Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyaralunk

GondolatokMa kőbányában jártunk, felmérni a jövő munkahelyét. Mi így "nyaralunk". Ja, ha már van aki annyi rá van "izgulva" a "magamutogatásomra", csak az ő kedvükért még két pillanatkép, igazolandó, hogy az FSZB aktív kiképzése alatt állok. És tényleg, ma adódott, hogy oroszul beszélhettem valakivel és ez őt és engem is meglepte. Ja, és ma azt is "megkaptam", hogy "velem zsarolja" Putyin, Orbánt. Szóval, kell ettől több?


Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-08-10 20:08
Talan 1 SAMUVAL jobban neznel ki a foton!:P
24 #2 cigar-no
- 2019-08-10 20:38
Ez nem EMBERNEK való Imre, főleg nem neked! Max. ha kő kövön nem marad.:@
1513 #3 Irrefutable
- 2019-08-10 21:23
Hallod Imre!...Nagyon szép ez a gyerek!!s_yeye
Amúgy...
Ez ilyen szedd magad akció, csak kövekkel? És viheti az ember kövezni az udvarát?
1509 #4 togan
- 2019-08-11 06:14
Nu , izvinyitye pozsaruszta! Nyesztiji pod gruzom! Kak gyela?
2 #5 gerry
- 2019-08-11 08:26
Imre - Remélem ez felderítés!
Orbánt és Gyurcsányt majd kötözzétek össze, nehogy lelépjenek.. és a legnagyobb kövek mellé vigyétek!

Az örség tagjai ki vannak már választva? Fizetésük havi 500'000 - akkor talán lesz elég jelentkezõ.

..............................
togan - a tiédet!!! :D
4 #6 Posta Imre
- 2019-08-11 08:38
Cigár sokat lehetne merengeni rajt, mi való a zembernek és mi nem.

Józsi, Samu idehaza vár, majdnem lezsírozva. Jól jöhet még.

Irre (miért nem cserélsz valami kiejthető nickre?) és tényleg az. Máté is velünk volt, ő pilótáskodott. M7 eleve életveszély, had gyakoroljon! Egy geológus konzultáció volt, csak a szebb ásványok kerültek a vederbe és a kocsiba.

Togan, gyela esjo kak to tak, no vsjo olstolnoe gyermo.

Gerry, utaltam rá, hogy munkahely után koslattam. Annak idején Tillati akart bányafelelős lenni, de olyan feltételekkel, hogy élve egyik kőtörő sem hagyhatja el azt és ezt nem kötekedésből kötötte ki.
4 #7 Posta Imre
- 2019-08-11 09:24
https://www.youtu...e=youtu.be Éppen azon bögyölök, hogy be kell szereznem egy motorbicajt, mert ha lezárják az M0-ás halásztelki felhajtóját is (így is horror ez az egész rohadt "közlekedés";), akkor lehetetlenné válik a munkába járás. Nézegetem a mocikat, robogókat...erre Vova az Uralt ajánlja.
1513 #8 Irrefutable
- 2019-08-11 11:00
Nem tudom hová illeszteni, így engedelmetekkel ide teszem. Erről beszélek én is évek óta. Hogy nem maguk a kormányol rosszak, hanem az erkölcstelen törvényeket, parancsokat végrehajtók.
Ezt a facen találtam:

Engedelmességi lánc

"Talán igaz, hogy néhány elmebeteg őrült irányítja most a világunkat, de én nem tőlük félek. Az agymosott tömegektől félek, akik azon nyomban halálba küldenének, amint parancsot kapnak erre. A jóhiszemű ostobák csordájától félek, akik elhiszik, hogy az írott jog és a hatóság mindenáron követendő akár a nyilvánvaló erkölcs kárára. A történelem halálosztagait és koncentrációs táborait sohasem lázadók és szakadárok szolgálták. Azok irányították őket, akik a szabályokat követték."
Eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=6NcLNoxiPBk
4 #9 Posta Imre
- 2019-08-11 11:34
Nos, ezen zombitömeget csak erővel lehet kiiktani.
1513 #10 Irrefutable
- 2019-08-11 11:57
Lehet...Ha Mátét mélyvízbe szeretnéd dobni további jó útvonalak: Fiumei út a NET irányából, Hungária, Zuglóban a mindenféle király-királynő. 3,4, 31,32, 51 főút és az M3. Buda hegyvidék...De nem osztom az észt, mert a maradék is elfogy nekem.Meg úgyis tudod te, csak a saját félelmeim projiciálom.B)
Rékának én is most jó oktatót keresek. Chris meg bemegy Szolnokra tanulni.
99 #11 MORMOTA1968
- 2019-08-11 12:18
Kedves Irrefutable! Ez mindig is így volt és mindig is így lesz! Mikor az ember átmegy "KUTYÁBA" onnantól nincs mit tenni, mint lelőni a kutyát! Valóban hatalmas tévedésben van, aki azt hiszi pár száz, vagy pár ezer ember uralja le az egész bolygót! A diktátorok, parancs kiadók is ölnek időnként saját kezűleg is, de általában a piszkos munkát másokra "KUTYÁKRA" bízzák! Ilyen kutyává lett emberféle meg akad bőven! Élvezik, hogy hatalmat kaptak a kezükbe, még ha csak korlátozottat is! Most csak gondoljatok bele abba, mennyire volt embernek nevezhető az, aki parancsra kínzott halálra válogatott módszerekkel embereket, a kezdetektől fogva! AZ NEM VOLT EMBERNEK NEVEZHETŐ EGY SE! Mindig is a tömegekkel volt a baj, azzal, hogy a tömegek programozhatok, hogy nem a szívükkel, hanem az agyukkal gondolkoznak! Egy egészségesnek mondható lélekben kódolva van, hogy "ne ölj és ne okozz fizikai vagy lelki szenvedést másoknak" se embernek, se állatnak! Persze nem mindig könnyű ezt a belső parancsot betartani. Sohasem szerettem verekedni, mert nekem jobban fájt, ha ütnöm kellett, mint annak aki kapta! Kiba@ott lelkiismeret! Mennyivel könnyebb az élete annak, akinek "NINCS!"

Egy magyar történelmi filmben hangzott el: "A népet "tömegeket" vagy fanatizálni vagy terrorizálni kell, másból nem értenek!" NO MEG A PÉNZ, A JÓLÉT MEGTEREMTÉSE SZÁMUKRA AZ, AMIVEL MÉG MEG LEHET FOGNI ŐKET! De még ez sem garancia arra, hogy egyszer csak nem fordulnak szembe veled! Lásd: Kadhafi zöld könyve!

Nem egy "ŐRÜLETIG FANATIZÁLT, FANATIKUS" embert ismerek, néhányukat egészen közelről, akiket egyszerűen "NEM LEHET MEGGYŐZNI!" Rájuk mindig számíthat bármelyik diktátor! Most ha Orbánt vagy Gyurcsányt bármi baj érné, gyorsan kiderülne, hány őrjöngő hívük is van az országban, mekkora lenne a felháborodás mértéke! Simán végezne veled vagy bárkivel egy ilyen őrületig fanatizált fa@, ha csak szóban is kifejeznéd mennyire nem sajnálod kedvenceik, imádatuk tárgyának esetleges halálát! Simán ki lehetne robbantani így egy polgárháborút is, mondjuk úgy, ahogy "Bruce Willis" illetve "Clint Eastwood" tették azóta kultikussá vált filmjeikben két egymással szemben álló maffia klánnal!

A DIKTÁTOROK HATALMA MINDIG IS A TÖMEGEK FANATIZÁLÁSÁNAK SIKERÉN ÁLLT VAGY BUKOTT! s_franc
99 #12 MORMOTA1968
- 2019-08-11 12:58
Kedves Imre! Le sem tagadhatnád a fiadat, annyira az apjára ütött. Hát, nem irigyellek benneteket amilyen munkát most végeztek, állványozás, egyebek! Én tegnap az egyik unokatesómnál áskálódtam. Kaptam egy emberes lapátot, meg két ásót és körbe kellett ásnom csőtörés miatt egy udvari téli elzáró csapot. Kiderült, hogy két helyen is folydogált belőle a víz elég rendesen. A lapát ugyan nem volt szívlapát nagyságú, de alig kisebb és folyton ráragadt a sáros földes agyag. De a művelet sikerrel zárult és ez a lényeg! Kellemesen dögre fáraszthattam magam.

Szóval ásványok gyűjtése céljából vonultatok ki a kőbányába! Gerry megjegyzésére reagálva. Bár csak már ott tartanánk!

Nem könnyű az élet és egyre csak rosszabb lesz, ahogy az árak meredeken kúsznak felfelé, míg a bérek, nyögdíjak maradnak a béka segge szintje alatt. És megyen a vergődés, a kiút keresés ebből a pokoli körből, mókuskerékből, amiben jelenleg vagyunk! Közben látom magam körül, hogy a befogadottaknak egyre jobb és jobb lesz az életük a mi kárunkra! Ezt hozta Deákék árulása és a fene nagy liberalizmus, democsokrácia!

A nép, az áldott "átkozott" nép pedig megy a saját feje, illetve az előtte húzogatott mézesmadzag után, a vezérkos után és nem számít, hogy az út végén mi vár rá, a tömegek mindig becsalogathatók a gazosba, ami mögött ott tátong egy feneketlennek tűnő szakadék!

Az ember azt hinné két világháború, hidegháború, kommunista korszak után már csak felébred az "ember" de nem! Szépen taszigálják a tömegeket egy mindennél pusztítóbb "VILÁGÉGÉS" felé és igazán taszigálni se kell őket, mert mennek azok maguktól is.

Tegnap egy ismerőssel beszélgetve megint megkaptam a régen ismert nótát, amit sajnos még mindig rengetegen fújnak. "Jobb nem tudni semmiről, mert akkor folyton azon agyal az ember és nem lesz egy perc nyugta sem!"
Ez igaz! Csak hogy mindig a "TUDATLAN OSTOBASÁG" vitte a vágóhídra az emberiséget és ez most sincs másképp! Aki "BUTA és TUDATLAN" marad, az mind az "ELLENSÉG CÉLJÁNAK" megvalósításában segédkezik! Magyarán: Kint ül egy szakadék fölé benyúló ágon és békésen, a legnagyobb lelki nyugalommal fűrészeli maga előtt az ágat. És sajnos nincs egyedül azon az ágon. Társai is akadnak bőven.

Kevés emberrel lehet értelmes dolgokról értelmesen elbeszélgetni, a többség azonnal lehurrog, leállít! Beléd folytja a szót! NE FOGLALKOZZ MÁR ILYEN HÜLYESÉGEKKEL!!! Igazad van, elvégre csak az életedről, sorsodról, szeretteid életéről, sorsáról van szó! Tőlem mehetünk a lecsóba mind, ha ezt akarjátok, de te fogsz előttem menni hülye gyerek! Ezt szeretném a képükbe vágni! Meghalni sokféleképpen lehet, de a legfájdalmasabb "HÜLYÉN" meghalni! s_Hlp s_ohno
139 #13 jozsef toth
- 2019-08-11 13:02
Irrefutable !
A jóhiszemű ostobák csordájától félek, akik elhiszik, hogy az írott jog és a hatóság mindenáron követendő akár a nyilvánvaló erkölcs kárára.

Sajnos ez igy van!
Sokkal konnyebb BUTITTANI az embereket, mint TANITTANI!
Rombolni es tonkretenni jo dolgokat ahoz van boven alkalmas tomeg.
De epitteni ?! Ahoz MA nagyon elszantnak es jozan gondolkodasunak kell lenni,hogy elvalalja a MAI (CSORDA )iranyittast.
139 #14 jozsef toth
- 2019-08-11 14:04
Nagyon szegyelheti magat az ILYEN ember ,aki a regi Magyarok eletet,es hit vallasat ITT javasolja mindenkinek,hogy errol vegyunk peldat!
Ugylatszik sok koser vizet ivott.
Talan jobb lenne othon ezt gyakorlatba teljesitteni !
1349 #14 Nagy Levente
Erre eleg nehez lesz, az igazi ,es elfogadhato valasz!
1349 #15 Nagy Levente
- 2019-08-11 15:08
Kedves Jóska!
Látod milyen nem egyszerű jelen körülmények között jól megítélni helyzeteket! Ez megy több mint ezer éve - ezen a területen is, ami Kárpát-medencnek hívnak - A pénz és az azzal való "bánásmód" "mindenkinek" elveszi az "eszét" és ha a másik "túlreagálja" az már "jól" meg is van ítélve! Ezer felé szakítják ezzel a kiscsaládot is már - erre ez jó példa -! Az asszony bejegyzsét, mint látod töröltem mert ez nem is ért többet. Régen azért ez máshogy volt most a "törvények" korlátoznak! Neked azért kösz a hozzszólásod, az asszony megnyugodott, a hülyesg mélyül! De, ahogy ma ezt lehet értékelni: " Asszony beszíd pipafüst"!
1509 #16 togan
- 2019-08-11 20:29
Kedves gerry, köszönöm szépen a befogadást! Ez igazán jól esett. Ekkora elismerést és dícséretet már rég kaptam , :) 2009 ota olvasom az oldalt, az M6 autóplya Pécs környéki építése óta, mikoris Imre szóvá tette a sík, enyhén dombos vidéken az alagútépítést (ami néhol bé is omlott) és az 58 milliárd plusz költséget, Na az adot válaszra kaptam fel a fejem .. " Posta Úr, miért fáj magának az az 50 milliárd? " AZÉ!!
Imre, remélhetőleg nem ezzel a csírával van a gond.. . . .
Áldott munkálkodást
139 #17 jozsef toth
- 2019-08-11 20:30
1349 #15 Nagy Levente !
Nem velem kell ,hogy ezt jova tedd!
Es gondolom,hogy ezt olvastak az itt levo nok kozul nehanyan.
Az asszony bejegyzsét, mint látod töröltem mert ez nem is ért többet
MIERT?Talan hazudott?
LE KURVAZTAD???? Vagy hazudik?

Igen a hazassag 3 gyerekkel nem MINDIG felhotlen.
Valahogy olyan erzes tamadt bennem most rolad,mint aki baranyborbe butatja magat.
Kitol tanultad,hogy igy kell a felesegeddel beszelni?
Zsidoktol,ciganyoktol,alkoholista kocsma toltelekektol?

Mert az bisztos, ahogy eddigi irasaidat itt kozze tetted ,hogy MI minek a peldait kovessuk azt te most jol leszartad!
Ne erts felre! Ez nem az EN munkam,hogy TEGED minositseleg vagy palcat torjek mogotted!

De ha TE a sajat csaladodba ilyen peldamutato vagy ,akkor mit fognak tanulni a gyerekeid??
Gondolom ,hogy a TE szuleid nem igy beszeltek elotted egymassal??

Amit szivembol ajanlok EZT ha lehet probald meg helyrehozni!!
Es jobban figyelj a jovobe ,hogy itt milyen tanacsokat osztasz masoknak!

Mind azok akik olvastak feleseged elkeseredett levelet , FOLEG NOK gondolom most mas erzessel es szemmel neznek rad.
" Asszony beszíd pipafüst"!
Lehet ,hogy ez is igaz!
De sokan nem szeretik ha az orrukala megy a PIPAFUST!

Kerj bocsanatot!!! MINIMUM !!
1349 #18 Nagy Levente
- 2019-08-12 05:24
Jóska! Nem rajtunk múlik szinte semmi. A kulcs a náluk van, a férfi ember csak követi. Ha a család lesz nekik - legalábbis többségüknél - az első nem a pénz, akkor megfordulnak a negatív folyamatok. Addig csak a vesztébe rohan a világ - és majd nyomnak egy reset-et -! A cigányoktól ez ügybe csak tanulni lehet, mert nem tudták őket úgy "beintegrálni a kóserbe" mint minket, akár itt akár nyugaton. A németeknek ezért nem tetszik már ez annyira. Ki is próbálják őket nyírni emiatt lsd. migránsválság. Az angolnak tetszik még nagyon. Hát hiába nem vagyunk egyformák. Amúgy sem értem mit vettél úgy a szívedre, a "jóból lsd. reset" nem marad ki senki! A bocsánatot meg - ha ismernéd a részleteket - én érdemlem!
131 #19 lalapapa
- 2019-08-12 11:55
Tanfojam rá megyek hogy kell segitteni a kanyart mwg igazítani fenyesitteni vonoval Hegedűs hurrá putyka paripajan.mi már electromos meghajtással mwgy és bio gázt erejét felfogák jövőbe Kosher libi combok pirkelesehez.addig csak levitacioban leszek :(

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.30 másodperc
4,708,264 egyedi látogató