Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pravda! Da! Már akkor cionista összeesküvést emleget

Belföld"...Elsõ lépésben a Kreml felhívta a figyelmet a magyarországi nacionalista megnyilvánulásokra és cionista összeesküvésekre, amelyeket - mint arra a Pravda 1972. február 3.-i tudósítása jelezte - a Kádár-féle csoport nem tudott fékentartani."

Hozzászólások

1349 #1 Nagy Levente
- 2019-04-29 22:23
Ezek a Kádár elvtárs és bolsevik zsidói megtették, amit csak lehetett, hogy mára "teljesen elsötétedjen az ég" Magyarország felett "is". A Kádár elvtárs vezette kommunista-szocializmus jelentette a végsõ csapást a "magyar rendre". Az eredeti tõkefelhalmozáshoz és a teljes sötétség bevezetéséhez, vagyis a ma is átélt kapitalista-liberalizmushoz, ahhoz hogy a magyarság többsége elfeledje kultúráját, szokásait, rendjét nem volt elég sem a "felvilágosult" francia forradalom, (mint Nyugat-Európban) sem a két világháború Trianonnal, még ez a bolsevik zsidó kommunista agymenés kellett hozzá. Nem is csoda, ha volt azért nem csak 56'-ban szervezkedés ellene. Nem sikerült ellene tenni akkor sem sajnos és mára még nehezebb.
1368 #2 Karpatkanyar
- 2019-04-30 11:39
Nagy Levente, az 56-os nepfelkeles es az azutan következö forradalomnak alcazott esemenyek Bukarestben 1989-ben, es a Majdanon, Kijevben 2014-ben (tulajdonkeppen mind allamcsapasok voltak) megtanithatnanak bennünket arra, hogy rendet teremteni ne magunkban probaljunk meg, mert nem fog sikerülni. Bölcsen kellene keresni a kapcsolatot, un. nepi diplomaciaval az ellenerdekelt hatalmaknal. A kialakulo tudatosan szervezett rendeltlensegben ott kell legyen a vörös fonal (nem a szin szämit, hanem a läthatosäg), amit minden beavatott, es felig beavatott követni tud. Ki kell dolgozni jo elöre a rendszervaltashoz szükseges összes programot es cselekvesi tervet. Aztan ha eljön az idö kerni kell a segitseget, ahogy tette ezt Szalasi es a Nyilas partja. Az X-napra mar minden le volt zsirozva es ugy ment mint a karikacsapas.
238 #3 bivaly
- 2019-04-30 13:59
Karpatkanyar !

Jól láthatóan dezinformálsz, és provokálsz. Ja, és kivétel nélkül mindenkit hülyének nézel. Te is ! Ennyi szándékos hülyeséget ember nem ír le, leszámítva, ha célja van vele. Karpat, elõbb leszel meztelen mint gondolnád ! Tudod, sánta kutya, meg ilyesmi !?
684 #4 atacama
- 2019-04-30 14:11
az a gyanús aki nem gyanus,az a ludas aki nem ludas...
le a spongyát róluk!!!!
1349 #5 Nagy Levente
- 2019-04-30 21:56
Karpatkanyar, abban egyet tudok veled érteni, hogy ezt a "rendetlenséget" meg kellene próbálni leváltani, (mert nem az igazi) de szerintem ezzel itt mindenki egyet ért, - még ha már fel is adta a reményét ennek -. Azt viszont nem gondolom célravezetõnek, hogy bárkitõl segítséget kellene kérni, mert ebben még elõször is magunkkal (mármint a többség magyarsággal) kellene " tisztázni ", hogy akarunk- e mást jobbat, akkor azt is, hogy mit. Az nem kérdés, hogy van jobb, emberibb, ha röviden akarnám kifejezni: " létbiztonság és harmónia ". De már az sem biztos, hogy a többség akar-e bármilyen változást. Az már megint más kérdés, hogy mennyire a többségi társadalom "hibája", ha úgy gondolja, hogy ennél nincs jobb és/vagy ezt akarja javítgatni. Az évszázados agymosások megtették a magukét. Attól, hogy azt hiszi a többség, hogy ez javítható ( akár a kommunista-szocializmus, akár ez a mai kapitalista-liberalizmus, mert ma ebben a kettõben és ezek javíthatóságán "rugózik" a többség jobb "ismerete" híján) attól még "szarból várat építeni nem lehet"! A pusztításnak ugyanis meg van a saját természete! Másrészt, soha nem kaptunk mi magyarok semilyen segítséget. A nyugat, 56'-ban is tudta, hogy miért nem nyújt segítséget. A nyugati hatalmakkal ugyanis ez volt a hosszútávú érdeke ezeken a területeken. Ha sikerülne is kialakítani, megtervezni s aztán bevezetni újra Magyarországra "teremtõ magyar rendet" akkor sem az ellenérdekelt hatalmakat kellene keresni a kapcsolatot, mert azok igyekeznek majd "megfúrni" azt. Hanem, majd a példát közvetítve elfogadtatni minél több nemzettel, mint ahogyan egykoron annak a régi értékrendnek ugyan a szkyta magyarság volt az alapítója, de alkotója volt a horváth, a tót, a lengyel, a kun, a sváb stb. Mindazok akik a Magyar Szent Korona területén éltek. A magyar nemzet egykoron ezen a vonalon volt befogadó, vendégszeretõ stb., de csak azokkal akik készek voltak magukévá tenni es elfogadni azt a rendet. Szerintem, csak ezt az eleink példját követve nem maradnánk magunkban. De most ezerféle képpen van szétszedve a társadalom. Az alappillértõl a kiscsaládtól kezdve már a sok válásra utalva. nem hogy bármiféle egység lenne. Eleink pedig tudvalevõ, hogy elsõdlegesen rokoni, vértestvéri alapon és nem pártpolitikai alapon szervezõdtek. De ahogyan mondani szokták: " Innen szép nyerni "!
Ha Szálasi kért is segítsget, úgy látszik (mára) nem jó helyrõl vagy Õ sem kapott, mert mára ez az ország (de nem csak ez) soha nem látott szarba került. (De ez nem, vagy nem csak a Szálasi hibája).
75 #6 talpi
- 2019-05-01 08:13
Levente.
A családdal kapcsolatos meglátásod, teljesen valós. Mi több, ezzel kezdték már István kora elõtt.
Szálasi nem kért segítséget, viszont belefutott az akkori "politikai" érdekek jól felépített csapdájába. Sajnos, túl sokat tudott a holokausztos cselezésekrõl és annak kiagyalóiról. Ha lehetõsége lett volna kifejteni vagy védekezni egy tisztességes tárgyaláson, akkor más lenne a Világ felfogása errõl a hamisításról. Esélyt nem adtak neki erre. :(
1368 #7 Karpatkanyar
- 2019-05-01 08:38
Nagy Levente,
1. Figyelmen kivül hagyod azt a titkosszolgalati ökölszabalyt, mely szerint ha egy tarsadalmi szervezetet, intezmenyt tulsagosan infiltraltak ellenerdekelt szervezetek (ezek alatt ertem a titkosszolgalatokat is), akkor azt belsö eröböl megreformalni nem lehetseges. Azert nevezik az ilyen törvenyeket, inkabb axiomakat, ökölszabalyoknak, mert a be nem tartasuk miatt a kiütessel a padlora kerülsz, es nem biztos, hogy onnan meg fel tudsz tapaszkodni.
Tehat gondolataidat erdemes lenne ujra ertekelni es ezt alapul veve mas erdemenyre jutni.

2. De adok meg egy tampontot, amit PI is szeret hangoztatni Hitler Mein Kampjara hivatkozva. Amennyiben a nemzetet külsö eröknek sikerült elposvanyositania, es a megmentesre nincs csak 1000 hazafi, akkor ez az 1000 hazafi kepezi a nemzetet. Ezt en az ETA megalakulasanak es müködesenek tanulmanyozasakor olvastam. Ök a baszk nemezetet 150-ben adtak meg, mivel, amikor a nagy Spanyolorszagot teljesen instabilla tettek, akkor volt a legmagasabb az ETA harcosok szama: 150-en voltak.

3. Nincs szükseg nepszavazasra ahhoz, hogy egy ilyen kemeny csoport eldönthesse elkezdik a nemzet felszabaditasat. Az elposvanyosodott nemzet feedback-je elöre kiszamithato. Nem kell öket megkerdezni, mert mar azt sem tudjak, hogy miert beszelnek magyarul. Egyebkent semmilyen eselyed sem lenne, hogy nepszavazast kieröszakolj ebben a kerdesben. Magyarorszag celorszag lett, es a helytartok ezrei vedik, -ellenünk-, az idegen nep beköltözesi lehetösegenek fenntartasat.

4. Segisteg keres külsö eröktöl temaban azt tudom mondani, amit kurd vezetöktöl hallottam az ENSZ Emberjogi kongresszusan, amit 50 evenkent szoktak tartani. "Ne valogasd meg azokat a kormanyokat, ahonnan segitseget remelsz. Olyanoktol fogsz segitseget kapni, akiktöl nem is remelsz, es csak csodalkozol, hogy ezek miert adtak most tamogatast." Tehat meg ahhoz se ragaszkodom, hogy ellenerdekelt hatalmaktol kerjenek a nemzeti erök tamogatast.

5. Ellenerdekelt hatalmak viszont feltetlenül a tamogatas keresek cimzettjeinek listajan rajta kell legyenek. Te magad emlited, hogy Szalasi nem jo helyröl kert segitseget. Ha Szalasi a szovjetektöl kert volna segitseget akkor sem kerülte volna el Magyarorszag a kommunista rendszer beinditasat az orszagban. Lasd Romania. Viszont megtarthattuk volna a visszakapott területeinket. De ez csak törtenelmietlen feltetelezes. Viszont alatamasztja azt a fontos kitetelt, hogy ellenerdekelt hatalmaktol is kerj segitseget. De nemcsak tölük, vagy ha több ellenerdekelt hatalom is van, akkor keresd meg mindegyiket. Ezt kellett volna Szalasieknak is cselekedni, mivel nekik nem smakkolt a SzU ezert meg kellett volna keressek a britteket, amerikaiakat is.

6. Vannak a puccs elökeszitesenek törvenyei, melyeket kötelezö modon követni kell. Maskepp ökölszabalyokba ütközven padlora kerülsz, es mint Szalasiek peldaja is mutatja, onnan nem kelsz fel többe? Nyugodjanak örök bekeben!
1119 #8 Csorba Tibor
- 2019-05-01 18:11
Tépd le a sárga csillagot! Aczél György zsidósága…

Aczél György neve hallattán számos magyarországi kulturális körben dermedté válik a levegõ. Ez volt az ÉS- se élet, se irodalom - "korszaka";, ami persze azért így eléggé durva leegyszerûsítés. Mégsem örültek sokan, amikor szürke öltönyös pártkatonák diktálták a mûvészeknek, hogy mi tûrhetõ és mi nem, hogy mennyire legyen didaktikus a kultúra, hogy meddig lehet elmenni. Heller Ágnes filozófus így beszélt egyszer Aczél változó hozzáállásáról: "Sokszor elõfordult, hogy egy mûvészt segített, majd keresztezte karrierjét."

http://kanadaihir...zsidosaga/
1349 #9 Nagy Levente
- 2019-05-01 20:25
Karpatkanyar, legyen úgy, ahogy írod. Nekem azért vannak fentartásaim. Bár, ha Te olyan idegen hatalmakra gondolsz, amelyek ha tudnának szintén változtatnának, mert mondjuk õk is tisztában vannak vele, hogy ez nincs így jól, de nem feltétlen ismerik a kiutat és ebbõl kifolyólag segítenének. Mondjuk van még bennük emberség és gondolnak az unokáikra, a jövõ generációira. Akkor lehet benne ráció. Végül is: " a remény hal meg utóljára ". Bárcsak lenne úgy, de az a baj, hogy idehaza is nagyon reménytelennek tûnik bármilyen pozitív változás.
75 #10 talpi
- 2019-05-02 04:45
Kárpát
Nagyon rossz hangolású a balalajkád, "szirének" zenéjét játszod.
1368 #11 Karpatkanyar
- 2019-05-02 07:40
Furcsa, hogy ezen az oldalon milyen keves azok szama, akik erdemben hozza szolnak a javaslataimhoz. Csak ugy en-block lesemmizni az nem vall tulzott tudasra. Ra mkellene szokni arra, hogy mikepp is kell egy cikket szetszedni darabjaira, pontonkent megkerdöjelezni az allitasokat, kiegesziteni, vagy kijavitani egy-egy gondolatmenetet. Ehhez nem tul nehez hozzaszokni. Csak igy tanul egymastol az emberfia.
Nagy Levente, ha fenntartasaid vannak, akkor azokat pontokba szedve ird meg.

Talpi, milyen szirenek jatszak ezt a zenet? Monnki tittan makka!
Szalasi nem kert segitseget? Ezt csak a hasadra csapva kijelented annak ellenere, hogy a nemet követ jegyzökönyvei mentek minden alkalommal Berlinbe, miutan Szalasival talalkozott?! Több jegyzökönyv bizonyitja a Szalasi beszelgeteseinek tartalmat.

Tajekozodni nem szegyen. Szegyen az, ha nem vagy hajlando erre, es valami butasagokat szajkozol.
A tajekozatlannak a tajekozottabb ember kijelentesei nagykepüsegnek tetszenek, de csak a buta tajekozatlannak, mert az okos azonnal megjegyzi, es ha nem kap bibliografiat, akkor maga kikeresi azt. Utana nez, tajekozodik, es ezzel kulturalodik, ismeretei szintjet emeli.
238 #12 bivaly
- 2019-05-02 07:45
Karpatkanyar !

A javaslataidhoz az érdemi hozzászólás az, hogy leszarjuk ! Erre felé a gyengébbek is tudják, hogy egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye.
1368 #13 Karpatkanyar
- 2019-05-02 12:53
Bivaly, te magadat!!!
684 #14 atacama
- 2019-05-02 15:46
itt nincs mit egyiknek a másik szemére vetnie szerintem..
az egyik 19 a másik egyhijján 20!!!
1349 #15 Nagy Levente
- 2019-05-02 20:56
Karpatkanyar, az idegen hatalmak szándékával kapcsolatban egyetlen, de igen komoly fenntartásom van. Mégpedig az, hogy IV. (Gyermek) Lajos frank uralkodó 907-ben kiadott igen egyértelmû parancsa, miszerint: "decretum... Ugros eliminandos esse" vagyis "elrendeljük... hogy a magyarok kiirtassanak" mai napig él. Akkor közvetlen fizikailag nem sikerült a végrehajtás! Eleink a pozsonyi csatában fényes gyõzelmet arattak a keletre vonuló akkori legnagyobb össz európai haderõvel szemben. De mára a különbözõ manipulciók következmnyeként csaknem teljesen megsemmisültünk. Mármint amit magyarnak, magyarságnak lehetett mondani.
Ebbõl meg aztán sok minden következik:
1. Nem embernek való "rendszerek".
2. A bolsevik zsidók által hazánkban bevezetett kommunista-szocializmusban az emberek életterének immár teljes kisajátítása.
3. A mai kapitalista-liberalizmusban meg már azt is el akarják feledtetni, hogy egyáltalán emberek vagyunk.
4. Azt nem szabadna hagyni, hogy ennyire bárkit is kihasználjanak, kizsákmányoljanak egyesek. Visza kell adni az embereknek azt, amit fehér és vörös terror eszközökkel elvettek tõlük.
5. Trianon nem "csak" az ország területének megcsonkítását jelentette, hanem más még annál is nagyobb pusztítás, csonkítást végzett. Bár jólehet nem annyira látványos a többi, de mára "csak" az országhatár látványával eltusolnak minden mást. Mi ez ha nem "szemfényvesztés"?
6. Mára többek között az történt, hogy az "ügyesebb", "okosabb" de ezzel együtt és még inkább "szerencsésebb" magyarok többségének is "befogják a száját" azzal, hogy rövid távon legalábbis "látszólagos", de számára érzékelhetõ anyagi biztonságot "nyújtanak", ami öröklõdik is. Ez is "szemfényvesztés"! Tehát mondhatni, hogy egyfajta kiválasztottak a magyarok közzül is a manipulációk, agymosások miatt e mellett a "rendszer" mellett áll ki (most teljesen mindegy, hogy politikailag jobb vagy baloldaliként, attól függõen, hogy õt hogyan érzi melyik juttatta olyan pozícióba). Tehát a pénz ma nagy úr. Ezzek közül ezért, hosszú távon senki nem gondolkodik.
7. Tömeges olyan munkakört hoztak létre elsõsorban a közszférában pl. jogász végzettséghez kötött munkakörök, amelyek látszattevékenységek és emiatt sem érzékelik az emberek, hogy mennyire át vannak verve.
8. A "rendszert" elõsorban a már kisgyermek korban elkezdett befolyásolással, manipulációkkal, hazugságokkal, általuk tanításnak mondott ferdítésekkel "bebetinozták".
De még sorolhatnám a talán még ezeknél is súlyosabb élet és ezáltal természetellenes következményeket!
75 #16 talpi
- 2019-05-03 05:11
Kárpát.
Nem csak Szálasi, de Horti is tárgyalt az angolokkal, és ha jól emlékszem, még az oroszokkal is, történetesen, egy "kultúr" delegáció látogatott a front másik oldalára, Páger Antal vezetésével.
Nos a tájékozatlansághoz ennyit. Vitatkozni semmi okom veled, hiszen, nem emelkedhetek fennséges tudás szintedhez, s nem is célom, hogy az oldalon, részt vevõ, nemzeti gondolkodású emberekkel elhitessem, az általad, oly sokat szajkózott"államrend elleni szervezkedés" hasznosságát és annak lehetséges módozatait.
Tudod, a "birkát két-három lehetõség felvázolásával lehet a vágóhíd irányába terelni,
-jobb, füves legelõ mutogatásával,
- kolompot hordozó szamárral,
-"idomított" pulival/?/
Nos, viszont itt nem csak"birkák" vannak, béhányunk-néhányunk, amikor meglátja a "friss füves" legelõt akkor már gyanút fog, és inkább a sekélyesebben füves, de "gyógyfüves" legelõt kezdi eszegetni, tudatosan.
Igaz, a kecske vagy birka, mekeg-béget, de tudja mit eszik.
Hallottál itt valakit mekegni.? bégetni?
Netán, láttál-,látsz valakinek a nyakában kolompot, vagy,? olvastál valakitõl olyan jellegû nyilatkozatot, mely a többieket hasonló dologra ösztökélné, amiért éveket kaphat, egy "i-Gazságügyi edzõtáborozásra"?
Errõl ennyit,. Hogy mennyire vagyok tájékozott, vagy eseti analfabéta bizonyos dolgok megítélésében, az az én dolgom, viszont nem harsogok, mert tudom, "ha hallgattál volna, bölcs maradhattál volna" esetemben nagyon komoly dolog.
Bölcs nem tudok lenni/szerinted sem/ tehát, hallgatok olyan magas dolgokról amit Te, csuklóból röpítsz fel erre az oldalra.
Vitázni Bivallyal tudsz, mert õ virtuálisan még pofán is ver, addig örülj míg így tesz, mert ha hallgatni kezd, keresni fog, akkor pedig a virtuális világ hamar anyagivá válhat.
1368 #17 Karpatkanyar
- 2019-05-03 06:12
A gyavasag megjelenesi formai nagyon valtozatosak.
-Tudatlansagat, felelmet, allando ügynökveszely möge rejti.
-Fenyegetözik masokkal szemben, akik a bajokrol beszelni mernek, mert ezek mind provokatorok.
-Ha nem maga a fenyegetözö, akkor mas lesz az, aki a "szajhöst" majd rendbe rakja.
-Gyavasagat 100, de inkabb 1000 felekeppen magyarazza, anelkül, hogy valaha is beismerne, hogy gyava.
-A bajokrol meg beszelni sem mer, mert köbanyara fogja itelni a kemeny diktatura.
-Mindig ügynököt szimatol mindenfele, ott is ahol nem lehet ügynök, de akkor van lehallgato keszülek: a sivatag homokjaban is, vagy a sakal szarban, stb. barhol.
-Ugye megmondtam, hogy mindenhol lehallgato keszülekek vannak, miközben ö maga jelent, mert a gyavakat könnyü beszervezni. Ugyanis betegesen felnek, söt rettegnek.
Olvasatok el azt a könyvet Felelemmel valo politika. Szep kis vaskos könyv. Sokkal több van felsorolva benne, mint amit en ideirtam 5 perc alatt.
Aztan nezzetek meg azt a videot, amelyben Orban kijelenti, hogy a diktatura ellen minden allampolgarnak kötelessege fellepni. Termeszetesen a jelenlegi Orban rezsim nem diktatura. Gondolja Ö.
A masik gondolat, hogy a megboldogult MNA is azt hangoztatta, hogy Mi nem veszünk reszt semmilyen tüntetesen, de majd el jön az X-nap, amikor nem tüntetünk, hanem döntünk. Rendszert, termeszetesen. Az MNA X-napja eljött. Feloszlottak. Feloszlattak!
75 #18 talpi
- 2019-05-03 07:17
Kárpát, Kárpát szerencsém hogy nem ismersz. :P
1368 #19 Karpatkanyar
- 2019-05-03 10:18
Nagy Levente, a diplomácia mindig a segítség kérésrõl szól. Amerika, pl., rányomult egész EU-ra. Amennyiben ez vmelyik kormánynak nem tetszik, akkor szalad más nagyhatalmakhoz támogatást kérni. Ezt teszi Orbán is Putyinnál, és a kínaiaknál: segítséget kér, hogy az amerikai nyomulást fékezze. Ezt kölcsönös szívességgel jelzik:
1. Az orosz règi KGST Bank Budapestre költözik.
2. A DEA ügynökei bekerítenek 2 orosz fegyverkereskedõt, akik illegális fegyverraktárakat tartanak fenn Magyarországon. A TEK-kel közös akcióban letartóztatják mindkettõt (hje Ljubisin apa és fia). Amerika kéri a kiadatásukat, hogy életfogytiglanra elítélhesse õket, de a magyar fél az oroszoknak adja ki õket.
3. A kínaiakkal Selyemutazik az Orbán kormány. 1000 milliárdért Mészáros építi a Budapest, Belgrád gyorsvasútat.

Végeredményben nem értem miért idegenkedsz ettõl a gondolattól?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.44 másodperc
3,514,724 egyedi látogató