Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

2020-ra csődbe mehet az osztrák hadsereg a védelmi miniszter szerint

KülföldTehát ez akkor azt jelenti, hogy most igen erős Zrínyi prjojektbe kezdenek (lehet náluk Dolfi Tervnek fogják elnevezi) és költséget növelnek. Szeretem ezt a békét. Olyan nyugodt. Fertő tó és még egy pár terület is vissza fog ide curükkolni.
Az osztrák hadsereg leállásával fenyeget a védelmi miniszter, hogy több pénzt kapjanak.
Óriási pénzügyi nehézségekkel küszködik az osztrák hadsereg, és ha nem javul a helyzet, 2020-ban csődöt jelenthet - közölte Thomas Starlinger osztrák védelmi miniszter.

A miniszter szerint 2020-ra az üzemeltetési és személyzeti kiadások meghaladják a rendelkezésre álló pénzügyi eszközöket. Ennek következménye teljes leállás lehet - figyelmeztetett a tárcavezető. Utalt arra, hogy katonai járműveket nem lehetne tovább üzemeltetni, a kiképzések pedig abbamaradnának.

Nem tudnánk az áram- és a vízszámlákat fizetni

- mondta a miniszter az osztrák sajtónak nyilatkozva.

Starlinger szerint az osztrák hadsereg „messze van attól, hogy teljesíteni tudja az alkotmányban rögzített feladatait”. Szeptember közepéig el kell készülnie egy állapotfelmérésnek, amelynek részletesen ki kell mutatnia, milyen keretfeltételekre van szükség ahhoz, hogy az osztrák lakosság védelmét a hadsereg a jövőben is képes legyen ellátni - tette hozzá.

Starlinger június eleje tölti be a védelmi miniszteri tisztséget, miután az osztrák néppárti-szabadságpárti koalíció összeomlott.

Link

Hozzászólások

174 #1 victorya
- 2019-06-20 16:46
Uniós hadsereg esetleg? Nagy-Magyarországgal fűszerezve?
75 #2 talpi
- 2019-06-20 18:14
azta a qtya fáját :) akkor az elektromos sütő, mikrok ne fognak működni?
Sebaj, lassan itt sem :D
1349 #3 Nagy Levente
- 2019-06-21 07:38
Ez a hülye még nem tudja, - jó-jó június eleje óta nem sok idő telt el - hogy neki nem az osztrák lakosság védelme a feladata, (mint Magyarországon sem a honvédségé) hanem Rothschild és a többiek magánhadseregeként (NATO zsoldosok) az ő cionista és imperialista érdekeik kiszolgálása! Sírjon még egy kicsit és ha "jól sír, beindítják a bankónyomást"! Csak készüljön fel, mert kérnek érte ám valamit, még ha nem is azzonal!
75 #4 talpi
- 2019-06-21 08:11
Fertő tó és még egy pár terület is vissza fog ide curükkolni.
Azért Ráhelkával kel megküzdeni, mert felvásárolta, szép sunyiban. :(

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
4,458,010 egyedi látogató