Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hosszú-forróóóó nyááár (Maccabi játékok!?)

GondolatokTisztelt Hölgyek és Urak!
Siralmas dolgok készülnek Hazánkban /? /. többek között ezek, a MACCABI játékok keretén belül.
Nos, kissé menjünk csak vissza az idõben.
1972. München.
Érdekes mód, ott is volt egy rendezvény, valami Olimpia, vagy mi a fene.miért érdekes? Nos, mert ott,-és akkor, "zsidó" versenyzõk ellen-sérelmére, követtek el támadást.
Szégyen, ugye?
De miért pont ellenük? hiszen,számos, a Világ minden részébõl jelen lévõ versenyzõ volt ott, lévén /akkor még nyugat néger / ország, akár irányulhatott volna, a Szovjet színek ellen is, ááá, ugyan, az nagy falat lett volna, hiszen, nem let volna egyszerû megmagyarázni.
Dúlt, a "hideg háború", s igen könnyen meleggé válhatott volna a helyzet, fõleg, annak tudatában, hogy magát az akciót ki is szervezte valójában.
Csodálkozott is mindenki-/részben mert voltak tudói a dolognak,már akkor,mi is a cél,
miért pont ott, s miért is ellenük/.
Azonnal, szinte a semmibõl, megalakult, a GSG 9 nevû, "terror elhárító szervezet"-
Meg is oldották a dolgot, izraeli vezénylettel, német emberek, érdekes mód, már akkor arab terror pisták voltak, akik, természetesen irataikat magukkal vitték, ott is hagyták, fogukkal együtt, :(
Roppant érdekes. Hiszen, már javában voltak a Vörös Brigádok és nekik eszükbe sem jutott. Mi több, egyik vezéregyéniségük Magyarország, vendégszeretetét élvezte, a MAgyar és Német szolgálatok által kisérve!
Miért is?
Ellenségünk ellensége a barátunk" mondta valaki, aki nem kispályás volt.
Lõn csoda.
Itthon is lett egy kis affér.
Egyik, magas beosztású ember, két fiacskája úgy döntött, hasonló dolgot megpróbálnak õk is és természetesen, ehhez túszokat ejtenek majd nyugatra fognak szökni, ebben pedig fegyvereket is bevetnek.
Balassagyarmat! Emlékezetes a helyzet? Egyeseknek bizonyára, sokan csak a "filmbõl tájékozódtak" ami közel nem a valóságot hozta.
Nos, itthon is megalakult egy csoport /elmondom jobb mint a GSG 9/ és tette a dolgát,sokáig, sajnos, mára ez már az "Operett huszár kategóriára süllyedt vissza/
Hogy jön ide a MACCABI?
Nos, kezdjünk csak kissé gondolkodni, "nem fog fájni"!
Idén nyáron, ez a nyomoronc brigád, érdekes mód, itt szándékozik szervezni ezeket a "JÁTÉKOKAT" AMI MIND EDDIG KIFEJEZETTEN Izrael területén/?/ volt megrendezve-
Számos ország ""versenyzõjét"" meghívták, ami roppant érdekes.
Még érdekesebb, hogy mostanság, ugye, véletlenül, itt gyakorlatozgatnak a NATO, egységei, akik kifejezetten ilyen terrorcselekmények megoldásának a kulcsfigurái.
Másodlagos kérdés, vagy mégsem/?/ miért pont most, miért pont itt ? rendezik az amúgy, nem idevaló "játékokat"
Biztos/?/ mennyire biztos, hogy ez Játék? Kinek a játéka?
Ugyanis, minden játéknak, van gyõztese és van vesztese!
Ki lesz a "gyõztes" s ki a vesztes? Mert nem mindegy !
Urak és Hölgyek!
Béláim!
Gondolkodjunk.
Ez az oldal, már oly sok "eseményrõl,-azok következményeirõl tájékoztatott, sajnos, 99 % ban be is jött, nem akarok, nem is szeretnék jóslásokba bocsátkozni, de ne legyen igazam,
Nem "babra " megy a "" játék ""
A kérdés, nyitott,-nekik is.
Mire megy a "játék" ?
üdvözlettel, egy szürke kis gondolkodó.

Hozzászólások

1368 #20 Karpatkanyar
- 2019-03-14 07:40
Atacama, a cikk, amit megadtál 2 fontos dolgot üzent:
1. A Maccabi játékok nemcsak efy sport esemény, hanem vmjnek a kezdete.
2. Azért kerül erre sor Budapesten, mert a kormány garanciát vállal.

Azt sejtjük, hogy minek a kezdete a Maccabi budapesti megrendezése. A nyílt Alija kezdete!

A kormány garanciája azt jelenti, hogy:
a) a speciális és nagyszabású biztonsági intézkedéseket a magyar adófizetõk pénzébõl fedezik. A héber rend éber õrei õket fogják védeni ellenünk!
B)minden túlköltekezést a kormány kifizet, vagyis a magyar adófizetõk.
c) a beözönlõ zsidóság nagy része maradni fog! Ingatlan vásárlásban Izrael a második helyen van. Ha azt is tudnánk, hogy más országok zsidai is mennyi ingatlant vásároltak, akkor a zsidó ingatlan vásárlások valszeg elsõ helyre kerülnének.

Elkezdõdött Magyarország elfoglalásának nyílt szakasza!
684 #21 atacama
- 2019-03-14 08:31
itt nem kell ingatlant vásárolni hiszen õk építetették a sok lakóparki ingatlant,erre jöttek létre a zsídó gyökerû cégek mint ingatlan fejlesztési projektek megvalósítói ..bár ezt CSurka István már szépen összefoglalta...
a szállás csinálás már befejezõdött..
Szépen összefoglaltad Kárpátkanyar!
sajnos a szállás csinálók a természet károsítással egybekötött tereprendezéstõl sem riadnak vissza lakó park saját balaton parttal .Orbán arálehel balaton fejlesztési purparlé..
[url]http://www.atv.hu/belfold/20190313-eltun-egy-to-magyarorszagon/hirkereso[/url)
Mészárosék építkezhetnek az egyik legértékesebb balatoni területen
https://24.hu/?ut...right_side
267 #22 Perle
- 2019-03-14 13:38
A sok bába kötött elvesznek a milliárdok:
https://www.lokal...mmisztika/
75 #23 talpi
- 2019-03-14 22:23
Bizony - bizony jól tetszenek látni.
Hol is operálták a "nagyérdemû" szemeit, mennyi volt a "várólistán" eltöltött idõ ? :)
75 #24 talpi
- 2019-03-15 07:11
Galambocskáim.
Azok az ingatlanok már régen nekik készültek. Nyolc éve íródott ezen az oldalon, hogy a Dunakeszi hûtõház, már csak nevében az, bár egy-két kamra még üzemel, a többi bútor raktár. Tel-aviv judapest-Dkeszi az útvonal. Majd valakik elszállítják onnan a bútorokat, viszont ismét érkeznek másikak, ugye,-hogy ugye.
Siófok, parti építkezések, "legyen a szomszédom" jeligére?
Ja most pedig zorbán rühelke-mé-szaros, na meg a bánk-Bán tiborca? ejjha!
99 #25 MORMOTA1968
- 2019-03-16 15:32
Kedves Karpatkanyar! Hogy mennyire egyfelé mutat sokunk gondolata a zsidó olimpiával kapcsolatban! Bizony, kezdõdik Gyarmatország nyílt zsidó megszállása! És nem sokat fog váratni magára a bemutatkozásuk! Pont mint Palesztinában a palesztinokkal tették! Okkal számolták fel a hadseregünket és került minden erõszak szervezet élére héber vezetés! Soha ilyen mocskos korszakot nem élt még meg ez a maradék nemzet, még a 150 éves török megszállás ideje alatt sem! Pedig akkor is pusztították a fajtánkat rendesen, de akkor még vissza-vissza vágott a magyar, ma már erre sincs lehetõségünk, minden fegyvert kicsavartak már a kezünkbõl, egyedül tán még az "IGAZSÁG" kimondásának fegyverét nem tudták! Lesz itt ébresztõ hamarost, vagy beledöglünk mind! Reménykedjünk a "FELTÁMADÁSBAN!" s_ratata
267 #26 Perle
- 2019-03-16 19:55
Tartok attól, hogy több lesz itt " az odaáti védelmi személy," mint a nem goy sportoló.
Valami készülhet itt OV ellen, mert egyre többször emlegetik diktátornak nevezve, most újabban meg lenácizva. Ez utóbbi jelzõvel hogy, hogy nem, nem kifejezetten a katolikusok, refotmátusok illetik a kormányfõt, hanem a jujdejó keresztények külföldnek panaszkodva, amely úgy hangzik, mint valami katonai segítség kérés. Nevezhetném akár hazaárulásnak is. Nem a kormányfõért aggódom, hanem az országért, az itt élõ emberekért, a gyerekeinkért , az unokáinkért.
Ha ide is bejönnek külföldrõl idehozni a demokráciát, itt sem marad kõ kövön, ahogy Líbiában, Irakban, Afganisztánban, Szíriában.
https://mandiner....an_viktort

Ez az Aggszakáll amiatt nehesztel Orbánra, mert megvont tõlük valami egyházi támogatást.. Ezért kellene forradalmat csinálni ,Amerikának panaszkodni?
75 #27 talpi
- 2019-03-17 05:58
Egyszerûnek látszik a megoldás. Mégsem mozdul szinte semelyik párt!
Miért is nincs összefogás a játékok elleni kollektív tiltakozásra?
Ugye, mennyire érdekes. Közben brüszelezés megy ezerrel, pedig, hogy a felcsuti ramszesz, ellopja a nemzet vagyonát, pont ezektõl kapja a megerõsítést.
Természetesen, ennek ára van, amit mindenki tud, minden pártnak nevezett gyülevész banda, mégsem hallani egyetlen szót sem.
A márciusi ünnep alkalmával, volt egyetlen felvetés a maccabi ellen? Nem. Pedig vannak-voltak pártok/?/ akiknek tudniuk kell, mire megy ki a játék.
Gondoltam, talán olvasnak Posta Imre-t és tájékozódnak, de vagy igen, vagy nem, mégis a beszarás jelzõjük nem engedte a szóhoz jutást, Miért?
Mert mindegyik onnan kapja a megbízást.
Kubinyi is tudomással bír errõl, mégsem, egyetlen szóval nem említi ! Akkor mi is van?
238 #28 bivaly
- 2019-03-17 07:20
Mormota !

Már megint rágódsz a semmin, ez az egyik.
A másik, itt nem elkezdõdik valami, hanem befejezõdik. Most fogják kitenni az útjelzõ táblákat a megépített út mellé. Ennyi. Azután, hogy szénás szekerek, vagy tankok jönnek majd rajta, az egy másik kérdés, és a lényeget talán nem is érinti. Itt elkezdõdni már nagyon nem kezdõdik el semmi, a több szálon futó, jól álcázott történések befejezése közeleg.

Megbuktatják a regnáló Rákosit, és nagyon valószínû, hogy már meg van az új Kádár is. Azt még nem tudni pontosan, hogy ki játsza az oroszokat a mostani szereposztásban. De, hogy lesz aki eljátsza, az biztos.

A történelem ismétli önmagát, sajnos.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.76 másodperc
4,615,268 egyedi látogató