Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Segítség-felajánlás....mert ilyen is van és ez nem vicc!

GondolatokSzia Imre ... vagyok,
Mult heten Tökölön talalkoztunk a gyógyszertár mögött Canadabol vagyok.
Remelem meg ez az e mail címed.
Nagyon örülök , hogy élõben találkozhattam veled!
Nos amirõl beszéltem neked nem tudom hogyan lehetne neki ugrani , de talán a leg egyszerûbb az , ahogy te javasoltad.
Szóval nekem tíz év Canadai építkezésen valo tapasztalatom van , a belsõ házak ki építésében dolgoztam mint Renovation Company., Diseigner Supervisor , Painter , Finishing Carpenter , Framer , Drywaller , de epitettem ki mar teljesen egy Indiai take out restaurantot is , fa fal építõ (frames) a gipszkarton mögé a fal kint fa deszkakbol lecekbol van fel építve es arra jon ra a gipszkarton az be van vonva mondjuk glettel hasonló anyag amit itthon találunk es arra festenek , szóval ez a folyamat szinte teljesen megy a gletteles csak alapfokon de arra lehet embert tal., ablak be tételt is csináltam mar , bontás , fa ajto vagy inkabb Amerikai betetes tipusú ajtók + fa keret , ennek a be helyezése , majd elokeszitese festesre majd fujasa , padló laminalt , vagy kõ burkolat , wc csere , csap telep csere , világítás egok lámpák konektorok alapfokon , bútorok összeszerelése meg tervezése el készítése , tetõ zsindelyel is dolgoztam mar , építettem mar garázst is , szóval fa anyaggal jobb vagyok.
Átfogóan több mindennel foglalkoztam es tanultam meg sok szakembertõl. Ambíció es segítség , szakmai es talan nemi anyagi ha esetleg anyag vasarlast kell meg fedeznem persze normal kereteken belul , amit szeretnek fel ajánlani ha esetleg valakinek tényleg szükség lenne az országban az ez. Van egy segítségem itthon aki fiatal es nagyon rendes , vele szinte bármit meg tudunk oldani. Azt szeretnem kérni , hogy egy kis idõre volna meg szükségem , mivel az autót meg most intézem amivel a szerszámaimat tudnám hordozni , de remélhetõleg ezt jövõ heten meg oldom.
Kérlek Imre gondolkodj rajta mi az vagy ki az akinek tényleg szüksége volna olyan segítségre ahol ezt használni tudnánk.
Elõre is Köszönet es remélhetõleg tudok is valamiben.
Szia

Hozzászólások

211 #1 NKG
- 2015-11-25 18:02
Ó, hogy miért nem fél évvel ezelõtt jelentkeztél. s_Hlp
Renováltunk egy vályogházat(nem az enyém, csak dolgoztam rajta én is). Hozzáépítés, tetõfelújítás, burkolás, stb volt. baromian kellet volna egy szakértõ kéz, mert baszi sok kontár volt jelen... A tulajdonosnak már a haja hullott...
37 #2 HER
- 2015-11-25 19:16
Renoválni én is tudok, sarat dobálni a falra úgy, hogy ott is maradjon! Be is tudom keverni!s_vigyoriKomolyan a sajátomat csináltam. Azt mondták a vándor Romániából jövõk, olyan mint ha szaki csinálta volna! Hízott is a májam egy kicsit, vagyis, kihúztam magam!
52 #3 kuka7
- 2015-11-26 15:15
Renoválni,építeni,hisz nincs pénz az embereknek erre,minden áll.Másik a jó szakik mind kint dolgoznak valahol.Harmadik-A vejem ezért hagyta abba a maszekságot,mert nem talált megfelelõ képzettségû embert,pedig minimum Kettõszáz ezret fizetett,mi öregek abba hagytuk,az újak meg semmihez se értettek.-Na akkor hogy építkezzünk?--se píz,se szaki!-üdv.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
4,610,832 egyedi látogató