Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A jobbikos Mirkóczki Ádám polgármesterjelölt lesz, a baloldal is támogatja

BelföldZsidók ezek, kinek kérdés? Ezzel a féreggel amúgy lesz még randi... MSZP Eger Városi Szervezete elnöke: Mirkóczki Zita Link Mirkóczki Zita a Klub rádió Reggeli gyors c. mûsorában megerõsítette, hogy Mirkóczki Ádám rokona.

Eger polgármesterjelöltje lesz az õszi önkormányzati választásokon Mirkóczki Ádám, a Jobbik képviselõje, és a jelöltségét a baloldali pártok is támogatják.


Az Egri Ügyek nevû helyi oldal arról írt, hogy a politikus nem a Jobbik, hanem egy új, nemrég bejegyzett szervezet, az Egységben a Városért Egyesület (EVE) színeiben indul majd. És a szervezetet, illetve Mirkóczkit nemcsak a Jobbik, hanem a teljes ellenzék, vagyis az MSZP, a a DK, az LMP és a Momentum is támogatja.

Mirkóczki az Indexnek megerõsítette az indulását és az ellenzéki összefogást.

További részleteket a délutáni sajtótájékoztatóján jelent be. Az Egri Ügyek arról is írt, hogy az ellenzéknek arról is sikerült Egerben megállapodnia, hogy az EVE az egyéni választókerületekben is közös jelölteket indít majd az õszi önkormányzati választásokon.

„Az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum egri szervezete közötti megállapodás alapján azt a közeljövõben hozzák nyilvánosságra, hogy mely egyéni körzetekben kik lesznek a jelöltjeik, akik között jelenlegi önkormányzati képviselõk, a pártok más jelöltjei és függetlenek is vannak" – írta a lap.

2014-ben Habis László jelenlegi fideszes polgármester 38,3 százalékos eredménnyel gyõzött. Mirkóczki Ádám a szavazatok 26 százalékát szerezte meg a Jobbik jelöltjeként, a baloldali összefogás jelöltje, Szalóczi Géza, az DK–Együtt–MSZP jelöltje 19,07 százalékon zárt, az LMP-s jelölt 4 százalékot kapott. Vagyis az ellenzék együttesen jóval több szavazatot szerzett, mint a kormánypártok.

Mirkóczki tavaly a parlamenti választáson is indult, és bár elvesztette az egyéni választókerületet a Fidesz jelöltjével szemben, a városi szavazókörökben jobban szerepelt, sokat meg is nyert.

Korábban már írtunk többször a Jobbik és a baloldal közeledésérõl, és hogy a teljes összefogás az önkormányzati választásokon több városban megvalósulhat. Szombathelyen a Jobbik csak hallgatólagosan támogatja a baloldalt (a tervek szerint nem indít jelöltet), Egerben viszont – ez az elsõ eset – megvalósulni látszik a teljes ellenzéki összefogás.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-03-07 18:13
Imre Eger jo boraszati terulet.

Ott meg van sok karo ,azzal en is tudnam ket tamogatni!
1349 #2 Nagy Levente
- 2019-03-07 18:23
Gyurcsánynak megmondták míg kormányon volt, hogy vedd el a 13. havi nyugdíjat hidd el jól jársz. Elvette! Az egyik cigány hõbörög érte egy felvételen. Ez volt nála 30 ezer Ft mínusz. Aztán Orbánnak megmondták ígérd meg nékik és adjál nékik 10 ezer Ft bözsi utalványt karácsonyra meg 10 ezer Ft ára szociális tüzifát. Mondja is a cigány, - nem nagy dilemmába ütközve - hogy kire szavazzak, hát még jó hogy Orbánra. Közben a látszólag antiszemita jobbikos Vonára vonatkozik a kérdés: Mit üzen Vona Gábornak? Mondja a cigány: Haljon meg! Belátható - nem nagy dilemmába ütközött - Ki a nyerõ náluk Orbán. De azért ebbe a zsidó zsugába megint látszik ki a nyert igazán a hátérben, megint a zsidó 10 ezer Ft-al. Merthogy a cigány is kijebb van 10 ezer Ft-al, csak neki nem is jut el a tudatáig. Meg hát õ ebbõl a "felhozatalból" a maga részérõl nem is dönthetett máshogy. Ez a népképviseleti demokrácia! Ezért nem mûködik a kapitalista-liberalizmus, mert "halat oszt nem hálót"! A "hálótól" szinte mindenkit megfosztottak több mint ezer év, de legfõképpen a kommunista-szocializmus alatt és most az ilyen Mészáros Lõrinc stróman félék, zsidók stb. prédájává, rabszolgájává lettünk már teljesen.
116 #3 livia
- 2019-03-07 20:18
Levente! Egyik kutya, másik eb!
238 #4 bivaly
- 2019-03-08 20:23
Aztán ha kicsit nem vigyáz, még miniszterelnök is lehet belõle ! Erre felé minden megtörténhet.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
3,406,348 egyedi látogató