Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kizárták a Jobbikból Volner Jánost

BelföldDehogy zárták ki! Ez a lófejû zsidó gyerek nbh-s és most súlypontyot helyeznek át és a sok buzi "magyar' meg nyeli ezt a hazugságmasszát, mint kacsát a nyokedli.A Jobbik rendkívüli frakcióülésén – 17 igen 4 nem és 3 érvénytelen szavazattal – arról döntöttek, hogy kizárják Volner Jánost, két képviselõtársa, Apáti István és Fülöp Erik pedig úgy döntöttek, hogy követik õt. Ez azt jelenti, hogy a Jobbik 25 fõs frakciója három fõvel csökkent. A Jobbik elnökségi ülésén arról döntöttek, hogy a három képviselõnek – a Szent Koronára tett eskü értelmében – szombat délig vissza kell adnia parlamenti mandátumukat, valamint arról is határoztak, hogy etikai eljárást indítanak Volner János ellen.

Apáti Bence a döntés után úgy nyilatkozott: „Volner Jánost tartom a legalkalmasabb vezetõnek a nemzeti oldalon, nehézsúlyú bokszoló és én szeretem erõs emberekkel magam körbevenni. Úgy gondolom, hogy vele bármilyen merész, nagyszerû eredményt elérhettünk volna, most hogy ez a kizárás megtörtént, amit én nyugodtan nyilatkozhatok, természetesen nem támogattam, ez a remény ezzel elveszett, ez a helyzet elõállt, innentõl kezdve én kiléptem”.

A rendkívüli frakcióülést az ellenzéki képviselõcsoport azután hívta össze, miután egy reggeli körlevélbõl kiderült, hogy a párt alelnöke rendkívüli tisztújítást és a párt vezetésének átvételét tervezi. A választókerületi elnököknek kiküldött körlevélben Volner János a többi közt arról írt: ellenzi, hogy a Jobbik jelenlegi politikájának már semmi köze a meghirdetett néppártosodáshoz, az pedig hogy minden eddiginél erõsebb szövetséget kötne az LMP-vel, nem határozható meg másként, mint a Jobbik és a balliberális oldal nyílt összeborulásaként. Volner levelében azt is hangsúlyozza, hogy míg nemrég a Jobbik még Gyurcsány ellen küzdött, addig mára az õ jelöltjüket segítik gyõzelemhez a fõvárosban.
Link

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2018-10-06 13:58
Az önzetlen segítõkész hölgy pisiltetõs a bozótosból
Volner?
Aran szíve van mér bántották már megint?:Ds_vigyoriApáti Bence a döntés után úgy nyilatkozott: „Volner Jánost tartom a legalkalmasabb vezetõnek a nemzeti oldalon, nehézsúlyú bokszoló és én szeretem erõs emberekkel magam körbevenni. Úgy gondolom, hogy vele bármilyen merész, nagyszerû eredményt elérhettünk volna, most hogy ez a kizárás megtörtént, amit én nyugodtan nyilatkozhatok, természetesen nem támogattam, ez a remény ezzel elveszett, ez a helyzet elõállt, innentõl kezdve én kiléptem”.
s_vigyori semmi baj Ben-ce.. csak kibírjuk valahogy..
684 #2 atacama
- 2018-10-06 15:21
Aplokapikszis a dzsóbikk ban!
https://borsodihi...s-kilepett
238 #3 bivaly
- 2018-10-06 18:18
Atacama !

A muffot is kell vízteleníteni, nem bírja a túlnyomást ! Ez rendben van, fõleg, ha áramvonalas a kasztni !

A többirõl csak annyit, báb csere van a Jobbikban, mert a "nép" unja már az eddigieket. Meg hát, a "vezetõség" eddig is dugott bárkivel, ha farka volt, az sem okozott gondot, szõrös seggluk is jól fizet, a politikában meg pláne !
684 #4 atacama
- 2018-10-07 15:02
mért hazucc jancsi?"
https://hvg.hu/it...osnak?s=hk
146 #5 satu
- 2018-10-07 15:13
Imádom ezt!
Uraim, ha szólíthatnálak bennetetek annak: szóval, tényleg mi vagyunk az echó?
Kérdezlek bennetek miközben szélsõjobbot építetek a lego embereitekkel...
Kell még ez a látszat vagy teljesen ebbe szocializálódtatok?
Sok merénylet után is ezt még fokozni kell?
Ügyesen igazgatjátok, de kell még az az ellenzék? Nem vettétek meg még kilóra?
Érdekelne a válasz is? Maradjak, vagy menjek...

NBH-s parasztok... Itt üzennék, mert már mindenhol, az embereitek válaszolgatnak. Sehol egy tökös gyerek, mindenhol a csicska programozott faszkalap.
(Imre ne haragudj, h erre használtam az oldalad)
75 #6 talpi
- 2018-10-07 19:56
#5 satu
Részben jól látod, viszont a függöny mögött, más a helyzet. Sajna 2010 óta lehetne itt más a helyzet, ha a"job bik" teljes vezérkara ugy állt volna a dolgokhoz. Sajnos nem ez történt, "vajh" miért, vagy kiért!?
4 #7 Posta Imre
- 2018-10-07 20:09
Satu, a titkosszolgálatot nem lehet leszavazni és õk igazgatják a pártoknak nevezett ganédombokat, persze felsõbb utasításra. Õk a "civilek" és egyebek is. Jó, a jóbikról kiderült, hogy az fszb dirigálja és vele rúgatták szét a "nemzeti oldalt". Ezt tették "odahaza" is. Persze a moszaddal együttmûködtek és a cia sem volt ellene, mert a zsidó érdek volt a közös. Most érdekesebb a helyzet, bár attól tartok bennünket ezzel már nem lehet felcsigázni.
75 #8 talpi
- 2018-10-07 20:31
#7 Posta Imre
Legalább egy kibaszott "lótetüt" lehetne benne találni, azzal, akár, még "harcsát " is lehetne fogni :)
91 #9 Tuzroka
- 2018-10-08 08:32
Imre ...Felcsigázni már nem lehet bennünket,Immúnisak lettünk,De etetni sem ezzel a moslékkal....s_ezt-ni
684 #10 atacama
- 2018-10-08 12:26
hadd csigázzak,hadd csigázzak..
voila..
https://www.sztar...jar/343088
75 #11 talpi
- 2018-10-08 22:46
Jani!
Szóltunk elõre, de oda sem figyeltél. :( Most, Te is iszod a "levét".
CSak emlékezz, a Csengettyû utcára, elõtted van remélem, amikor a kétségbe esett szülõkkel menekíteni kellett a kisgyermekeket, nos? Emlékszel? Akkor egy szavatok sem volt, pedig a "mentelmi jog" óvott benneteket, minket semmi és senki, még Ti sem. Pedig, általunk kerültetek a "fazékhoz" közel.
684 #12 atacama
- 2018-10-10 06:54
jancsi akkor most mit akarsz...jancsi...
https://reflektor...an_a_szive
:o

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.98 másodperc
3,397,773 egyedi látogató