Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Stubb: Orbán Viktornak is lehet európai DNS-e

BelföldMiért nem nevezi a szabadkõmûves a zsidó-cigány tetvet zsidó-cigány tetûnek? Migráns ez a többi zsinagógatöltetlék holokoszt-szõkevény-nyeltünk már eleget! A volt finn miniszterelnök a korábbinál is keményebben bírálta a magyar kormányfõt. Az Euronews az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelölti tisztségére pályázó Alexander Stubbot azzal a korábbi nyilatkozatával szembesítette, amely szerint

az európai identitásnak, a bennünk élõ, gondolatainkat meghatározó DNS-nek az emberi méltóság, a szabadság és demokrácia, a jogállam és az emberi jogok tiszteletben tartásán kell nyugodnia.

Amikor arról kérdezték, Orbán Viktor ideológiai DNS-e megfelel-e ennek, így felelt.

Nem tudom, hogy Orbán Viktor DNS-ét tanulmányozták-e már, de én azt hiszem, mégiscsak egy európai DNS-rõl beszélünk az õ esetében is.

Mint mondta, ha nincsenek értékeink, nem ragaszkodunk azokhoz, nincs semmink.

Az EU nemcsak egy ideológiai konstrukció, ami jobb- és baloldalra oszlik, hanem közös értékeken alapuló közösség. Ezt az unió alkotmányának 2. cikkelye is rögzíti.

Stubb aggódik, mert ezeket az értékeket már nemcsak kívülrõl támadják (USA, Kína, Oroszország), hanem belülrõl is, olyan országok, mint Lengyelország, Olaszország és Magyarország.

És az EPP-n belül is harcolnak ellene olyan szereplõk, mint Orbán.

A Fidesz kizárását a Néppártból szerinte meg kell beszélni. Számára ez kardinális kérdés, mert a szabadság, emberi jogok, a jogállam, az egyenlõség és a tolerancia megkérdõjelezhetetlen értékek. Errõl a vitát az EPP októberi kongresszusán nyilvánossá kell tenni, utána lehet akcióba lépni.

Ha Orbán Viktor és a pártja követi a szabályainkat, és osztja az értékeinket, maradhatnak. Ha nem, mehetnek. Ilyen egyszerû ez az egész.

Alexander Stubb azt is mondta, ha eljutna a Bizottság elnöki tisztségéig, több nõ lenne európai biztos, mert arra is büszke volt, hogy finn miniszterelnökként a kormánya több mint fele állt nõkbõl. Elõzõleg a Financial Times-nak úgy nyilatkozott, elsõsorban nem Manfred Webert, a Néppárt frakcióvezetõjét tartja politikai ellenfelének, hanem Orbán Viktort.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-10-04 06:22
Ezek a DNS-ek, hogy hogy nem, ott bukkannak fel hirtelen, ahol senki nem számít rájuk. Utána meg számolgatják a benne lévõt, meg hasonlítgatják. Jó játék politikusoknak, a nép mint jó csontot sokáig szopogatja. Addig sem gondolkodik. Már, ha esetleg szokott gondolkodni egyébként néha, néha, ami nem valószínû, de így biztos, hogy nem fog. Majd rágódik ezen a magasröptû, "mit is akart evvel mondani ?", kérdésen.
63 #2 GP
- 2018-10-04 10:06
Akkor most mindenki megmutatja majd a "pedigréjét" ez lesz most az új módi?


www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/10/04/532bandicam_2018_10_04_11.jpg

Akkor én most kóser vagyok?

www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/10/04/416bandicam_2018_10_04_10.jpg


Ezzel az a probléma, hogy viki-nek gerince nincs nemhogy normális DNS-e.
267 #3 Perle
- 2018-10-04 10:15
Az Uniót Orbántól féltik, ahelyett, hogy az olyanoktól féltenék, mint ez a setét bõrû repper Franciaországból, aki azt énekli ( mit énekli, mondogatja) hogy, " Akasszátok a fehéreket!":o
https://rap.de/ne...ot-machen/
Azt is móndta, hogy a DNS-e jobb a fehérekénél, mert gyorsabban tud futni.j
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-10-04 15:17
, miért ?

most osztják az európai "DNS" -eket ? A sorosék ?

Hát akkor meg ne próbálják Orbán Viktort diszkriminálni!

Adjanak neki is belõle ! Megszavazom ! Jár neki !

(kriminalizálni már úgyse kell ! - maga megtette .)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,401,725 egyedi látogató