Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ébredj!

GondolatokMost találtam a DVD-k selejtezése közben. Még 2009-es, de miért ne!
Elõszó
Ezt a gyûjteményt egy kis gondolat ébresztõnek szánom. Olyan anyagokat és témákat gyûjtöttem össze az internetrõl, melyekkel – nem véletlenül – nem lehet találkozni a butító médiában, mert a Gyõzike-show megy éppen. Lesz itt történelem, magyarságtudat, globalizáció, vallás, összeesküvés-elmélet és sok egyéb érdekesség. Látszólag nagyon különbözõ a témák, de mind egy irányba mutatnak, mindegyik összefügg, és azt a célt szolgálják, hogy fel kell végre ébredniük az embereknek!

I. Rögtön kezdjük egy kis történelemmel.
Azt már sejtik sokan, hogy a történelemkönyvek nem mindig a teljes igazat mondják. Nevetséges, de ma (2008) az általános iskolai tankönyv még mindig a finnugor származás-elméletet írja a magyarság õstörténetének (valószínûleg a közép és felsõoktatásban is ez a helyzet). A történészek, kutatók két pártra szakadtak, a mai napig nem tudnak dûlõre jutni a magyar õstörténettel kapcsolatban, de a hivatalos álláspont igazát, amit az MTA, oktatás, stb. képvisel, sosem tudták bebizonyítani. Viszont az ellentábor (akik az õsi krónikáinkból merítenek, valamint az utóbbi idõben napvilágot látott kutatási eredményeket veszik alapul) hatalmas, megmagyarázhatatlan ellenállásba ütköznek a hivatalos szervek felöl. Azt, hogy mióta hazudnak nekünk, csak találgatni lehet. A Habsburg uralom alatt találták ki a finnugor elméletet, hogy elvegyék a magyarság õsi múltját. A 40 éves kommunista elnyomás pedig tovább butította a magyart.
Az utóbbi években - egymástól független - különbözõ kutatási irányok nagyon érdekes felfedezésekkel rukkoltak elõ. Régészet, nyelvészet, népzene, genetika, DNS vizsgálatok stb. területén talált legújabb felfedezések egész más képet festenek pld. a magyar õstörténelemrõl, mint amit tanultunk (tanítottak!!!). Ezek a sokszor külföldi kutatók eredményeit összegezve; a magyar õs eredet tulajdonképpen a szkíta birodalom és abból leszármazott hun, avar, szabír, stb. népek elegye. Két szkítiai õshazát mondhatunk magunkénak, az egyik a Tárim-medence, a másik a Kárpát-medence. A talpunk alatt találták meg a legtöbb korabeli régészeti leletet, ami bizonyítja, hogy az ún. Honfoglalás leginkább hazatérésnek, hon-visszafoglalásnak tekinthetõ, mert elõtte is magyar, vagy magyar-rokon népek éltek itt. Mindenesetre a szkíta-hun-avar-magyar folytonosság sokkal inkább tûnik valóságosnak, mint a finnugor elmélet.
Azonban minél mélyebbre ásunk a témában, annál inkább kirajzolódik egy több évezredes történet, ami mai napig tart és meghatározó hatással van a jelen életünkre. Sokan most biztos azt érzik, hogy nem mindegy mi volt több száz, vagy ezer éve? Higgyük el, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy a magyar embernek a gyökereit, az õsi-hõsi múltját vették el, és egy megtévesztett, identitászavarban szenvedõ embert sokkal könnyebb irányítani.
Valószínûleg sokunkban érlelõdik a kérdés, hogy miért szaggatják, tépik szét immár évszázadok óta a magyar népet. Miért van az, hogy egyik uralom után jön a másik a magyarok fejére? Miért van ez az iszonyatos magyarellenesség a közvetlen szomszédjainkban és még elég sok helyen, miközben a magyarok közül kerültek ki a legnagyobb koponyák, találmányok, stb.? Ha az ember ilyeneken kezd el gondolkodni, rögtön nacionalizmust, antiszemitizmust, faji megkülönböztetést dobálnak a fejéhez. Mindenesetre az látszik, hogy az elmúlt másfél évezred alatt nagyon aprólékos munkával elérték egy bizonyos eszmét követõ csoportok, hogy a szkíta-hun birodalomból lett egy 93000 km2-nyi ország, és hogy magyar nép annyira lebirkásodjon, hogy szinte teljesen impotensé vált. Európa éléskamrájából Európa konyhamalaca lett. Elvették tõlünk az önvédelem és az önfenntartás lehetõségét. Ennél nem lehet nagyobbat zuhanni…


Rengeteg ember foglalkozik már a magyarság életveszélyével, kihalásunk (kiirtásunk) tényével, és jó páran tényleg járható utakra tudnak tanítani, olyan szakik, akik nem katonák, vagy rendõr ismerõsök, de érdemes velük is összefogni.
A megrettent embereken sokszor az is hatalmasat segít, ha például megismerhetik, hogy kik és miért hazudoznak nekünk több száz éve, ugyanazon eszmét követõ emberek, akik ma is meghatározzák sorsunkat “vezetõi” szerepekben, bár egyre láthatatlanabbul. A gyávává tett embereknek kiegyenesítheti a hátát a tudat, hogy nem egy orosz sztyeppekrõl elkergetett, megveretett nép vagyunk, aki úgy menekült be a Kárpát-medencébe, ahogyan ezt elõszeretettel állítják 160 éve, hanem igenis õsi, dicsõ régmúlttal, és õsvallással rendelkezõ nemzet vagyunk, akiknek visszavezethetõ a “családfája” Árpádtól visszamenõleg, Atillán keresztül egészen Nimródig.
Nagyon fontos lenne tudnia minden magyarnak, hogy a Kápát-medence az egyik olyan bárkája bolygónknak, ahonnan kiindult az élet, a kultúra, a zene, az írás, stb. Nem akármilyen nemzet vagyunk!


II. Globalizáció:
Globalizáció leegyszerûsítve: tereld be az embereket a városokba, szakítsd el a természettõl, hogy függõvé, irányíthatóvá tedd. Beköltözöl, veszel egy lakást, és számold össze mid van? Semmid. Mitõl függessz? Mindentõl: energia (víz, gáz, villany, stb.), élelmiszer, gyógyszer, minden. A multik, a hivatalok és a szolgáltatók prédájává válsz. Kész is van a tökéletes fogyasztói társadalom. Vajon miért akarják egyesek végképp lehetetlenné tenni a parasztság helyzetét? Miért teszik tönkre a földeket, embertelenül terhelik a mezõgazdaságot? Mert önellátó? Ilyen kérdésekre is választ kapunk az elõadásokból. Hiszem, hogy Magyarország képes lenne a teljes önellátó társadalom kiépítésére. Megvan ehhez minden természeti erõforrásunk!
A legújabb kutatások arra irányulnak, hogy hogyan lehet a városokat energiatakarékossá, természet-közelivé tenni. Extrém módon próbálják növelni a hõszigeteléseket, hasznosítják a napenergiát, hulladék-hõket, háztartási hulladékból hõenergiát, vagy szenet képeznek, melyet visszajuttatnak a talajba, zöld-tetõ teraszokat készítenek, stb., stb. Ezek nem rossz gondolatok, csak alapjaiban hibádzik az elmélet. Egy felhõkarcolókkal telezsúfolt város sosem lesz természetes, az összeterelt embertömegekrõl meg már nem is beszélve. Ezek a technológiai újítások ugyan csökkentik a szén-dioxid kibocsájtást, de nem oldják meg az egyik legsúlyosabb problémát: az ember eltávolodását a természettõl. A környezetvédelem jó irány, de hatalmas üzlet is egyben, éppen ezért nem tiszta ügy.
Elég 2-3, városban felnõtt generáció és teljesen elfelejtjük a növények neveit. A városi kisgyerek szerint a tehén lila színû, és Milka csokit kakil. Ez ijesztõ!
Simán el tudom képzelni azt a világot, hogy a jövõben minden ember GPS-t kap a bõre alá, és minden reggel sorban kell állnia a napi élelmiszer kivonatért, amit szívószállal, vagy mesterséges testnyíláson keresztül kell bejuttatni a szervezetbe. A városokban droid-gyárak készülnek: emberekbõl!
Egy barátom ki akar költözni Indonéziába, ahol szegénység van ugyan, de boldogan élnek, és ami fontosabb: harmóniában a természettel. Ehhez szerintem nem kell elköltözni. Ezt itthon, a hazánkban is meg lehet tenni.
Ha boldogtalan vagy, menj ki a mezõre, vagy mássz fel a hegyre; rögtön megrészegít a természet ereje. Ezt egy olyan embernek nehéz elhinnie, aki A8-as audival, vagy terepjáróval megy a sarki boltba is. Mi a gond? Ébredjünk már fel! Ezt a bolygót nekünk teremtették, de nem azért, hogy feléljük, hanem hogy harmóniában éljünk rajta.
El tudunk-e képzelni egy olyan falut, ami önellátó? Saját maguk termesztenek, gazdálkodnak mindent és maguk is használják fel. És most ne arra gondoljunk, hogy jó-jó, de hogyan termeljen a falu Domestost, meg Colgate Totalt. A TESCO sorában állva, nézem a tömött árucikkek hadát, elgondolkodok, tégy te is így! Gyerekkoromban volt három fajta csoki, BALATON, SPORT, NÉGERCSÓK, bõven elég is volt nem? Most nézz be az édesség sorba! Borzalmas! Akkoriban kétféle tisztítószer létezett, bõven elég volt mindenre! Most nézd meg a vegyi áru kínálatot! Egy szó jut csak eszembe: Ijesztõ! Kell ez nekünk emberek??? Az önellátó falú természetes dolgokat termel, természetes módon. Vizet fúrt kútból vesz, fával tûzel (amíg az emberek csak a saját házuk felmelegedésére használták a fát, addig nem fogytak el az erdõk!), energiát sokféleképpen lehet nyerni. Mert ugye a mai ember nem szívesen mondd le a megszokott komfortjáról (pld. angol WC, elektromos energia, stb.) Léteznek már megújuló energiák, újra felhasználható szürkevíz technológiák, csak ezeket nem támogatják. Az élelmiszert elõ tudja állítani az önellátó falu, a gyógyászatra meg ott vannak az egyedülálló gyógyfüveink. Mi kell még az élethez? Közösség! (nem külön a család, az egyik a tv elõtt bámul, a másik a számítógép elõtt ül, stb.). A panellakások hihetetlenül családromboló tervezésûek! Nincs egy központi tér, ahol leülhet az egész család (jobb esetben ez a szülõi nagyszoba lehet), és sok helyen nincs egy étkezõ sem, ezért van az, hogy már az utolsó közös „rítust”, az ebédet sem együtt fogyasztják el sokan, és teljesen szétszakad a családi kötelék. Rettentõ rosszak a panelek lélektani elrendezése, mert vagy egymáson kell átmászni a belsõ szobáig, vagy annyira kicsik, és nyomottak a szobák, hogy a gyerek szellemileg rendellenesen fejlõdik. Hányszor lehet hallani a panelházakban iszonyatos családi balhékat? Bezártság, közösség-hiány, stb. ide vezet. A faluban mindenki tud mindenkirõl mindent, a panelban egy ajtó választja csak el õket, de teljesen elidegenednek a szomszédok.
Mert mire nincs ma ideje az embernek? Talán a legfontosabbra: a családra. Hajtunk valami fölösleges cél érdekében, egy újabb felesleges tárgy (autó, DVD, plazma TV, stb.) miatt, közben meg elfeledkezünk megünnepelni azt, amit már eddig elértünk, összeraktunk. Ezáltal egy örökös hálátlan rohanásban veszünk részt. Belegondoltunk már összesen hány ezer – fölösleges – tárgyunk van? A „nyugati” fehér ember ökológiai lábnyoma akkora, mint egy kisebb város. Miért nem tudunk sosem rendet rakni a lakásban? Miért kell kétnaponta nagypakolást csinálni? Mert tele vagyunk felesleges mûanyagokkal, vackokkal! A gyerekjátékok elözönlik a gyerekszobát, de némelyikkel két óránál többet sosem játszik egész életében. Akkor meg minek zsúfoljuk tele? A parasztgyerek kint játszik az udvaron, vagy a mezõn, és hamar kialakul a „józan paraszt esze”. Ez nem véletlen. A városi gyerek lehet, hogy ért minden elektronikus kütyühöz, de mi történik akkor, ha egy hétig áramszünet van? Mihez kezd akkor? Nagyon nagy felelõsség a gyereknevelésben (is), hogy ne csak a legújabb mobiltelefon vagy a legfrissebb 5.2-es videojáték használatát sajátítsa el tökélyre. A technika fejlõdésével az ember épült le, vö. vitéz alkatú huszár <-> szemüveges számítógép-bajnok. És inkább gyümölcsöt, meg zöldséget adjunk a gyereknek, ne multi-vitamint, és ne kenjük testápolóval, mert az alapvetõ immunrendszerét tesszük függõvé, gyengévé.
Sokan álomvilágban élnek, nem látják az igazi veszélyt, ezt a függõséget, haszontalan haszonhajszolást, pazarlást. Nem szabad nagyon a kormányra vagy a politikusainkra hagyatkozni, a külföldtõl se várjunk sokat. Tévhitben élnek azok, akik a nyugati „mûködõ” rendszereket hiányolják, és felzárkózást sürgetnek a nyugathoz! A Kárpát-medencében több ezer éven át ténylegesen mûködõ rendszer volt, önellátó növénytermesztõ, állatgazdálkodó parasztgazdaság! A legtöbb segítséget a családtól, a közvetlen mellettünk élõ embertársainktól kellene várjuk, de adnunk is. A globalizáció elsõsorban az önfenntartást, az önvédelmet, a függetlenséget, és a közösséget irtotta ki.
Nagyon úgy néz ki, hogy van egy nép, amely kiszemelte, felvásárolta Magyarországot is, mert a jelenlegi hazájuk már gyakorlatilag egy minden oldalról támadott háborús övezet. Szépen lassan minden nagyobb vállalat, energiaipar, gyárak, stb. az õ kezükbe került, majd elkezdték felvásárolni az ingatlanokat, létezik egy új név is, ami mindent elárul: Judapest.
Rengeteg veszéllyel, hibával van tele mai életünk, és a legjobb, legemberibb megoldásokat kint találjuk meg a természet közelében a falvakban. Ez az egyetlen út a függetlenedéshez, önellátáshoz, a természetes emberi élethez.
Rózsa Péter „biogazda”, és Dr. Tóth Ferenc mezõgazdasági szakember elõadásaiban is kaphatunk válaszokat.

III. Összeesküvés-elmélet (?)
Sokszor, sokan elemezték már a cion (zion, sion) bölcseinek jegyzõkönyveit. Többféle legenda övezi a nyilvánosságra kerülését, és természetesen már minden létezõ módon hamisnak nyilvánították (vajon kik?). Az eredetiségét az is bizonyítja, hogy betiltott.
Mindenesetre, ami a jegyzõkönyvekben le lett írva (1897-ben!), az mind megtörtént az elmúlt évszázad alatt. A globalizáció a cionisták elõre eltervezett találmánya, és fényesen bevált: a jog, a pénz és a média néhány ember kezében összpontosul, érdektelen közönyös tömegemberek, droidok gyártódnak az emberekbõl, lassan kialakul a Bibliai jóslat szerinti négy szuperhatalom (EU, Észak-Amerikai Unió, Ázsiai és Afrikai Unió), melyek végül egy szuperkormány irányítása alá kerülnek. Az amerikai média már elkezdte csúsztatásait, hogy milyen jó dolog az emberekbe ültetett chip, mert mindenhol elérhetõ vagyok és baj esetén be tudnak azonosítani. Emberek ez a chip már létezik és elkezdték beültetni néhányunkba! Ezáltal lesz vége végleg az emberi szabadságnak!
Hihetetlen, de az elmúlt században többször leleplezõdtek már ezek a tervek, és mégsem tudták õket megállítani, minden folytatódik tovább a több évezredes terv szerint. Kiknek voltak mindig is világuralmi törekvéseik? Kik azok, akik ezt már 90%-ban el is érték? Kiválóan ismerik és ki is használják az emberi birkaságot. Az internetrõl ingyen letölthetõ „Zeitgeist” dokumentumfilm kiválóan levezeti, hogy az elmúlt század során hogyan ért el teljes körû hatalmat ezen a bolygón az a néhány bankdinasztia által irányított társaság (FED). Az USA-t teljes mértékben õk irányítják, és az õ kezükben van a Világbank, és az IMF is.

Néhány példát még, ami megvalósult a terveikbõl:
• Minden állam el van adósodva, és ezáltal tehetetlenek, bábkormányokká váltak.
• A jogrendszer és bürokrácia annyira összekuszált és bonyolult, hogy szinte lehetetlen eligazodni rajta.
• A mezõgazdaságot (az önellátást) életképtelenné tették, megfojtották a terhekkel. Az õstermelõ parasztság kilátástalan helyzetben.
• A szórakoztató ipar soha nem látott méretekben mérgezi, butítja az emberiséget.
• Mindenki függ a hiteleitõl, a szolgáltatóktól, a hivataloktól.
• Az oktatásban üzletembereket, menedzsereket „képeznek” (gyártanak), akik rengeteg – a természetes élethez fölösleges – tudást halmoznak fel, azonban már egy répát sem tudnának elültetni.
• A fizikai munkások, szakmunkások, kézmûvesek (kovácsok, kádárok, stb.) lassan eltûnnek, és többdiplomás munkanélküliek rohangálnak.
A bankrendszer, a gazdasági válságok, háborúk, éhínségek, stb. is a cionisták eszközei. Az USA-t mind a négy nagy háborúba (két világháború, Vietnám, Irak) madzagon rángatták bele. Mindent komplexen kell látnunk, hogy megértsük a lényeget. Sokan csak egy adott területet ismernek, pld. pénzügy, de nem látják az összefüggéseket, hogy a jog õket védi, a média õket támogatja-szûri, a kormányok irányíthatók, stb., félelmetesen kitalált rendszer ez, és ezen gyûjtemény áttanulmányozásával talán sikerül megérteni ezt az egész ördögi tervet.
Régebben azt hittem, hogy a Föld igazi vírusa ma az ember. Tévedtem. Szûkíteném: a cionista, bolsevik-kommunista, neo-liberális, globalista zsidó társaság az igazi veszély, akik valóban a kiválasztott nép, csak kérdés az, hogy ki választotta ki õket és mire...


IV. Vallás
Ismét csak a legújabb kutatások bizonyítják, hogy a magyarok nem pogány-barbár népek voltak a hon(vissza)foglalás elõtt, hanem magas szintû, kulturált és mélyen vallásos nép. Árpád korabeli régészeti leletekben, sírokban – jóval a Római Katolikus Egyház betüremkedése elõttrõl – több száz mell-keresztet találtak, de vissza lehet menni egészen Atilláig (így kell írni helyesen) aki Jézus-hitû volt. Az Árpád-ház egyébként visszavezethetõ Nimródra, onnan Noéra. Ez nagyon nem tetszik bizonyos köröknek!
Az államalapításkor ránk erõltetett vallási irányzat egy nagyon elferdült zsidó-kereszténységet hozott a magyarságra és a világra is, ami a mai napig idegennek tûnik számunkra. Ráadásul bebizonyosodott, hogy többször átírták már a Bibliát, „megfelelõ” korrektúrával, ami következtében rég elveszett az eredeti – szeretet – tanítása.
Miért nem tudjuk beleélni magunkat az Ószövetség törvényeibe, történeteibe, ahol hazug alkukkal nyereséget szerezhetnek a „fõszereplõk”? Miért van az, hogy leginkább az Újszövetség, Jézus tanításai állnak hozzánk legközelebb? Jézus magyar (szkíta, pártus) származásának is vannak már bizonyítékai, levezetései, ám ezt nagyon nem szeretnék bizonyos eszmék elfogadni. De igazából nem is az a lényeg, hogy milyen testben született, hanem az, hogy amit tanított az szöges ellentétben van az Ószövetség és az azt képviselõ nép eszmerendszerével (lásd Tora, Talmud). Viszont nagyon közel áll pld. a Rábaközi táltosok hagyományainkban megõrzött magyar õsvallás elemeihez, melyeket Máté Imre gyûjtött össze Yotengrit néven. Ebben az õsvallásban pld. a teremtés története is közelebb áll a Darwini evolúció elmélethez, és jóval hihetõbb, természet közelibb, mint a másik féle teremtéstörténet.
Jézust mindenáron zsidónak akarják beállítani, de akkor mindjárt jön a következõ gondolat: nem véletlenül a „kiválasztott” nép között jelent meg (még ha nem is közöttük született), mert ahol a legnagyobb a baj, ahol leginkább beteg valami, ott kell gyógyítani.
A Biblia egyébként hemzseg a magyar eredetû szavaktól. Nyelvészek sokasága kutatta már a magyar nyelvet, és sokszor zsákutcába jutottak, sehova sem tudják besorolni, illetve arra a következtetésre, hogy az egyik õsnyelv. Az egyetlen korona, ami a Szent jelzõt viseli és megtalálható rajta Isten, Jézus, és Szûz-Mária, az a miénk! Jó lenne már végre elfelejteni ezt a több száz éves butítást, és végre felismerni, hogy micsoda õsi és nagyszerû nép a miénk! Olyan nép, akinek küldetése van: példát mutatni, tanítani, gyógyítani.
A nemrégiben megtalált „holt-tengeri tekercsekben” leírt esszénus evangélium Jézus olyan tanításait mutatja meg, amit nem véletlenül nem tettek bele a Bibliába, és ami sokkal inkább a szeretetrõl szól. A weboldalak között megtalálható „Az igazi Jézus”, valamint Bíró Lajos: a Magyar Jézus fejtegetése, amit érdemes elolvasnunk. Nem biztos, hogy teljesen igazuk van, de a lényeg a mondanivaló, hogy a vérünkben van a hit, bármennyire is elnyomják ezek a materialista idõk. (elvesztettük a hitet, elment és mi maradt: a hitel) Csak bíztatni tudok mindenkit, hogy higgyen egy Isteni tervben, melyben mindenkinek szerepe van, de magyarságnak különlegesen nagy szerepe. Miért van az, hogy aki életében egyszer csak „megtér”, egybõl elkezd másokat is gyõzködni a hitrõl? Mert hihetetlen felemelõ érzés, mindenkinek meg kellene találnia magában azt a felsõbbrendû Teremtõt, aki által létezünk. Ilyen csodálatosan összetett, változatos univerzum nem jöhetett létre magától.

V. Zárógondolatok
Az internet az egyetlen média, ahol megtalálhatjuk az összefüggéseket, mert itt nehezebben lehet cenzúrázni. Elég, ha rákeresünk ilyenekre, hogy a Magyar Jézus, Pártus birodalom, vagy Magyar Szent Korona. Néhány általam is letöltött elõadást minden nap le kellene játszani a televízióban! Nem biztos, hogy ezeknek az új kutatási irányoknak 100%-ig igazuk van, de a lényeg, hogy nem zárják ki egymást, és felhasználják egymás eredményeit (pld. a nyelvészet a régészetet), amit a ránk erõltetett elméletek meg sem kísérelnek.
Ez a gyûjtemény arra hivatott, hogy egy kicsit felnyissa a szemünket, és egy kicsit rávilágítson a világ olyan titkaira, melyeket folyamatosan elrejtenek elõlünk.
Az emberiség gyorsvonatként száguld a végzete felé. Talán még nem késõ, hogy visszatereljük az EMBERT addig az elágazásig, ahol még tudta a helyes utat. Mert az már nem kérdés, hogy lesz-e valami nagy pusztulás a közeljövõben, hanem, hogy mikor és milyen formában megy végbe. Ez az anyagias, profithajhász-pénzközpontú, természetromboló világ így nem mehet tovább! Úgy néz ki, hogy a természet és az ember küzdelmébõl az ember semmiképp nem kerülhet ki gyõztesen, legfeljebb magával rántja a pusztulásba az Föld-anyánkat is.
Ideje lemélyedni magunkba, hogy megtaláljuk a forrást, mert a jelenleg uralkodó materialista anyagias világ nem az ember igaz útja, és a júdai-keresztény vallás sem biztos, hogy a helyes tanítást közvetíti. Nagyon eltévedtünk.
Egy távoli, keleti ország, a Himalájában elterülõ Nepál Királyi Fehér Kolostorának vezetõje hozzánk intézett szavai: „Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben (Dobogókõ) található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél! … Most vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövõt.“

Végül néhány jó tanács:
• Vissza a természethez! Amikor csak tehetjük, menjünk kirándulni, kertészkedni, stb.
• Aki csak teheti, ültessen minél több fát, bokrot! Nélkülük nincs élet!
• Aki teheti, költözzön tanyára, falura, saját termelést folytatni
• Keresni kell olyan közösségeket, akik hasonlóan megcsömörlöttek a globalizációtól
• Az ebédet mindig együtt töltse a család
• Magyar termelõtõl magyar terméket vásároljunk, ne a multikat gazdagítsuk! Szomszédtól, ismerõsöktõl vegyük meg a házi tojást, házi tejet, házi kolbászt, zöldséget, gyümölcsöt, ezáltal mindketten jól járunk, hisz ezekben sokkal több tápérték van, mint az élelmiszer üzemekben neonfény alatt eltartott állatokból, növényekbõl készült termékekben, ráadásul bent tartjuk a pénzünket a mikro gazdaságunkban, egymást erõsítve.
• Kerüljük, minél inkább szorítsuk vissza a pénzforgalmat, mert bármilyen pénz-mozgatásnak az igazi haszonélvezõi nem mi leszünk, hanem a bankok. Hitelt sosem szabad felvenni, mert egy olyan spirálba kerülhetünk, amibõl nagyon nehéz kiszabadulni.
• Ne higgyünk el mindent, ami a médiában, újságokban, tankönyvekben szerepel!
• Ne vásároljunk fölösleges termékeket, árucikkeket, így is tele a „padlás” ezekkel a lomokkal. Rokon gyerekeknek is inkább egy kiló narancsot vigyünk ajándékba ne valami szemetet.
• Szelektíven gyûjtsük a hulladékot
• A csapadékvizet ne a csatornába eresszük, hanem vissza a földbe!
• Ne használjunk dezodort, WC spray-t, egyéb gázokat
• Ne fogyasszunk szemetet: cola, chips, gumicukor, stb., iszonyatos immunromboló hatásúak ezek!
• Néha hagyjuk már otthon az autót és vágjunk neki gyalog vagy biciklivel
• Közhelynek hangzik, de próbáljuk már meg néha kicsit felülemelkedni az egyéni érdekeinken, és a másikat ne csak a saját szemszögünkbõl lássuk és ítéljük azonnal, hanem próbáljuk meg elfogadni másságát, és rögtön megtapasztaljuk, hogy gyûlölködés helyett sokkal jobb szeretni.

Az ember a lehetõségeihez képest tegye meg, amit tud környezetünk, embertársaink védelmében. Apró dolgok ezek, nem kerülnek nagy erõfeszítésbe, de mégis ha mindenki megtenné, nem itt tartanánk. Sokan nem hisznek a szeretetben, hitben, spiritualitásban, de azt azért érezniük kell, hogy hatalmas változások elõtt áll jelenleg az emberiség. Korszakváltás elõtt állunk. És most ne csak arra gondoljunk, hogy tovább szegényedhetünk, hanem arra is, hogy még a mi életünkben eljön egy olyan idõ, ami a felemelkedés idõszaka lesz. Rengeteg oldal foglalkozik a 2012-es év problémakörével, galaxis együttállással, természeti katasztrófákkal (pld. eltörlõ napkitörés), vagy a 2030-as „planet-X” becsapódással, de higgyük el, hogy ezen kozmikus dolgoknak nem csak materiális, anyagi következményei lesznek. Ez az elkurvult civilizációnk igencsak megérett már az újrabootolásra, az újrakezdésre.
Az anyagi világ így vagy úgy de bedõl. Ennek már így is úgy is vége! Korszakváltás jön, minden mindennel összefügg. Az eddigi materialista zsidó világuralom meg fog bukni, de az is lehet, hogy õk is Isten tervének részei. Mert aki megcsömörlik a zsidók uralta anyagias világtól, annak egyenes út vezet a helyes irányba, az Élet felé.
Tényleg úgy néz ki, hogy végidõket élünk. Már ami ezt az elfajult anyagi létet illeti. Minden létezõ jel erre mutat. Szép lassan bedõl a pénzrendszer és társai. Ettõl nem kell megijedni, sõt ez a korszakváltás elõszele szinte megrészegíti azt, akit már megérintett. Az Ember igaz útja nem ez, amiben most élünk. Eltévedtünk, de szerencsére sokan közülünk már felébredtek, és elkezdték tanító, gyógyító tevékenységüket.
Persze a TV-ben, újságokban nem igen hallani errõl, ahol egyébként is próbálják elvonni a figyelmünket, mosni agyunkat a Gyõzike-show-val és társaival.
Mindenféle dátum kering a neten: 2012, 2030, de az pontos órát csak Egyvalaki ismeri. Örülök, hogy ebben a korban élhetek, és talán részese lehetek ennek a dimenzióváltásnak, rezgésszint-emelkedésnek, felemelkedésnek, nevezzük bárhogy is ami ránk vár.
A testünket megtörhetik ezek a vérszívók, de a lelkünk halhatatlan! Ezt kell megvédeni minden erõnkkel!Lehet, hogy néhányan sült bolondnak tartják fenti sorok íróját, de én azt hiszem, hogy ha csak már egy gondolat is megfogta a kedves olvasót, akár csak egy írás vagy elõadás megtetszik és továbbadja másoknak, akkor már megérte az egész gyûjtés! :)
Véleményem szerint, ha az egyetemleges Igazságot megismerné egy élõ ember, összeroppanna a súlya alatt. Akik ezt megpróbálták már kutatni, mind beleõrültek. Ma ébredezõ emberek rádöbbenhetnek komolyabb rész-összefüggésekre: pld. az évezredes múltra visszatekintõ világuralomra törekvõ néhány bankár dinasztia, olyan eszmékkel, melyek mindenkor ott voltak, és utólag tetten érhetõk a történelemben. A “miért pusztítják a magyart” kérdésekre igaz választ kapó emberek élete hirtelen megváltozik. Addig kutat, amíg egyszer csak összeáll egy kép, hogy kik is találták ki az egyik oldalon a kommunizmust, a másik oldalon a vad kapitalizmust és pénzvilágot, és a végén ez a kettõ pont a fejünk fölött csap össze, de sajnos leszerzõdnek, hisz sosem voltak ellenségek, minden a terveik szerint alakult. A cél: minél nagyobb káosz teremtése, mely megkönnyíti az emberiség feletti totális uralmat.
És ha kérdezik, hogy jó jó, de honnan tudod, hogy ez így van-e, akkor az a válasz, hogy szinte minden porcikájában érzi az ember, hogy EZ MOST TÉNYLEG IGAZ! Amit eddig láttam a tévében, tanultam az isiben, az mind szemfényvesztés volt. Butítottak!
Amikor erre rájön a magyar ember, szinte padlóra kerül, és nem sok reményt lát… Azért van még remény! Az egyik talán legracionálisabb út, amit tehet, hogy kimegy a kertbe és kertészkedik. Fát ültet. Tanyát vesz, önellátó gazdálkodásba kezd. Megpróbálja kivonni magát ebbõl a mókuskerékbõl. Nagyon nehéz út! Iszonyatosan gátolva van minden létezõ hivatal és rendelet által (ez is a nagy Terv része). De még is csak ez a természet közeli állapot segít túlélni talán, és kikerülni talán a legnagyobb fegyverük célkeresztjébõl: a pénz. Visszatérni ahhoz a tudáshoz, ami önellátóan, függetlenül évezredeken át életben tartotta a magyart.
Van egy másik remény is, amit ebben az egyre szûkülõ helyzetben sokan újra megtalálnak. Több ezer éven át benne élt a magyarságban, de 1-2 generáció elég volt, hogy szinte teljesen kiirtsa ez a fasza materializmus. Ideje újra megtalálnia mindenkinek saját magában! Ehhez még templom se kell. És ha megtalálta, akkor keresse azokat, akik szintén keresik, megtalálták már. Közösségeket kell keresni. Léteznek jó erõk is a világegyetemben, csak sokkal könnyebb rátévedni a rossz útra.
Még valami: “enyém a bosszúállás”. Ezt nem ember mondta. Idõvel mindenki megkapja, ami jár, ezek a jó kis farizeusok is, de nem általunk. Nem egy utcai tombolás útján lehet õket legyõzni. Maximum annyit érünk el vele, hogy esetleg megölünk egy szerencsétlen másik magyart, akinek épp rendõr a foglalkozása. Ez nem járható út szerintem.
Béke, és áldás mindenkire!

Ajánló a tartalomból:

HANGANYAG:
1. Legelsõ körben ajánlom Géczy Gábor MAGprogram meghallgatását. (Õ is tagja annak a nemrég alakult Magyarok Szövetsége szervezetnek, akik alulról kezdték az újra építést)

VIDEÓK:
1. A videók között is elõször Géczy Gábor elõadását javaslom megnézni, mert talán Õ összegezte legjobban a témát.
2. Hintalan László - Teljesség, kiesés, hazatalálás hihetetlen összegzése az élet szinte minden területérõl logikusan bemutatja azt a leépülést és pusztulást, ami végbement az elmúlt századok során, és ami által a teljességbõl kiestünk. Megmutatja viszont a jó jeleket, és a követendõ példákat is!


3. Tóth Ferenc: Élõsködõink (Természeti válaszok társadalmi problémákra)
Egy fiatal mezõgazdasági szakember bámulatos párhuzamot fedezett fel a természet, az életünk, és a vallás között. Nagyon jól bemutatja miért is tartunk itt, ahol tartunk, összegezve, illetve szavakba öntve a nagyon sokunkban már eddig is felmerült alapvetõ kérdéseket, és a válaszokat. Az elõadás módján lehet nevetni, de vegyük figyelembe, hogy nem egy profi elõadótól, hanem egy kutatótól halljuk ezeket a nem mindennapi összefüggéseket. MINDENKÉPP AJÁNLATOS MEGNÉZNI EGY 2 ÓRÁS AKCIÓ FILM HELYETT!!!
4. Szántai Lajos elõadásai kicsit néha elszállnak, de mindenképp nagyon erõs magyarság tudat ébresztõ, és nagyon érdekes dolgokat, összefüggéseket lát meg fõleg a Biblia területén. Igen tartalmas a Magyar Szent Korona elõadása.
5. Rózsa Péter „biogazda” paraszt bácsi megmutatja az egyik helyes utat, amit a magyarságnak követnie kellene: önellátó gazdálkodás. (Lehetetlennek hangzik? Nem az!)

(((Az „flv” kiterjesztésû fájlok lejátszásához flvplayer telepítése kell (ezt használja a Youtube is), az telepítõje megtalálható a programok mappában.)))

WEBOLDALAK (lementett):
1. A MAGYAR MEGMARADÁSÉRT weboldalakról letöltött cikkeket mindenképp érdemes elolvasni.
2. A Dobogó cikkei is nagyon hasznosak!
3. Az esszénus evangélium olvasgatását sem csak hívõknek ajánlom!
4. A MAG program nagyon egyszerûen, de lényegre törõen mutatja be az egész témát
5. A CION BÖLCSEINEK JEGYZÕKÖNYVEI nagyon nehéz anyag, de elképesztõ.
6. A falura.hu leleplezõ weboldal felfedi azt a hatalmas átverést, ami által minden eladósodik.
7. A TÖRTÉNELMÜNK ALAPKÉRDÉSEINEK TISZTÁZÁSÁÉRT is egy szép összefoglalás


Ajánlott internet linkek:
www.magtar.hu (egy minta a helyes úthoz)
http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/ (bal oldalon rengeteg érdekes olvasmánnyal)
http://dobogommt.hu (írások, letöltések alatt sok hasznos anyag)

Egyéb (a címek magukért beszélnek!):
http://www.karpathaza.net/ MAGYAROK SZÖVETSÉGE
http://www.naput.hu/
www.falura.hu
http://www.mimagyar.hu
http://www.hunmagyar.org
http://www.jobbik.hu/
http://www.postaimre.com/
http://magyarostortenet.gportal.hu/
http://magyartaltos.info/
http://www.magtudin.org MAGYARSÁGTUDOMÁNYI INTÉZET itt aztán minden van!!!
http://www.kitalaltkozepkor.hu/birolajos_a_magyar_regmult/1/tartalom.html
http://www.mariaorszaga.hu
http://berenyiturul.co.cc
http://esszenus.uw.hu/
http://zugzwanged.org/html/hu/index.html
http://www.hunhir.hu/
http://www.hun-idea.com/
http://www.turania.hu
http://www.napfonat.hu/magyar_ostortenet.htm
http://szentkoronaradio.com/
http://osmagyar.kisbiro.hu
http://www.szentkoronaorszaga.hu
http://www.magyarmegmaradas.hu/
http://magyartortenelem.linkpark.hu/
http://csaba-vezer.freeblog.hu/
http://www.azigazijezus.hu
http://www.eleg.hu
http://sehunnia.5mp.eu
http://magyarnevek.hu/
http://www.magyarhon.net/
http://www.nemzetihirhalo.hu/
http://aranylaci.freeweb.hu/
http://www.aquanet.fw.hu/

…próbáltam nem a legharciasabb „fegyverbe!” weboldalakat összeszedni, hanem a gondolkodóbbakat…


Szeged, 2009. január 7.Anonymus

(nem az a lényeg, hogy ki írta, hanem az, hogy megérintett-e Téged egyetlen gondolata is?)

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-10-23 14:45
IV. Vallás
Az amerikai Biblia múzeum német szakemberek segítségével kiderítette, hogy a Holt tengeri tekercsek egy része- nem eredeti. Pedig jól mutaattak a kiállítási tárgyak között.
Nem erre a vizsgálati eredményre számítottak, de Istenem, ez az igazság..:D
http://mignews.ru...83599.html
8 #2 miskolcilaci
- 2018-10-23 16:00
www.mindenegybenblog.hu/post_image/2015/02/1000_mcg_20150221_221559.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
4,615,365 egyedi látogató