Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin: Hátba szúrtak minket

KülföldAzért nehogy elkezdjetek már izgulni! Mondtam, hogy Törökország is megszûnik ebben a formában, mert különben nem lehetne Nagy Kurdisztán. Bizánc feltámad! Az orosz elnök szerint az orosz harci gép reggeli lelövésével hátba szúrták õket a "terroristák cinkosai". Tévébeszédében közölte, a SZU-24-es lelövésének súlyos következményei lesznek.

Beszédet mondott az orosz állami Rosszija 24 televízióban Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden, néhány órával az után, hogy török F-16-osok kilõttek egy orosz SZU-24-est a török-szíriai határnál, Latakia tartomány fölött.

Putyin szerint a török légierõ akciójával "hátba szúrták" õket "a terroristák cinkosai", és az incidensnek súlyos következményei lesznek az orosz-török kapcsolatokra nézve.

Putyin egyébként már arról beszélt, hogy a gépet F-16-osok lõtték ki levegõ-levegõ rakétával, bár kezdetben az orosz védelmi minisztérium ragaszkodott ahhoz, hogy a földrõl érte találat a SZU-24-est.

Putyin szerint az orosz gép semmiképpen sem veszélyeztette Törökországot, és az Iszlám Állam terrorszervezet elleni hadmûveletet hajtott végre. Az orosz elnök hozzátette azt is, hogy országa régóta tudott azokról az olajszállítmányokról, amelyek "a terroristák kezén lévõ területekrõl" irányultak Törökországba.

Moszkvában bekérették a védelmi minisztériumba a török katonai attasét.

Mint arról beszámoltunk, az orosz repülõ pilótái katapultáltak, egyiküket elfogták. A másik pilótát még keresik, de helyi lázadók azt állítják, hogy megölték. A gépet a török légierõ F-16-osai lõtték ki, miután tízszer is figyelmeztették arra, hogy megsértette a légteret - ezt mondta legalábbis a török vezérkar.

Elõször fordul elõ, hogy egy NATO-tagállam orosz gépre tüzel a szíriai konfliktusban. A NATO rendkívüli ülést hívott össze a hírre.
Link

Hozzászólások

172 #1 pozor124
- 2015-11-24 14:33
Nagyon-nagyon szomorú fejlemény! Aki nem ateista, imádkozzon Isten kegyelméért! ... aki ateista, az is jól teszi ha imádkozik.
98 #2 n3h3
- 2015-11-24 14:56
patkány török férgek!!s_ratata
66 #3 9323elitelt
- 2015-11-24 15:05
Persze provokálnak, de nem lesz háború.
Az oroszok helyében naponta ismertetném, ki mennyi olajat vett az iszlamista terroristáktól.
Az ukrajnai gázcsapot is simán elzárnám, míg az uki hadsereg ténylegesen nem takarodik el a laktanyáiba Donbasszból, és Luganszkból. Ott ugyanis már megint jó egy hete újból tüzérséggel lõnek(az ukránok)
30 #4 osmagyar
- 2015-11-24 15:06
Kíváncsi leszek Putyin válaszára. Szerintem nem fog segget csinálni a szájából. III. vh vagy csak török szennyes teregetés? s_nezem
137 #5 balu
- 2015-11-24 15:17
Több orosz haderõt akarnak lekötni. Amibõl az következik, hogy valójában máshol akarnak majd támadni - szerintem, ISIS-éket meg beáldozzák, az meg csak jó, ha a gyagyás oszmánok is beszállnak a buliba és az oroszok ellen fordulnak. Sose kellett volna megbízni bennük, mondtam már pár éve is. Mondjuk *annyira* egyik oldal se bízott meg bennük...

Az is biztos véletlen, hogy pont most pöccentették be Kínát is, aki nagyon brutális válaszlépéseket ígért.
137 #6 balu
- 2015-11-24 15:21
Lesz válaszlépés, de nem lesz belõle világháború. majd rakettyákkal fogják kilövöldözni a tankerkamionokat. Meg van még pár kütyü a zsákban, az biztos. Meg ahogy Elítélt szaktárs mondja: gázcsap elzár.
52 #7 kuka7
- 2015-11-24 16:14
Az én meglátásom az,hogy minden oldalon csak a KUFÁR biznisz megy!,a GOj meg had hulljon,nem számít!
4 #8 Posta Imre
- 2015-11-24 16:28
Nos, akkor mondom a verziómat. Nem lõtték le! Meg volt beszélve, hogy leestetik a gépet, ezért kellet a felhajtás. Új fázisába lép a herce-hurca és a legnagyobb pofont persze izrael kell kapja. A török kormány tervei is "muszlim" reformáció, mert ezt a mostanit ..., hát már a középkorban is szánalmas volt pont, mint a "kereszténység". De a lényeg az, hogy Indiában maharadzsa az oszmánoknál meg új államszövetség és szultánság kell alakuljon, így van értelme a királynak és cárnak is. Ez már háború, nem kérdés, de olyan "reality" mutatvány, bûvészkedés. Még szerencse, hogy épp hadgyakorolnak a maciék a szír partoknál, nem? Fransziák is ottan vannak má? A Fits most már javasolja, hogy jövõre érdemes Rubelben befektetni.

"Ez már azért csúcs."Erdogán-Kardigán"-te direkt hülyének születtél.?.vagy esetleg neveltek.?.--1965 - egy orosz harckocsi osztály,véletlenül betévedt Ankara mellé.
Nagy volt a "kuss".
Természetesen akik látták,azok rablógyikkos tolvaj elõdeid voltak.Sunyi kis féreg.
A te neved = Bill Clintonné kurvája.EZ ITT MÁR 3 ÉVE SZEREPELT.most lelöttetek,egy 1965-ös szintû gépet.?.--te tényleg hülye vagy.!!?..
u.i.Bill Clintonné,,tényleg jó csaj volt fénykorában.Elõled meg a sivatagi teve megszaladt.
./A szir- Jordán,És az észak török határ,soha nem volt lezárva.Ez egyezményes határ volt néhány helyörséggel.Mert ez erõsen sivatagi terület.☺
Érdekes,hogy megjelenik egy party képes Isil-hadsereg,aminek pl-lõszergyára,technikája nincs.-
Biztos hogy,soha elnemfogyó lõszert használnak,és elnem kopó gépeket.Valószinû,hogy ALLAH kúldi.Mert az emberiség,még erre nem képes.
Meghát az a kb 200 darab. utasszállitógép,-ami törökterületrõl szállitja,,a hõs Iszlám harcosokat Dél
-Szaud Arábiába.Mert hát a Sziriai széna ,az orosz belépés miatt,,elég szaros lett
Mi van "okos kommentezõ.?.nem tudtad.?.Tök mindegy melyik oldalon harcolnak.Azok,harcosok.Vagy igazuk van,,vagy nincs.Te meg,mindenre bólogató szaros kommentezõ te ki vagy.???."
58 #9 ssman
- 2015-11-24 17:00
Budos ez kerem szepen!
Mind a ket fel reszerol provokacio, de ha csak azt nezem, hogy hol volt a szu repparja? Ugyanis ezek a gepek, parban szoktak repulni, es mig az egyik vegzi a munkajat, a masik fedezi. Ezt a gepet a szemelyzettel egyutt bealdoztak..
Putyin is ugyan olyan vonyucse bogar, mint a tobbi politikus.
66 #10 9323elitelt
- 2015-11-24 17:14
Igaz: kínai túszt végeztek ki
12 #11 spartakusz
- 2015-11-24 17:14
http://www.szesza...r%20ma.htm

Imre ehhez mit szólsz - van realitás alapja?
Véleményem a KI KIT TERRORIZÁL kérdésre a terror államok vezetõi és elitje - azokat kell eltávolítani a nemzet államoknak...
id. Kiss László
8 #12 miskolcilaci
- 2015-11-24 19:19
Én úgy tudom, hogy az ejtõernyõsökre nem lövünk.
De a primitív homoki patkányoknak allah nevében mégis lehet.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9ikfRhH5hyc[/movie]

Nyugodjon békében Sergej Aleksandrovich Rumyantsev hõsi halált halt orosz pilóta.
kepfeltoltes.hu/151124/12301633_10154722049953539_3159772402415589888_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://obozrevate...-su-24.htm
75 #13 talpi
- 2015-11-24 20:28
Legyen számára könnyû a föld. :(
75 #14 talpi
- 2015-11-24 22:53
A Török is megosztott nép. Évszázadok alatt nem is igen maradt tiszta gyökerû, sajnos,nálunk ugyan ez a helyzet. Nem csoda, ha ott is és itt is, teli s tele, "haszon lesõ árulóval a nép. Csoda, ha , mint itt, ott is ugyan azok a "vezetõk" , csak nálunk ugye, nem Török, hanem, kettõs állampolgár. A pénz, nagy úr. Arrafelé ugyan úgy, mint itthon. Ezért annak birtoklása megszerzése, bármi áron elképzelhetõ. Nos, most a kis Török lehet, az issza meg a "levét". Bár ismerve Vászka furfangos agyát, megtalálja a megoldást, hogy az igazi lakoljon meg érte. Remélem, magam is megtalálom, hogyan segítsek itthon, a hasonló okok miatt, legyen az bár mennyire is "kicsinek látszó" de a bûn az bûn. Beszélek Õs-tenhez, hátha megsegit-megsegíti Nemzetünk.
48 #15 ro-zsola
- 2015-11-25 00:18
Talpi barátom örülök hogy helyén az eszed. Török ? Jó vicc. A magyar talán magyar ? Az Oszmán Birodalom ugyanolyan " trianont " élt át.
Fejlemények :
1. Walzman panaszkodott , a Fekete-tenger blokád alatt van. Nem megy a csencselés a grúzokkal
2. Legújabb infó : kb 1000 darab tartálykocsit ért rakétatalálat Törökországban.
3. A NATO azonnal hadiállapotott hírdetett miközben a török hatóságok eddig kétféle verzióval viaskodnak
4. Az orosz radarfelvételek szerint a gép nem lépte át a török légteret
Meglepetésre Ukrajna éppen a napokban veri a bélét. A különféle ( valójában egy bizonyos fajhoz tartozó ) szagértõk szerint ez az eset nem török-orosz probléma hanem NATO-Oroszország. Hoppá ! Milyen " rendes " a NATO.
Kis kitérõ : firiss hír , " Franciaország és Belgium határán valakik túszokat ejtettek . Állítólag tûzpárbaj van ". ( He ? KI van ki ellen )
75 #16 talpi
- 2015-11-25 04:46
Ro-zsola , megy itt a "paraszt" vakítás, csak nem jön be nekik, vajon miért? Szerintem ennek az oldalnak nagyon nagy jelentõsége van ebben, De sebaj, akik józanok maradnak, nagyobb az esélyük, no, fejlõdik ez a "báb" szépen, s ki is fog belõle kelni a szabadság pillangója, csak vigyázni kell, nehogy elõbb bontsuk ki a gubót.
159 #17 vanyusha
- 2015-11-25 08:34
Max von Oppenheim kinek a sírja kutatott- kaput nyitott, Tell Halaf ,Amerika miért bombázott foszforbombával már akkor itt,mit is keresnek újra a németnek mondottak
Universität Köln
Archaeological Institute

ba tárolt rovások szövegében Mirco Novák vezetésével: copfos gülüszemû hatujjú,túlméretes isten õsõk lábainál?
A németek hibridek három fa magja keverve: Frank -roma i,Bu a var Kelta- kikelt, Szász szolga. elveszítet ék ( zsírszövetbe elszigetelt fémsok steroidal kezelt colibaktérum lefojtása- húsban)a szaporodó képességük nagy hányadát ,ezt mondta az Imán.
48 #18 ro-zsola
- 2015-11-25 13:32
Errõl van szó Talpi.
Sokan elfeledkeznek arról mi volt tegnap
Armageddon , szereplõk :
1. Izrael
2. északi Királyság , Magóg népe , jelenleg Oroszország
2. Góg népe , jelenleg Törökország
3. Líbia
4. Perzsia
5. Európa
6. Yemen
7. Irak+Szíria
Van kérdés ?
Azt ugatják az " okosok " Törökország Azerbajdzsánból fogja importálni a földgázt ha az oroszok nem küldenek. Khmm. A segggfejek nem tudják ( vagy már elfelejtették ) az azeri gázmezõket már évekkel korábban felvásárolta a Gazprom. Vajon miért lett hirtelen a nagy semmibõl a siita Azerbajdzsán ilyen kiemeleten fontos üzleti tárgyalófél ? A gyengébbek kedvéért , Azerbajdzsán = Szeldzsuk Szultánság amit az Oszmánok daraboltak fel. A mongolok ugyan " intézkedtek " de a Szeldzsuk Szultánság végül Oszmán uralom alá esett. No , most ako' mi van ? Oszmán vagy Szeldzsuk Szultánság lesz ? ( Szeldzsuk népek közé tartozik : székely , ujgur stb )
Azt is elfelejtik , állítólag a mai Törökország területén van JHV ellenfelének " trónja " + ugyancsak itt található a " Nimród-hegy " , egyes kutatók szerint itt volt Nimród fõvárosa. ( Az Iszlám szemében Nimród az elsõszámú ellenség )
Ma Lavrov Ankarában van vagy sem ? A média majd napok múlva elmondja ha elmondja
Érdekes módon az oroszok már a tegnap többszáz kõolajszállító kamiont lõttek ki. Kérdés : Mennyire török Törökország vezetése ? Mennyi mozgástere van a törököknek a kb 80 darab amerikai-izraeli atomtöltet árnyékban. ( A legtöbb éppen a kurdok lakta területen van ). Egy Törökországban felrobbantott átlagos méretû atombomba nemcsak Törökországot baxxa meg. A Fekete-tenger , Kaukázus , Irán , Irak , Szíria , Libanon és ( naná ! ) Izrael is " kapna az áldásból " ( holokauszt reloaded )
Mennyi az esélye annak , hogy egy orosz - török háború " beinduljon " ? Az Orosz Föderáció területén kb 20 millió fõleg türk muszlim él. Más türknépek országai : Kazahsztán ( Bajkonur , kõolaj , földgáz ) , Türkmenisztán ( földgáz ) , Üzbegisztán ( arany ) , Kirgizisztán ( Kína nyugati helyõrsége ) , Azerbajdzsán.
Évek óta Törökország és Kína közösen fejlesztenek . FD2000 légvédelmi egység , Kasirga csapásmérõ stb
Ha a török háborút akarna az Oroszokkal akkor nem lõ le egy gépet. Nyugodtan kilõhetni a Fekete-Tengeri Flotta hajóit amelyek a Boszporuszon és a Dardanellákon átkelnek.
Mese ez habbal. Az orosz gép kb 10 másodpercig volt a török légtérben ( legyen inkább 12 ) . Egy ilyen esetben senki sem hülye kiprovokálni egy háborút az oroszok ellen.
Más. Felröppent a hír , megtörténhet hogy nem a törökök lõtték le a gépet. Volt olyan eset amikor a törökök ( vagy mások a nevükben ) álhíreket terjesztettek. Az ominózus esetben azzal hencegtek , az Incirlik bázisról felszálló két török gép visszakergette Szíriába a légtérüket megsértõ orosz gépet. Hmm. Ha a török gépeket nem teleportálták , akkor a történet hazugság. Az orosz gépet Incirlikbõl felszállva nem lehetett 10 másodperc alatt befogni. Eddig még senki sem pofázta el , hol voltak az orosz gépet lelövõ török gépek . Vajon most is teleportáltak ? A németek által üzelmeltett Patriot radarjai mirõl árulkodnának ? A NATO radarok ? Továbbá Irán és Izrael radarjai ? Mûholdak ?
Oroszország és Türkmenisztán nagy " gáz " - barátok . Vajon ennyire ostoba lenne a Kreml hogy bombázná a türkméneket Szíriában ?
Akárhogyan is legyen , nem tanácsos bántani a törököket. Ukrajna orosz gáz nélkül marad. Orsós-Orbán most Putyin " barátja ". Lesz vagy lesz gáz Ukrajnának Magyarország felõl ? Könnyedén " török " helyzetbe kerülhetünk , akkor bizony kellemetlen lesz a lincshangulat ellenünk. Végülis számunkra teljes mindegy mi lesz a orosz-török huza-Vona eredménye. Nekünk fontosabb a V4 . A lengyelek már elhagynák az EU-t , a csehek , szlovákok , magyarok , románok és bolgárok is.
2 #19 gerry
- 2015-11-25 14:53
kék ló fülében a szõr, - olvas himi-hum szószátyár, Lakiteleki-adótorony rádió... LGT. moszkva és GUM 16.századi kaugummi - vizenyõs szakadárok a Nilus partján és Póka Egon elénekli a nemzeti gyászt. Talpra Arab. Yosemite park lávát fog köpni, druzsbaolajat ukránban nem kapni... csenget Mikuláas de krampusz a feje ... otthon meg dug a neje, ugrál fel-alá a jujdegyertatartón. éljen május elseje és negydike. Kapar a hangya. A kutyám ellik... köszönni illik.

ványuska - ezt neked, hogy okosodj ha felfogod jó hanem hát igen.

s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.09 másodperc
4,126,792 egyedi látogató