Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pusztába kiáltott szavak

GondolatokPosta Imre előadása 2019.07.21. Pusztaszer
Link
Persze csak a szójáték kedvéért a "cím", mert azért érzékelhető az áthallás és visszahatás. Igaz, tegnap (is) kissé fáradt voltam, de a mai ledolgozott 10 óra nagyban javított az állóképességemen. Asszony meg is jegyezte, hogy biztosan jó lesz ez így? Nem nagyon van oda attól, hogy lényegében egész nap robotolok. Pedig ő is majdnem ugyanezt csinálja, pont, mint nagyon sokan mások. Az "előadás" igazából nem fontos. Az együtt-lét szerintem lényegesebb. Mivel tegnap ott volt velem, mert jönni akart, így a lényeg megvolt. A többi meg rátok van bízva, pont, ahogy mindig.

Hozzászólások

1653 #20 e7h25s38
- 2019-07-23 19:22
Gyaníthatóan, illetve vannak utalásszerű információk, hogy a háttérhatalom mögött álló titkos csoportok közt is ellentétek vannak, aminek eredményeként olyan 2005 körül rejtett háború tört ki, információs és fizikai szinten is. A földi lakosság ebből annyit érzékelhetett hogy fura, nagyon meredek infók kerültek napvilágra, majd ezeknek tömeges dezinformatív cáfolatai és lejáratása. Illetve különböző katasztófáknak látszó katonai akciók, amiket ezen csoportok egymás ellen folytattak. Ezek nem hagyományos eszközökkel és fegyverekkel folynak, jóval a hagyomanyos katonai technikai szint felett.

Sok ún. kiszivárogtató ekkortályt kezdett előlépni, meg párhuzamosan a hivatásos dezinformációs ügynökök is. Pl Fullfordról a mai napig nem tudom eldönteni, amit ír az legalább tendeciájában tartalmaz-e valamennyi igazságot, mert úgy látom Ő is igen nagy adag dezinformacióval fűszerezi mondandóját.
51 #21 Skorpio58
- 2019-07-23 19:31
165 #22 LM
- 2019-07-23 19:54
Alapvetően racionális beállítottságú vagyok, többször nekifutottam a témának és egyetlen olyan pontot sem találtam ahol jelen rendszert alulról meg lehetne ingatni, olyan régóta olyan sokan dolgoztak rajta, számunkra felfoghatatlan szellemi és anyagi kapacitásokkal, hogy formális logikával tökéletes uralmat hoztak létre kvázi totális kontrollt az erőforrások, nyersanyagok és az előállított javak vonatkozásában. Egyszerűen olyan dominancia aminek nincsen ellenpólusa. Nagyon elméleti szinten lehet de ezzel nem számolnék annyira valószínűtlen (ezt anno valahol olvastam nem saját gondolat) méghozzá egy tudós kör olyan technikai ugrást tesz meg amivel ki tud szakadni a kontroll alól. (többek között szerintem ezért nem haladunk az űrben sehová már 50 éve... a space x kib* nagy rakétának nevezett eszköze még csak közelíti! a saturn V. teljesítményét... vicc kategória. Szóval szerintem ez a terület erősen fogva van, talán a Holdon, Marson, Európán, Titánon mit soroljunk még van némi input ami segíthetne meglépni ezt a szintet, vagy nem de akkor is furcsa ez az egész)

Így fentiek miatt véleményem szerint 2 okból szűnhet meg. Egy: önpusztítja magát (amit kétlek a rendelkezésre álló kapacitásaik birtokában) Kettő: egy rendszeren kívüli (felüli?) hatás okán történik amit egyszerűen nem tudtak belekalkulálni a képletbe amikor összerakták a programot. Akármilyen hihetetlennek is tűnik számomra ez a valószínű forgatókönyv és ezek szerint Te is ezen a véleményen vagy Imre, jó látni a megerősítést.

Stormhu, Ezt csak ők tudják aki adta és aki kapta az utasítást. Egy lehetséges opció, hogy voltak figyelmeztető lövések de csak akkor kezdték el komolyan venni a dolgokat amikor már lábon lőtték őket. Talán egyszer elmondják :)

Miczo, talán, vagy csak azok voltak a figyelmeztető lövések. Ahol generációkon átívelő tervek vannak ott szerintem elég jól tudnak tárgyalni és együttműködni, de persze kitudja.. bármi lehet. Fullfordot énis olvasom szórakoztató irodalomként elég régóta, majd ha valami bejön abból amit mond (mármint később következik be amit ír mint ahogy leírta és nem fordítva) akkor elgondolkozom a műfaj besorolásán addig viszont marad kikapcsolódásnak
43 #23 stormhu
- 2019-07-23 20:13
LM teljesen egyetértek a véleményeddel s így nyilván amit Imre is mond, az a lehető legvalószínübb forgatókönyv. Alulról ezt megdönteni nem lehet,hacsak nem, ők maguk is ezt akarják. Most az hogy kényszerből vagy nem, az mellékes. Hát igen, lehet sose tudjuk meg....Amúgy még az is elképzelhető, hogy a "fejrekoppintósok" is végig benne voltak az egészben és úgymond coprodukcióban történt minden, csak valami megválltozott. Mondjuk ez megmagyarázná azt hogy miért most és miért nem pl 10 évvel ezelőtt....
1513 #24 Irrefutable
- 2019-07-23 20:32
Fullford számomra is a mágikus gondolkodású emberek nagy mesélője. Viszont mi van akkor ha nincs is háttérhatalom? Ha valóban csak az a pár anyagtudatú szociopata áll, és a markukba röhögnek, hogy ők a szegény mozgatott bábúk? Jól is jön nekik a sok legenda. A tanult tehetetlenség már szervült a társadalmakban. Elvégre normális, hogy akár Magyarországon is egy képviselőnek nevezett paprikajancsi uralkodik, terrorizál emberek tízezreit?
Oszt senkinek nem jut az eszébe figyelmezetetni ügyesen az adott személyt, hogy hoppá van barátocskám?
Tudjátok miért? Mert hiába a szép szavak, imák, meg miegymás mindenkinek tele a gatyesza. Egy kezemen megtudom számolni hány karakán ember van.
A többi szájkommandózik, meg morog.
De.nem is folytatom a sort ezt is már 100szor leírtam.
51 #25 Skorpio58
- 2019-07-23 20:53
A 100-ról jut eszembe, egy óra alatt ennyi megnyitás az oldalon, nem rossz!
99 #26 MORMOTA1968
- 2019-07-23 20:55
Kedves LM! Én nem hinném, hogy ezek a cégek, vállalatok valóban azok kezén van, akik a nevüket adták, adják hozzá! Ez pont olyas valami lehet, mint az etnikai tisztogatás amihez egy bizonyos népcsoportot használnak fel! Oszt majd később lesz meglepetés, mikor ők is el lesznek takarítva, mikor kiderül, hogy ők csak eszközök voltak területszerzés szempontjából. Ezek az cégek, amikről mindenki úgy hiszi, hogy ennek meg annak a tulajdonában vannak, vajon kik állhatnák igazából mögöttük, sőt felettük? Izrahell-é lesz itt minden, ami most még bizonyos nevek alatt fút! Van egy új CMM-es videó a YouTube-on, érdemes megnézni! A kedvenc témámról szól! A pénz teremtésről és a pénzrendszeren keresztüli gazdasági, kereskedelmi irányításról, uralomról! Amíg maszek bankár dinasztiák pénzét használjuk, azok kezében lévő árukat és szolgáltatásokat vesszük igénybe, addig ne panaszkodjunk, mert mi tartjuk fent a rendszert! Ha senki nem fogadná el ezt az idegen pénzt, bankár-jegyeket hivatalos fizetőeszközként, pláne nem kerülhetne be törvényesítve szinte minden ország gazdasági vérkeringésébe "SEMMIT SE" tudnának megszerezni maguknak játszi könnyedséggel a bankár dinasztiák, úgy hogy ők csak teljesen értéktelen festékes papírokat adnak, igazi értéket semmit se! Erről szól az új CMM-es videó beszélgetés is! s_Laptop https://www.youtu...S20F0Aw4BI Kitől független a jegybank-Dr. Bánóczy János.
3 #27 Enid
- 2019-07-23 21:03
A "rend(etlen)szert" csak alulról lehet "megingatni", mert az Ember lent van, a tapasztalatok "itt" születnek. A zangyalok "odafönn" nem akarnak se "inogni" se tapasztalni... Ettől függetlenül a rend ha lassan is, de alakul.
Amit tehet és tesz a "háttérhatalom" az az, hogy késlelteti a fejlődést, próbálja legalább időlegesen megállítani.
(A levegőben tartja a repülőt, had görcsölj ott az alkatrész cserével.)
Támogat mindenféle "lelki" felemelkedést hirdető gyülekezetet ( legyen az vallás, szekta, karitatív, szeretetrezgős, önmegvalósító, non profit...stb.) csak valahová csatlakozzon az egyén, annak reményében, hogy ott egységre lel.
Az Egység elsősorban az egyénen belül kell, hogy létre jöjjön, mégha nagy kihívást jelent is. Azt hiszem, a qvantumugrás elmarad. Mindenki a maga idejében ébred, "mindössze" be kell várjuk egymást.
Azért ne becsüljük alá az Embert!
75 #28 talpi
- 2019-07-23 21:07
#27 Enid
- 2019-07-23 22:03

:).látom megy a "kapisgálás "
238 #29 bivaly
- 2019-07-23 21:50
Embörök !

Eccő mán montam, ( meg még párszor), és akko se figyeet senki, hogy lődd le a vízhordót, megdöglik az egész karaván !
Kapissi, bogárkák, kapissi ???

Ja, és nem a faszbókon kell hirdetni, hogy " megbízható bérgyilkost keresünk, megbízható feladatra, megbízható fegyverrel" !
99 #30 MORMOTA1968
- 2019-07-23 21:51
Kossuth Lajos kezdeményezése jó volt, csak ott cseszte el, hogy kiadta a kezéből az aranyat! Nem hiszem el, hogy nem lehetne azt idehaza is tárolni, persze nem egy helyen, hanem sokfelé szétosztva titkos helyeken, olyan helyeken, amik több mint biztonságosak! Nem kell semmiféle szupermodern biztonsági technikával felszelet vasbeton széfekre gondolni, még sem lehetne játszi könnyedséggel az aranyhoz jutni! Sőt! Csak az vállalkozhatna rá, aki előtte megírta a végrendeletét! Az arany, ezüst, platina, stb...csak tartalék fedezett lehetne egyébként is, mert minden csereeszköz igazi fedezete, valós értéke az maga az elcserélni kívánt áruk, termékek sokasága és a különféle valóban hasznos szolgáltatások! Egy árok vagy egy házalap kiásása, fűnyírás, bármi ugyan úgy szolgáltatásnak számít, mint mondjuk egy gyermek korrepetálása, nem kell csak szakmunkára és közmű szolgáltatásokra gondolni! Mindent, ismétlem "MINDENT" egyszerű hétköznapi emberek sokasága működtett! Egy épület vagy bármi más fenntartásához, működtetéséhez semmi szükség sem lenne politikusokra, akik majd "helyettünk" tárgyalnak, a mi nevünkben! Persze kell egy munkairányító, de azt meg úgy hívják, hogy brigádvezető! Nekünk is volt! Munkások kellenek! Parasztok kellenek, vagy ahhoz hasonlók! És olyan értelmiségi réteg, amely nem nézi le a másik kettő réteget, mert nélkülük éhen döglenének! Tőlük függ az ő életük, fennmaradásuk is! Rengeteg olyan foglalkozást űző ember van, akik nélkül nem dőlne össze a világ, ha nem lennének, na de dolgozók, legyen az fizikai munkás vagy szellemi, biztos hogy összerogyna! Ha már az a világ lakosságának nagy részét kitevő "civilizált" emberek mániája, hogy nemesfém fedezett nélkül nincs értéke az amúgy is teljesen érték nélküli pénznek, hát legyen arany meg ezüst és egyéb fedezete, de akkor a fémérmék is tartalmazzanak valamennyi, csekély mértékű nemesfémet! Csak hogy neve is legyen a gyereknek! Egyébként meg, ha én benéznék a kamrába, spejzba, ki az udvarra, hátra a kertbe és ott mindenhol valós értékeket, használható értékeket láthatnák, mert hogy most alig láthatók ilyesmit, akkor csak egy jót röhögnék azokon a szerencsétlen barmokon, akik azt hiszik egy életen át, hogy ők marha gazdagok és tehetősek! Persze van akiknek semmi sem elég! Mert egyszerűen betegek! Ők uralomra vágynak, nyugalom helyet! Egyáltalán nem irigylem az életüket, már ha annak lehet nevezni az ilyen életet? Fosva, bujkálva, elzárkózva szinte minden más embertől, rettegve egy életen át, hogy elveszíthet mindent, amit amúgy is itt kell majd hagynia, ha feldobja a pacskert! Oszt az örökösök vagy elszórják a vagyont, vagy tovább viszik a felmenők "BETEGSÉGÉT!"

Idén megy a mozikban egy új akciófilm, ahol valami rohadt gyors kis drónok cikáznak az égen ezerszámra, pillanatok alatt kilőve az épp horgászgató amerikai elnök körül lévő testőröket és járműveiket! Sajnos a valóságban nincsenek olyan tökös emberek, akik megtehetnék, megtudnák tenni, még sem teszik meg, amit megtehetnének! És nem azért mert nem lenne hozzá tehetségük, nem lennének képesek rá! Bivaly egyáltalán nem mondott hülyeséget, mikor egyszer azt írta, nem a háttér hatalommal kellene foglalkozni, a helyi csicskáikat kellene csak elkapni! Olyan gyorsan úgy sem lehetne pótolni őket!

Persze ha nem lennének ők!

A csicskák védelmezői! Az erőszak szervezetek tagjai, akiknek ugye kutya kötelességük megvédeni a gazdit! Meg kivizsgálni a likvidálóikhoz vezető nyomokat!

Most már azt is tudjuk, azzal is tisztában lehetünk, hogy a forradalmak, népfelkelések mögött is ugyanazok állnak, akik "VÁLTANI" szeretnének! Mondjuk nem felel meg az érdekeiknek a jelenlegi vezetés! Hát fejezzük le az egész kormányt! Mondjuk lázítással! Forradalommal! A nép is kitombolhatja végre magát, kiadhatja magából minden dühét, fájdalmát és mi is jól járunk! Persze majd lesznek perek, elszámoltatások, de minket senki sem fog elővenni, mert még csak sejteni sem fogják, hogy mindezen események mögött mi álltunk és állunk, most és mindörökké! Ámen és fapapucs! s_franc

Míg mi csak álmodozhatunk róla, hogy eltakaríthatjuk valamiféle módon parazitáinkat, életünk megnyomorítóit, addig ők ezt minden egyes nap, minden egyes percében gyakorolják rajtunk! Száz és ezer számra halnak meg emberek, amiknek okát ha fel tudnánk deríteni, gyorsan kiderülhetne kiknek köszönhetően is kellett idő előtt távozniuk!? s_ratata
99 #31 MORMOTA1968
- 2019-07-23 21:56
Kedves Bivaly! Esküszöm, nem olvastam el eme legutolsó beírásod, mielőtt én is írtam volna, még is megemlítettem a javaslatod újra, mint ténylegesen követhető megoldást minden bajunk forrásaira! s_vigyori
51 #32 Skorpio58
- 2019-07-24 09:05
Mikor lesz itt vége mindennek? Molnár V.József szépen, folyamatosan, értelmesen elmagyarázza, hogy mindenki megértse!!!https://www.youtu...mp;t=1877s
238 #33 bivaly
- 2019-07-24 09:46
Skorpio !

Idő híján csak kicsit néztem bele, de nagyon jó ! Az urat nem ismerem, ugye nem vagyok youtube függő, meg ezoterikus áhítattal megkent balfasz, de pont azoknak kellene bizonyos részeit ennek a videónak a torkukra nyomni, akik a fent említett elmebajokkal bőségesen mérgezik önmagukat, meg a környezetüket !

Igaz, be kell látnom,(nagyon sokadszorra), hogy egy hülyének lehetetlen elmagyarázni, hogy hülye. A legtragikusabb az egészben, hogy az előbbi mondatot a leghülyébbek hangoztatják legtöbbször !?
51 #34 Skorpio58
- 2019-07-24 10:11
bivaly!
Nagyon örülök, hogy belenéztél, de szakíts rá egy kis időt és hallgasd végig, hidd el megéri. Ő magyar néplélekkutató, nagyon jó előadásai vannak, csak sajnos a ma embere nem igazán fogékony erre, mert itt a nagy többség /már mint nem az oldalon, bár lehet, hogy itt is/ csak magyarul beszél, de nem magyarul érez, és azok bizony nem értik.
Ha lesz egy kis időd, ezt is nagyon ajánlom, legalább háttér hangkénthttps://www.youtu...3SCTEChyHw
2 #35 gerry
- 2019-07-24 11:22
Skorpio58 - már bocs' de Jóska bácsi kihez is beszél?

"Amit Te Ember nem tudsz megtenni, azt megteszi Isten."

Engedd meg nekem, hogy itt be is fejezzem a felvétel megnézését.

Innen - már az a véleményem, hogy valaki nagyon tudja, mit tud Isten. Értelmezhetem úgy is, hogy "dogmatikusan".

Na most ha Józsi bácsi így meg van gyõzõdve erröl, akkor - mint buta "Emberféleség" - azt nem merem leírni, hogy "Ember" mert sajnálatos módon nem egészet tudom, mit nem tudok... így elbizonytalanodtam, hogy illik-e nekem meghallgatni a videót.
Talán elgyávultam és megfutamodtam... de a lelkem megnyugodott rögtön, és nem kellett hamut beszereznem, hogy azt a fejemre szórjam.
Ami a "háttér hangokat" illeti - vannak sajátjaim, nem gyüjtök mellé többet.

A világvége - video alapinformációs értékét elismerem, de napjainkban nem jelent többet mint a magyar mondavilág egy részét, aminek alapja a kárpatmedencei néptörténet, értelmezése pdig a szokásos: Majd megmagyarázom hogy kell megfejtenetek a "mihez és minek tartsátok magatokat" - 1óra 48-perctöl pedig megy az egyszerü hülyítés. A jóslatokban benne van az is, hogy két világháború lesz - mondja a hívõknek jelenidõben(!) ÉS LELKI SZEMEIMMEL LÁTOM, AHOGY BÓLOGATNAK; Így igaz, volt is ... és boldog a melák tömeg, hogy ilyent hallhattnak, ... és összerettennek az igazság súlya alatt a következõ mondatnál: ... a harmadik világháború itt lesz magyarországon, vagy kicsit lejjebb - ez akkor történik meg amikor "az emberek eljutnak a testük táplálásukban a csömörig, mert igen hamar el lehet jutni" - szerintem az ingyenkonyhára járók is ezért kezdenek megcsömörleni a bablevestõl és a ragacsos kenyértõl... - na azt hiszem itt van az én igazi végpontom.

Megértem, hogy sok ember él úgy, hogy "az életet végig szeretné élni" - ezért valamit csinálnia kell, Jóska bácsira nem haragszom, éljen boldogan és vegye körül tisztelet a továbbiakban is, de a magam részérõl a továbbiakban nem tartok igényt a felvilágosító elõadásaira.

Skorpio58 - örülök amiért te megértéssel és helyeselve fogadod az értelmes magyarázatot, én viszont - sajnos - nem tartozok bele a mindenki csapatba, megpróbálok valaki lenni azzal a lehetõséggel, hogy gondolkozok, de tisztában vagyok azzal is, hogy nem mindenki hisz nekem amikor azt állítom, hogy néhány szürkeállomány-cafatom még mozog, azoknak megengedem, hogy "senki"-nek nézzenek.
1349 #36 Nagy Levente
- 2019-07-24 13:23
Imrének köszönöm az erőfeszítéseit. Remélem nem csak "pusztába kiáltott szavak" maradnak, mert kellő útmutatás tartalmazott ahhoz, hogy minél több szem kinyíljon. De ha kevés minden erőfeszítés, azt nem mondhatja akkor sem senki, hogy az Imre nem tette meg a tőle telhetőt, vagyis: "Amit megkövetelt a haza"!
A Molnár V. Jóska bácsival kapcsolatban csak annyit, - megnézve korábban több előadását - hogy egy ponton, mindenképpen téved. Nem veszi észre, hogy - vagy nem akarja - a magyar katolikus egyház - ugyanolyan "hunyó" ebben az egész süllyedő földi létben, mint bármelyik másik egyház, mert az egyház maga a háttérhatalom vagyis annak egy része. Persze a falusi papok, lelkészek ugyanolyan megvezetettek, mint a többi hívő. Ebben a kérdésben Wass Albert - Hagyatékában bemutatott álláspont szerintem a legmegfelelőbb. Ettől, ha el lehet vonatkoztatni a Molnár V. Jóska bácsi mondanivaláját, akkor találunk benne azért hasznos részeket. De mivel a paraszti kultúrát, ami gyökeres része volt a régi magyar rendnek megszüntették tényleg az alapozással kellene ma már kezdeni.
Azt meg, hogy "Amit Te ember nem tudsz megtenni, azt megteszi Isten" az is értelmezés kérdése. Mert volt már, - az indiánok és őseink elmondsa szerint is olyan - hogy úgy elharapózott a Földön az emberi gyarlóság, gonoszság, hiúság, kapzsiság hogy Istennek vagyis a "természet megtartó és teremtő erejének" sem volt mit tennie így hát reagált: "felébrett a pusztító része" és természeténél fogva pusztított lsd. özönvíz vagy Szodoma és Gomorra esete, Atlantisz, Mú és Lemúria stb. Ha ezt akarjuk vagy nem teszünk semmit - mint e földi létben mégiscsak a legnagyobb szellemiséggel "megáldott" lények: Az ember - akkor be is következik újra csak idő kérdése. Nincs túl sok hátra, szerintem az utolsó előtti pillanatban vagyunk.
Mégegyszer, - ezért is - köszönöm Imre!
51 #37 Skorpio58
- 2019-07-24 14:37
gerry!

Én elfogadom a véleményed, hisz minden előadó mondanivalójában lehet olyat találni amivel nem ért egyet az ember, az én véleményem egyezik Levente véleményével, innen " De mivel a paraszti kultúrát, ami gyökeres része volt a régi magyar rendnek megszüntették "........
961 #38 szabir
- 2019-07-24 16:55
Pusztaszeri Pan/Nap-onok :D
Laczi napi matatas [az 1es pozsonyi kronikaba Laczi kiraj juli 24 halt, mas kornyikakba july 28-31] -- kerdes az es ugye hogyakkor a judrankereszkenyek miett teszik juni 27-re holott a ''szenteket'' halalik napjan jegyzik
azer me tudnak vmit
---
Nap-havi matatas;
http://szkitia.in...tb-17.blog
http://szkitia.in...-16-2.blog
http://szkitia.in...tb-15.blog

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.24 másodperc
4,707,963 egyedi látogató