Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó-cigány maffia-rendõrség és a 'puccs' elõszele

GondolatokMár jó két hónapja hallottam egy közeli ösmerõsömtõl, akinek párja rendõr, és alig várja, hogy leszerelhessen, mert nem bírja a belsõ mocskot és azt, amit neki ebben a maffia-szervezetben végre köll hajtani, hogy rebesgetik a belsõ 'elhárítás'szigorítását és mindenkinek minden percével, anyagiakkal, költésekkel, el kell számolni tudni, de még ha elmennek valami szállásra, ott is minden adatot lejelenteni...szóval teljes körû ellenõrzésre számíthatnak. Erre tegnap azt hallom, hogy pl. Komáromban a nyomozók leszerelnek, mert tele a hócsuka és annyi'kormányzati' maffiózót, 'diplomata-útleveles' köcsögöt, NBH-s drogdílert kell szabadon futkározni hagyniuk, hogy már semmi értelme semmilyen 'rendõrséget' hazudni önmaguknak sem. A 'jó hír', hogy sokan a honvédelemnél képzelik el, vagy éppen képzeltetik el velük a jövõjüket.
Erre most olvasom Hajnal Jani írását a fészen. Reagálni nem tudok még pár napig, ami maradt a legutóbbi hónapos tiltásom miatt, de érdemes olvasni az okfejtését.

FIGYELEM!
Fideszes rémhír-propaganda van terjedõben!
SENKI NE DÕLJÖN BE!
Ez terjed privát üzenetben, mint valami vírus:
###############################
CSAK IDÉZEM. VÉLEMÉNY,. INFÓK??????
"IGEN MEGBIZHATÓ RENDÕRSÉGI HÍRFORRÁSBÓL KAPTAM TÁJÉKOZTATOT, HOGY PINTÉR SÁNDOR A RENDÕRSÉG BERKEIN BELÜL MAGÁN RENDÕRSÉGET HOZ LÉTRE. MIVEL PINTÉR SÁNDOR IS MEGGYÖZÖDÖTT, HOGY A MAGYAR RENDÕRSÉG RADIKÁLISABB PARANCSOT NEM FOG TELJESÍTENI. EZ A MAGÁN RENDÕRSÉG ORSZÁGOS LESZ ÉS IGEN KEMÉNYEN MEG LESZEK FÍZETVE. ÉRTESÜLÉSEM SZERINT NAGYON SOK MAGYAR RENDÕR VÁLLALTA EZT A FELKÉRÉST.MIVEL JÖNNEK A SZTRÁJKOK ÉS A TOTÁLIS ORSZÁGOS BLOKÁDOK, EZEKET A MAGÁN RENDÕRSÉGET VETIK BE A NÉP ÉS A PARANCSOT MEGTAGADÓ RENÕRÖK ELLEN. EZ AZT JELENTI, HOGY ORBÁN POLGÁR HBORURA KÉSZÜL, HA ÚGY ALAKUL A HELYZETT."
messengeren adhatod tovább csak!
###############################
1) Pintér egy maffiózó, aki bármire képes, de arra nem hogy külön jogi intézményt hozzon létre, SÕT!
2014 óta olyat csak a magyar nép tudna, még a kamu-kormány vagy kamu-OGY sem.
2) A rendõrség egy jogi intézmény, amit (pontosabban, aminek a személyi állományát) az érvénytelen joggal és a 2011-es ORFK kapitány árulásával "csapdába csaltak".
3) Orbánék sosem bíztak a magyar rendõrségben, mert a "kisrendõrök" között túl sok a tényleg magyar, és a jogi szabályozása elég összetett és kiforrott ahhoz, hogy egy bûnszervezet kezében ne lehessen stabil.
Ezért hozták létre a TEK-et, ami az illegális diktatúra magánhadserege.
4) Pintér közvetlen kezében van az NVSZ, ami eredetileg arra hivatott, hogy a rendõrség belsõ ellenõrzése legyen, hogy a rendõrség jogszerûségét vizsgálja. - Igen, ez totálisan nevetséges egy eleve illegális rendszerben, és éppen ezért le is lepleztem már 2016-ban, csak a magyar nép tudati szintje annyira alacsony, hogy nem leplezõdik le, mivel nem osztjátok eléggé az információkat.
A 2016-os eredeti nyílt leleplezõ levél jelenleg itt érhetõ el ideiglenes tárhelyen:
http://agytroszt-com.1-click.hu/hj20160614/
5) A jelen törvénytelen rendszerben a Pintér kezében mûködõ NVSZ nyilvánvalóan arra szolgál, hogy a rendõrség vezetését zsarolja, emiatt nem lehetséges a magyar rendõrség foltokban történû átállítása a magyar nép jogtudatlan tüntetõi oldalára.
6) A "belsõ-rendõrség" jól láthatóan szükségtelen, emiatt a hír maga egyértelmûen HOAX, ami a funkcióját tekintve semmi más nem lehet, csak megfélemlítõ FIDESZ-propaganda
7) A jelen törvénytelen rendszerben a magyar rendõrség a teljesen speciális helyzet miatt csak és kizárólag KOMPLETTEN, szervezeti szinten állítható át és nem a nép oldalára, hanem a TÖRVÉNYESSÉG OLDALÁRA, amit a 100.000 jogtudatos hazafi tud megtenni békés, törvényes JOGI ESZKÖZÖK felhasználásával OTT HELYBEN a helyszínen (nem a diktatúra hivatalaiban). Helyzetbe kell hozni ehhez õket.
8) A rendõrség egy esetleges kamu-kormány (kamu-)váltása esetén, ha a jogtudatlan nép mellé állna, azzal csak elmélyítené az alkotmányos válságot, de a diktatúra RENDSZERÉT nem érintené, emiatt így nem más történne, mint A TÖRVÉNYTELEN HATALOM ÁTMENTÉSE, de semmiképp sem A NÉP ÖNRENDELKEZÉSI JOGÁNAK A HELYREÁLLÍTÁSA!
Kérném OSZTANI!
János Hajnal
www.nepszuverenitas.hu
Link

Nos, hogy mit képvisel Pintér Sándor (az egyébként halott maffiózó alteregója) és a szabadkõmûves zsidó összeesküvõk ebben a párt-hozammal mûködtetett bûnözõ körben mára egyértelmûvé kellett, hogy váljon. A 'rendõrség' zsidó-cigány magán-végrehajtó szervezetté aljasult. Aki ezt benyeli magyarként, az megpecsételte a sorsát és cionista zsidóvá aljasult. Nincs lényeges különbség a kóhn béla, vagy rákosi mátyás elvtárs-pajtás zsidó diktátorai és orbán (orsós-olstein) rezsimje között a demagógiában, goebbelsi retorikában. Értelme is van! A zsidók által 'felvásárolt' Magyarország lassan, de biztosan pár stróman neve alatt lesz vagyonösszevonva. Mészáros lõrinc a debil 'magyar' prototípusa, a zsíros bunkó döbrögieket idézi, de csányi kicsit más tészta. Magyar Királyságot kell grundolni és ahhoz, hogy ez az 'államosítási' projekt zavartalanul mûködhessen, le kell építeni, megszüntetni az 'ellenzéket', melyet ugyanazon titkosszolgálatok üzemeltetnek, mint a 'kormánypártot' és értelmetlenné kell tenni a 'demokortatikus választásokat', miközben az 'ország', mely valójában multinacionális (értsd: zsidó) érdekeltségek és valójában se magyar gazdaság, se magyar 'üzleti modell' nem létezik, ahogy 'magyar bank' sem. A csõcseléket a ceu-s zsidókkal az élen kivezényelték a placcokra, forradalmi hangulatot tartani!

De, hogy visszatérjek a 'rendõrséghez', új információk szerint a 'túlóra' (magyarul csak TÓRA) törvény arról szól, hogy rengeteg rendõrnek tartozik az 'állam' túlórapénzekkel és nem is akarnak fizetni, sõt a már kifizetett pénzeket is követelik vissza! Közigazgatási Bíróságok jövõre? Mit is jelent? Az 'államnak' van igaza mindig is mindenkor, nincs kecmec! Rögtönítélõ Bíróságok krízishelyzetben? Nincs olyan benyomásotok, hogy 'puccsot', 'nép-nemzeti forradalmat” készítenek mesterségesen elõ és ebben mindenkinek szerepet szánnak? Orbán megkapta Putyin Oroszországának receptjét. Ráhel uralja az 'éjszakát'; az 'alvilágot' és a 'zsidó betelepítést' és lényegében a teljes 'ország' Orbán neve alá lesz íratva. Királyság? Szent Korona Alkotmánya? Putyin ugyanezt cselekedte és lényegében a Kínai Kommunista Párt is így kell, hogy mûködjön.

Akkor most mi lesz a 'rendõrökkel'? Egy irányított polgárháborúban a már központosított 'hatalmat' olyanok kezére kell átjátszani, akik, de ezt hagyjuk most. Az EU-t is szétszedik és Orbán neve alatt rakják össze újra, immár a keleti szeleknek megfelelõ módon. Az EU-t tehát átveszi jövõre az orbánista (valójában Moszkva és Peking, no meg Telaviv által támogatott és a Trump által is egyengetett) rezsim. Keleten készítik az 'új magyar hadvezetést' és meg ennek a 'csürhe agyatlan' magyar népnek is az ébresztése, terelése, programozása. A rendõrökbõl lesznek katonák és õk tisztában vannak, hogy a 'megmaradt rendõrök' milyen rezsimet is szolgálnak és az éppen most a semmibõl feltuningolandó' honvédségnek és a tábori rabbiknak antiszemitizmus látszata nélkül kell majd hatástalanná tenni ezt a zsidó-cigány maffia bandát. Még eltart egy darabig, mert az EU-s választásokat Moszkva nem engedheti ki a kezébõl. Magyarország meg ahhoz, jogilag egyáltalán lehessen, Magyar Királysággá kell visszaorganizálódjon, amit éppen intéz ez a zsidó szabadkõmûves banda.

Már párszor a figyelmeTEKbe ajánlottam :

Néhány gondolat, ami a rendõriskolák tananyagában valószínûleg nem, vagy nem így szerepel.
Link

· postaimre - 2010 12 21 ¦ 17:44:30 · 21 hozzászólás · 399917 megnyitás

Úgy tûnik az írás sokkal fontosabbnak van tulajdonítva, mint az átlag azt gondolhatná.

Orbán pár éve még a "dezertáló" rendõröktõl intett, de mintha maga idéztetné elõ ezt, ahogy a "közigazgatásból" kiszervezetteket is a "honvédség" felé tolná...és van még számos jel. Pár napja írtam, hogy az álpintér is köztudottan fogott, zsarolt figura, illetve ezt tolják a csatornáikon a tudatba, hogy a "népnek" legyen kedve "lázadni". Társadalmi mérnökök tervezik ezt a jövõt, nincs ebben semmi kihívás már "megfejteni".

Szépen alakul minden! A zsidók ideterelve, cigányok elszabadítva...izraelnek lényegében demokratikusan lõttek, a dollártól az oroszok már lassan megszabadultak és a világpiac nem omlott össze. Most olvastam, hogy az EU-van is Euróban számolnának inkább el az energiatõzsdén, nem dollárban. Ha jól megy, nagyjából békésen megyen majd az átrendezõdés, de ne számítsatok semmi jóra, mert az idiótákat nem lehet meggyõzni, a gyávák meg hitványak maradnak, bármi is történjen. Mindkettõtõl meg kell szabadulni és õk a tetemes többség. A 'honvédség' nem a külsõ határokat védi, hanem a készen kell álljon a belsõ ellenséggel való leszámolásra. Ennyi. Megyek is hegeszteni, aztán meditálok egyet, vagy kettõt.

Ez a kép a szerzõt ábrázolja, 1999-ben, mikor a Köztársasági Õrezredhez került pszichológus státusba. A többi meg már történelem.

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2018-12-30 16:47
4 #2 Posta Imre
- 2018-12-30 18:37
Százával távoznak a rendõrök a testülettõl

Közös megegyezéssel és lemondással is sokan távoznak a rendõrségtõl, a nyugdíjba vonulókkal együtt idén júliusban 156-an távoztak. Az ORFK szerint van elég utánpótlás.

Az ALDI, a TESCO a SPAR…stb. jobban fizet

Százak hagyják el havonta a rendõrséget – derül ki a Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) lapunknak küldött válaszából. Idén júliusban a rendõrség hivatásos állományából közös megegyezéssel, lemondással 91 fõ szerelt le, egyéb jogcímen – áthelyezés, nyugállomány – pedig 65 rendõr szolgálati jogviszonya szûnt meg – közölte a rendõrség a Napi.hu megkeresésére.
Ezért drágák az új rendõrautók

A Budapesti Rendõr-fõkapitányságtól júliusban közös megegyezéssel, lemondással 15 rendõrnek, egyéb jogcímen pedig 8 embernek szûnt meg a jogviszonya.

A rendõrség közlése szerint idén átlagosan 146-an hagyták el havonta a rendõrséget.

Korábban a Zsaruellátó nevû Facebook-oldal írta meg, hogy beindult a tömeges leszerelési hullám a rendõrségnél. A Napi.hu több szakszervezetet is megkérdezett az ügyben, de nem tudták megerõsíteni a tömeges leszerelést. Ugyanakkor elismerték, hogy a túlóra kérdése jelentõs feszültséget okoz. Ennek oka, hogy egy 2015-ös jogszabály szerint 2019. januártól a túlórákat már csak szabadnappal lehet ellentételezni, pénz nem jár majd. A rendõrök viszont arra panaszkodnak – hogy dacára az életpályamodellnek – a fizetésük még mindig alacsony, a túlóra-kompenzáció fontos a megélhetésükhöz.

Több ellenzéki párt is azt követeli a kormánytól, hogy pénzben is maradjon megváltható a rendvédelmi dolgozók túlórája. Errõl az õsszel kezdõdhetnek majd a tárgyalások a rendõrségi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. Hogy mennyire drámai a helyzet, azt jól mutatja Pintér Sándor belügyminiszter válasza, melyet a szocialista képviselõ Harangozó Tamásnak adott csütörtökön: csak júniusban 534667 órányi túlórát teljesített a rendõri állomány, de az adatokból az látszik, hogy 3,67 millió órányi többlet munkaidõvel rendelkeztek. Ez összesen 8,55 milliárd forintnyi plusz kifizetést jelentett a költségvetésnek.

A rendõrség most közölt adatai szerint a toborzás is folyamatos a rendõrségnél, 2018 év elsõ félévében a toborzásnak köszönhetõen 515 embert vettek állományba, szeptember 1-jén várhatóan 740 próbaidõs rendõrt neveznek ki, határvadász feladatok ellátására pedig jelenleg 50 fõ felvételi eljárása van folyamatban.

Forrás: https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/rendorseg-leszereles-jogviszony-felmondas.667412.html?fbclid=IwAR3uzN3b68CANBGjUBgeAImDSGr75xWyPuEHjex2VrK6gw7iEV95Ipi03SI
https://olkt.hu/s...UnAkRhiX6-
75 #3 talpi
- 2018-12-30 19:37
Szivatják ám rendesen az állományt, csodálkozni viszont nem kell, hiszen, van, ki orálisan szereti a túlórát, van, ki análisan.
A kurva ne csodálkozzon, hogy nem marad szûz, ha ezt a "pályát" míveli
63 #4 GP
- 2018-12-31 07:06
Megy a takarítás rendesen most elüldözik a még tán tisztességes embereket az állományból és feltöltik fiatal, naív és buta gyerekekkel akikkel bármit végre tudnak majd hajtani, de ez nem meglepõ minden állami vállalatnál ez megy.
1313 #5 zoli
- 2018-12-31 07:11
Ebbõl csak egy szeletet.....a honvédség civil tagozata három részre van osztva,és ez mentén folyik a feltöltés. Az egyik a szerzõdéses irányzat,ebben nincs új.A másik a mûveleti tartalékos vonal,itt már rendszeres kiképzés,eü alkalmassági vizsga,rendszeres fizetés,örzõ-védõ állomány 24-72 rendszerben szolgál,és véd,(ide integrálják a volt rendõröket inkábbB),a harmadik vonal a területvédelmi tartalékos status,itt havonta egy-két nap kiképzés,ami csupa nevetség,mert a 80-as évek húde kiképzését idézi,(halom elméleti száraz anyag,katonai testnevelés,10 modul után egy lövészet karabéllyal).Angol egyenruhát kapnak baret sapkával,kissé hiányos,de civilnek frankó felszerelés,és most jön a lényeg,az eskü szövege a Magyar Köztársaságról szól,tudjuk,már a köztársaság nem létezik.Ez mondjuk jó egy késõbbi nemzetközi bíráskodás jogi alapjához,-nem fejtem ki-de jó ahhoz,hogy,nemzetközileg nevetségessé váljon a szervezet.Igazából a fõ feladat az,hogy katasztrófa helyzet kialakulása esetén bevethetõk a rendvédelmi szervek mellé rendelve,kisegítés céljából.Magyarul,ha fegyvert kapnak,õket használnák népet lövetni.Egyébként védelmi szempontból nem számottevõ erõ,nyugdíjasokból,és egyéb takonyos orrú kölkökbõl cica micákból,unatkozó feleségekbõl áll,akik egyébként máshol teljes erõ bedobású civilek,és anti katonák.Ha paint boloznának,vagy air softoznának az kielégítené az igényeket.Orbán nem is hiszem,hogy számol velük,se így se úgy.Nem igen tudják hol vannak,és minek vannak.Fõ cél a bográcsozás.Tudják meg kell védeni az országot,csak nem tudják kitõl. 2020-ig kell feltölteni az állományt
Na ennyit röviden!
69 #6 Szalonna
- 2018-12-31 08:52
És kik vannak a TEK-ben?:D rendszerint azok a rendõrök akik a BRFK-nál meg a Készenléti Rendõrség soraiban voltak, zömében.
Miért? A rendõrséget leszarják... és nem utolsó sorban nettó 500-tól indul a fizu. Ez pont elég arra hogy minden mást leszarjanak.
De mi is ezt tesszük már, hiszen nincs kiért és mit... ti nem lõnétek bele ebbe a birka tömegbe? Öröm lenne...

Egyébként ahogy hallom... pintérék most a büntetés végrhajtásra fókuszálnak... a BV állománya olyan emberhiánnyal küzd hogy még nagyobb szarban vannak mint a rendõrség.... viszont a személykapuk,teherkapuk, biztosítását pintér "biztonsági" cége csinálná... továbbá az elõállításokat és a kamera megfigyelési rendszer kezelése és ilyenek... és így máris kevesebb õrre van szükség.
Ilyen szinten véletlen nem lehet lezülleszteni hagyni egy szervet mint a BV... kaotikus állapotok vannak ahogy ismerõstõl tudom... olyan emberhiány van hogy már csak az számít hogy papíron meg legyen az ember, létszámban nincs az nem számít már......... és a leszerelõk folyamatosak, újak nem jönnek a helyükre... mit gondoltok sokan hova mennek? Biztonsági õri cégek - ahol fele akkora felelõsség nincs rajtad, de dupla annyit fizetnek - és a honvédség... vagy egyéb munkahelyek.
1313 #7 zoli
- 2018-12-31 09:03
:) Nem,nem lõnék bele a tömegbe,az nem én lennék.A saját fajom nem írtanám,azt megteszik mások.Egyébként épp azok a legmegbízhatatlanabbak,akik a pénz miatt csinálják a TEK-et,vagy bármi mást.Errõl Imrét kérdezd,az Õ szakmája.Ha külföldön szolgálna az ember az máshogy esne hasra.Az elvetemülteknek még nem adtak fegyvert,de ha már a BV -rõl esett szó,az a következõ lépés,ha muszáj.Nem véletlenül orientálódik most oda is a figyelem,meg a kényelem!Büdös cigényt simogasd a sitten,és megtesz mindent!
75 #8 talpi
- 2018-12-31 09:21
zoli
- 2018. december 31. 10:03:24
Csak egy laza kérdés Zoli.
Mit értesz "tömeg" alatt? A sok emberbõl álló csoportot? Mert akkor nagy gubanc van. Hiszen, vizsgáljuk meg a szó valós értelmét.
Lehet, hogy a "tömeg" valós érdekeinek érvényesítéséért gyûlt egybe, hogy hangot adjon a köz akaratnak, vagyis, akár nekem is segítsen, ha nem vagyok ott.
Ez is tömeg, viszont a valós célja, az mindenki célja.
A másik "tömeg" na ez az érdekes, hiszen a cöf is tömeg, de micsoda "tömeg" buszokkal utaztatott, halomnyi birka, jó pénzért ajvékoló. Ezekre, esetenként,/a másikra is sajnos/ rátelepszik egy halom beütött ember, akik, érdekes mód, mindíg hasonló rigmusokat üvöltöznek. Néha borogatnak, gyújtogatnak és érdekes mód, qrva gyorsan szabadulnak.
Na Zolikám, akkor melyik tömeg is a golyó érett?
Vagyis,? normális ember/mondom én a hülye/ tudja, mikor kell több emberrel együtt kifejezni a véleményem, egyénként, bár, ugye ott többen vagyunk, vagyis, tömegesen. No itt a kutya sírja.
Ez is "tömeg" viszont minõségi, tehát van rá garancia, hogy a fekélyes részt kilöki magából/persze ha nem orrnehéz a szervezés,/bár ekkor ez a tömeg nem jön létre, hiszen, szagáról ismeri a jelenést.
684 #9 atacama
- 2018-12-31 09:31
nem löki ki a fekélyes részt ha nem cselekszel idõben vágni kell.. talán a nyûvek a dögkukacok kirágnák...
75 #10 talpi
- 2018-12-31 09:33
#9 atacama
- 2018. december 31. 10:31:57
Doktor úr :) ha "Ón" mondja
75 #11 talpi
- 2018-12-31 09:34
Ki ez a hercig kis fickó, feljebb ? :)
1313 #12 zoli
- 2018-12-31 09:40
Talpi!
A tömeg alatt a saját fajom értem,mint fentebb írtam.Azonkívül a fizetett birkák is lehetnek ártatlanok,ha nem tudják mit csinálnak.Kiválogatni lehetetlen ilyenkor,tehát lehetnek jó emberek,csak oktalanok közöttük,ezért nem lõnék beléjük.A fekélyes rész kilökõdik,ha elõbb bele nem pusztul a gazdatest.Ez egy dilemma,amin csak gondolati szinten tudsz mit kezdeni.
Ha azt az elvet valljuk,hogy had hulljon a férgese,akkor meg keresni kell a mi oldalunkon olyanokat,akik képesek lõni beléjük,De ezeknek nem szeretnék én lenni a parancsnokuk sem.
1313 #13 zoli
- 2018-12-31 09:44
Engem kérdezel Talpi? Ill.utánam érdeklõdsz?
684 #14 atacama
- 2018-12-31 09:46
tessék szárazon tartani a puskaport!
Kartársak,kartácsot nekik sraphnelt a férgesének!
75 #15 talpi
- 2018-12-31 09:51
#13 zoli
- 2018. december 31. 10:44:43
Akkor személyesen kérdeznélek :) vagy privátban.
Fizetett birka pedig nem ártatlan, hiszen tudja miért veszi fel a zsetont. Más kérdés,"rászoruló" esetleg, de akkor hol a tartás? Basszameg.
4 #16 Posta Imre
- 2018-12-31 09:53
Tömeg és lövetés? Bonaparte Napoleon volt a legenda szerint, aki zokszó nélkül vállalta, hogy kartácsolja a "csõcseléket". A következmények ugye "ismertek", már ha csak a fele is igaz. Egy NLP-s történet szerint az akkori Párizsban a "forradalmi" tömeg és a "gárdisták" közti atrocitást egy százados azzal hárította el egy idõre, hogy fennhangon kihirdette a parancsot, miszerint lövetnie kell a csõcseléket, de õ nem látja egyértelmûen, hogy ki a párizsi polgár és melyik a csõcselék, ezért kérte a "tömeget", hogy aki nem csõcselék, az hagyja el a teret, mert nem akar ártatlan áldozatokat! Ha igaz, kiürült a tér. Végül is semmi baj a "lövetéssel". Bizonyos számú hullahegynek, vérmennyiségnek meg kell lennie, mert emberáldozat nélkül a sátán nem tud változásokat kieszközölni. Isten is megköveteli, nem? De! Lehet, hogy ezek összejátszanak?
1313 #17 zoli
- 2018-12-31 09:56
Ez igaz!
1313 #18 zoli
- 2018-12-31 10:02
A Rettenthetetlen címû filmben is elhangzott,hogy "...hullhatnak a mieink is!",csak hát ezt Nyakigláb Eduard mondta,nem a skótok.Ennyi a különbség
4 #19 Posta Imre
- 2018-12-31 10:11
Zoli, matek. Leírható veszteség. Feláldozhatók...ezzel a felsõbb parancsnokság (nem az illumináti) is simán számol, minden érzelem nélkül. Sõt, bizonyos elhullás elõ is van írva, mert a "népnek" is át kell érezni és bosszúsnak kell lenni! Pearl Harbor megvan? Amcsik tudták, hogy jönnek a japók és hagyták szétlövetni a stéget. Következmény? Egész USA népe egyöntetûen támogatja a háborút. Beeee!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,707,834 egyedi látogató