Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az összefogás

GondolatokTegnap nagy eső és forgatási nap volt. Most meg indulok dolgozni, mert elkések.Link

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2019-05-23 09:14
Imre, Gratulálok! ugye mennyire más? az asztal is kerek, és lassan az egész is az lesz!
emlékszel miről beszéltem veled abban a néhány percben a legutóbbi kulcs -on?
már lehet hogy nem de látom minden úgy alakul ahogy akkor mondtam...s_V
1592 #2 irokez
- 2019-05-23 17:46
Köszönjük Imre az igaz, tiszta szavakat.
Különösképp kiemelném azt a számomra jelentős gondolatot, hogy ma egy
MAGYARNAK nem csak kárpátmedence, hanem bolygó szinten kell gondolkodnia!
Vagy akár kozmikus szinten!:)
4 #3 Posta Imre
- 2019-05-23 20:36
Atacama, minden úgy alakul, ahogy az alakítók alakítják. Tegnap egész nap forgatás volt, így nem az állványon áztam az esőben Talpival, hanem máshol és így keveredtünk Jánoshoz is. Persze reggel felhívtam, hogy vettem az üzenetét, hogy keressem és most van erre alkalmasint idő. Ez még nem az eredmény. Sok egyebet is le kell tisztázni. Nem olyan egyszerű ez a téma, de rajtam nem múlik. Ma túlóráztam, nemrég kerültem haza.

Irokéz, sok más gondolat is van. Meg kell érni rá és meg kell érlelődni az adásra és a kapásra is.
238 #4 bivaly
- 2019-05-23 20:50
Kedves Imrém !

Komolyan veszem !!! Reakcióm, egy elszaladt mondatra . Gondolkodtam, hogy nyiltan, vagy privátban ? Nyiltan !
Messze a legjobb, legérthetőbb, és a legalaposabb ! Részletekbe menően a legalaposabb !!! Nem leszek népszerű ( eddig sem voltam !), a seggnyaló, törleszkedő hívek megtizedelése törvényszerűen kötelező !!! Csak egyszerű tapasztalat, semmi egyéb.
Imre, "ráléptél az útra " . ??????????????????????,
És mások is ráléptek. Remélem, ténylegesen !?

Áldás,: Bivaly
75 #5 talpi
- 2019-05-24 04:43
Bivaly.
Sokan azon lépkedünk, ezt már Te rég tudod. Igaz, rögös, néha, megaláznak, el kell viselni. Viszont, oda baszni csak egyszer lehet és annak, Vitál pontot kell érintenie. MAszatolni-tüntetgetni,- semmi értelme.
1563 #6 eLZi
- 2019-05-24 10:25
Sziasztok! Én nemrég regisztráltam,de régi olvasótok vagyok,bár sokat valószínű nem fogok írni,de a ma reggeli hírt,ami a fél 7-es Rádió1-en elsőként elhangzott,muszáj megosztanom,mert nagyon kacaghatnékom támadt. Az első hír így szólt: A Deep State legyőzése című könyv mától rendelhető valamilyen sose hallott honlapon,a rögtön következő pedig: országos ellenőrzés lesz az iskolákban,mert rossznak találják a levegő minőségét,és a gyerekek negyede légúti beteg ettől..mint tudjuk, véletlenek vannak,hogy pont ma közölték ezeket a híreket..
1592 #7 irokez
- 2019-05-24 14:07
Imre! Nem az éréssel van a gond - olom, hanem hogy késik az aratás! Az elburjánzott konkoly pedig megfolytja az érett búzát, a többit meg nem hagyja beérni.
75 #8 talpi
- 2019-05-24 21:13
irokez
- 2019-05-24 15:07
bizony beérik, mert jól meg van táplálva, ne aggódj.
Aratás? az is itt van, nemsokára, Péter-Pál vagy......
1349 #9 Nagy Levente
- 2019-05-24 22:09
Imre, én nagyon örülök ennek a - reményeim szerint - egyre erősödő összefogásnak! Köszönöm nektek!
Azt gondolom hozzáfűzni, hogy a János előadásait én is jónak tartom, de arra a Te gondolatodra, azért emlékeztetlek, hogy ezzel a Szent Korona történelmi alkotmánnyal is csak óvatosan, mert a Szent Korona történeti "alkotmányhoz" képest is már voltak benne olyan eresztékek, amin a zsidók be tudtak szivárogni bár kétségtelen, hogy a mainál minden csak jobb lehet. Emlékszel a Halász József kutatásai alapján megfogalmazódott "történeti alkotmányt" is mindketten úgy ítéltük meg, hogy azon is van még csiszolnivaló. Na ezt, ne feledjük soha!
Ettől függetlenül nemes és előrevivő gondolatok mindhármótoké, ezért mégegyszer köszönöm!
1592 #10 irokez
- 2019-05-25 07:37
Köszönöm Talpi a biztatást!
Úgy látom, meg kell kérdőjelezni - mint mindent - ezt a példázatot is. Továbbgondolva, talán az számít érett búzának, amelyik lerázza magáról a konkolyt.
Életszerűbb hasonlat akkor inkább a csibés. Aki látott kiscsibét kikelni a tojásból, könnyen érti. Ha életképes, áttöri magát a tojáshéjon, ha nem, belefullad. Sokan ezt érezzük túl szűk, sötét már ez a hely, szinte belefulladunk.
Reménytkeltő viszont látni, ahogy hamarosan szaladgálnak a napfényes szabadban. Ránk is ilyen óriási váltás vár!
1368 #11 Karpatkanyar
- 2019-05-25 14:58
Egyik ferfi a masikat igy szolitja, hogy Istvankam, Imrem, Petikem, ez botranyosan buzis.
Es nem csak buzis, hanem pesti zsidos is! Föleg!
Es ezt teszi pont a BIVALY!
Pfujjjjj!!!!
238 #12 bivaly
- 2019-05-25 16:21
Karpat !

Te folyamatosan alulmúlod önmagad. Rém primitív egy senki vagy, de folyasd a nyálad csak bátran és hangosan ! Ugass, hogy te mekkora nagy ember vagy !
Anyád hogy van a kibucban ?
2 #13 gerry
- 2019-05-25 16:45
Gondolom az alábbi felvétel pont ide passzol; a #11 és #12 kiegészítéseként.
Két hozzászólás: "Az összefogás" írás alatt!s_hihi
Olyan áhitatos és szívbe markoló mint a video, nagyjainkkal!
https://youtu.be/...

...........................
Az én kedvenc verzióm azért még mindig ez marad:

https://youtu.be/...

i.ytimg.com/vi/kikvHghZmZo/hqdefault.jpg

Az élet egy színes álmodás,
Mely egyszer véget ér.
A sír lesz majd a végállomás
A szív pihenni tér.
Álmodjunk mindig szépeket,
Hisz úgysem tart soká.
A gyorsan elszálló éveket
Tegyük, mi boldoggá!

Szeressük egymást gyerekek,
A szív a legszebb kincs.
Ennél szebb szó, hogy szeretet
A nagyvilágon nincs.
Az élet úgyis tovaszáll,
A sír magába zár.
Szeressük egymást gyerekek,
Hisz minden percért kár!

Az élet úgyis tovaszáll,
A sír magába zár.
Szeressük egymást gyerekek,
Hisz minden percért kár!

165 #14 LM
- 2019-05-26 20:36
Még mindig kérdés, hogy miért voltak a világháborúk, mi a tényleges ok vagy, hogy ez miért jó Hansnak és alapvetően, hogy mi a baj a "rendszerrel" amit kb. mindenki érzékel akinek 50-nél több IQ-ja van ez mind mind két szóra vezethető vissza

Újraelosztási rendszer

Hans a saját császárának fizeti az adót mert ez biza már régen is így ment. Hans az angol királynőnek vagy az orosz cárnak már nem annyira szívesen fizet adót ez már kiveri a biztosítékot. Viszont Hans ha szavazhat akkor is fizet adót mert hát demokrácia van és ezt akarta a "nép" rendben van ez így. Az már mellékes számára, hogy a gazdasági modell (központibankos, kamatkapitalista, nemzetközi óriásvállalatos) úgy van csatornázva, hogy ugyanazokhoz a kevesekhez folyik a pénz és ugyanahhoz a sokhoz az adósság (mert ez a pénz hitelpénz csak nem mindegy kinél van a pénz és kinél a hitel) az újraelosztási rendszer olyan, hogy az állam alapból elvonja az előállított érték 30-40%-át a valójában maréknyi ember kezében lévő vállalatok még ennyit a maradék pedig azoké akik előállítják, hogy azért legyen mit enni és jusson valami szórakozásra is ha marad belőle. Működhet ugyanaz a gazdasági rendszer angliában, németországban, usa-ban mégsem reklamál senki mert ugye nem az angol királynőnek fizetni Hans az adót.
1349 #15 Nagy Levente
- 2019-05-26 22:53
LM!
Annyit pontosítsunk, hogy mindenki a zsidó hátérhatalomnak fizeti az adót jellemzően. Az, hogy egy látszólagosan "odallított" vagy "odaszavazott" báb, mennyire jár, azért legalbbis anyagilag jól miközbe szorongatják neki is a tökét, az megint más kérdés. Ezek a dolgok viszont nem voltak így mindig, legalábbis magyar honban biztosan nem.
99 #16 MORMOTA1968
- 2019-05-27 06:30
Egy pszichopatának sohasem a pénz, a vagyonfelhalmozás számított, hanem a "HATALOM!!!" Az "URALKODÁS" mindenki más felett!!! Minek is kellene nekik az a "MONOPOLI" pénz, amelyet ők állítanak elő és hoznak forgalomba? A lényeg itt a "GÓJOK SZÍVATÁSA, TESTI-LELKI KÍNZÁSA, SZELLEMI SZINTJÉNEK A BÉKASEGGE ALÁ VALÓ LENYOMÁSA!" Miért vannak a háborúk? Mert az "EMBER" programozható! TÖKÉLETESEN!!! Rengeteg módszert fejlesztettek ki e célból cionék! Sport közvetítések, vidámparkok, filmek, zenék, pénznyerő játékok, stb..stb...SZÓRAKOZTATÁS!!! A lényeg: NE GONDOLKOZZON AZ IGAVONÓ ÁLLAT ÁLLOMÁNY!!! Legyen mindig elfoglalva munkával, zabálja az elé tolt, elé lökött agymosó média, sajtó, vallási és oktatási moslékot két pofára ha lehet, aludjon pár órát, ha tud, aztán húzza tovább az igát és a belét, míg meg nem döglik. Közben tőzsdéznek is vele, az utódaival, sőt, a még meg sem született unokáival is! Lica után szabadon! Bár ő finomabban fogalmazott, de én már rég unom a finomkodást! Lejárt a finomkodás szavatossági ideje rég! Durván van már csak értelme nyomatni! Kíváncsian várom meddig hagynak még elmenni minket? Mikor ba@nak a fejünk közepére? Vagy nekik már úgy is mindegy? Kezükben az összes ellenünk kifejlesztett tömegmanipulációs, agysorvasztó, tömegpusztító fegyver és kiszolgáló személyzet! A megfelelően beetetett, fanatizált golyófogók, ágyú töltelékek! Akik bambán és tudatlanul fognak újra és újra hadba vonulni a zsidó érdekekért és megdögleni, kiért is, miért is?! Na ez az! Várom a folytatást Imre! Azért ha félsz, ha nem félsz, te is azt mondtad, hogy már nem szívesen bicajozol, mert szeretnél azért még haza érni a családodhoz esténként! Talán a Hun tévén mondtad ezen szavakat! A fél-elem csak ott bujkál valamennyiünkben! Csak nem mindegy még sem, mikor és hol lesz az, mikor azok a bizonyos erők, hatalmak úgy gondolják, hogy: na most lépték át azt a határt, amiért már likvidálás jár! De sokakat intéztek már el azért, mert kezdett túl sok követőjük lenni a neten! És persze a tiltott, kényes témák feszegetése miatt! No, nem huhogok tovább, mint egy halálmadár! Azért a műsor jó volt és fontos az összefogás, de közel a határ is! Féltelek benneteket! A történelem bizonyíték rá, hogy nyomos okkal! Elkezdtünk valamit és várjuk azok jelentkezését, akik életcéljuknak tekintik a staféta átvételét, ha mi kidőlnénk a sorból! Mert ugye sosem lehet tudni! A jövő előre nem látható, csak sejthető, oszt vagy így vagy úgy, de mindig volt és lesz valahogy! s_hihi
1368 #17 Karpatkanyar
- 2019-05-27 08:43
"Kedves Bivaly!", "Mélyen tisztelt Bivaly!", "Szeretett Bivaly!"

Mióta hívják a Mennyországot kibucnak?
165 #18 LM
- 2019-05-27 12:01
Most néztem csak meg az utolsó 10 percet. Az állam a bevételei 60-70%-át költi adósságkezelésre? Nemár ez az adat honnan van? Ekkora tévedés ezen a ponton már nem megengedett, komolytalanná teszi a dolgot vagy ha tényleg ígyvan akkor vezessük le hogy jutottunk erre a következtetésre. Az, hogy az előállított érték ekkora hányada különböző csatornákon ugyanott landol az oké de nem ez hangzik el a felvételen. Az adósságkezelés kb. olyan 10%-a az állami kiadásoknak, a kiadási oldal pedig olyan 14-15 ezer milliárd Ft
272 #19 Kameleon
- 2019-05-28 16:13

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,708,248 egyedi látogató