Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kulcsképek

GondolatokLátom nem igazán sokaknak esett le eddig, mi is történt valójában! Akkor megmutatom és nem csak a szándékot. Tükör ez magunknak. Kicsit hosszúra nyúlt és még így se kapott szót "egyelõre" a "nõi szekció", pedig a sorok közt legalább akkora, ha nem nagyobb erõ lapult és figyelt, mint a pódiumon "páváskodó" hím-hámolók közt. Most ne a szavakat figyeljétek! Jásdi Kiss Imre, Hajnal János, Herédi Mihály, Lica és az asztalon Geri Tibor nyomtatott írásai...és nem a megosztottságról szólt a történet. Ezt a nyomvonalat tessenek követni!Hozzászólások

1072 #1 fkriszta
- 2019-03-03 11:24
Összességében köszönöm a szervezõk munkáját! Tanulságos délután volt, a tanulságok még nem értek véget :) Csodás Embereket ismerhettem meg, értük külön hála, és volt akit nem sikerült megismerni, de egy kézfogásig legalább eljutottunk. Majd látjuk hogyan tovább... a másik poszt alatti hozzászólók : Gp, Sbert, Vian, Bivaly jól megfogalmazták a lényeget. Jó alapanyag, ebbõl már lehet fõzni kõlevest .
238 #2 bivaly
- 2019-03-03 11:32
Imre !

Azért azt ne gondold, hogy nem vagyok az egyebekre kíváncsi !!! Csak tudod, mára kissé elfogyott a bennem a "türelem, " megértés". A Csacska Macskákat mára már mindenkor kihagyom. Akár kandúr, akár nem !

Áldás !
4 #3 Posta Imre
- 2019-03-03 11:39
Kriszta a "következõ kör" a nõi oldalé lesz. Remény sosem volt nagy, mára a maradék maradéka maradt. Fiatalság nuku, tán te képviselted szinte egyedüliként a korosztályod. A lelkesedés mára külön mûfaj lett. Én inkább a tanítók rutinját szeretném emelni és ehhez oktatói, tanulói körök és hajlandóság kell. Apropó, ehhez az "akadémiához" nem csak tanítványok, de tanítók is szükségeltetnek. A tapasztalat itt sorsdöntõ kérdés, bár néha éppen ez a gátja a "továbblépésnek". Én elkezdem az alapvetéseket újra "kõbe vésni" és megbeszéljük, ki lehet egészíteni...aztán ezek már a "ma született bárányok" számára is értelmezhetõ keretek lesznek, mint a 10 naracsolat, melyhez csak szóban hajlandó "mindenki" ragaszkodni, de tettekben már eltekint ettõl. Egy falkában nem jó a sok vezér.

Bivaly, tudod, hogy értelek, sõt ..., ám a "lehetetlen küldetés" kategória nekem való erõpróba. Úgy is elbukok, de nem mondhatom, hogy meg se kíséreltem. Állítólag ebben az életemben a feladatom a megvilágosodás. Lehet pont azért csinálom még mindezt, hogy minél késõbb következzen be. Képzeld el, mit kezdenétek velem és én veletek, ha teljesíteném a küldetésem. Kinek lenne az jó?
83 #4 Sbert
- 2019-03-03 11:40
huhhh basszátok meg telibe.
majd nem szerkesztve I-rok. Amoda.
83 #5 Sbert
- 2019-03-03 11:45
nagyon ingerült vagyok, majd szar-kasztem magam!
4 #6 Posta Imre
- 2019-03-03 12:19
Sbert, nem tesz jót hosszútávon a túlzott nádi méz fogyasztás. Ezt is kalkuláld be kérlek. Önmérséklet nélkül a hevület inkább pusztít, mint épít.
961 #7 szabir
- 2019-03-03 12:24
jo reggelt fasza kepek ! varjuk a muvit s_kukk
272 #8 Kameleon
- 2019-03-03 12:50
83 #9 Sbert
- 2019-03-03 13:26
Imre!
Õszinte vagy!
Köszönöm szépen!
Legjobbakat!
Törölhetsz, én tartozok nem kettõvel, ebben maradunk.
Iparkodom a Portád ellenszerére tönni.
Nem az elmúlatgattható a Bódulat a Lényeg.
Van egy olyatén-szaracén Érzésem.
Szarok én az alkoholizmusomra. Ez most: "Nem az errõl paktálódok az Ördöggel!" - rovatom!
Egy lapon sem volna illetni, mint téma.
Megláttam 12 év után valamit, ami nagyon nem tetszik.
Ebbe fogok beleállani az Életedbe, ha tetszik, ha nem.
Ennél sokkal töbre vagy képes..
Ombre!
És, Te is Tud-od MAG-Ad-ról!
Most nem írkálok alá, drága a billenytûzet-idõm.
Olvass, Értelmezned nem kell.
Holnap, a patikásban, patikába tönni MAG-Ad Lát Csodát.
Áldás!
4 #10 Posta Imre
- 2019-03-03 14:11
Sbert, nem ez a téma, ez csak tegnap idézett fel bennem sok-sok emléket apámmal kapcsolatban. Nagy lélek volt, mély és gondolkodó. De a mámor aztán feloldotta. Gyerekként végigéltem az alkoholizmus rejtelmeit és sok hátránya mellett elõnyeit nem véltem felfedezni. Nem járható út, csak az elmúlást sietteti. Nem tompít és nem mulaszt el semmit, cserébe a környezetét is próbára teszi. Azt is tudom, milyen nehéz ebbõl kikeveredni. Nem hiába nem csak nem iszom, de mára még annyit sem, mint korábban. Sbert ez nem rólad szól, hanem itt mindenkirõl. Változtatni ezen ereje és joghatósága is mindenkinek magának van. A többit privátban. Nem akarom rágni a témát. Sajnos rossz érzéseim vannak, ha olyan tekintetet látok, mely apáméra emlékeztet abban az állapotban. Nyilván pontosan érted mirõl van szó.

Imrénk se vetette meg a "cefrét" elkenõdöttebb idõszakában. Az, hogy most még él, van, reménnyel tölt el bennünket is, de nem térhet vissza arra a pályára, mert annak következményei vannak. Mindennek következményei vannak. Ez nem udvariassági kérdés Sbert és köszönöm a megértésed!
75 #11 talpi
- 2019-03-03 14:22
CSak megjegyzem, Imre vegyész, képes a nádi méz szopogatásának hosszú távú következményeit felmérni,
"Törölhetsz, én tartozok nem kettõvel, ebben maradunk.
Iparkodom a Portád ellenszerére tönni.
Nem az elmúlatgattható a Bódulat a Lényeg."
Azt hiszem, ez is egyik következmény, amikor az ember elveszíti, entitását.
Vegyél vissza, nem egészséges. :)
75 #12 talpi
- 2019-03-03 14:24
#1 fkriszta
- 2019. március 03. 12:24:29
Köszönöm hogy itt voltál, :)
101 #13 oroga
- 2019-03-03 15:00
Üdv Mindenkinek. Köszönöm a Kulcs-i napot. a szervezõknek. Örülök,hogy reng-etegen voltunk. Ennyien már meg is tudnánk RENGET-ni a jelen rendszert. Többekkel tudtam is pár szót beszélni,sajnos keveset. fkrisztával,repülõszõnyeggel,gladiátorral beszélgettünk kicsit. Pi-vel és kimi vel sajnos keveset. Annak örülök,hogy JKI gyógyulása biztos kézben lesz Farkas Isti Barátom segítségével.
Kattogott az agyam,éjjel és még reggel is a tegnapi eseménnyek miatt. Az a hajnal jános lett meghívva aki 2-3-4 évvel ezelõt még maximálisan elzárkózott, mind szellemileg,mind tevõlegesen a Posta Imre csapattól,illetve amit PI, JKI és Mi képviselünk.Hajnal János és az "álltala" vagy "más"-ok álltal létrehozott AE (alkot-MÁNY-os ellenállás) Elutasította,törölte és lehetetlenné tette,hogy PI vagy JKI videók-cikkek kerüljenek az oldalukra. Én egyszer beszéltem Hajnallal tefonon a PI csapattal kapcsolatban,röviden lerázott és és elküldött a PIcs-ba,mondván,hogy NEKIK ez túl radikális,fajgyûlölõ,antiszemét......stb-stb..
Erre,most OTT PÖFFESZKEDIK, KAJÁN VIGYORRAL A SZÁJÁN

(videón látszik majd) A "belsõ körben" és tüntikére szólít, HÍV fel,MINKET illetve osztja az észt, ÉS LÁTVÁNYOSAN PRÓBÁL MEG-OSZTANI MINKET IS.... Nagyon remélem sikertelen volt a próbálkozása!!Március 15.én semmi nem fog történni,amit "szervez".. Egyértelmû,hogy ezt is tetvedék zsidó szervezi és pénzeli!!! majd a tüntike végén délután 4 órakór mindenkit haza küld,azzal,hogy" ÉS MOST VÉGE A TÜNTIKÉNEK !! MINDENKI BÉKÉSEN !!! MENJEN HAZA !""
Közlöm mindenkivel.. Én egyszer voltam tüntikén..Soha többet !! Legközelebb ha megyek,harcolni megyek és NEM MEGYEK HAZA !
Herédi Misi,vázolt egy lehetõséget. Õ nem hív tüntikére,nem küld haza a végén... Szívesen segít (ingyen) mindenkinek.JA !! És NEM PÖFFESZKEDETT A "BELSÕ KÖRBEN"..
Nálam kiverte a biztit ez a tört-énet.Nem kicsit.Ma délben szegény Talpit hívtam fel indulatomban és Õt terheltem a terhemmel. Muszáj volt beszélnem vele ezzel kapcsolatban..És ki kellett írnom magamból,amit tapasztaltam..

Volt szerencsém beszélgetni Kohánszky András Bélával.(Élmény volt) Örülök,hogy ott volt,és remélem ott lesz a következõ kulcson is.

Bubó doki.Határozottan úgy éreztem,a búcsúzásnál,és még mindig úgy érzem,hogy valamiért haragszol rám. Ha igen,kérlek írd meg,miért. Köszönöm.

A Kedvesem odáig volt és vissza,hogy találkozott a doki feleségével... Örült neki nagyon.

Ki írtam magamból amit fontosnak tartottam és amit õszintén meg kellett osztanom veletek.

Cáfoljatok meg,kövezzetek meg ha rosszul látom. Várom megtisztelõ válaszotokat..

Áldás. Oroga.
4 #14 Posta Imre
- 2019-03-03 15:27
Oroga, rosszul érzed és ezt el is hiheted. Semmi negatív nincs bennem veled kapcsolatban.

Jánost JKI hívta és látod, hogy jött, Misi meg már múltkor is itt volt. Tudom én, hogy "mindenki" elzárkózik a "PI-csapattól", aztán valóban mégsem, de mégis...., de nyugodj meg, nincs pozíció és nincs pályaelõny. Ha János nem úgy, nem azt és nem akkor ...a következmények ugyanazok mint bárki másra vonatkozóan. Szerintem most többet ért abból, mit is képviselünk, kik is vagyunk és milyen erõ összpontosul itt. Lenyúlni nincs mit. Március 15-én mi egy egészen más körben leszünk és sokkal hasznosabban töltjük el az üdõt remélhetõen, mint egy tüntetés. Én tudom te mindenkivel felveted a kapcsolatot, mindenkit összepostaimréztél már, kezdve Orosházi Ferivel, aki a kmtréj-re is azt mondta, hülyék vagyunk nem is beszélve a többirõl, majd jött közös elõadásra és nem rúgtuk PI-csán. Nem baj, ha mindenki megtanulja a helyét. Akinek nem megy, az tanulatlanul kerül a helyére. Ez ilyen egyszerû. Minden út ide vezet. Ezt szerénytelenség nélkül mondhatom. Örülök, hogy idõt szakítottatok ránk.
272 #15 Kameleon
- 2019-03-03 15:37
Imre, mert az ÕSI ERÕ ~ Hunor-Magor SzikRa!
https://youtu.be/...
238 #16 bivaly
- 2019-03-03 15:38
Na, ezek azok a "pici" afférok, amit én már képtelen lennék ( vagyok !) tolerálni. Elsõ mondat után, csak "hülye vagy", második után " ... anyád !", harmadik mondat után mindegyik, plusz puff, pofánvágás. Nem hiányzott ez sem nekem, sem Nektek ! Rohadtul rühellem, ha a szarban fetrengõ disznók szappant árulnak, és felhívják a figyelmet a higiéniára !
És ez csak egyetlen csepp !!! Azért azt el tudom képzelni, hogy néhányuknak elég hangosan belemondtam volna a pofájába, hogy te mit a francot keresel itt ?
Jobb volt ez így, nagyon sok szempontból, részemrõl. Mert én ugyan senki vagyok, csak emlékszem elég sok "valakire".
238 #17 bivaly
- 2019-03-03 15:44
A legelsõ mondatra reagálva, de igen, leesett, többeknek is, nyugi, a vigyázó szemek látnak mindent.
( Nem hinném, hogy feltaláltam a talicskára a kereket.)
1072 #18 fkriszta
- 2019-03-03 15:50
Herédi Mihálynak egy kérdést tettem fel az elõtérben, miszerint: Ha az a jogrendszer amirõl beszél a Vatikáni jogra alapszik, mibõl gondolja hogy az általuk uralt világban lesz lehetõség ezt a saját javunkra érvényesíteni? Aki érti , érti... A válasz megszokottan roppant egyszerû volt: Ezzel neked nem kell foglalkozni, azért vannak a jogászok. Van rá pár tanúm.... Köszönöm tisztelettel....
684 #19 atacama
- 2019-03-03 16:10
Köszönöm tisztelettel én is.. érdekes kreálmányok ezek...jó lesz nyitott szemekkel járni hogy jó helyre tegyük le azt az egy,egyetlen egy aranyunkat..

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.54 másodperc
4,702,023 egyedi látogató