Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Spár Regnum és a tikos háttérpiramis esete

BelföldMost ilyen szatyorkákban osztja a javakat a hálózat. Ti mit láttok a képen és mit nem? A "regnum" csak "gyöngébbek kedvéért": Link Szabadkõmûvességhez semmi köze!

Hozzászólások

765 #1 Laplage
- 2018-12-10 20:42
Alakul a királyság?
Vagy már van is csak nem publikus?! s_beszel
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-12-11 07:07
-mint láthatjuk , ez már jó világ lesz , mert itt még a híd alatt lakók is egészen jól öltözöttek , nem úgy ,mint az "orbán rendszerben" eltüntetettek "voltak".
267 #3 Perle
- 2018-12-11 18:31
Az az igazság, hogy az osztrák áruházláncnak messze jobb a húskínálata, mint a többi multié. Árban is jobb, szinte mindig friss a tõkehús, a húskészítmények nincsenek mûanyag fólia vagy gáz alatt aszalva hetekig. Kevesebb termék van, mint máshol , de éppen elég ahhoz, hogy egy háztartások igényét ellása a boltok kínalata. Lúdtalpat sem kap az ember lánya, ha végigszalad az üzleten, hogy összeszedje az aznapra való élelmet, vegyi árut.
Kár volt a reklámban a piramisos példát hozni, mert az ember a szabad vakolókra asszociál. Nem tudom, hol van ez a húsüzem, de valóban minõségi, állítólag csak magyar tõkehúst húskészítméneket kínál. A baromfihúsnál már az ár egy része osztrák. Azt nem is titkolják.
1201 #4 Titti
- 2018-12-18 11:47
Párom eltöltött 6 hónapot ezen a kellemes, ja, nem, kellemetlen helyen (:D). No, nem a gyártásnál, hanem a húsüzemben, ahol embertelen a tempó a szalagon. Minden hétre jut 1 baleset (üzemi): hasbaszúrás, ujj bedarálás stb. Bejelentés természetesen minimálbéres, betegállomány nincs, fizetett szabi nincs. Aki kérni/szólni/véleményezni mer valamit, azonnal ki van rúgva. Akinek van jó szaktudása + ereje + esze, néhány hónap után továbbáll innen, emiatt nagy a fluktuáció, így, aki marad még inkább sanyargatott, fõleg a lapockaszalagon, ahol minden hentesnek egészségügyi problémája van, mert gyakori, hogy a fagyott húst is olyan tempóban adja be a beadó, mint a normált. Sok fájdalommal teli éjszakát okozott nekünk Sanyi bácsi, és csicskái (kisfõnökök), pedig az emberemet nem puha fából faragták. A spar vezetõsége vajon tudja ezeket a részleteket?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.59 másodperc
3,680,964 egyedi látogató