki haley amerikai fõ hazudozó az Ensz-ben, kijelenti elõre ki használ majd vegyi fegyvereket Szíriában

május teréz egyenesen putyint vádolja vegyi fegyveres támadásokkal

Kína uzsora kölcsönökkel "segíti Afrikát

stb. stb. 7/24 ben az egész világon

Aztán itthon: Magyarország dupla szöges keritéssel megállította a migánsokat!

Közben a lakosság számához mérten, a legtöbb gazdasági menekült éppen innen áramlik szét a világba.
és még milliók állnak készen, várakozóban kimenni, berregõ motorral .....
819 #9 rozsola
- 2018-09-08 19:52
KHm
Sokan elfeledik : " Királyok gyûlése lesz Budán "
Amúgy meg ha jobban megnézitek az " elvándorlók " legnagyobb része " a felsõoktatásból érkezik ". Nos , kik is vannak a " felsõoktatásban " ?
Igazából én örülök neki ha az egyetemista zsidó buzigyerek eltakarodik innen. Magyar gyermek amúgysem tud elvégezni egy egyetemet mivel a családja nem tudja fedezni a költségeket
267 #10 Perle
- 2018-09-10 23:45
A lengyel külügy megválik azoktól a munkatársaktól, akik a moszkvai nemzetközi kapcsolatok egyetemén szerezték diplomájukat.:o

https://sivtimes....es/101512/

Ez durva lépés. Európában már csak az csinál karriert, aki a tengeren túl végez valamelyik egyetemen. Nem biztos, hogy színvonalasabb oktatásban vesz részt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
3,948,828 egyedi látogató