Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Halál a zsidókra' - kiáltotta a pittsurghi zsinagógában, majd tüzet nyitott, legalább nyolc halott

BelföldAllah akbar hitelesebb lenne, de ez is elég figyelemfelhívó. A híradót is ezzel kezdték. Mondjuk jelmondatnak sem rossz, de miért nem jutott ez eddig eszetekbe? A CBS Pittsburgh szerint legalább heten meghaltak, miután helyi idõ szerint délelõtt 10 óra körül egy férfi eddig ismeretlen okból betört, majd tüzet nyitott egy pittsburghi zsinagógában.

A férfi, miután több áldozatot szedett, felfegyverezve elbarikádozta magát. A helyszínre érkezésük után a férfi a rendõrökre is rálõtt, kettõt meg is sebesített közülük.

A rendõrség arra kérte a helyieket, kerüljék el a Tree of Life (Az élet fája) hitközség zsinagógáját Squirrel Hillnél, és ugyanerre kérte a pittsburghieket a városi rendészet is.

A legfrissebb rendõrségi jelentés szerint a férfit idõközben sikerült lefegyverezni és õrizetbe is vették.

A helyi KDKA rádió szerint a férfi „halál a zsidókra” felkiáltással tört be az épületbe, mielõtt tüzelt. Szintén a KDKA adott arról hírt, hogy egy rendõrtiszt több embert is ki tudott menekíteni a zsinagóga alagsorából és a tetõtérbõl is.

Szemtanúk szerint az elkövetõ egy fehér férfi volt, aki alaposan betárazott fegyverekkel. (BBC / Haaretz)
Link

Hozzászólások

267 #20 Perle
- 2018-10-28 09:24
Viziló tegnapi hsz-ével egybevágó vélemény :

Az egy szem amerikai újságíró meggyilkolása jobban felháborítla az európai közvéleményt, mint 50 ezer jemeni kisgyerek halála, akik a szaudi rezsimnek szállított európai fegyverek által haltak meg. A britek, franciák, spanyolok, németek a saját anyagi gyarapodásuk, a munkanélkülisége elkerülése miatt szállítják a szaudiaknak a fegyvereket, ezért érzéketlenek a jemeni áldozatok felé. Meg is van a véleménye a cikk szerzõjánek az európaiakról.
https://www.globa...en/5658192
809 #21 megmondhatom-e
- 2018-10-28 10:27
-sajnos a sajtó 'felháborodása' nem a közvéleményé.

Ezért kéne minél többnek közülünk 'közzé tenni' a saját véleményét a zsidó vagy saudi -félzsidó- gyilkosokról!

Ezért mindegy nekem , hogy ki volt a személy , aki bátran , hõsiesen , önfeláldozóan kipurcantott közel egy tucat büdös gyilkost - fõ , hogy megtette!

Biztos lesznek -hasonlóan hõsies - követõi is ! Naponta legalább egy ! Minden államban!

Csak így van remény! Csak így lesz értelme gyerekeket vállalni!

Köves solomókusokkal lehetetrlen!
238 #22 bivaly
- 2018-10-28 11:09
Áder már tördeli a kezét, a "magyar nép nevében". Áder, a dupla bárcás anyád, az én nevemben te senkinek ne írjál semmit ! A saját nevedben azt csinálsz amit akarsz.
80 #23 monguzking
- 2018-10-28 11:10
Ne duhitsetek fel....aki gepfegyverekkel fegyvertelen imadkozo embereket agyonlovoldoz az nem hos hanem gyava fereg...egy hos nem vedtelen kis senkihaziakat pufogtat le hanem neki megy sorosnak,rotshildnak vagy akkarmelyik vilagot befolyasolo szornyetegnek hiabaa veszik korul tokeletesen kikepzet gyilkos testorok netan nem is emberek hanem alakvalto replikanok....megegyszer vedtelen embereket halomra olni undoritoan ocsmany cselekedet amely embert allah,jehova s kovetoik szintjere huzza le embert....ne itelj hogy megne iteltetsell s halalod pillanataiban te magad leszel onnon birod s csak te meg lelkiismereted lesztek akit nem erdekelnek holmi elmebeli eszmek s baromsagaik.....harcolni kell s igen haboruba n olni is kell kimeletlenul de mindig tudatosan...
809 #24 megmondhatom-e
- 2018-10-28 12:39
-monguz- ez a 'HÕS' nem imádkozó embereket nyiffantott ki ( nagyon helyesen) , hanem mocskos , gyilkos zsidókat! Azokat Te embernek tartod!?

Ha a szintén mocskos, gyilkos zsidó sorosok és rotschildok oda tolták volna a szennyes pofájukat( nem mernék!) - õk is megkaphatták volna , ami jár nekik !

A zsidók a zsinagógiáikba nem imádkozni járnak ( mert ezeknek nincs is kihez) , hanem a gyilkolásaikat szervezni.

Te hogy képzeled a "harcot" ellenük ?

Hallgatva , mint sz a gazban? Jó pofát vágva ? Esetleg otthon magadban dünnyögve?

Ha Te valóban "harcolsz" - légy üdvözölve! De ha csak brummogsz - jobb , ha inkább gyáván ( !!!!!!) hallgatsz! -Tudatosan!

Ha semmit nem tudsz tenni - legalább tiszteld a bátor hõsöket ! De hangosan !

Különben nem vagy senki !
809 #25 megmondhatom-e
- 2018-10-28 12:59
monguz !

Soha ne félj a gyilkos zsidóktól!

Félni jogod van a méh fullánkjától , a mérges kígyó harapásától , a tsunamitól stb

A gyilkos zsidótól félni : gyávaság!

Ha mindenedet ellopott már , ha családod minden tagját legyilkolta , ha már téged is nyomorékká tedd a zsidó féreg , akkor sincs jogod félni , gyáván hallgatni !

Ezzel csak feltüzeled a Sátán fattyát ! További áldozatokat dobsz oda a zsidó féregnek!

Ennél persze még rosszabb is lehetsz : kiszolgálhatod a "fenevadat" !
Árulója lehetsz társaidnak!

A választás a Te jogod !
80 #26 monguzking
- 2018-10-28 13:23
ugyanmár zsidok jo része ugyanolyan szerencsétlen flotás mint akkárki---meglehet hogy zsidok között több a fehér galléros bünözö ahogy cigányok vagy négerek között több a köztörvényes s nem ia akarok mentségeket felhozni mert mindenki felelös egyéni cselekedeiért bár cigánynak,zsidonak,niggernek,arabnak születve sokkal nehezebb embernek maradni s tisztességes,becsületes életet élni-----lélelvándorlást leegyszerüsitve nem igen fogadom el de meglehet hogy aki legjobban kiálltja hogy büdös zsido valojában elözö életében zsido volt--de még ez sem számit lényegében mert én ugy látom hogy mindez csak bábmesterek trükkjei kik ellenségképeket gyártanak hogy azzok kiket nem tudnak fogyasztoi zombivá tenni azzok ellegyenek foglalva zsákok püfölésével s ne foglalkozzanak azzal hogy kik akik csinálják a filmeket mozikba s mi célal---ami a vetitö vásznon van az nem valoságos s nem fogok közösséget vállalni mozinézökkel akik ugyan nem ugy de végül is szintén zombik mert valojában ök is bedölnek ha trükösebb is de mégis a vetitésnek....
33 #27 vizilo
- 2018-10-28 15:07
Gondolom megint a zsido gyilkosságokkal probálják lefegyverezni az amerikai lakosságot, mert a tömeg kezd rájönni hogy a fejétöl büdösödik a hal ....! Beáldoznak értéktelen zsidokat a lakosság lefegyverezésére !! Ha egy kicsit is valaki odafigyel ! 3 zsidajt megyilkolnak Párizsban az hir ( a postás megharapja a kutyát )....))) A többi viszont nem hir ..... Perle.Ennek nagyon Mosad szaga van ...
4 #28 Posta Imre
- 2018-10-28 16:26
Most kaptam: "Nú,,"Baba besokallt..Bement a Pittsburghi zsidó imaházba..3 db automata fegyverrel és tárakkal..-Aki ott volt,,az kapott.!!.. 12- õt mondanak be....Azok ismertebbek voltak...A szemtanúk,,45- 50 közé teszik az áldozatok számát ..(azokról hallgatnak ...ipse,szarrá lõtt mindent,és mindenkit."
80 #29 monguzking
- 2018-10-28 17:50
P.Imre s most ezzel segitett gázában,ciszjordániában élö palesztinokon mikkor mindennél nagyobb mészárlásra készülödnek izraeliek----hát én szemembe nemcsak féreg hanem még gyagyás is---ennyi energiával leszophatná soros faszát vagy felkinálhatta volna seggét netanyaunak s cionistáknak--ezzek után agyhalott fogyasztoi emberkék jogosnak fogják tartani izraeliek mészárlásait..
80 #30 monguzking
- 2018-10-28 17:53
--szerintem nemcsak pár száz palesztin áldozat lesz hanem akkár százezernél is több....
63 #31 GP
- 2018-10-28 18:04
monguz

Már pedzegetik, hogy ha lett volna rá lehetõségük meg is védhették volna magukat.

Odabent éppen szertartás zajlott, amikor a fegyveres belépett az épületbe. A kiérkezõ rendõrökre is rálõtt, közülük is többet megsebesített, majd megadta magát a rátörõ kommandósoknak, miután õ maga is sebeket szerzett.


A városi hatóságok gyûlölet-bûncselekménynek minõsítették a lövöldözést, amely ismét felizzította a fegyvertartás korlátozása körül folyó vitát. Donald Trump ezzel összefüggésben úgy fogalmazott, hogy talán más történt volna, ha a zsinagógának fegyveres õr nyújtott "volna valamilyen védelmet". Ezzel szemben Tom Wolf, Pennsylvania demokrata párti kormányzója újfent rávilágított, hogy "a veszélyes fegyverek veszélybe sodorják polgárainkat".


Foorás: http://www.atv.hu...eszarolora
809 #32 megmondhatom-e
- 2018-10-28 18:09
-12- 45/50
Így még -ha lehet- sokkal szebb a story!

Ez nem csak hõs , hanem egy igaz ember is !
Nem elégedett meg holmi kontár félmunkával.

Remélem sok hasonló akad még az államoknak nevezett szemétdombon , -ahova az "amerikai álom" csalta õket- akik követendõ példát látnak a hõsi akcióban!

Végre egy ember , aki ugyan eddig sem hallgatott gyáván , azt is tudta milyen hardware-re van szükség - for the job to be done !
Olyan "make things happen " forma fickó lehet.

Ölellek barátom!
267 #33 Perle
- 2018-10-28 18:15
A zsinagóga- eset ideján az izraeliek 70 légicsapást hajtottak végre Gáza ellen. Sokkal több ott az áldozat, de errõl egy szó sem esik.
https://www.veter...e-victims/
Pedig ezzel a táblával, Szeresd a szomszédod! " jelszóval vonultak fel a gyászolók az amerikai város utcáin.:|
static.timesofisrael.com/www/uploads/2018/10/AP_18300848485453-640x400.jpg

Dear János sem küldött részvét távíratot a palesztinoknak.
809 #34 megmondhatom-e
- 2018-10-28 18:17
-doctor! - ha "szertartás volt odabenn" , akkor ott egy újabb Solymosi Eszter -nek kellett meghalnia!

"gyûlölet-bûncselekményrõl" itt szó sincs!

Jogos önvédelem zajlott a zsinagógiában , ahol a zsidók orgiáznak!
8 #35 miskolcilaci
- 2018-10-28 19:07
Probléma-reakció-megoldás. Régi trükk.
80 #36 monguzking
- 2018-10-28 20:07
sajnálom de emberi örület ellen nincs orvosság--ez földanyácska dolga
80 #37 monguzking
- 2018-10-28 20:21
már elöfordult hogy embereket kiakarták irtani s az hogy még vagyunk--nem mi emberek döntöttük el---da hatalmas tévedésben vannak azzok kik ugy gondolják hogy most is lesz kegyelem......ocsu igen elválasztodik buzátol de nem ugy ahogy emberi gyarloság elképzeli--ahogy muzulmánok,zsidok vagy akkár mi is ábrándozunk---földanyácska s égatyácska soha nem fajok szerint itél hanem mindig egyénileg itél meg....én nem szeretem magamat s tudom ez önsorsrontás s tán emberölésnél is nagyobb bün mert isten nem valami elvont eszme hanem az egyetlen létezö...
131 #38 lalapapa
- 2018-10-29 01:10
Tudni hogy elobb utobb ki ol vagy olet akkor
abbol gondok lesznek,
az igazasag maga ala szarattatik,
nem lehet hinni az imazoknak,
nem eppen bekes napok es honapok jonnek,
okok ismertek,
nem megyek arra,,
meg masnak sem ajanlott,,
lord legyen velunk
meg a josag
s_proszts_azta

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.38 másodperc
3,449,710 egyedi látogató