Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre,

Külföldnos nem szeretnék egyelõre 'messzemenõ következtetéseket' levonni, de ez a két felvétel elég "érdekes"...mintha megkapták volna patkányék a "felsõbb utasítást", vagy netán 'ígérvényét' annak, ami vár rájuk...:-)
Link
Link
Üdv,

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2018-12-26 18:58
Hát, én szûz vagyok. Fölvilágosítanátok? Csak tátom a szám, ráadásul le se tudom fordítani. No, jó, nem vagyok egyedül, lehet engem kioktatni!
1168 #2 Herzsi
- 2018-12-26 19:25
Kedves Lívia! A videóalatt: 2018. dec. 8.
A Bush temetés titokzatos rejtett levelét néhány másiknak is adták, miután Hillary Clinton megnyitotta a program brosúráját George HW Bush temetésén, egy boríték került az ölébe. Úgy tûnik, hogy mások is hasonló borítékot kapnak. Úgy tûnik, hogy Joe Biden egykori alelnök is hasonló kinézetet kapott. Karen Pence is megkapta a borítékot.
Hozzászólásból: The Contingency Plan2 hete
Néhányan azt hitték, hogy azok az FBI-k képei voltak, amelyek otthont adtak, miközben ott ültek a temetésen. Q azt jelezte, hogy a mély állapotot a GHWB-nek a jégrõl való vételével és a temetésen tartották a D5-ben, úgy gondolták, hogy elhalasztanak valamit (Clinton Alapítvány meghallgatása), amikor valójában a fehér kalapok ezt felállították annak érdekében, hogy „lõszereket töltenek” a D5-ös DC kikapcsolásával. Ismét a csapdába esett
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-12-26 20:08
- ugyan a bûnt nem ezek a gyilkos mocskos zsidók hozták az emberre elõször a történelemben , az már ezer évekkel ezek elõtt a fekete gyõrök elõtt megkezdõdött , de ha ezek most nyakszorítóba kerülnek , akkor elkezdõdhet valami , ami az orbán bandáriumot is citromcsavaróba küldheti.

Na nézzük , hogy lássuk !
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-12-26 20:12
-a fejem felett , mintha épp egy helikopter húzott volna el , megtömve arrogáns antalokkal - de lehet , hogy nem jól láttam . . .
116 #5 livia
- 2018-12-26 20:23
No, maradok csendben. Lehet, hogy hülyén halok meg, de nem baj. Nem szokott fájni a fejem. Ha fáj, akkor baj van.
809 #6 megmondhatom-e
- 2018-12-26 20:41
- ne félj -kedves livia , mert félve meghalni oly' félelmetes!
99 #7 MORMOTA1968
- 2018-12-26 21:27
Lehet, hogy elküldték nekik a selyemzsinórokat? Érdekes videók, kár, hogy nem tudja lefordítani senki se közérthetõen magyarra, nem csak így Google fordítóval. Így sok mindent nem érteni belõle. Lehet, hogy váltás van és megkezdõdik a régi hatalom eltakarítása. Esetleg közölték velük, hogy jó lesz ha lehúzódnak az elõre mindennel jól felszerelt földalatti luxus bunkereikbe, mert elkezdõdik az oroszok elleni háború? Esetleg mindjárt Kína ellen is. Ha már annyira sürgõsen haza hívták a katonáikat Szíriából, meg máshonnét is talán. Lehet, hogy elkezdõdik a valami? Nagyon furcsa ez az egész, hogy pont egy volt elnök és egyben háborús bûnös temetésén kap mindenki egy-egy titokzatos levelet, szépen a lapok közé rejtve. Érdemes nézni a reakciókat, a képüket, mikor megtalálják a leveleket. Talán a kis hazánkban beindított események is kapcsolódhatnak ezekhez a történésekhez? No meg persze a Párizsi és egyéb helyeken mostanában történt események is! Esetleg a Hold-hoz is köthetõ, elég közel van mostanában a bolygónkhoz és állítólag volt ott valami evakuálás is nem olyan túl rég! Vagy az idõjárás kezd egyre visszafordíthatatlanabbul bedurvulni esetleg és ezt közölték velük? Annyiféle lehetõség van, de semmi konkrétum, amin el lehetne indulni a vélt igazság felé! s_nezem
116 #8 livia
- 2018-12-26 21:42
Megmondhatom-e, hogy sose félek.Hogy semmitõl, az túlzás. Amitõl féltem, azt direkt legyõztem, méghozzá úgy, hogy a gyerekeimet arra tanítottam, hogy semmitõl se féljenek, így magamat is arra kényszerítettem, hogy ne lássák rajtam, hogy félek. Amikor észrevették, hogy félek, akkor már nem volt mitõl félnem, mert mondták, hogy anya ne félj, megvédünk.
8 #9 miskolcilaci
- 2018-12-26 22:34
Amikor megállt a szívem és kezdett elsötétülni minden, akkor az egó automatikusan lekapcsolt, és csak az a gondolat jutott akkor halálos nyugalommal eszembe: Ennyi volt?
Nyugalom, és béke volt már bennem. Mitõl féljek?
671 #10 feco
- 2018-12-27 04:25
Miskolcilaci. Rendszeres meditációval simán le tudod állítani az egot és ugyanaz az érzés jön amit te is tapasztaltál...érzés...nem pedig gondolat. A félelmet az ego generálja...nincs ego-nincs félelem!
809 #11 megmondhatom-e
- 2018-12-27 09:53
-ez a beszéd kedves livia!
Azt is tudnod kell , hogy -ráadásul- nincs mitõl félnünk . Mi emberek -ugyanis nem halunk meg (ez az én saját "vallásom" "tana" ).
A zsidó - az más! Az nem ember , így az - ráadásul- döglik. Egy randa , gusztustalan , zöld trutyi marad "utána" - és persze gyász az áldozataiért. Ami utánuk marad , az olyasmi , mint mikor véletlenül rálépsz egy naaagy szõrös hernyóra.
A hernyókból mindig ilyesmi marad.
A zsidó ezért is szeretne minden embert megölni - ami érthetõ , de csak a "megölt" emberek földi életét tudja megszüntetni . Erre mondják , hogy meghalunk- sokan így is hiszik - még ember létük ellenére is. - Majd meglepõdnek! (kellemesen)

Jézust is "megölték" - ezt szerették volna elhitetni velünk.
Tudjuk jól , hogy a zsidó mindig hazudik , ezért (is) van benne az a zöld trutymó.
Jézus azonban hosszú , szent életet élt , távol a hegyekben , ahova a gyilkos zsidó hernyók nem merték volna követni , mert Jézus barátai kifolyatták volna belõlük azt a zöld nyavalyát. Ezért - kínjukban találták ki nekünk a "Jézus történetet " - gondolva , hogy ezzel a marhasággal az orrunknál foghatnak !

Ez sem sikerült a gyilkos zsidóknak!

Ugye jól megmondhattam !? - és ráadásul ez így igaz!
Én ezt "vallom" ez az én hitem és nem keresek követõket ! Én a magam útját járom , mindenki kövesse , ami neki tetszik!

Aki meg zenét akar hallgatni - csak Frank Zappát ajánlom - sose fogsz találni sokkal jobbat , persze ez is szabadon változtatható.
Ma már "könnyû" , mert már zene sincs - a gyilkosok miatt.

miskolcilaci - az én családomat a zsidók "megölték" , mégis élünk !
Ez nem kisebbíti bûneiket !
Mesélhetnék ! - talán egyszer. . .
83 #12 Sbert
- 2018-12-27 16:04
Mormota 1968!
És akit érdekel:
Ez a lépés szorosan összefügg azzal a bejelentéssel is, hogy a Náci Negyedik Birodalom Führere, George H.W. Scherff (Bush) halott. Pentagon források szerint "miközben a G20 elõkészítette a világot egy globális valuta újraindításra, idõsebb Bush, a 41. elnök 11. hó 30-án halt meg, mert 11 + 30 = 41." Valójában Bush már júniusban meghalt, de a a bejelentést késleltették mindaddig, amíg minden felkészülést meg nem tettek a náci cionista (kazár maffia) beosztottak letartóztatására, mint Hillary Clinton és Barack Obama, a források szerint.
Pentagon források szerint: "A tömeges letartóztatások Bush temetése után történhetnek meg, mivel a Gitmo személyzetét feltöltötték, és Trump kezdeményezheti a katonai bíróságok felállítását, mielõtt az új kongresszus 2019. január 3-án összeül."
A CIA forrása errõl a következõket mondta:

"Két forrás közölte velem, hogy G.H.W. Scherff Bush-t valójában vád alá helyezték 2018. szeptember 10-én emberiség elleni bûncselekmények, gyermekkereskedelem, lázadás és árulás miatt. Állítólag egyezkedni próbált a katonai törvényszékkel az ügyével kapcsolatban, hogy kivégezzék/öngyilkos lehessen, hogy megóvja örökségét a családja és a követõi számára. Trump írta alá a halálos ítéletet. Tehát volt egy klón, akit kivégeztek, hiszen tudjuk, hogy júniusban meghalt (egy másik klón). Azt hiszem, Bush/Scherff valójában 1992. januárjában halt meg, amikor a szusitól fulladni kezdett, majd Barbara Bush egy mérgezett ruhával (amint a múlt heti videóban is látható volt) befejezte a munkát. A katonai bíróságok 2019. január 2-án kezdik meg mûködésüket."
George Bush halála után a titkos háború a SWIFT-re koncentrálódiik.

A náci negyedik birodalom Führere, idõsebb George Bush halála óta a világ pénzügyi rendszerének irányításáért, és így az emberiség jövõjét eldöntõ folyamatért folyó harc most a SWIFT nemzetközi bankközi elektronikus átutalási rendszer kontrollálására koncentrálódik.

A bolygót hagyományosan irányító 13 vérvonal, és az amerikai katonai-ipari komplexumot irányító, meritokratikus gnosztikus illuminátusok közötti végsõ küzdelem zajlik, értett egyet több forrás. A csata éppen elérni készül a csúcspontját most, hogy idõsebb George Bush-t "kivégezték", erõsítették meg a Pentagon és a CIA forrásai.

Pentagon források szerint "Trump amerikai elnök óvatos volt, hogy ne legyen Bushnak állami temetése."

Bush halála, aki az amerikai kapcsolattartó hivatal vezetõje volt Kínában, akinek a bátyja átadta az Egyesült Államok katonai titkait az országnak (ahogy Hillary és Bill Clinton tette), azt jelenti, hogy az USA-ban és Kínában is megkezdõdik a leszámolás, ahogy a vérvonal családok kínai védelmet keresnek, titkos társasági források szerint.
Benjamin Fulford
159 #13 vanyusha
- 2018-12-27 18:36
Ma ?Németh katonai infomatikai rendszergép szar a minap ursulsa nemtud repülni még villany se vot,
A frigyláda nem egy van ,vót 13 tán, japánban is hirohito ék van,vót? izraeli 16 ban elpukkan (idõ realitás)totta valami....
99 #14 MORMOTA1968
- 2018-12-27 21:14
Kedves Sbert! Benjamin Fulford vajon mennyire tekinthetõ hiteles forrásnak, hisz sok mindent írt már annak idején is, például, hogy a kiuzsorázott emberek világszerte rengeteg pénzt fognak visszakapni, oszt azóta is várjuk vele a postást, de csak nem jön. Bárcsak igaz lenne a hír, de én egyik amerikai elnökben sem bízom, ez a mostani meg olyan szép, hogy a többi elbújhat mögötte. Szimpatikus elsõ ránézésre is már. Aztán mi változna, ha az eddigi 13 vezetõ illuminátus családot leváltják más dinasztiák? Sajnos én már nem tudok hinni ezeknek és ezekben a dolgokban. Letartóztatások? Bár csak igaz lenne, de az igazság talán sosem derül ki. Eljátszhatnak egy színjátékot is akár, hisz errõl szól a média, sajtó, minden, pont mint a nálunk folyó események, de honnét lehetünk biztosak benne, hogy a valóságot mutatják be nekünk? Személyesen nem lehetünk jelen, a tévében meg a hivatalos médiában, sajtóban azt hazudnak, adnak le, meg be a népnek, amit csak akarnak! Épp errõl is beszélgettünk Atacamával tegnap este, hogy az egész világtörténelem úgy ahogy van, meg van hamisítva, ki van fordítva! Semmi sem úgy történt, történik, ahogy azt nekünk tálalják, meg az elõttünk élt nemzedékeknek hazudták. Talán Imre is egyet ért velem ebben, hogy egyenlõre még ne reménykedjünk semmiben se, de ha igaz is a hír, nem hinném, hogy számunkra kis emberek számára ettõl szebb és jobb lesz a világ. Mi továbbra is szívni fogunk, mint eddig is, mióta világ a világ! s_azta
1180 #15 Robag
- 2018-12-27 21:47
Mert erre van berendezkedve, kondicionálva az ember... mióta csak itt van a Földön... hogy szívás, sz@r az élet, ez jutott osztályrészül. Hibás program, amit csak az ellenségünk ültetett el a fejekben, lelkekben. Az élet egy nagy "játék" csak ezt még mindig értik, nem hiszik a sokak... és ebbõl kifolyólag túl komolyan veszik az egész ittlétet. Pedig egy csettintéssel meg lehetne mindent változtatni pozitív irányba... viszont ehhez Tudatosodni, Öntudatára kellene ébrednie az emberiségnek. Elengedni, vissza adni mindent, amit a sötét oldal és annak rendszere adott, tesz napi szinten az orrunk elé.
Köszönjük, de ennyi volt... nem kérünk tovább a kormányokból, azok rendszereibõl, nem kell a hazug és manipulatív médiátok, bankrendszeretek... nem kérünk több monopoli pénzt, amit a mi irányításunk, félelemben tartásunk... miatt vezettetek be, dobtátok be a közösbe. Nem kell az üzemanyagotok, nem kell az ipari-multi szemetetek, amit élelmiszer jelzõvel árusítotok... nem kérünk a gyógyszer és egészség maffiából, nem leszünk tovább a ti rabszolgáitok, nem fogjuk gombokért eladni az Életünket, hogy azt visszaadjuk sárga csekkek, adók és áfa... formájában.
Nem kell semmi amit a rendszer kínál. Se kötelezõ "védõ"oltás... se közlebutító intézmények... a vallásaitokból és a jujdejó "szent" keresztény ünnepeitek sem kellenek és semmi-semmi, amihez köze van az anyagi világ istenének a sötét birodalomnak!
Teljesen ki kellene zárni mindent az életünkbõl, ami onnan jön!
De erre még nem áll készen a nagy többség... igazából nem is érti... így marad Utópia a kézzelfogható, pozitív változás.
Pedig, ha tudnák az emberek, hogy ez az elsõdleges oka, amiért itt vannak az Élõ Lélekkel megáldott Delikvensek. Hátat fordítani Mentálisan és Fizikálisan a sötét birodalom erõinek!
99 #16 MORMOTA1968
- 2018-12-28 02:25
Kedves Robag! Meg lehet próbálni kilépni a rendszerbõl, sokan megpróbálták már. De õk velünk együtt ugyan úgy napi szinten beszívják ugyan azt a szar mérgezõ, nehézfém oxidokkal tonna számra megszórt levegõt, meg még ki tudja mi minden van benne azon kívül is. Ez a szar idõvel leszáll és beszennyezi a földet, élõ vizeket is, mindent lemérgez! Ez ellen hogyan tudunk védekezni? Nem veszünk tudomást róla? A középkorban az inkvizíció idején léteztek olyan keresztény közösségek, akik nem fogadták el a Vatikán tanításait és egyed uralmát. Mindegyikükkel végeztek nem kímélve a nõket és gyermekeket sem. Elpusztítottak mindent, amit ezek az emberek együttmûködve, szeretetben létrehoztak, felépítettek. Olyan nincs és soha nem is lehet, már csak az emberi természetbõl kifolyólag sem, hogy békében lehessen élni egy globalizált bolygón, távol mindentõl és mindenkitõl egy eldugott helyen. Na jó! Talán egy ideig. De ha egy nép, egy nemzetalkotó közösség csak szeretett rezgõkbõl áll és egyáltalán nem gondolnak arra, hogy idõvel netán meg kell majd magukat védeni, az a közösség halálra van ítélve. Lásd: Palesztinok, akik nem rendelkeztek ütõképes hadsereggel, így könnyedén leigázták õket az odaözönlõ, jól felfegyverkezett zsidók. Vagy mondok egy közelebbi példát. Mi, magyarok se állunk sokkal jobban e téren. Erõszak szervezeteink vezetése már jó ideje zsidókból áll. És akkor hol van a többi, ahol szintén õk vannak vezetõi szerepben. Igen, az élet egy "NAGY JÁTÉK" egy ku@va játék, amiben mi vagyunk a játékszerek. De hogy kik játszanak velünk egy életen át, azt sohasem fogjuk megtudni. Egy biztos csak! Hogy addig fognak velünk játszani, míg ránk nem unnak és akkor már nem kapunk több esélyt, hogy tovább szórakozhassanak velünk. Imre is kinyilatkozta már nem egyszer, hogy rohadtul nem csipi az öreget, aki ezt az egész szart hagyta így elfajulni. Hagyta, hogy az emberiség ezt tegye ezzel a bolygóval és rajta minden élõvel, élettel. Akár kik is alkották meg az emberiséget és adtak neki értelmet, ami rohadtul rossz húzás volt részükrõl, rászabadította a pokolt egy addig a természet törvényei szerint élõ bolygó teljes élõvilágára. Az "embernek" de legfõképp a mi civilizációs, romboló, pusztító fajtánknak semmi keresni valója nem kellene, hogy legyen ezen a bolygón! Mi, rohadtul nem illünk bele ebbe a képbe! Nem csak a program a hibás, hanem maga az ember, mint termék! Akárkik is hoztak létre minket és bármilyen célból is, nagyon rosszul tették, amit tettek. Istent játszottak és teremtettek egy olyan fajt, amely nem képes különbséget tenni jó és rossz között. Lehet, hogy volt idõ, mikor még igen, de én már abban se vagyok biztos. A mi fajtánk "többségében" sohasem lesz képes jó irányba változni. Egy öngyilkos faj a miénk, talán a természeti népeket kivéve, de ott is csak a még civilizációs vívmányokkal nem megfertõzöttekre értve. Lehetne ezen a bolygón úgy is élni, hogy az emberi civilizáció kis szigetekben létezne csak hatalmas erdõségekkel, élõvizekkel körülvéve, beilleszkedve a természetbe, nem elvéve többet tõle, mint amire feltétlen szükségünk van az életben maradáshoz, boldogulásunkhoz. Bõven volna természetes élelem forrás, de nem! Nekünk muszáj állandóan alkotnunk, teremtenünk, átformálnunk, feltúrni mindent magunk körül és magunk alatt. Mikor lesz az emberiségnek elég! Mikor mondja azt végre, hogy elértem a célom, most már megelégszem azzal amim van? Mikor már sivataggá, élhetetlenné tettük az egész bolygót? Hisz errõl szól ez az egész "játék" nem de? Nekünk embereknek ez tényleg csak játék, mint azoknak, akik meg velünk játszanak! Van bármi értelme annak amit teszünk? A hatalmas városoknak, folyók felduzzasztásának, erdõk kiirtásának, stb...Paloták építésének, mert vannak "kiválasztott, uralkodásra termet egyedek" akiknek ez mindenféleképpen jár? Rengeteg értelmetlen dolgot teszünk. A delfinek, elefántok és megannyi más állat is rendelkezik nem kevés értelemmel, de egyik sem pusztítja, tarolja le teljesen a környezetét és nem szennyezi be, mint a "nagyon értelmes, nagyon intelligens" emberi faj! Egyáltalán nem volna kár értünk, ha örökre letûnnénk a történelem és az állítólagos evolúció színpadáról. Végtelen felszabadulás volna ez minden más élet számára, aminek mi csak terhére vagyunk. Lehet, hogy "öngyûlölõ" vagyok? Vagy egyszerûen csak a maga realitásában látom a valóságot? s_f-ang
1180 #17 Robag
- 2018-12-28 11:19
Nem vagy öngyûlölõ, csak keveset tudsz arról, amiért itt és most, emberi "ruhában" élheted meg a Létezés örömeit, árnyoldalait.
Mi "teremtjük"... manifesztáljuk magunknak a Világunkat... mi engedjük meg a sötét oldalnak, hogy Tegye a Dolgát. Vagy tévednék?!
Nekik pont ez a dolguk és feladatuk, hogy folyamatosan sz@rt töltsenek a palacsintába. Ezért vannak, ez a próbáink részét képezõ oka. Az Öreg... a Teremtõ Páros, próbák milliói elé állítja az emberi létet gyakorló lelkeket. Szabad Akaratodból elfogadod a sz@ros palacsintát vagy végre visszautasítod.
De még mindig csak oly kevesen vették észre, hogy sz@r van a palacsintában... ,még mindig jó ízzel kajolják... mert megszokták, hogy ilyen az élet! Szabad akaratot ahhoz kaptunk, hogy elutasítsuk, hátat fordítsunk a sz@ros palacsintának! Segíts magodon és a Teremtõ is megsegít...
Nem kéri tõled, hogy vegyél részt egy polgárháborúban, forradalomban... nem kéri az életedet!
Annyit kér, hogy segíthessen... mondj nemet a sz@ros palacsintának amit a sötét oldal tesz minden ember tányérjára... nap, mint nap! Na ehhez Kapna az emberiség ÉGI Segítséget!
De mint írtam, ez csak Utópia... Fikció a jelenlegi világunkban, mert sajnos akkora a setétség, tudatlanság, butaság és gazság, hogy elkerülhetetlen lesz a Pofonok kiosztása... talán ettõl még jó páran észheztérnek, felébrednek és végre elutasítják a sz@rral töltött palacsintát! Ezzel megmentik saját magukat egy sok-sok ciklusból álló, további bezártságtól, számûzetéstõl itt a karantén bolygón.
4 #18 Posta Imre
- 2018-12-28 11:41
Csao-csou kõhídja

Egy szerzetes így szólt Csao-csouhoz:

- Csao-csou kõhídja messze földön híres. De mikor fölkerestem, csupán egy sor tipegõkövet találtam.

Te csak a tipegõköveket látod, de nem látod a kõhidat- felelte neki Csau-csou. -A szerzetes rákérdezett: -Hát micsoda az a kõhíd?
-Amelyiken át tudnak kelni szamarak is, meg a lovak is- felelte Csao-csou.
75 #19 talpi
- 2018-12-28 12:13

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.44 másodperc
4,132,751 egyedi látogató