Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Eltûnnek a keresztek Norvégiában a migránsok miatt

KülföldA vikingek amúgy is mind zsidók, nem "keresztények", agymosott ökrök. Vallási okokból a szüzeiket szolgáltassák be a közösbe, oszt a "migráns", had baxakodjon! Ha erre sem tör ki a parasztgyalázat (nem fog), akkor tényleg csak az atom segíthet rajtuk. A Norvég Bevándorlási Igazgatóság azt kérte az egyházaktól, hogy a migránsok vallási meggyõzõdésére tekintettel távolítsák el a kereszteket, valamint a Jézust ábrázoló festményeket.
Eltûnnek a keresztek Norvégiában a migránsok miatt

A Norvég Bevándorlási Igazgatóság 30 ezer menekült elszállásolásán dolgozik. Ehhez pedig segítségül hívta a civil szervezeteket és az egyházakat - írja a norvég The Local. Az egyházi befogadóktól azt is kérte az igazgatóság, hogy a migránsok vallási meggyõzõdésére tekintettel távolítsák el a kereszteket, a Jézust ábrázoló festményeket és minden egyéb vallási szimbólumot.

A hírportál szerint a "vallásilag semleges" helyek kialakítására vonatkozó felhívásnak szinte minden keresztény felekezet eleget tesz, egyetlen egyház kivételével.

Az Evidence of Faith gyülekezet vezetõje, Rune Edvardsen azt nyilatkozta a norvég TV2 riporterének, hogy a központi nagykereszt a helyén marad. Facebook posztjában is megerõsítette döntését: mivel a javaslatnak nincs semmi értelme, minden a helyén marad, de a legnagyobb szeretettel várják a menekülteket.

Más keresztény közösségek ugyanakkor üdvözölték a döntést, és helyeslik a keresztény jelképek eltüntetését a migránsokra való tekintettel. A Norvég Missziós Közösség vezetõje, Jelte Smith szerint a bevándorlók nem foglalkoznak azzal, milyen jelképek veszik körül õket, mégis eltávolítják a központjukról a szimbólumokat.

A bevándorlási igazgatóság szóvivõje szerint ez nem a kereszténység ellen irányul, mivel az összes vallás szimbólumának elrejtését kérik a befogadóktól, egyszerûen csak nem kszeretnék megbántani a bevándorlókat.

atv.hu
Link

Hozzászólások

172 #1 pozor124
- 2015-11-30 18:20
Nagyon jól tudjuk hogy ez is a szervezett mûbalhé része. Persze a fehér ember maradék leépítése is egyben. Két döglégy egy csapásra, avagy kellemetlent a hasznossal. Én naiv és tájékozatlan, eddig azt hittem, Norvégia, egy Izlandhoz, esetleg Belorussziához hasonló józan életû béke szigete...s_ohnos_azta
8 #2 miskolcilaci
- 2015-11-30 18:34
Milyen érdekes! A zsinagógákról egy szó nem esik. Vajon kik azok akik odaát ilyen utasításokat adnak? Kik is járnak mindebbõl jól? Vajon kik azok akik csak a saját fajtájával keverednek?
4 #3 Posta Imre
- 2015-11-30 19:05
Szabadkõmûvesek listája norvég keresztény honlapon


A norvég szabadkõmûves páholy teljes névsorát közölte internetes oldalán a skandináv ország egy keresztény hetilapja, úgymond a nyilvánosság nevében.

"A norvég szabadkõmûvesek páholya 17 ezer, a társadalom vezetõ köreihez tartozó tagot számlál. Soraiban számos parlamenti képviselõ, vállalatvezetõ, bíró, ügyvéd és rendõr található, de lelkészek is" - magyarázta a lista (2005. február 20-ai) közzétételét Vebjoern Selbekk, a Magazinet címû internetes oldal fõszerkesztõje.

"Miután zárt ajtók mögött, titkos szertartásokat követve találkoznak, demokratikus jogunk megtudni, hogy kik ezek az emberek" - tette hozzá Selbekk.

A hetente frissített kiadvány - amely állítása szerint az olvasók ismételt kérésének tett eleget a lista közlésével - azt hangoztatja, hogy "számos példát tud olyan bírósági eljárásokra, amelyekben központi szerepet játszottak szabadkõmûvesek, például bíróként vagy rendõrként".

Az oldalon http://www.magazinet.no megjelent listában név, foglalkozás és földrajzi hely szerint is lehet keresni.

Forrás:

http://www.magazinet.no

Szabadkõmûves és párttag is volt a norvég merénylõ + videó

A tizenhét évvel ezelõtti oklahomai szövetségi irodaház elleni merénylet kitervelõjéhez, a szélsõjobboldali Timothy McVeigh-hez hasonlítják szakértõk az oslói támadót. A rendõrség még vizsgálja, hogy 32 éves norvég férfinak lehettek-e társai a kettõs merénylet során. A támadó korábban a norvég radikális Haladás Párt tagja volt, és kapcsolatban állt a szabadkõmûves mozgalommal is.
http://www.atv.hu...g_merenylo

Itt meg a norvég parlament-zsinagóga, s mellette a norvég szabadkõmûvesek palotája.
http://magyarnemz...dmore=8379
magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/norvgparlament2.jpg
99 #4 MORMOTA1968
- 2015-11-30 19:52
Ezek a norvégok nem a vikingek leszármazottai véletlenül?
Na jó! Ezzel most tényleg egy jó nagy hülyeséget kérdeztem! Közük nincs hozzájuk, különben már hastól nyakig ki lenne belezve az összes úgynevezett vezetõjük. De ez áll ránk magyarokra is. Õseink forognak a sírjukban, ennyi pancser, szerencsétlen láttán. Jobban akkor sem lehetne megkötve a kezünk, ha körbe lennénk tekerve 60-as horgász zsinórral. Moccanni se tudunk már, úgy körbe vagyunk kerítve mindenféle zsidók által hozott neoliberális törvényekkel, rendeletekkel. Istenem, mi lesz itt, ha végre szabad lesz a kezünk és nem számít többé semmiféle törvény, csak a természet farkas törvénye, hogy ölj vagy megölnek.
Nincs olyan édes méz a világon, mint a bosszúnk, ami azokra vár, akik ezt az országot és népet így tönkre tették és egyetlen szabadkõmûves se menekülhet el ebbõl az országból élve. Vagy tartózzon bármilyen titkos társasághoz is. Ha jövõre se szabadul el itt a pokol, úgy fognak levágni minket, mint a birkákat, mert
azok vagyunk mind, áldozati bárányok, a nevetõ harmadikak áldozatai. s_ezt-ni s_ratata
4 #5 Posta Imre
- 2015-11-30 19:54
Mormotam ez bármely szkyta sarjra elmondható manapság. Ott sem mindenki segghülye, csak a túlnyomó többsegg.
4 #6 Posta Imre
- 2015-11-30 20:34
Bajor miniszter: Németországban a turisták se viseljenek burkát

Nem csak a németországi lakosoknak, hanem a Németországba látogató turistáknak is meg kell tiltani az egész testet, illetve az arcot elfedõ muzulmán nõi öltözékek - a burka és a nikáb - nyilvános viselését - szorgalmazza Ilse Aigner bajor gazdasági miniszter. http://www.atv.hu...nek-burkat

Az ellenség már a falakon belül van”
Posta Ákos István
A Flamand Érdek szélsõjobboldali párt szimpatizánsai tüntetnek az iszlám ellen

Magyarországra, Szlovéniába és Horvátországba látogatott a napokban a Flandria elszakadását szorgalmazó szélsõjobboldali Flamand Érdek (Vlaams Belang) parlamenti képviselõinek delegációja. A vizit célja, hogy tapasztalatokat szerezzenek a schengeni határ helyzetérõl. A küldöttség tagja volt Frank Creyelman, a parlament külügyi bizottságának korábbi elnöke is, aki jelenleg a flamand parlament képviselõje és pártja frakcióvezetõje az UNESCO védettségét élvezõ, Brüsszel környéki város, Mechelen képviselõ-testületében. A politikus a menekültügyrõl, az iszlamizálódásról, a Jobbikkal való kapcsolatáról, a flamand függetlenségrõl és a Krím félszigeten tett látogatásáról nyilatkozott lapunknak. http://mno.hu/kul...an-1316622
172 #7 pozor124
- 2015-11-30 20:38
Így múlik el a világ dicsõsegge! Én is errõl akartam írni de beelõztetek.s_olvas Ómagyar halotti beszéd újmagyarul: "Látjátok alfeleim mik vogymuk! Isa fos et puki vogymuk"s_nopompom
4 #8 Posta Imre
- 2015-11-30 20:51
Pozor, nu-nu! Az én nevemben ne mondja senki, hogy NI! Bár a harci kedvem nagyjából ki van egyenlítõdve, mert látom, hogy a családomon kívül nem gazán van "kiért" feláldozni magam, de lehet, hogy tévedek és özönével vannak titokban jó magyar értelmes elszánt emberek is, csak nem igazán van látszatja.
99 #9 MORMOTA1968
- 2015-11-30 20:55
Imre! Egy nagy baj van ezzel a néppel! Hogy itt senki nem tiltotta a más nemzetiségekkel való keveredést, mint a zsidóknál Mózes. És bizony a keveredés, meg a kommunizmus, zsidó neoliberalizmus megtette a maga hatását. Felhígult a magyarok sûrû vére, pedig annak idején még sûrû bicskázgatások voltak a fel meg az alvégi kocsmákban, hát még ha áttévedtek valakik a szomszéd faluból. Nem ártana egy kis vér frissítés harcosabb keleti testvérnépektõl. Az orosz vér nem is olyan rossz. Bennük még él a harci szellem, bennünk már csak pislákol, tisztelet a tényleg nagyon kevés kivételnek! :@
172 #10 pozor124
- 2015-11-30 20:56
"Az ellenség már a falakon belül van." mondja az atv- cikk. Hát mostmár késõ! Ez a vonat elment. Most légy okos Domokos Európa. s_nopompomA liberó és koporsóbiznisz lesz a menõ? Vagy van valami megváltó megoldása a háttérhatalomnak? Már alig várjuk hogy elõrukkoljon vele! Mert ugye a fröccsenõ beleknél és az agyvelõkön csúszkálásnál biztos jobb ötletük lesz...s_reggel
Imre! Bocsánat, nem mondom a Te nevedben (sem).
4 #11 Posta Imre
- 2015-11-30 21:00
Mormota, a harc senkit nem tett még naggyá! A szellemnek is megvan a maga dóga. Leírtam ezerszer, hogy eldöntötték, hogy átállítják a váltót, mert ez a zsidó-buzi tanya már nem felel meg még jahvénak sem. Ez a program fut. észhez térítik, felébresztik, akit lehet, a többi megy a hugyozóba. Ez veled, velem és nélkülünk is mennyi fog, mennie kell, mert le kell húzniuk az "emberiség projektet" a klotyón. Elqurták! Türelem és józan ész! Tanulj figyelj, elemezz, értékelj. Sajnos a csapat teljesítménye egyre inkább! Azok meg kihaltak.s_hihi Maradtak a dinkák, de azoknak se jobb.
99 #12 MORMOTA1968
- 2015-11-30 21:01
Imre! Küldtem egy cikket. Nem írom le mit tennék az elkövetõkkel, mert rosszul lennétek tõle. Pedig ti bírjátok gyomorral. :@
4 #13 Posta Imre
- 2015-11-30 21:13
Mormota, tedd ide bé! Ilyen pornós hírekkel minek sokkolni? Se forrás, se név, csak egy kereszt egy szétbaxott fehér menyecske fejében. Nem nagy szám. Bármelyik horrorfilmben összehoznak ilyet.

Lemondott a karácsony eltörlõ olasz iskolaigazgató

Az állásába került a botrány Marco Parmának, aki sokféle nemzetiségére hivatkozva idén eltörölte a hagyományos karácsonyi ünnepséget.

Országos vitát váltott a Rozzano Garofani nevû iskola igazgatójának döntése, aki még a tanév szeptemberi kezdetén bejelentette, hogy az intézménybe járó különbözõ nemzetiségû és eltérõ vallású tanulók iránti tiszteletbõl a decemberi karácsonyi koncertet télkoncertre keresztelik át, az Olaszországban megszokott karácsonyi énekek pedig nem lesznek mûsoron.http://24.hu/kulf...aigazgato/
99 #14 MORMOTA1968
- 2015-11-30 21:22
http://napimigran...lturajuak/ - Borzasztó! Ezt mûvelték egy 20 éves keresztény lánnyal az eltérõ kultúrájúak.

Kikötözték egy ágyhoz, megerõszakolták, ki tudja hányan, aztán megölték és egy keresztet szúrtak a szájába. Sajnos a link nem jön be valami miatt.

(mert fotónak linkelted az oldalt! - javítva / Gerry)
131 #15 lalapapa
- 2015-12-01 00:51
7 mm magnum az segittene:@
172 #16 pozor124
- 2015-12-01 01:47
Nekem meg egy altató segítene.s_sir
75 #17 talpi
- 2015-12-01 06:27
Imre!
Sajnos a csapat teljesítménye egyre inkább!
Ne csodálkozzunk, hiszen a régi, tényleg nemzetinek induló, "Gárda" soraiban, ugyan úgy, "beillesztették"-beillesztõdött, egy halom aljadék. Ide miért ne lett volna ingerenciája belátogatni ezeknek a magukat "nemzetinek" mondó, férgeknek? Hiszen, ha jól megnézzük, ez az oldal, évek óta, ha nem is túl nagy sikerrel, /de igen/ azért mégis teszi a dolgát. vannak eredményei. Igaz, ennek fényében, egyre inkább jönnek a küldöttek, meg a "társaik" akik képesek arra is, hogy "bármit megtegyenek" hiszen, volt a Gárda soraiba is pornós, van is, na meg kurva is bõven, itt is. Régi módszer a zsidó bitorlók palettáján, csak tudod, azért megkérdem, "ezeknek nincs önérzetük-lelkiismeretük" ilyen alantas munkát végezni? hiszen, ami a kezükbe kerül azt a szájukba is veszik, mint a gyerekek, akkor, mégis hogy gondolják, hogy "õszinték tudnak lenni? Na ez az amit vissza kellene fordítani és az ellenségeinkre kellene küldeni, hiszen, rommá szipákolhatnák/lehet teszik is/ "kenyér adó gazdáikat is" Úgy gondolom, ezek sosem volta, s nem is lesznek csapattagok, csak rombolni-fertõzni-bomlasztani vannak. A "civil" életbe is ezt teszi mind, megváltozni nem tud nem is akar, hiszen, a semmit sem érõ életét, agyament-húgy agyú gondolkodását, nevelésekor magába szívta, marad, ami volt, "családi vonás" talán, egyszer, majd amikor az élettõl, vagy netán, egy "embertõl" azt kapja a mit érdemel, néhány foga villám sebesen kiugrik ocsmány pofájából, kissé össze lesz rugdalva,/volt már rá példa/ akkor talán? De nem valószínû. Mindent és mindenkit tönkre képesek tenni, legyen, "Kicsi, vagy nagy". ezeknek semmi nem számít. Sosem számított, sajnos. Akkor miért is a csodálkozás? Jogos, mert ha az ember jobban körbe néz, nem a mennyiség, a "minõség a fontos", sajnos, viszont az is igaz, "kerülhet a búza közé ocsú" szitálni meg már nincs idõ.
4 #18 Posta Imre
- 2015-12-01 18:00
Nyugodjatok le a PIcsába, minden zsidó marad a helyén, kereszttel, vagy análkül. Az ébresztõprogram mûködik.

Maradhatnak a keresztek Norvégiában

A thelocal.no információi szerint heves vita után a norvég tisztviselõk elálltak attól a szabályozástól, mely szerint a menekülteket elszállásoló épületekrõl el kell távolítani a vallási jelképeket, amelyek az érkezõket sérthetnék. http://www.atv.hu...orvegiaban
6 #19 anzsi a macska hala
- 2015-12-02 10:44
Tulok oldaláról link a jóságos iszlámról. Aki nem ismeri a történelmet, az tanulni sem tud belõle, és minden csecsemõvicc új.
https://www.youtu...4GqS0c--Lg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.48 másodperc
4,126,778 egyedi látogató