Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor alaposan helyretette a Zsidó Világkongresszus elnökét

BelföldZsidó jobbról, zsidó balról, lentõl, fentrõl, középrõl, már szarni sem lehet zsidótlanul, mert ömlik, mint a híg trágyalé-szenny! Ha nem tudnám mirõl is van szó, már holokausztot kiáltanék, de hát pont abba "menekülnek". Jó ez nekünk?
"Magyarország kormánya a zéró tolerancia politikáját követi az antiszemitizmus kérdésében. Kormányom fellépése, döntései nem hagynak kétséget afelõl, hogy a magyar kormány a zsidó származású állampolgáraiért teljes felelõsséget érez, és gondoskodik biztonságukról. Ön és szervezete erre az egyértelmû magyar kormányzati politikára a jövõben is számíthat" – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Zsidó Világkongresszus elnökének; a válaszlevelet Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófõnöke juttatta el az MTI-nek.

Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke néhány napja egy levélben arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy nyilvánosan ítélje el a Figyelõ címlapján megjelent, szerinte antiszemita képet.

Meglepetéssel olvasom, hogy Ön a szólás- és a sajtószabadság korlátozását kéri tõlem. Az Ön iránt érzett minden tiszteletem ellenére sem áll módomban az efféle kéréseket teljesíteni. Ezt a levelet is csak a személyes ismeretségünk és az Ön iránt érzett tisztelet indokolta"

– fogalmazott a magyar miniszterelnök.

"Csodálkozásomat fejezem ki azért is, mert mintha az Ön tolla csak akkor találna papírt, ha zsidó származású baloldali közéleti szereplõ kerül egy vita középpontjába. Ám még sosem kaptam Öntõl levelet, amikor a kormányzattal együttmûködõ vagy jobboldali érzelmû zsidó származású állampolgár került hasonló helyzetbe. Ennek beszédes példáit mellékelten küldöm" – írta Orbán Viktor, aki sajtófõnöke tájékoztatása szerint
a HVG hetilap és a Magyar Narancs egy-egy korábbi számának címlapját mellékelte leveléhez.

"Innen, Budapestrõl nehéz megérteni az Ön magyar közéletben mutatott egyértelmû baloldali-liberális elfogultságát. Magam is bizonytalan vagyok, hogy levelét politikai iratnak vagy a magyarországi zsidóság melletti kiállásként értelmezzem. Ha utóbbiról van szó, akkor köszönet érte. Még ha okafogyott is" – zárta levelét Orbán Viktor.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-12-07 17:34
Minek fáradt a miniszterelnök ezzel az újabb levéllel?
Küldte volna el ezt a 2013-as levelet, újra bár nem õ írta, de sokkal tartalmasabb Még a legostobáb ember is megérti ebbõl, hogy pont az ellenkezõjét kérik tõlunk annak , amit valójában elvárnak tõlünk és a világtól.
http://magyarforu...elnokenek/
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-12-07 18:09
- szeretem ezeket az új magyar szavakat - be szoktam ájulni tõlük (hova is ? ,), szerintem ezek is zsidó találmányok lehetnek... -azok igen találékonyak , amikor ártani akarnak - mindig !

"okafogyott" - hmm ki tudom következtetni -mit akar mondani vele egy zsidó -de elég ügyefogyottan hangzik. A lauder meg annak is néz ki , de az 'most' nem számít.
A fontos , hogy 400 órát dolgozhassunk a zsidónak -végre - - - ingyen !

A kós alajos hány milliárdot kap az ötletért ?
146 #3 satu
- 2018-12-07 18:52
Tudom kuruc, de Ilkei Csaba által van összeollózva, a secus patkány, zsidó horda múltbeli tevékenysége:
https://kuruc.inf...
99 #4 MORMOTA1968
- 2018-12-08 01:09
Hát épp itt van a kutya elásva, hogy a sok gój barom nem látja, hogy míg Orbán a zsidót védi valamilyen állítólagos Magyarországon, addig a magyart senki sem védi saját hazája földjén! És ez oly keveseknek tûnik fõl még mindig, sajnos! Nem a zsidók vannak jelenleg veszélyben ebben az országban, hanem az államalapító rassz, akiket ezerféle módon próbálnak meg ellehetetleníteni, elhajtani õseik földjérõl és ott és úgy ölnek le minket sorban, ahol és amikor csak akarnak. Megtehetik, õk ennek az országnak az abszolút urai! :o
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-12-08 09:39
-bezony így van ez kedves MORMOTA!

Nagyszerûen bizonyítja ezt a kurucon látott "beszélgetés" Torockaival , mikor 3 db "másként gondolkodó" zsidó ürülék rohanta le .

Egyik a hirhedt Krúge Milia , másik a Fórum címû szatírikus magyar-gyalázó program "halk szavú"antiszemitizmus õre és egy - még kinézetre is zsidó- bolsevista terrorista kártevõ ragadozó .

Torockai egyedülálló módon rugdosta le magáról a dögevõket!
Nem úgy , ahogy más jobbikosok hagyták magukat felzabálni kálmánolga és hasonló hiénák által.

Torockait a dögevõk -a tõlük elvárható becstelenséggel támadták meg - bûnéül felhozva az esetleges egyetértést olyan magyarokkal , akik honfitársaikat támogatják a betolakodó zsidókkal cigányokkal sõt esetleg muszlimokkal szemben.

Torockai ügyesen szerelte a szabálytalan labdákat , de azért nem rúgta azokat vissza a dögevõk pofájába.

Jó , ne feledjük , nem akármilyen alja ellenséggel állunk itt szemben!
A hiénák megett nem "csak" a soros áll! -ott lapul a még sorosabb is - sunyin a háttérben !
4 #6 Posta Imre
- 2018-12-08 09:42
Megmondhatom, torockai volt a negyedik zsidó abban a körben. Az õ szerepe bizonygatni, amit te is állítottál. És így megy ez már mióta es?
684 #7 atacama
- 2018-12-08 10:01
Torockai is a púposhátú disznók kukoricáján él!!
abból szemezget, és nem marja meg a kézdörzsölgetõs,csepegõs orrú gazdát!
tudomásul kell venni hogy aki most a közös vályúból zabál mégha látszólag kacsintgat is felénk az mind szemétláda nemzet veszejtõ zsoldos!
8 #8 miskolcilaci
- 2018-12-08 10:50
www.kepfeltoltes.eu/images/2018/12/416zsido_1343739895.jpg
238 #9 bivaly
- 2018-12-08 11:38
Mormota !

A sok gój baromnak azért nem tûnik fel, hogy a magyart nem védik Magyarországon, mert a sok gój barom legnagyobb része nem magyar ! Hányszor kell még hangosan elugatnom, hogy nem az a magyar, aki magyar állampolgár, Magyarországon él, magyar az anyanyelve, stb., az a magyar, akinek ez a darab föld a hazát jelenti, egy egészen más szellemi és lelki állapot !!!

Megmondhatom-e !

Torockairól le van mosva a múlt mocska, ( hát ha sokan szélütöttek, vagy amnézásak ?), Torockai egy agent provokátor. Most más fokozatban, és feljebb a szamárlétrán. Amolyan univerzális rongy, lehet bele orrot fújni, letörölni a cipõt, meg kitörölni a segget !
Nézd meg az elõéletét ! Mindent elmond.
8 #10 miskolcilaci
- 2018-12-08 11:50
Bivaly!
Jó lenne már ha végre tévednél! De nyomatékosan egyetértek azzal amit leírtál!
Bejön a jóslat... Annyi Magyar lesz, hogy elfér egy diófa alatt.
146 #11 satu
- 2018-12-08 14:01
Ajjajj! Uraim.... de hát miért is?
Novák maga elõtt tartja az asszonyát, aki még információkkat szerez (kap) az orrmányosék terveirõl.
Toró (aki tutsek) a román szolgállatok által vezényel (a rossz szavak szerint az asszonya által... )
Orsós apja által bekötve a secuba (Itt a secu=usa=zsidók)
ERgo:? egyik sem magyar, de még a látszata sem...
Ez megy 1919 óta... Miért onnantól?
A cigányországot, mint 12-ik törzs létrehozták. Nekik is adták..
Bár azt hozzáteszem: nem sok cigo támadás van itt lenn lézerszitriben.
A befolyás maradt, bár gyengülni látszik, mivel lézer Makót rabolja (Makó-Jeruzsalem) az iderakott csicskái meg "gyorsan halnak"... (Almássy)
Makó meg fontos is lehet a gázmezõ miatt. ...
Kiséé csapongó, de tudjátok és értitek...
809 #12 megmondhatom-e
- 2018-12-08 15:31
miskolcilaci
vajon kihajtott már az a diófa ?
Ha tudsz róla - tartsd titokban , mert a véres pofájú sakáloknak mocskos terveik lehetnek vele!
4 #13 Posta Imre
- 2018-12-08 20:04
4 di-jófám van!
75 #14 talpi
- 2018-12-08 20:50
#13 Posta Imre
- 2018. december 08. 21:04:43
Nekünk, Kislányommal, csak kettõ. Viszont qrva nagy a lombja. kb, egy századnyian. Elég is "kezdésnek" :)
116 #15 livia
- 2018-12-08 21:08
Csak a termését támadták meg. Fekete, mint a..., felénk mindegyik. Sokan kezdik kivágni.
75 #16 talpi
- 2018-12-09 07:09
Ezek is várják, hogy pipázzunk egyet a lombjai alatt, Janóval, mert megígérte," egyszer, majd pipázunk egyet a diófák alatt" :) A pipa megvan, dohány is kerül, csak Janó kavar valahol :)
" Ki a király Janó" remélem még emlékszel ?
75 #17 talpi
- 2018-12-09 07:12
Ha már annyira levelezget a Viktor, akkor azt is megírhatná " Nyílt levélben" már csak a közérthetõség okán,
" ki és miért nálunk akarja ennyire lebonyolítani a Maccabi" ""játékokat"" ??
684 #18 atacama
- 2018-12-09 08:27
MCgabi játékok keretén belül sok minden behozható az országba, sporteszközök persze saját ,és persze bármi..
bár hozzák ezek anélkül is..
és persze a biomassza,akik majd állomásoznak itt napra-naps_hihi
299 #19 i_gazember
- 2018-12-10 09:20
Cigányság! Cigányok (zsidók) veszekedésébe beleszólni? Még a végén rajtam csattan az ostor.

DE! Ember, gondolkozz már!

A következõt kérem, és szeretném, ha egyetértve velem, el is fogadnád az ajánlásomat. Mindig bosszant, mi több dühít, amikor a zsidó valláshoz, annak értékrendjéhez, egy szerencsétlen delikvens olyan szót használ, amihez semmi köze nincs. Mégis használja azt a három betûs szót, ami G-vel kezdõdik, J a vége, és közepén egy kerek betû van. Abban a pillanatban amikor olvasom, kényszeredetten el kell fogadnom valami olyat, ami nem vagyok, de ráadásul negatív megkülönböztetést takar. Nem érdekel, hogy a zsidó milyen jelzõvel különbözteti meg azon embertársát, aki nem tartozik hozzájuk. A zsidó, az zsidó, õ is így határozza meg magát. Én magyar vagyok, a másik meg német, francia, keresztény, buddhista, stb. Mindenki a világban betöltött maga szerepe, helye szerint. Van (mert nem tudok róla) a magyar nyelvnek olyan kifejezése, amit a nem magyar identitású emberre mond? A németre azt mondom német, vagy ha nem akarom konkrétan meghatározni, akkor azt mondom, hogy nem magyar. A buddhista azt mondja keresztény, vagy esetleg, hogy nem buddhista stb. Látod, sehol máshol nincs olyan, hogy külön szót használ, mert õ nem az, ami én vagyok! Tessék tehát mellõzni azt a bizonyos hárombetûs szót. Gazdag a mi nyelvünk, és nem kell spórolni a szavakkal. "Nem zsidó" kifejezés jobban tetszik. Analóg példa erre, amikor megkülönböztetésül azt mondom, hogy a német, az nem francia, vagy nem magyar stb., de sehol nem használunk olyan szót, ami egy kalap alá von bármilyen identitásút, ami más mint az övé. Aki nem magyar, és ezt ki akarjuk emelni, arra azt használjuk, hogy nem magyar. Még akkor is, ha használhatnánk a magyartalan kifejezés, de az idétlen. Ha zsidó vagy, akkor természetesen semmi kifogásom a szóhasználatod ellen, de írásaidból nem erre következtetek. Tehát megkérlek, hogy ne használd azt az idétlen három betûs szót. Köszönöm, és örülnék, ha legközelebb nem a valamilyen barom jelzõt használnád, hanem a nem zsidó jószágot. A nem szócskával ráadásul már meg is adod az elhatárolódás lehetõségét.

Mert -visszatérve az elején felvetettekre- goj barom kifejezést használni, önmagunk tudat alatti alárendelése pont annak, amit tagadunk, amit nem szeretnénk elfogadni, és mégis teremtjük ennek lehetõségét. Vagy önmagára, a kifejezés használójára nem érvényes a saját szó használata? De, érvényes! Ha nem, akkor meg zsidók, csak még nem tudja, de akkor meg mirõl beszélünk, csak egymás idejét lopjuk. Vagy valamilyen borzalomba vezetõ útra hangoljuk egymást?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.17 másodperc
3,401,192 egyedi látogató