Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Küszöbön a valuta újraindítás,

Tanácsadás miközben Indonézia kilenc napra bezárt minden bankot és zálogházat, míg Malajzia aranyfedezetű nemzetközi pénznemet követel

A valódi hírszerző kapcsolatokkal rendelkező emberek mindannyian azon érzésről beszélnek, hogy valami nagy dolog van kialakulóban. "Az a megérzésem, hogy nagyon közel vagyunk az Egyesült Államok Vállalat végéhez. Ezt az alapján mondhatom, ami itt a térségben történik. Nagy változás van a levegőben. A korrupt kormányok lelepleződnek és akár le is mondanak, vagy 'az emberek távolítják el őket'". Számos látszólag egymáshoz nem kapcsolódó esemény mind erre utal.

Kezdjük a kelet-ázsiai helyzettel, ahol Indonézia leállította az összes bankját és zálogházát a héten 9 napra. Ez a lépés, hogy az összes aranykereskedelmet és a nemzetközi bankokat leállították, közvtelenül azután kezdődött, hogy Mahathir malajziai miniszterelnök arra szólított fel, hogy cseréljék le az amerikai dollárt egy aranyalapú kereskedési pénznemre.

Pápua Új-Guinea, amely a világ legnagyobb aranytartalékának ad otthont, éppen most választotta meg James Marapetet miniszterelnöknek. Marape gyakorlatilag államosítani akarja nemzet ásványi és energiaforrásait.


II. David Peii király, a Papaala és a Me'ekamui (Bougainville) iker királyság uralkodója, gyakorlatilag a világ legnagyobb aranybányája, a Panguna irányítója elmondta a Fehér Sárkány Társaságnak, hogy közel állt Marape-hoz:

"Érdekes, hogy ő az iskolatársam, barátom és U-Vistract ügyfél (az aranyfedezetű pénznemre utal, amelyet David király hozott létre). Éppen most küldtem neki egy gratuláló üzenetet. Amikor eljön a kijelölt idő, Isten megnyitja az összes ajtót."

Az indonéz bankok leállítása és az arannyal kapcsolatos lépések az egész japán bankrendszer példátlan tíz napos, április 27-től május 7-ig tartó leállását követik. Ez a példátlan leállás olyan spekulációhoz is vezetett (beleértve e sorok íróját is), hogy mindez valamilyen pénzügyi bejelentéshez vezet, de semmi sem történt, ami a hétköznapi emberek számára látható lett volna. Most azonban a brit királyi családoktól azt halljuk, hogy a kvantum pénzügyi rendszerhez kapcsolódó informatikai munkához szükség van a leállásra. Ez kapcsolatban áll az április 9-i bejelentéssel, miszerint Japán 2024-től új pénznemet bocsát ki, a források szerint.

Ezek a lépések 2019 márciusában kezdődtek meg, miután George Pell bíborost, a Vatikáni Bank vezetőjét bűnösnek ítélték fiatal fiúk molesztálása miatt, erősítették meg P2 szabadkőműves források.

Ezek a lépések jelentős hatással lesznek a holland királyi Bilderberg-csoportra és annak tagjaira is, mivel ez azt jelenti, hogy a Bilderberg frontembere, Henry Kissinger által létrehozott olajdollár rendszert szisztematikusan lebontják, a P2 és brit források szerint.

A holland királyi család jelenleg is egzisztenciális válsággal szembesül, hiszen a 370/17 malajziai légijárattal való kapcsolatuk nyilvános, hivatalos bűnügyi nyomozás tárgya lett. Mahathir miniszterelnök Malajziában, a múlt héten a Japán Külföldi Tudósítók Klubjában beszélt, és nyilvánosan elismerte, hogy a 2014. márciusában eltűnt 370-es malajziai légi járat és a 2014. júliusában lelőtt 17-es járat ugyanaz a repülőgép volt. Azt mondta, a hollandok nem voltak hajlandóak átadni a fekete dobozt Malajziának, bár a járat és a pilóta is malajziai volt. Mahathir azt is világossá tette, hogy a politikai indíttatású kísérlet célja már a kezdetektől fogva Oroszország hibáztatása volt a repülőgép lelövése miatt. Ezzel kapcsolatos megjegyzései az alábbi videóban 40:35-től hallhatók.


Valójában a holland informátorok és mások már alaposan lerántották a leplet erről az egész gyilkos eseményről. Ez alábbi oldal az igazi történetet mutatja be:

Link

Az ok, ami miatt ez az eset most újra előkerült, hogy a jelenlegi államfő nyilvános kijelentései azt jelentik, hogy az egész szörnyű epizódot már nem lehet a szőnyeg alá söpörni. A nyomozás egészen biztosan a náci holland királyi családhoz vezet.

A holland informátor, aki levelet küldött ezen weboldal szerkesztőjének, sok érdekes információt tartalmaz a holland királyok, a nácik, a Bilderbergerek és az EU közötti kapcsolatról.

Néhány fontosabb ezek közül:

"Hírek arról, hogy egy holland tengeralattjárót szándékosan süllyesztettek el a britek, mert a japán flotta észrevette, hogy Pearl Harbor felé halad.

Hollandia titokban náci uralom alatt maradt 1945 óta.

Adolf Eichmannt azért ölték meg, mert azt tervezte, hogy a nyilvánosság elé lép a nácikkal kapcsolatban.

Hitler kabinetje 1945. május 5-től csendben tovább működött a következő holland államfők, Wilhelmina, Juliana és Beatrix alatt..., és most a belga Étienne Davignon vezetésével, ahol a náci rezsimet átvette az Európai Unió."

Az Ázsiában bekövetkezett eseményeken kívül sok más jel is bizonyítja, hogy ez a neonáci hatalmi struktúra jelenleg valóban szétesik. Először is meg kell jegyezzük, hogy Angela Merkel német kancellár kormányát az összeomlás veszélye fenyegeti, miután "a koalíciós partnere, a szociáldemokrata vezető meglepő módon lemondott".

Link

Ahogy ez történt, Merkel elmondta, hogy azért látogatta meg Vang Csi-san kínai alelnököt, mert hajlandó "javítani a globális kormányzási rendszereket Kínával együtt."

Link
Az ukrán neonáci rezsim szintén bajban van. A hét elejétől Oroszország elvágta a szén-, olaj- és kőolajtermék ellátást. Az országon keresztül történő földgázszállítást szintén leállították.

Link

Ebben az összefüggésben felmerült, hogy Petro Porosenko távozó ukrán elnök eltávolította az elnöki irodából az összes számítógépet, hogy elrejtse a bizonyítékokat a rendszer várható összeomlása előtt.

Link

A másik náci rezsim, Benjamin Netanjahu miniszterelnöksége alatt Izraelben szintén inog, ahogy egy új kormányt próbál létrehozni, ami a múlt héten összeomlott. Brit királyi családi források megerősítik, hogy csak idő kérdése, mielőtt hivatalosan vád alá helyezik a háborús bűncselekményekért.

Azt is láthatjuk, hogy az amerikai hadsereg nyíltan ellenszegül az arra tett cionista kísérleteknek, hogy manipulálják őket, mivel Joseph Dunford tábornok nyilvánosan kijelentette, hogy nem fogják megtéveszteni hamis zászlós műveletekkel, ami egyértelmű utalás volt az izraeli kísérletekre, hogy Amerika háborút indítson Irán ellen.

Link
Link
Az amerikai haditengerészet szintén visszautasította, hogy az USS Abraham Lincoln hordozót Iránba küldjék, Gordon Duff, a Veterans Today tudósítója szerint.

Pentagon források azt mondják, hogy az amerikaiak és az oroszok nagy erőfeszítést tesznek "egy nagy békemegállapodás létrehozására a Közel-Keleten," amely arra kényszeríti Izraelt, hogy adja fel a nukleáris fegyvereit Szaúd-Arábia és Irán azon igéretéért cserébe, hogy nem fognak tömegpusztító fegyvereket beszerezni.


Érdekes megjegyezni, hogy egy radikálisan megfiatalodott Szalman király elnökölt a múlt héten zajló iszlám csúcstalálkozón. Úgy tűnik, hogy a megölt Mohammed Bin Szalman helyébe lépett hasonmást kirúgták, és egy hamis királyra cserélték. A szaúdi rezsimben bekövetkezett változás valószínűleg az oka annak, hogy a Softbank hirtelen kifogyott a pénzből.

Link

Az a tény, hogy a Softbank hirtelen felveszi a Cantor Fitzgeraldot (CF), hogy megpróbáljon befektetőket találni egy 100 milliárd dolláros tech alaphoz, nagyon fontos, mert a CF egy elsődleges kötvénykereskedő a Federal Reserve Boardnál, és nem egy normál értékpapír társaság.

Link

Más szóval, ez egy jele lehet annak, hogy a Softbank megpróbálja arra használni őket, hogy kapcsolatba lépjen a Fed új irányítóival, mert korábbi szaúdi (Kissinger) támogatói már nem tudnak több milliárd dollárt létrehozni a semmiből.

Ez természetesen elvezet az Amerikai Egyesült Államok Vállalathoz. Itt annak a jelei láthatók, hogy Donald Trump elnök elveszíti a kereskedelmi háborút, amit Kína é és csaknem mindenki ellen folytat.

A hivatalos kínai Xinhua hírügynökség a következőket jegyzi meg:

"A kínai árukra 200 milliárd dollár értékben kivetett további tarifák az Egyesült Államok részéről a kínai exportnak a 41,8% -át teszi ki, de a kínai teljes exportnak mindössze 8%-át," - mondta Wang Zhijun ipari és információs technológiai miniszter. "Továbbá az érintett vállalkozások mintegy fele külföldi finanszírozású, köztük számos amerikai vállalat," - mondta Wang.

A gyártók Trump által előre jelzett kivonulása Kínából szintén nem történik meg, mondja a Xinhua, megjegyezve, hogy "A hivatalos statisztikák azt mutatják, hogy január és április között a kínai feldolgozóipar tényleges külföldi befektetése 11,4 százalékkal emelkedett."

Link

Ezzel szemben az amerikai import és export áprilisban 2,7%-kal és 4,2% -kal csökkent az előző év azonos időszakához képest, ami csökkenő gazdaságot és növekvő kereskedelmi hiányt mutat.

Link
Valószínűleg ez az igazi oka annak, hogy Trump hirtelen elvetette a Mexikóval és Kanadával folytatott, nagylelkűen átdolgozott kereskedelmi megállapodását, amikor Mexikóra vonatkozó vámokat szabott ki.

Ugyanakkor Indiában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Japánban és más kereskedelmi partnerek esetében is elutasításra talál. Úgy hangzik, mintha kétségbeesetten próbálna pénzt gyűjteni bárhonnan, hogy megakadályozza a csődöt.

Ebben az összefüggésben érdekes azt is megjegyezni, hogy azon amerikai családok, amelyek a Federal Reserve Board tulajdonosai, megpróbálják Lengyelországot egy 300 milliárd dolláros nevetséges összeggel lehúzni.

A Pentagon forrásait azonban úgy tűnik, nem aggasztja az Egyesült Államok vállalati kormányának közelgő csődje, és inkább a valódi amerikai gazdaság versenyképességének helyreállítására összpontosítanak. "Az Igazságügyi Minisztérium és az FTC trösztellenes fellépése a Google, az Amazon és a Facebook ellen több versenyt fog kikényszeríteni," - jegyzik meg a források. Ezeket a high-tech vállalatokat most a G20 országok is arra kényszerítik, hogy ugyanúgy fizessenek adókat, mint mindenki más, tették hozzá.

Link

Link

"A Kínával folytatott technológiai / kereskedelmi háború véget érhet a Kvantum Pénzügyi Rendszerrel, amely a fiat valutát váltja fel, a globális valuta visszaállítás, valamint az elnyomott és földönkívüli technológiák felszabdítása," - mondja a Pentagon.


Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
Link

Hozzászólások

43 #1 stormhu
- 2019-06-30 17:50
Még a végén kiderül hogy a fehér sárkány nem is annyira virtuális.....
99 #2 MORMOTA1968
- 2019-06-30 21:45
Nálunk meg szépen hordják ki az országból Mátraderecske mellől a magyar arany készletet, minden magyar ember közös tulajdonát! Az arany, ezüst mindig is fedezetéül fog szolgálni egy fizikailag is létező csereeszköz készletnek. Egy országon belül használt közpénznél nem számítana, hogy van e mögötte arany vagy ezüst fedezet, mert egy belső használatú csereeszköznél a megteremtett, megtermelt valós értékű javak és szolgáltatások szolgálnának fedezetül, de egy globális kereskedelmi valuta esetén már szükséges volna arany vagy ezüst fedezet használatára. Na de egyetlen komcsiból átvedlet cionista maffia kormánytól se várja el senki se, hogy létrehoz egy belső használatú csereeszközt! A másik: Lőjék már be annak a ku@va aranynak, ezüstnek, platinának az árát valamilyen kerek számjegyre, mondjuk legyen 10000 forint a színarany grammja! Mert ezzel az állandó érték hintáztatással nem lehet normálisan egyetlen pénzrendszert sem működtetni! A tőzsdéket meg aknázzák alá, oszt mikor összegyűlik a hiéna falka lehet robbantani! s_ratata
684 #3 atacama
- 2019-06-30 21:48
Mormota hát a zsiráf hintáztatja a zsíráfék hintájába csücsül mindenki!!
1368 #4 Karpatkanyar
- 2019-07-01 17:25
Benjamin Fulford szenzaciohajhasz cikkeit nem szoktam elolvasni. Mar a stilusabol felismerem es abbahagyom az olvasast, mert ugyebar a nevet a cikk vegere teszik.
Benjamin Fulford minden titok tudoja es mindenfele informaciokat fedez fel, melyek között mely összefüggesek vannak.
Uncsi, da nagyon!
Gumicsontgyüjtemeny?
Összeesküves elmeleteket faragok kedvenc iroja.
238 #5 bivaly
- 2019-07-02 08:50
Benji !

Már régen arra várok, hogy valaki megtalálja azt a ki...tt gombot, és indítson újra !
Pofázni ? Nézz körül itt !
267 #6 Perle
- 2019-07-02 17:13
Makron az IMf-es Lagardot javasolja az EU Központi Bank élére
https://gondola.h...elere.html
267 #7 Perle
- 2019-07-03 17:26
A 2008-as pénzügyi válságról:
https://www.aljaz...11311.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
4,702,063 egyedi látogató