Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Moszkva vajúdik és Jeruzsálemet szül

GondolatokCsak pár gondolatnyit ugorjunk az idõben. Trianon, Franciaország, zsidó szabadkõmûves központ. Orbán, a zsidó-cigány és Macron (cron =korona, de itt idõt is jelent, mint "cronosz", vagy krónikás = kor) az "elitista" illuminátus delegált "feszül egymásnak", pedig nem is. Igen, ez azt jelenti, hogy Tria-non! Közben megáll az idõ, mert már a "nép" akarja, illetve nem akarja az óra-barálást, így gyakorlatilag visszafelé haladhatunk az "idõben". Azt is tesszük. A zsidó nemzetalapítóvá vált, apelláta nincs! Moszkvában ez ugyanúgy eldõlt, ahogy Izrael léte is annak idején és nemléte mostanában.

A Liszaboni Szerzõdés gyakorlati felfüggesztését láthatjátok. Igen, pont azt, amit olvasatlanul fogadott el a parlamenti zsinagóga és most látványosan színészkedve a sok Soros-csicska pojácáskodva "ellenszegül". Szánalmas. Lányegében a vatikáni jezsiuta csürhe alól ganéznak ezzel ki, ugyanis a mocskos zsidó világrend (usa, anglia és a többi rabszolgatartó szabadkõmûves "szuperállam" lényegében már régen egyetlen egy volt) nem maradhat. Közben persze Magyarország is újra lesz alapítva, mert mostan nincs! Ez sajnos nem vicc. Nagyobb baj", hogy pl. Oroszország ugyanezen alapok hiányában szintén nem létezik. Ami van, az nincs. Nekik is létkérdés, hogy végre megalakuljanak és közben a "nép" ne vegyen ebbõl észre semmit, pont, mint nálunk. Ja, ez a "nép" érdeke is, pár ahogy eddig sem volt lényeges kérdés a "holt lelkek" adás-vételén" túl, eztán sem lesz rájuk helyezve hangsúly. Szar-gentini jelentés egy röpke kanóc egy már felrobbantott fegyverraktár romhalmazán, melyrõl még hazudják, hogy van, pedig nincs. Orbán megmondta: ne azt figyeljétek mit mondok, hanem amit teszek. Nos, éppen Európa többi szabadkõmûves mocskos buzijára szabadítja rá Moszkva ezt a férget. Kapaszkodjatok, a játék még csak most keményedik be igazán. Sajnos ezt ahogy eddig sem értette, eztán sem fogja érteni a "nemzet", mert kár szépíteni, de az "ember" ebben a világban megszûnt létezni. Teljes átrendezés zajlik a pincétõl a padlásig és ahogy azt már korábban is számtalanszor szónokoltam: Isten megbukott. Vagyis hát nem is "isten", de a földi helytartói és azok közvetítõ szerepe leáldozó félben van, ahogy az össze hazugság is, amire azt a "létformát" felépítették. Ez se nem jó, se nem rossz. Tény. Ha tudtok, kérjetek segedelmet egy másik dimenzióból, mert ennek itt vége van. Persze a látszatot ez egyáltalán nem zavarja még egy darabig. Akinek viszont szíve van, az "látja". Nincs miért siratni ezt a "világot" (mármint a "humanoid lényformát") és fenntartásáért is kár egy kapavágást is tenni. Ettõl függetlenül a "só" halad tovább, a vándorszínészek nagy beleéléssel játsszák a ripacs szerepüket.

Hozzászólások

819 #1 rozsola
- 2018-09-18 23:25
Így van Imre. A mûsor folytatódik.
A lelõtt orosz gép kapcsán egyesek egy orosz-izraeli háborút emlegetnek. Közben izrael gúnyolódik az hibán , de már nyavalyog amiért a török bevonult Szíriába. Irán már régóta ott van. Orosz-török-iráni trió már felosztotta az országot. Eközben Libanonban is forr a levegõ. Yemen szenvedése is napvilágra került. Tel Aviv " antiszemitizmussal " vádolja Moszkvát amiért ...
Miért is ?
Idehaza Szeretett Viktorunk továbbhalad a " próféciáink " útján. Az EU kilépés már közel van , " Pár lépés a határ "
A másik " renegát " állam Lengyelország ugyanebben a cipõben. Nem tudom észre vettétek e , de az elmúlt hetekben egyre csökkent " az orosz agresszió veszélye ". Érdekes hogy amint izrael körül felforr az " agyvíz " már nem annyi fontos az oroszok elleni védekezés vagy inkább " preventív támadás "
Sokan csalódtak a sógorokban. Miért is ? Hisz az osztrák sohasem volt a barátunk. Amint megneszelték Magyarország felett a " Keleti " szelet azonnal elkezdtek nyalni. Nyugi , izrael már régóta nyal a Keletnek eredménytelenül.
Vágják a fát , hullik a forgács. A Szkripal ügy valamiért nagyon fontos a nyugatnak. Ugyan miért ? Hisz a KGB évtizedek óta likvidálja a volt ügynökeit. Szkripal miért ennyire fontos ?
Igazából semminek sincs jelentõsége. A nyugati " rossz zsidó " vesztett a józan ész ellen és mentve a menthetõt a keleti " jó zsidó " mint " Messiás " díszeleg. Mit lát ebbõl az agyhúgyköves magyar ? Semmit ! De nem is kell , amit nem lát arról nem is tud. Amirõl nem tud az ellen nem tud ellenkezni. Mer' a magyar mindig talál okot a nyavalygásra. Megoldásként marad a régi módszer : a Propaganda
4 #2 Posta Imre
- 2018-09-19 06:23
Persze, a holokauszt legalábbis többértelmû kifejezés. Mást takarnak a tények és mást a fogalom ilyen-olyan alkalmazói, felhasználói. Relatív minden,ugye? A kommunizmus zsidajainak áldozatai viszont nem kérdésként felmerülõ faktumok.

Rozsola, ha Németország még csak most tart az itteni moszados cigány-magyar polgárháborús helyzet kirobbantásának 2006-os eseményeinél, akkor legalább 10 év, mire a mocskos buzi "német" csürhét esetleg elkezdik sorosgyuriztatni...ami azért gáz. És akkor még hol van Németország újra két részre szakítása, ami legalább három.

Az "olaszok" már a vatikáni csürhével Pekinget figyelik. A gazdaság átmenekül szépen a zsidó-virtuskodással oda, no meg ugye ide is, mint "biztonságos" övezetbe, ahol nincs antiszemétizmus. Tényleg nincs? Aligha.
683 #3 Duterte
- 2018-09-19 12:08
Nem bonyolítjátok túl egy kicsit? Én egyetlen fõ folyamatot látok: a zsidó faj asszimilálja az emberi fajt és közben vezényli a politikai mû cirkuszt hogy elterelje a figyelmet errõl.... :P
267 #4 Perle
- 2018-09-19 13:19
Egyiptom is odalett a nagyobb Izrael terv érdekében a jujdejó vezetõvel az élen.
https://www.veter...-sisi-jew/
4 #5 Posta Imre
- 2018-09-19 13:30
Duterte, igen, valószínûen neked van igazad.

Perle, egyszerûbb lenne felsorolni az "államelnökök" közül, melyik nem moszad-ügynök és ráadásnak még zsidaj es!
80 #6 monguzking
- 2018-09-19 19:58
S ha mindez igaz is..mostnar ugyan mit szamit...vegso visszaszamlalas 2007.ben elindult...lehet hogy else jon mar a reggel de akkarmikkora lepereghetnek utolso homokszemek s buza elvalasztodik ucsutol...akik kepesek magasabb szintu tudatossagra azzok magasabb dimenziokba kerulnek folddel egyutt...akik meg nem azzok ujra kezdik elolrol az alacsonyabb ciklust...van ugyan szabad emberi akarat de univerzum torvenyeit meg isten sem irhatja felul...minden ciklikus spiral menten mozog...nem mondom ugyan azt hogy dugjuk fejunket homokba s rozsaszinu szeretett rezgeseket rezegtetsunk de azert tudatossagunkat fejlesszuk s ne ragadjunk fizikai szint mocsaraba bele...a gyulolet,harag csak onmagunknak art...vegyunk peldat Attila kiralyunkrol ki sohase gyulolkodott de mindig harcba szallt az igazsagert s sosem haragbol harcolt....de ha ezt nem is akarjatok figyelembe venni akkor siman fizikai parametereket nezve is befellegzett foldi emberi letnek 30 even belul....jo kerdes peldaul hogy ciaes,fbis,kulonleges katonai alakulatok miert rohantak le egy mexikoi napot figyelo obszervatoumot...netan ott rajottek hogy egy x190.es napkitores varhato melynek utjaba esik a fold?Mert akkor lottek az elektromossagnak a foldon...
267 #7 Perle
- 2018-09-19 20:27
Kína izraeli kikötõt vesz:
http://www.globop...z-amerika/
51 #8 Skorpio58
- 2018-09-19 20:57
A Mexikói Obszervatórium FBI általi bezárása
http://halturnerr...ies-closed

https://rense.com/

https://gizmodo.c...1829135907
6 #9 anzsi a macska hala
- 2018-09-19 21:09
Monguz, tudsz abakusszal számolni?
Nekem elsõben még tanították.
Régebben olvastam, hogy Californiában vannak iskolák ahol a gyerekeket már nem tanítják meg kézzel írni, csak billentyûzettel.
Na, õk majd nyomogathatják az entert.
8 #10 miskolcilaci
- 2018-09-19 23:32
Forgatókönyv alapján. Istenek, csak itt vannak dögivel. A mindenség teremtõje az más!
2 #11 gerry
- 2018-09-19 23:59
#7 monguzking - Te egy Kassronda vagy a nagyon ronda verzióból....

...méghogy kihalunk? (De jó, hogy senki nem hisz neked!)s_hihi
819 #12 rozsola
- 2018-09-20 02:12
Korábban hihetetlen dolgokról beszéltünk. Manapság már bármi megtörténhet
80 #13 monguzking
- 2018-09-20 03:53
Gerry olyan hogy halal nem letezik mert a szelkem halhatatlan orok letezo....nem az ember volt az elso letezo ertelmes faj a foldon s nem is az utolso....lasd peldaul a titanokat..rengeteg tobb ezer oriasi csontvatyat astak mar ki....figyelj jobban s jarj utana...peldaul jeg mintakbol pontosan meglehet allapitani hogy mikkor vannak benne pollenek ami jelzi elet jelenletet s mikkor nincs amikor nincs elet foldon s ez ciklikusan ismetlodik szabalyos ido kozonken....tenyleg lejart az ido
2 #14 gerry
- 2018-09-20 07:25
monguz... nem az a bajom veled, hogy ilyeneket írsz, hanem az, hogy te "tudod" .... ezektöl kezdek el hörögni és káromkodni.
Az ilyen "álbizonyítékok" egymás mellé állításával manipulált okosságoktól és a vele összefoltozott igaz állításoktól (miután együtt féligazságok - tényként árulva!) hányni tudnék:
".lasd peldaul a titanokat..rengeteg tobb ezer oriasi csontvatyat astak mar ki....figyelj jobban s jarj utana..."
Sok mindennek utána jártam és nem csak az interneten olvasható rengeteg hoaxról beszélek, de kérlek, ne akarjál te /is/ állandóan az ügyeletes megmondó próféta lenni, mert nem az igaz szó, hanem a bugyutaság beszél belõled!
Ha te ragaszkodsz a prófétai (és magasabbrendü lény) kijelentéseidhez akkor én is ragaszkodok ahhoz, hogy te se tudsz többet, mint sok más millió, látszólag értelmesnek tünõ ember, csak nálad - az agyadban - összeturmixolódtak a dolgok, ami alapjáraton nem baj csak akkor ha "Ez az igazság" - felkiáltással, rendszeresen ideöntöd a moslékállagú gondolataidat. Ugye nem vagy rokonságban NapJanival vagy Csicseri-vel, esetleg fehérverébbel?
Kedvellek és semmi bajom azzal, hogy körbemászkálod a világot, - mint írtam; még irigyellek is, bár én is elmentem néhány helyre az életemben, de sokkal értékesebb lennél, ha azokról a veled megtörtént dolgokról írnál, tájakról, emberekrõl, átélt érdekességekrõl, amik tények és nem fantazmagóriák. Ez itt nem ezotérikus és nem a magasabb rezgésü hívõknek az oldala... Amúgy meg csak egyke fecske vagy így nem tudsz itt nyarat összehablatyolni, bármennyire szeretnéd. Lehet, hogy új Mózesként le- leszólnak hozzád az új Istenek, de kérlek tartsd meg magadnak! Azon gondolkodtál már, hogy esetleg rokonságban éls a Homárokkal, ez esetben megértelek - azok halhatatlanok - már ameddig az ember véglegesen ki nem írtja õket a lobogó forróvízben.

Ami a szellemet illeti - halhatatlan - idõnként beleköltöznek egy-egy fejbe (na jó, sokak fejébe) és onnan pampognak meg huhognak a többiek felé.
A tiédnek mi a neve? Lehet, hogy ismerem.

Már csak azt nem értem, ha van olyan mint lélekvándorlás akkor hány ilyen lélek kószálhat - arra várva, hogy egy új emberi, állati test megjelenésekor - hiphopp beleugorjon abba a szerencsétlen újszülöttbe?

...miután halhatatlan - ha a hordozó test kipurcan - akkor megint iszkiri és várja a következõ lehetõséget? akkor - a kezdet kezdetétõl hány ilyen is van? Pl. Napoleonból egy van? Amikor Napóleonka megszületett akkor az az élõsködõ lélek aki belemászott végül is ki volt? Amikor meg lelépett akkor mint Bonaparte szerepelt a listán? Hogyan? Az aki bement nem az aki kijött az oszló-foszló Szent Ilus szigeti hullából? Talán a lélek osztódik? Egy be kettö ki? és mindegyik örökéltü? ... azt a rohadt... akkor már értem is. Nagytakarítás kell mert tele a padlás lelkekkel... bát te meg azt írod, hogy mögsem és nagy lelkes-nyugalommal várod a következõ ciklust.

Ha meg nem osztódnak a csámborgó lelkek akkor hogy jut mindenkinek napjainkban amikor 8 milliárdan vagyung. Megvan!!!! Sok az fizikai Test - most akkor tömegmészárlás következik (szerintem ez lehet az amit a fejedben megsúgtak a hangok!)
Viszont akkor nem értem miért nyavalygunk azon, hogy "Billy a Ge**" ki szeretné irtani az emberiség 15%-át.
Lehet, hogy megbízták ezzel fentrõl: - Billykém, neked van pénzed, azt úgyse hozhatod magaddal amikor fejjebb-rezegsz, én meg piszkosul utálom már ezt az az állandó vérfürdõt az utána járó büzt, meg az árva lelkek sikolgatását, hogy végre megint csak olyan "lelkes" emberek lesznek akik mellet nem csámborognak lelketlen zombik, (olyanok mint pl én - Gerry - leszek) akiktõl rettegniük kéne... mert ugye az élet olyan kell legyen; hogy habostorta, napsugál, égi manna, szüzlányok fehérben, hárfa és csingilingi az örökéletig bezárólag... ami persze nem az, de a logika és a hit ritkán közösül hiszen - amióta világ a világ - egyik se élvezi a másik társaságát.

Te meg egoista is vagy! Honnan tudom? Ebböl:
"Gerry olyan hogy halal nem letezik mert a szelkem halhatatlan orok letezo"

Lebuktál!: szelkem = szellemem + lelkem (megint Te-központu vagy)


..............................................................
A hívõk
(avagy, "boldogok a lelki szegények";)

Szellemed, lelked csak Tenmagad vagy.
Magunk köz't szólva így épül le az agy.
így lesz gyermekbõl torz, tévelygõ test
ha eltünt, nem segíthetsz. Ne is keresd!
..............................................................
80 #15 monguzking
- 2018-09-20 18:20
oké gerry haggyuk a megfoghatatlant s nézzük szigoruan a megfoghato mateáris adatokat--hát ezzek szerintem sokkal riasztobbak mint putyin-merkel-netanyau,illuminati,jezsuiták s a többi faszkalap minden tevénykedése----egyszerüen nincs jövö-teljesen elkerülhetetlennek látszik az adatokbol a pusztulás--mert ez mindig ciklikusan bekövetkezik---éppenségel pár rohadékot agyonlövöldözhetnék de ez mit változtatna akkármin is--csak egy olyan adatsort mondjatok melly szerint van még remény---tényleg mi a fenében reménykedhetne egy ember a mostani idöben s térben ha istent s lelket kiveszem a képletböl?
4 #16 Posta Imre
- 2018-09-20 18:54
Monguz, nem a "reménnyel" van baj, hanem azzal, hogy ezt ragozza az ember. Nincs remény! Ez legalább biztos. Ha mégsem borul be teljesen minden itt egy másik dimenzióba, akkor es jól van, de ha nem, akkor es! Nem most kezdõdött ez a szarakodás és nem is most befejezõdni.
80 #17 monguzking
- 2018-09-20 21:22
Imre egy dolog mostanában nagyon zavar----emberek különbözö tudati szinteken vannak bár meglehet hogy nemcsak embereknél van igy-de van egy közös jellemzöjük --hogy képtelenek magasabb tudati szintre ugrani ami ugyan még nem lenne baj--a baj ott van hogy nem is probálják meg hanem végsökig ragaszkodnak ahhoz s lényegen nem változtat hogy azért nem lépnek mert ugy gondolják hogy ez igy jo vagy pedig hogy ugysem sikerülhet--hogy az ember nem mindenhato---szerintem az ember igen is mindenhato--sokkal de sokkal hatalmasabb erö birtokában van mint az angyalok vagy azzok a lények kik génmanipulácioval létrehozták az emberi fajt s rettegnek ettöl az erötöl mifelet rendelkezünk igy mindent megtesznek hogy elpusztuljunk.....pedig nem tudnak--az ember csak kishitüsége miatt bukhat el...
75 #18 talpi
- 2018-09-20 21:32
monguz!
Ember nem szokott a kishitûsége miatt elbukni. Annak minden szakaszát megszenvedi, de nem bukik el. Elbukni a féktelen egoizmusa miatt fog, amikor Istennek és mindenhatónak képzeli magát.
819 #19 rozsola
- 2018-09-20 22:14
Miért kellene " magasabb szintre jutni " ? Mi értelme van ?
Akkor ha ez sikerül , kell e dolgozni ? Kell e enni ? Aludni ? stb

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.23 másodperc
4,708,280 egyedi látogató