Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

RDM helyzetet értékel

KülföldEmlékeztek arra a videóra, amelyben azok a levelek kerültek amerikai politikusokhoz?
Link
És hogy a Rotschild dinasztia egyik tagja is kaphatott ilyet?

A levelek elõtt vagy után történt ez a "susmus"?
Link

Trump challenges Federal Reserve!
Link
"A gazdaság egyetlen problémája a FED."
Kapcsoljátok be az angol feliratot, aki jobban tud, annak érthetõbb lesz...
Végül is, nagyjából arról szól - amit már tudhatunk - hogy 1912-ben tervezték átvenni a dollár magántulajdonba vételét, de ezt csak 1913-ban sikerült a közpénzrendszer átalakításával... az inflációról, minden egyes kibocsájtott pénz, adósság...

A koreai megegyezés is múlhat ezen?

Nincs megállapodás Kim és Trump között.
Itt a Kreml reakciója a Trump–Kim Dzsong Un csúcstalálkozón történtekre: magyarázatot várnak Észak-Koreától
Link

Kim Dzsongunnak esze ágában sincs atommentesíteni
Link
"...Nemcsak a denuklearizációt illetõen nem lesz érdemi elõrelépés, a felek békenyilatkozatot sem írtak alá. Pedig a szakértõk többsége arra számított, hogy Trump és Kim Dzsongun egy megállapodással véget vet az 1953-ban fegyverszünettel záruló koreai háborúnak, de ez is elmaradt.
A békeszerzõdés csupán jelképes lett volna, mert az amerikai szenátus, Kína és Dél-Korea hozzájárulása is kellene a hivatalossá tételéhez, mégis sokat nyerhetett volna vele mindkét államfõ. Egy ilyen megállapodással akár karnyújtásnyira kerülhettek volna a Nobel-békedíjtól, Észak-Korea gazdaságának pedig biztosan adhatott volna egy komolyabb lökést.
A megállapodás elmaradása Dél-Koreának lehet a legfájóbb, mert annak hiányában nem tudják bõvíteni gazdasági kapcsolataikat északi szomszédjukkal, amit Mun Dzsein államfõ régóta szeretne elérni..."

Hozzászólások

1349 #1 Nagy Levente
- 2019-03-03 10:03
Ez a sátán "békéje" így is úgy is! A kiszolgáltatottságé a "bûvös körnek" akik magukat "elitnek" hívják Rothschild, Romanov, Habsburg stb. Semmiképpen nem az a béke akár nóbel díjal megpecsételve sem, amit a Jézus úgy fogalmazott meg hogy: "Boldogságot hagyok rátok, az én békémet hagyom nektek." Na hát ez nem az a béke. Ez a rúd homlok egyenest másik vége!
1368 #2 Karpatkanyar
- 2019-03-04 09:07
Észak-Korea alkotmánya szerint szocialista állam, ahol jelen van Kim Ir Szen, az államalapító, valamint fia és örököse, Kim Dzsongil személyi kultusza, illetve a Dzsucse és a Szongun, tehát az „önerõre támaszkodás” és a „katonaság az elsõ” politika. Kim Ir Szen 1994-ben bekövetkezett halála után nem neveztek ki senkit utódjául, hanem a köztársaság örökös elnökének kiáltották ki. Az ország államformáját nem hivatalosan „szocialista örökletes monarchiának” lehet mondani,[13] ahol a Kim-dinasztia uralkodik.
Kim Dzsong Un a gimnaziumot Svajcban Liebefeld-Steinhölzli Köniz-ben vegezte. De nem sokat lehet erröl az eletszakaszarol tudni. A svajciak diszkretek.
Az iskola kepe itt:
'https://de.wikipedia.org/wiki/Kim_Jong-un#/media/File:Schule_Liebefeld-Steinh%C3%B6lzli,_K%C3%B6niz.jpg

Az allam hivatalos ideologiaja a Dzsucse a „másoktól való függés megtagadása" . Nehez lesz ide valakinek is betörni. Külföldi egyaltalan nincs, vagyis 0%.
Többet a Dzsucse ideologiarol magyarul itt:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dzsucse
es nemetül itt:
https://de.wikipedia.org/wiki/Chuch%E2%80%99e-Ideologie
2009-töl kiegeszül a Sŏngun politikaval: "Hadsereg az elsö".
1368 #3 Karpatkanyar
- 2019-03-04 09:09
A kepen Eszak Korea ideologiajanak tiszteletere emelt mü:
https://de.wikipedia.org/wiki/Chuch%E2%80%99e-Ideologie#/media/File:Juche_Tower.jpg
1271 #4 RDM
- 2019-03-04 09:31
Ha jól értelmezem a képeken láthatóakat, akkor Trump megérkezése elõtt már tud(hat)tak a borítékokról/levelekrõl és utána érkezett W Bush, mikor is Michelle Obama-nak adta kezébe a papírocskát.
https://www.youtu...ZoOIH2H9Ao

Videót nem találtam meg, de elvben (valószínû, de nem biztos) elõbb hagyta el Trump a szertartást.
1368 #5 Karpatkanyar
- 2019-03-04 10:13
RDM, sok, nagyon sok video van fenn a levelekröl. Egy nemet oldalon meg azt is fellöttek, hogy az öreg Bush nem volt ott a temetesen, hanem mashol es ö küldte a leveleket. Szöveget is allitolag megkaptak es leforditottak nemetre.
Itt egy video, csak 1,33 oerces, amelyben lassitva is bemutatjak, mikor adja at Bush exelnök a markaban levö cetlit Michellenek.
https://www.youtube.com/watch?v=H7P7AB7dEFY

Ime egy kis elemzes amerikai oldalrol: Peter Gonzo-tol:
"1. A "leveleket" valakinek át kellett adnia, aki a neki adott autoritassal és hatalommal rendelkezik. Nem volt megengedve hiba. Csak a titkos szolgálat tudja ezt megtenni.
(Karpatkanyar: figyeld meg a Bush hata mögött levö kopasz CIA-st. Az adja at a boritekot a Bush felesegnak pont akkor, mikor a koporsoval araszolnak el elöttük a katonak. Jeff Bush-nak mutatja meg, akinek elall a lelegzete a feleseggel együtt.)
2. A borítékban bármi is legyen, amit a "vevõ" azonnal felfoghatott. Senki sem vette az idõt Obama kivételével, hogy elolvassa vagy megnézze. Ez azt jelzi, hogy a vevõk tudatában voltak és felismerték a bemutatottakat. Valami vasaló lehetett, alapkõzet, vitathatatlan!
(Karpatkanyar: Killary is vegigolvassa a levelet. A mellette levö Jimmy Carter nem kapott. Abbol, hogy mennyi ideig olvassa a levelet lehet a level hosszara következtetni.)
3. Bármi is volt a borítékban, az összes vevõt súlyosan megzavarta.
4. A Trump idõzítése, belépése és távozása kulcsfontosságú. Trump a folyosón a bokrokra nézett. Ez azt jelzi, hogy ez a pszichológiai taktika elsõdleges célpontja volt. Trump akarta látni õket, mikor megkapjak a boritekokat. Trump elhagyja a helyet miutan a munkáját elvegezte. Nem ragad ott, hogy ezekkel a kártevõkkel legyen.
5. Bush belépése kulcsfontosságú, zaklatott, mosolygós, ad valamit Obama Michellenek, majd a boríték deal után átformálódik. Tudja, hogy a sorsa végzetes.
1271 #6 RDM
- 2019-03-05 20:08
Karpatkanyar, itt valami nagyobb volumenû dologról lehet szó (?), ahogyan írod.
Szerinted a "zsidó játékot" fel kéne fedni, hogy ez tovább érvényesülhessen? Vagy a kettõnek nincs köze egymáshoz? Sõt, talán rosszabb is lehet... (?)
1368 #7 Karpatkanyar
- 2019-03-05 21:33
Vettem a faradtsagot es egy darabka angol szöveget, amit a legrdekesebbnek tartottam leforditottam. Ha tudsz angolul keresd meg a video alatt a több ezer hsz-bol esetleg többet megtudsz mint en.
RDM, a masodik, harmadik es negyedik mondatodat rebuszokban irtad.
Nem szeretem kitalalni, ha nem muszaj, a masok gondolatait.
Ha felfedsz egy titkos jatekot, akkor azzal leleplezed es lebuktatod.
A többin ragodj meg, majd ird meg közerthetöen.
137 #8 balu
- 2019-03-13 18:17
Trumppal és Kimmel kapcsolatban az a gyanúm, hogy Donnie boy nemes egyszerûséggel azt ajánlotta Kimnek, hogy mindek lebontani azokat a laborokat meg berobbantani a silókat. Átveszik azt õk nagyon szívesen, csak jó lesz valaki ellen. Kimnek meg alapvetõen mindegy, hogy jobbról vagy balról kapja a pofont, szóval maradt a már eddig is "bevált" bezárkózásnál és per pillanat azt találta biztonságosabbnak ha fenntertja a jeges hangulatú status quot és nem bocsátkozik ilyen kalandokba.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
4,460,730 egyedi látogató