Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Halál a zsidókra' - kiáltotta a pittsurghi zsinagógában, majd tüzet nyitott, legalább nyolc halott

BelföldAllah akbar hitelesebb lenne, de ez is elég figyelemfelhívó. A híradót is ezzel kezdték. Mondjuk jelmondatnak sem rossz, de miért nem jutott ez eddig eszetekbe? A CBS Pittsburgh szerint legalább heten meghaltak, miután helyi idõ szerint délelõtt 10 óra körül egy férfi eddig ismeretlen okból betört, majd tüzet nyitott egy pittsburghi zsinagógában.

A férfi, miután több áldozatot szedett, felfegyverezve elbarikádozta magát. A helyszínre érkezésük után a férfi a rendõrökre is rálõtt, kettõt meg is sebesített közülük.

A rendõrség arra kérte a helyieket, kerüljék el a Tree of Life (Az élet fája) hitközség zsinagógáját Squirrel Hillnél, és ugyanerre kérte a pittsburghieket a városi rendészet is.

A legfrissebb rendõrségi jelentés szerint a férfit idõközben sikerült lefegyverezni és õrizetbe is vették.

A helyi KDKA rádió szerint a férfi „halál a zsidókra” felkiáltással tört be az épületbe, mielõtt tüzelt. Szintén a KDKA adott arról hírt, hogy egy rendõrtiszt több embert is ki tudott menekíteni a zsinagóga alagsorából és a tetõtérbõl is.

Szemtanúk szerint az elkövetõ egy fehér férfi volt, aki alaposan betárazott fegyverekkel. (BBC / Haaretz)
Link

Hozzászólások

238 #39 bivaly
- 2018-10-29 05:44
Monguz !

Te egyáltalán tudod, hogy miért írsz erre felé ? Én mára biztos vagyok benne, hogy nem. Te egy hedonista, szexmániás, szeretet rezgõ vagy, kissé egyszerûen összefoglalva. Idõnként ide hajítasz valamiféle buddhista ideát, oszt' el mész dugni Rióba kurvákat, kissé késõbb meg jön a "csak jó ember van, meg rossz ember" teória, ami szintén csak egy aljas közhely, jól beverve fafejekbe. Nem tudom a tényleges felfogó képességedet, de tanulmányozd egy kicsit a színeket. Minden szín alapja a fehér ! Ebbõl van kikeverve, minden más ! Ne válaszold azt, hogy de hát a fény !!! Nem rezonanciáról beszélek és a természetes fehér fényrõl ! Festék ! Az embert teremtették, a festéket az ember teremtette.
A festékeknek különbözõ tulajdonságai vannak, különbözõ célra készültek. Az emberek is különbözõ célra készültek ! Nehéz felfogni józan ésszel, és ha te bemagolod, és kívülrõl fújod bármelyik vallási izmus mantráját, gondolkodás, és fõleg megkérdõjelezés nélkül, logikailag nem megkérdõjelezve, az oda vezet, hogy mivel a betûket ismered, kiszögezel a homlokod belsõ felére jelmondatokat, amik jól hangzanak kifelé, jól mutatnak befelé, egyébként meg szart sem ér az egész. Nincs sem tartalma, sem haszna az életviteledre. De te tudod, csak kissé már ingerel ez az ostoba széplelkû sokadik magyarázatod. Az ember nem faj, hanem fajok összessége. Aki ezt nem látja, az vak, és minden mocsárban elsüllyed. A tudatosan tagadók a csicskák, a csahosok, meg a hatalom tetején lévõ aljasok. Ez a szokásos, nincs összeesküvés, áááá, csak összeesküvés elméletek ! Ja ! Mondja és hirdeti ezt a nagy hivatásos pankrátorok mindegyike.
Az egy féle embernek nem lennének milliónyi titkos társasága ! Ezt vésd már fel, ha van hová !? Ez a kulcs, az egyik kulcs.

Ezt sem neked írtam igazán.
7 #40 virag
- 2018-10-29 05:47
Természetesen van magyar származású is:
https://24.hu/kul...ar-tulelo/
961 #41 szabir
- 2018-10-29 06:21
a judranok man 600 evvel a ''honfoglalas'' elott Hungaryba votak
https://en.wikipe...in_Hungary

itt meg valami zsidran ritualok

egyik kepen Hungaryt ir ''Brosingen-ben'' de ilyen varost nem latok hogy lenne meg nemet nevvel es, valami norveg falunak a neve , de a judranok laccanak rajta

https://steemit.c...nt-example
http://www.occide...al-murder/

Munkacsynak es van kepe rollik
https://en.metape...ual_murder
75 #42 talpi
- 2018-10-29 10:36
Uraim!
Még mielõtt hajba tetszetek kapni. Emlékeztetõül. Ha, már arról beszélünk, hogy mely vallási, vagy netán, ki tudja miféle felekezethez tartozó/vagy annak valló/ személy, csoport, "nép", mennyi embert ölt meg. Nos, senkinek nincs joga, más ártatlan életét, alantas céljai elérése okán, elvenni. Ha ezt megteszi, bûnhõdni kell. Oly mindegy, hogy ezt mikor tette. Ugyanis, a Világban rengeteg olyan gyilkosság történt-történik, amit bizonyos körök, igazolásként úgy állítanak be, "jogos védelem".
Kérdem akkor, 1948 ban, hogy volt lehetséges két nap alatt 80.000 ember lemészárlása? Vagy, milyen jogon mészárolták le fél dél Amerika õslakóit, akár hasonló okkal észak Amerika õslakóit? Milyen jogon, vagy ok miatt, ha rejtve is, de mészárolják, nap, mint-nap akár hazánk lakosságának bizonyos rétegét. Nem "mészárlás" a banki hitelek miatt utcára került emberek folyamatos üldözése? Neeeem? De bizony az, csak nem olyan látványos. Viszont sokkal gyötrelmesebb, hiszen, ha kiskorú gyermeke van, még attól is megfosztják. Nos, akkor ki-.vagy kik is állnak a háttérben.? Érdekes, ezt a cikket ennyire felkapják bizonyos körök, mikor fognak a sajtóban arról írni, hogy a kilakoltatott Kovács család mily sanyarú helyzetbe került a bankok féktelen rablása miatt, állami támogatással!
No majd ha errõl fog a "független/?/" sajtó írni, akkor fogom mérlegelni ezt a hírt. Addig csak azt tudom, "ki szelet vet, vihart arat"
Mindegy, hogy tevõlegesen részese, vagy passzivítása miatt, de akkor is "haszon élvezõje annak, hogy bizonyos népcsoport tagja-
Azért, még egy gondolat. Így zárszóként.
Amikor a II Világháború idején a megszállt területeken azért öltek meg polgári lakosokat, mert támadás érte a katonai alakulatokat, vagy szállítmányokat, azt egyenesen nácizmusnak, háborús bûnnek minõsítették. Amikor ugyan ezen ok miatt, Drezda lakosságát a "szövetségesek" szinte lemészárolták, az valahogy nem háborús bûn?
Uraim, legyünk tisztában egy dologgal, a"kiválasztottak" csak védekeznek, azért mészárolnak ezer számra, azt szabad, aki, esetleg, jogos haragjában elégtételt vesz, az BÛNÖS !!! ? Valaki kurvára fordítva ül a lovon.
Monguz.
Értékeld át a "varázstükröd képét" mert szerintem kurvára átbasz téged .
819 #43 rozsola
- 2018-10-29 11:09
Mi a faszomnak vitatkoztok ?
Zsidó vagy nemzsidó állítólag kinyírt pár ruhes zsidót
Ünnepelni kellene !
33 #44 vizilo
- 2018-10-29 13:34
Én ugy jellemezném hogy az Amcsi "fehér ember" ezt ki kell emelni , höstettet követett-el 1= 11-el nem rosz matematikai megolás....) Ne bántsátok egymást rövid az élet mind farka......tok .... (farkam helyesbitek )))s_proszt
238 #45 bivaly
- 2018-10-29 14:33
Talpi !

Nehogy már az afrikai kecskepásztor azonos legyen az eszkimó bálnavadásszal !!! Errõl írtam leginkább. Az ember teremtett lény. Hogy létezik, hogy maradva a kecskénél, a világ minden részén a kecske mint olyan, meglehetõsen hasonlít egymásra, miközben a teremtett ember, elképesztõ különbségekkel rendelkezik. A különbségeket az élettérre fogni, a tudománynak nevezett álnok hazugságok egyike. Ez nem a fejlõdés, ez az alapok tovább vitele. Aki feketére lett teremtve, az fekete, aki fehérre, az fehér. Az átmenetek a kettõ évezredes keveredése.
A jelen helyzet az a mindenki mindenki ellen, ami szintén a golyó fényesre polírozott elme kenõanyaga, meg ne álljon egy pillanatra is gondolkodni. Az nagyon veszélyes lehet.
A "csak jó ember, meg rossz ember van", párja a " ne azt nézd mit mond, csak azt, hogy ki mondja" aljasságának. A közhelyek nem mindegyike feltétel nélkül igaz, sõt. Eklatáns példa, a "mindent lehet, csak akarni kell !". Akkor miért haltok meg, nem szerettek élni ?
Csak némi párhuzamokat vontam.
Talpi ! Nem rablógyilkosság történt, és szkeptikus vagyok mára nagyon, hogy ki az az "amerikai", aki csak antiszemitizmusa kifejezése végett ilyet csináljon ???
Tudod Talpi ( persze, hogy tudod), a Fals Flag akkor a legjobb, ha leginkább annak látszik, ami nem .
És most nagyon annak látszik, ami nem !
75 #46 talpi
- 2018-10-29 15:09
bivaly
Ugí gondolom, nagyon beszopták. Szerintem nem "magányos" farkas a delikvens. ha igen, akkor pedig nagyon megtelhetett a "bájnyulványa" akkor a tettre készsége oka keresendõ. Írtam már korábban, "vannak az emberek és a "humanoidok" azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Annak ellenére éles megfogalmazással, emberek és "paraziták" válogatni nem kell sokat, elkülönül.
80 #47 monguzking
- 2018-10-29 17:05
bivaly--addig egyetértünk hogy az embert magasabb szinten állo fajok teremtették géntechnologiával beavatkozva s lényeges hogy nem egy faj hanem több s ráadásul nemcsak humanoid hanem hüllö fajok s egyebek is adtak génkészletet igy valoban különbözö földi emberi testek jöttek létre amelyeknek megvan az a különleges tulajdonsága hogy nemcsak humanoid tipusu lelkeket képes magába fogadni hanem hüllö,rovarszerü vagy éppenséggel madárszerü lelkeket is----ugyan valoban minden informáciot összegyüjtök de sohasem vagyok hajlando egyetlen programot,eszmét sem magamévá tenni----érdekel ugyan de azért nagy izben leszarom mozest,buddhát,krisnát,mohamedet,jézust tehát az egész vallási programot de nemcsak vallási hanem ideologiai programokat s magasabb szintü földönkivülieket kik létrehozták embert---én véleményem még ha folyamatosan változik is de mélyen belül sziklaszilárd hogy embernek joga van a szabadsághoz s mindenfajta programozást felrugni s saját utat kiválasztani----jelenlegi helyzet katasztrofálisan rossz-emberiség megsemmisülésének határán áll--kizártnak tartom hogyha igy mennek tovább a dolgok 10év mulva egy élö ember is legyen a földön----megosztva teljesen kizárt a legcsekélyebb esély is az tulélésre---esély csak akkor lehet hogyha a teljes emberiség összefogna s közösen mint földi ember tenne....ez sosem fog bekövetkezni--a bukás 100%
809 #48 megmondhatom-e
- 2018-10-29 19:57
-igen!
Szomorú nap ez a mai . Lassan vége -és még egyetlen zsidót se purcantottak ki kerek e Földön!

Talán holnap . . .

Pedig Pápa és Felcsútdoboz között folyamatosan képezik az újabb zsidó-ölõ amerikaiakat .
Katonai egyenruhában vannak , röpködnek is és már-már szétlövik a Bakonyt!
Szóval széles-körû zsidó -cincálói kiképzés ez itt !

Ne féljetek amerikai goy-ok! Megy az utánpótlás! Megmentenek benneteket a zsidóktúl feleitek !
63 #49 GP
- 2018-10-30 14:45
Sajnos csak így találtam s_Laptop

Hajmáskér 2018.10.28


https://www.faceb...mp;theater
809 #50 megmondhatom-e
- 2018-10-30 16:14
-ezekrõl a felekrõl van szó doki!
Beszéltem is velük , Merkelisztánba mentek - egyelõre.
Ott is akadnak bûnözõk , akiket meg kell védeniük a becsületes németektõl , mielõtt haza mennek zsidót lõni.
83 #51 Sbert
- 2018-10-30 18:47
267 #52 Perle
- 2018-10-30 19:25
https://www.veter...incidence/
Vagyis hamis zászlós akció volt ez is.

Nem tudom, mi van ezzel a várossal, de már volt ott 2009-ben is hasonló lövöldözés , igaz családon elül, de az elkövetõ a cionistákat okolta mindenért.
238 #53 bivaly
- 2018-10-30 20:53
Na, akkor Uraim !

Írhatnám ordenáré módon, hogy tessenek megnézni a youtube-on John Lennon " Happy Xmas ( War is Over ), címû dalát !!! https://youtu.be/... Nem ma készült, és egy tenyésztett idióta ezt a zsenit anno megölte. De !!! Nézzétek azt a korabeli klipet, amit nem láthattatok, mert hogyan láthattatok volna, csak a zenét tudhattátok. Kép nélkül !

Lennont nem egészen biztos ( csak most kissé elgondolkodtam ), hogy magányos elmebeteg ölte meg. Lennon ( és a Beatles ), mindenkor mondott valamit !

Az egészben az a tragédia, hogy amit ez a dal, plusz klip elmond, ma és most, és itt, errõl beszélünk !!!
809 #54 megmondhatom-e
- 2018-10-31 08:31
- mindenesetre -" a férfi mielõtt tüzelt" kimondta az örök érvényû alapigazságot !
Remélhetõleg ezt mindenki meghallotta és egyetért vele.
80 #55 monguzking
- 2018-10-31 16:13
azzal nincs semmi baj hogy john lennont megölték--baj ott van hogy nem rögtön az elején huzták öket karoba mert beatles sokkal sokkal hatalmasabb károkat okozott mint soros györgy s hozzá hasonlok....beatles nem egy együttes volt hanem egy hadsereg az fiatalok elpusztitására---egy frankfurti professzor vezette projektet s vagy 2000ember dolgozott rajta---cél a fiatalok elszakitása nemzeti zenétöl,erkölcstöl,családtol s globalista,erkölcstelen szexualista kábitoszer függövé tétel...
684 #56 atacama
- 2018-10-31 16:42
és mit mondjunk akkor a hazai zenekarokra abból az idõbõl?
szinte mindeggyikrõl kiderült hogy Zsizsik mind egytõl-eggyig..utánna lehet nézni..
ezek milyen károkat okoztak....
267 #57 Perle
- 2018-10-31 16:57
Az iszlám központba járokat is fenyegetik most, fõként hellóvín idején. Észak-Irországban 3K-ás jelmezbe öltözött elvetemültek után nymoz a hatóság:
https://www.irish...-1.3679498
.
Kijevben pedig lehallgató készülékeket találtak a legfõbb zsinagõgében, mindezért is az "oroszok a felelõsek" . Még szovjet idõkben volt szokás volt á-semita módon lehallgatni a híveket,
https://www.times...synagogue/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.12 másodperc
3,449,731 egyedi látogató