Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MOST INDUL A HAJÓ (beszélgetés leonarddal)

GondolatokTudom, hogy vártátok már nagyon. Lassan folytatni kellene egyre tágabb körben. Világok találkoznak és kiderül, hogy nem is borult be. A nyafogás ezen és máson sem segít már. Tegyétek magatokat hasznossá! Keressétek azokat, akik megtalálhatóak! Link

Még valami, aminek semmi jelentősége nincsen, de az nagyon. Ma felhívtak a judapesti toborzó irodából (legalábbis úgy mondta a férfihang) mert megkapták a jelentzesem. Mondom, ez januárban volt még, mi tartott eddig? Én küzdenék soros gyuri ellen, de így, hogy? Azt mondták, hogy nem hoztam még az orvosit és a picológusi papírt. Mondom , arra vártam, hogy küldjenek jelet, hogy mikor és hova van jelenésem...szóval patt-helyzet. Menjek be az irodába, szól a fáma. Mondom, 21. század, csak küldjön már a doki.bubora egy jelet, nincs kedvem sétálni! Mail nem jött, vagy még nem jött.... De miért pont most? Mi történt? Nem sejtitek? Katonai nemzetbiztonsági szolgálat eddig ült a kérdésen? Ugyan már?

Hozzászólások

1368 #1 Karpatkanyar
- 2019-06-28 20:16
Mi a feneert vonulnal be ezeknek? Mit akarsz, kiktöl megvedeni. A kormanyt a neptöl?
Na jo, te tudod!
1431 #2 zsolt5000
- 2019-06-28 20:19
Ez egy nagyon jó beszélgetés volt!Lesz "visszhang"100%.....ilyen is meg olyan is :-)
4 #3 Posta Imre
- 2019-06-28 20:28
Kárpát, nem én "akarok" bevonulni hozzájuk, hanem ők akarnak bevonulni "hozzám". Úgy véltem ez érthető a számodra. Én csak gesztust tettem. Nem tudják miképpen reagálják le, hogy úgy tűnjön, mintha, pedig mégis.

Zsolt, lesz még jobb is, de nem is ez a lényeg. Remek volt a helyszín és jól elkapott atmoszféra és bizony tán a két beszélgető sem csak a levegőnek mondta a magáért!
684 #4 atacama
- 2019-06-28 20:39
Szépen kigömbölyödik ez lassan,,
4 #5 Posta Imre
- 2019-06-28 20:47
Atacama ez neked is köszönhető. Ha múlt nyáron nem vered annyira a kolompot, akkor tán mindez ma nincs is. Lehet már bánod?
238 #6 bivaly
- 2019-06-28 20:52
Annyira frankó ez a seggre feltolt napszemüveg ! Pompás trendi ! Vagy a kívül, csak akkor beszédes a belülről, ha Ti mondjátok, egyébként meg érvénytelen ?
Nincs napszemüvegem. Ettől egészen biztosan frusztrált vagyok, ezért is nem megyek a fényre. Erősen bántaná a szemem az "áradó fény" !
De lehet, hogy valami más ?
Ja persze, csak magyarázkodom. És jut eszembe, csak görcsölök, meg keresem a kákán a csomót, és gáncsoskodom, stb.
Szeretem a tiszta vizet a tiszta pohárból inni. Biztosan bennem van a hiba .
4 #7 Posta Imre
- 2019-06-28 20:57
Igen bivaly magyarázkodsz. Hozzám eléggé hozzám nőtt a napszemüveg bringás mivoltomból. Sokat romlott a szemem az elmúlt időkben, de a látásom jó. Csak azért nem voltunk teljesen "militariban", mert ez a "videó" se nektek szól. Lassan nektek már csak az szól, amit magatokra vesztek. De te ezt jól érted.
1431 #8 zsolt5000
- 2019-06-28 21:04
Ezt gondolom páran nem látták még....https://www.youtu...tgpjvPPNZU
A dal a végén igen sokatmondó....
1368 #9 Karpatkanyar
- 2019-06-28 21:07
Valaki fel tudna homalyositani, hogy ki ez a Leonard, akiröl IlonaT beszelt? 1-2 linket kerek. Vagy utmutatast merre keressem a youtubeon vagy a neten.
1431 #10 zsolt5000
- 2019-06-28 21:11
1513 #11 Irrefutable
- 2019-06-28 21:15
Kárpát most kapaszkodj meg, mert két Leonard is van. Az egyik 60 körüli, meg ez a tetkós. És mind a kettő festő , hasonló a hangjuk és fizimiskájuk és "szellemi embernek" mondják maguk.
Már csak azt várom, hogy mikor rukkolnak elő, hogy nem kettő, hanem egy és vissza fiatalodott. Lehet Saint Germain maga csak nem vesszük észre. Ilyenkor rossz a gépnélküliség, hogy nem tudom belinkelni az öreg Leonardot:o
Ez a video meg pukkanással sem mond többet vagy újat, amit Jásdi meg Dínó évek óta mond.
116 #12 livia
- 2019-06-28 21:16
Nekem tetszett. Szerintem is nyitni kell! Magyarul, nyíltnak kell lenni, végül is nincs vaj a fülünk mögött. Azért én se szeretek a napra menni mostanság.
1368 #13 Karpatkanyar
- 2019-06-28 21:26
Megtalaltam Leonardot. A youtube-on keressetek itt:
LeoLyra Galaktycus
Most megnezek nehany videot ettöl.
A Szakralis Alfahim tetszett, elsö hallasra. Majd megnezem meg.
8 #14 miskolcilaci
- 2019-06-28 23:11
Megnéztem a videót, de ez nem tetszés, vagy tetszés kérdése. Meg van minden. Ott! ...van a lehetőség, miért nem csendesedek el többször? Hibám, korrigálom. MÁS nem kell hozzá. A napszemüveg használata számomra valamit rejt, takar. Még ha időnként felkerül is. Bár nem vagyunk egyformák, és ezt nem sértésnek szánom, bánom.
69 #15 Szalonna
- 2019-06-29 15:49
EZ EGY EMBERISÉG PROJEKT, csak az erős maradhat fent! Ahhoz hogy megértsd a folyamat lényéget vissza kell menni állati szintre, a természettel való kommunikációhoz, őseink ezt tudták, azért volt a hatalom a kezükbe, a TUDÁS, ha benne vagy találkozni fogsz magadban az állattal, kinek mi jelenik meg, van akinek a medve és a farkas...

De ez csak úgy lehet, ha lelkileg ezekre nyitott vagy!

És a muris az, hogy úgy próbálnak ébreszteni hogy közben altatnak vagy úgy ébresztenek hogy altatnak, hogy elvessz a részletekben, vicces forgatóköny ugye? Láss a dolgok mögé!

De láthatóan a társadalom nagyján hatott, mert azt lehet velük csinálni amit akarnak... titkos társaságok - illuminátusok - felforgató mozgalmak - mágia - okkultizmus - zsidó szabadkőművesség/kabbala, mit akarsz még?
Az energiát használják fel! Persze rossz céllal, mert mindent rozsakodozó alapokra - háborúkra építenek ez a halál kultúrája, neked kell eljutni arra a tudati szintre hogyan hogyan ismerd meg a pozitív energiát! A természetben is harc megy az életért, ez körforgás, teremtettek egy világot, ahol nagyban hozták ezt létre, és kibúvik ki az EMBER îgy nagybetűvel! Vagy nem búvik ki...
Magyarul, elpusztulsz általuk ha gyenge vagy, olyan állapotot létrehozva hogy magadat pusztítod el!
Nyilván hogy az emberiség ellen vannak, de hol az EMBER?

Pszichológiai teszt nagyban!
165 #16 LM
- 2019-06-29 19:21
Azt hiszem kritikus ponthoz érkeztünk. Kérlek kifejtenétek, hogy mi a fa** jelent pontosan, hogy amikor felébredtél azt mondják"ez volt a célunk végre" és ezt honnan vette vagy veszitek?
Két lehetőség van:
A: megtörtént így tapasztalat
B: Egy feltételezés

Mindkét esetben érdekelnek a pontos részletek, mert ennek a kijelentésnek komoly súlya van, számomra mindenképpen.

Kiegészítés: Komolyan Ő az? LeoLyra Galaktycus
Bármit elképzelhetőnek tartok, de azért a névjegyben olvasható "Amikor ez bekövetkezik senki nem róhatja fel, hogy MI nem szóltunk előre." persze van ennek egy módja a párszáz esetleg 1-2 ezres nézettségű videókkal de ha már van frekvencia nyelv https://www.youtu...DodiQRr46k akkor nem okozhat gondot egy pár órás oktatófilm úgy a bolygó összes médiáján keresztül egyszerre (jah valami szuperteknolodzsi megmahinálással) gondolom. Nem azért csak szerintem kicsit hatékonyabb lenne, ha már felelősség meg sci-fi. Vagy akkor legalább hekkeljétek meg a google hirdető fiókját és pár fizetett reklámot toljatok rá a videjókra. Csak kérdem, mert lehet hogy nem de azért elég jó a fantáziám szóval semmit sem zárnék ki ha már elmegyógyintézet vagy mi
4 #17 Posta Imre
- 2019-06-29 20:30
Szalonna, elismerésem! Ezt most tényleg.

LM, mi a valódi kérdés? Ha most mindenki félretesz minden "értelmezést", csak a folya-mattot elemzi is érdekes a képlet és irányt mutat. Tudod mit csinál a "megvilágosodott" a "megvilágosodás" után? Ugyanazt mint előtt. Csak másképp!
2 #18 gerry
- 2019-06-29 20:31
LM - itt mindenesetre ugyanez az ember beszél Czunyi válogatásán ... és micsoda szugggggeszcióval, meg sz'ajjjjjbarágósan.

Nagyon nem tetszik, nem is bírtam sokáig nézni - csak ítt ott belenéztem, máris léptettem tovább, nehogy még elkezdjenek karikákat sugározni a szemeim. és megcsókoljam a lábfejét mint pápaapuska.

https://youtu.be/...

LM - neked nem vált olyan kígyóssssá a ssssszemed mint Ká-nak a Maugli filmben erre a galaktikus TiTáTiTi.TiTiTáTi.TiTITI - TiTáTiTi.Ti.TáTáTá verzió-nak hallatára? - Kicsit úgy hangzott - szerintem - mint az Örömóda II amit akkor komponált Beethoven amikor már tök süketként még fülzúgása is volt és az bemutató elõadáson kínjukban végig kussoltak benne a Fülharmonikusok! ;)

Imre - "...is érdekes a képlet és irányt mutat." Figyelek, hátha én is meglátom az irányt. Kicsit ezen okból dorbézolgatok az Indul a ladik vide'od alatt is... ugye nem baj? Lehet, hogy napszúrást kaptam - sokat voltam a napon, megpróbáltam vele is szemezni, de õ volt az erõsebb.... Gondolom Napjani pont ezért vbálasztotta ki akkoriban. Biztos ami biztos én is vettem magamnak egy 50W-os napelemet - meg 42Amperórás Litium-Ion akkut, ha idõ elõtt lemerülnék és éppen nem lenne áram akkor legyen amivel felturbózzam a lelkierõmet.

Csicseri megint megjelent mint hozzászóló Leo-Tifusz videoja alatt, hogy egyem a zúzáját, szinte m 'ar hiányzott... ja, nem Palvin Barbi hiányzik nem Csi-csörgõ...
s_Laptop
165 #19 LM
- 2019-06-29 21:30
Imre, a videóban a "háttérhatalom"-ról is szó van, de ezt a szót nemszeretem, legyen inkább meghatározó erő.

Nos az jött le Leonard szavaiból, hogy nem feltétlenül "rossz", bár ezt a szót sem szeretem nem elég kifejező de nem akarom bonyolítani nevezzük így különben 10 oldal is kevés lesz. SŐT kifejezetten pozitív töltést kapott azzal a sugallattal, hogy azt akarják, hogy végre ébredjünk fel. Ezt nem nagyon értem. Ezért kérdeztem, hogy tapasztalat vagy feltételezés áll a kijelentés mögött és hogy mik ennek vagy annak a részletei, csak röviden, de érthetően. Csak mert ha körbenézek a világban nehezen tudom elképzelni hogy bármilyen meghatározó erő a "közjóért" fáradozna nagy igyekezetében.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.20 másodperc
3,517,742 egyedi látogató