Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyaralunk

GondolatokMa kőbányában jártunk, felmérni a jövő munkahelyét. Mi így "nyaralunk". Ja, ha már van aki annyi rá van "izgulva" a "magamutogatásomra", csak az ő kedvükért még két pillanatkép, igazolandó, hogy az FSZB aktív kiképzése alatt állok. És tényleg, ma adódott, hogy oroszul beszélhettem valakivel és ez őt és engem is meglepte. Ja, és ma azt is "megkaptam", hogy "velem zsarolja" Putyin, Orbánt. Szóval, kell ettől több?


Hozzászólások

139 #20 jozsef toth
- 2019-08-12 11:56
Levente !
Ahogy irtam !Ez nem igazan az en dolom,hogy feletted palcat torjek.
Szeresd a csaladodat amig elsz!
1513 #21 Irrefutable
- 2019-08-12 13:02
Van minálunk a faluban egy ember, aki fellelkesedve a Csernobil sorozattól, egy geiger müllerrel futkos itten le s föl alá. ( mindenki máskép nyaral) És valami 00.25-00.35 közötti adatokat méreget, ami álláspontja szerint duplája a megszokottnak. Erre össze ia futott a falu apraja nagyja atomfizikusa és megszakértették az eseményt összekötve a legutóbbi atombalesettel, ami a napokban történt.
Most itt megy a sopánkodás. Mivel nem vagyok a téma beavatottja valaki eltudná mondani, hogy most sugárzó egyéniségek leszünk vagy nem?:|
A falu biztonsági géniusza szerint 0,3 nukleáris vészhelyzet, 0,5 nukleáris katasztrófa..
4 #22 Posta Imre
- 2019-08-12 18:35
Figyelem a tüneteket. Valamit összeszedtem már pénteken is éreztem, de kiderült, hogy ez tényleg nem semmi. Torkon ragadt. Mostanra beszélni sem tudok a hangszálaim nem nyikkannak. Talán ideje hallgatnom kicsit? Gerry a kocsiban a 70-es évek válogatását hallgatom. Egyre jobban tetszik. Egyébként ma egy katonai objektumban jártam állványozni. Izgi volt, olyan ösmerős minden. Persze inkognitóban voltam.
139 #23 jozsef toth
- 2019-08-12 19:29
Imre !
inkognitóban
Az milyen?Mert eddig mar lattalak s_kukkterep szinube .De inkognitóba meg nem!:|
4 #24 Posta Imre
- 2019-08-12 19:43
Az félmezítelen, vagy izomtrikóban, koszosan, szutykosan, ahogy egy dógozóhoz illik.
139 #25 jozsef toth
- 2019-08-12 20:25
Akkor gyere ide!
Itt 43 celziuszba meg izomtrikóse kell!:P
Furodhetsz a sajat verejtekedbe.
961 #26 szabir
- 2019-08-13 17:30
Imi aze egy mexikan szalamkalapot tegyel a fejedre vagy abba nem lehet zsidvarakot epiteni?:D
4 #27 Posta Imre
- 2019-08-13 20:22
Szóval eléggé legyalázott valami torokgyuszi. Ver a láz meg elment a hangom is és mostanra a herpesz is beterpesztett. Pedig ma majnem találkoztam fapipával. Írtam neki, hogy Egerben állványozunk, de kicsit későn vette a lapot, így éppen akkor érkezett a helyszínre, mikor mentünk el. Ezért integetni volt lehetőségünk, meg szentségelni is kicsit. Képzeljétek Egerben a várat újjáépítik, ahogy a nagytemponyt is. Nem sámli! Itt valami nagyon nagyon....de nagyon zsidósan alakul, nem?
139 #28 jozsef toth
- 2019-08-13 20:46
Imre ezt csak azert latod,mert lazad van.
Jonnek a TOROKOK! Es azok ellen kell vedekezni!
A torkodra ajanlom,hogy valami meleget vagy (FORROT )szopogas!s_grat
819 #29 rozsola
- 2019-08-14 13:08
Kicsit megkésve de megérkeztem
Hagyjuk már a " szolgálatokat ! ". Unalmas és értelmetlen az ilyen " duma "
Amint látható , már annak akinek van szeme és van esze felfogni azt amit lát , folyik a nagyüzem.
Csapjuk ismét a lecsóba !
Sokak nagy meglepetésére , bár ugye vannak akiket nem sikerült meglepni , Ukrajnában elnökválasztás volt amelyet Zelenszkij nyert meg. A gyengébbek kedvéért : Zelen = Grün = Ződ. Kb ennyit erről. Nemrég a " ződgyerek " az orosz nyelv hivatalossá emeléséről ugatott , majd " meg akarja könnyíteni az ukránbarát orosz állampolgárok beutazását Ukrajnába " és most pedig kb 20 milliárd dollárt kíván elkölteni útjavításokra , repterekre tengeri kikötőkre , gyorsvasútra. Oké ! Honnan a " lóvé ". Ezzel párhuzamosan ez a nyálaspofájú Vucic bejelenti , " soha nem látott infrastruktúrafejlesztések lesznek Szerbiában ". Ő legalább kinyögi , kínai pénzből. Aztán jött a meglepetés : " Többet fogunk építeni mint annak idején Tito ! " Na bazd meg ! Szerbia nagyobb területű lenne mint a volt Jugoszlávia ?
Romániában egyre nagyobb a csőd. Eközben a magyarlakta romániai területeken a Magyar Állam úthálózatot épít , iskolákat , óvodákat , templomokat és persze zsinagógákat újít fel , a Román Állam pedig kussol. Mit lát az erdélyi román ? Bukaresttől lófaszt sem kap , Judeapest pedig " jól teljesít "
Eközben az SzSÁ kormánya belengeti a németországból való csapatkivonásakat mer' Németország nem költ eleget a hadseregre. Igaz a határidő 2024 és addig van kb 5 év de má' most megy a pofázás.
" Vigyázó szemeitek Varsóra vessétek " mondotta " valaki ". No kérem , Lengyelországban komolyan folyik a nagyüzem. A napokban jött a hír : " Vilniuszban , a Lengyel-Litván Királyság egyik városában bezárják a zsinagógát ! " . Hoppá ! A lengyel kormány baszik " holokausztpénzt " fizetni és elege van a lengyel nemzet zsidók általi basztatásából. Nemrég tartottak egy közvéleménykutatást amelyben megkérdezték a lengyeleket , kit vagy mit tartanak veszélyesnek a lengyel nemzetre nézve.
Végeredmény :
1. Migránsok , kb 85%
2. Genderpropaganda kb 80%
3. Eu kb 70 %
Volt mégegy opció , Oroszország. No kérem a megkérdezett lengyelek 83%-a nem félti a nemzetét az oroszoktól ! Abban az országban ahol hagyománya van az oroszellenességnek. A lengyelekkel később még foglalkozunk.
Foglalkozzunk egy csöppet " Kis Hazánkkal " is. Előtte viszont teszünk egy kört Törökországban
Ankara : " A Patriot helyett a korszerűbb C-400 rendszert vesszük meg "
Washington : " Ha megveszitek , nem kaptok F-35 repcsiket "
Ankara : " Basszátok meg a gépeiteket , lesznek helyettük Szukhojok "
Kb ennyi tömören
Az egy dolog , hogy a Natotagállam Törökország az ellenséges ( a Natoval vagyis jobban mondva Amerikával ellenséges ) Kínával üzletel , a szintén ellenséges Oroszországtól szerzi be a fegyvereit de " Te is fiam Magyarország ????? "
Mer' ugye a NATO és EU tagállam Románia nem engedte át a Szerbiának ajándékozott orosz haditechnikát. A szintén Nato és EU tagállam Magyarország pedig átadta a légterét egy a Nato számára ellenséges államnak. De ez még nem minden ! Mogyoródon katonai tábort szerveznek gyerekeknek ahol magyar és kínai !!!!! gyerekek fognak részt venni. Ugyan kérem ! Hiszen Kína hadban áll a Natoval vagyis jobban mondva Amerikával. Most ako' mi van ? Magyarország már nem a Nato tagja ?
Itt nagyon nem úgy mennek a dolgok ahogy megszokhattuk
Halkan megjegyzem , mindezek a " történelmi jelentőségű " események nem történhetnének meg Kishazánkon belül és annak környékén ha nem lenne az " Orbán Rezsim "
Van e értelme " lázadozni " ? 2018 a " Lázadás Éve " volt. Most már 2019 van !
Sokan mondják el a " véleményüket " elsősorban a faszbúkon. Ficánkolnak és ajvékolnak mer' Mészáros felvásárolja Magyarországot ! Ugyan már ! Mégis kitől ? Hisz Kishazánkat Izrael már felvásárolta . Persze tudom , nagy a zűrzavar , a zsidó-fasiszta propagandisták káoszt teremtenek , lázadásokat akarnak szítani. Megéri e lázadozni ? Hisz tudjuk : " Széllel szemben nem érdemes pisilni ". Lehet , de nem érdemes
Ezért én azt mondom , " Örvendezzen a lelketek Testvéreim , Hittestvéreim amikor azt halljátok , Mészáros megint megvett valamit ! " Rendben. Tudom , ezért egyesek és kettesek támadni fognak engem . De ! Mindazok akik ismerik azon tételeket amelyeket " Bölcseink Jegyzőkönyveiben " írva vannak , nem ficánkolnak !
" Bölcseink Jegyzőkönyvei " világosan elmagyarázza nekünk , mi miért történik. S valljuk be , igaza van ! A faszomnak sincs kedve többhektárnyi titkosszolgálati aktát átnyálazni mire megtudjuk hogy egy-egy magyarországi ingatlannak ki is valójában a tulajdonosa. A magyar nyilvántartásban szereplő név szokás szerint hamis , az eredetit nem tudjuk s mire a franc se tudja hányadik álnév után megtudjuk az eredeti tulajdonos nevét , belefáradunk és hagyjuk a faszba az egészet. Bölcseink erre az esetre is gondoltak , ezért tanácsolták a " felvásárló stróman " bevetését. Mészárosnak könnyű dolga van. Elsétál a Dohány utcába és azonnal megtudja a pontos adatokat. Miután Mészáros felvásárolja a korábban eladott Magyar Nemzeti Vagyont , egy tollvonással " államosítunk " és Lőrincke minden vagyona a " Szentkorona oltalma alá kerül ". Lőrincnek hálánk jeléül adunk egy végkielégítést és gondtalanul leélheti hátralévő életét .
folyt köv
819 #30 rozsola
- 2019-08-14 17:09
Kishazánk dolgaival kapcsolatban több " anomália " is előtérbe került. Nagyban folyik a " hibrid hadviselés " nemzetünk ellen. Bár a sok agyhúgyköves magyar megelégszik a Tutsek-Tóth-Torockai féle az " Ő Hazájuk " mozgalommal , mert azt akarják hinni , a " lacigyerek a magyar messiás ". Könnyebb " szavazni " mint cselekedeni. Megértem ezeket a szellemi nyomorultakat , hiszen nincs választék. A másik oldal , ez a lilaszínű momentumos buzitársaság nem alternatíva. Pár éve ezek a kis nyomorult zsidajkölykök még kellemesen eléldegéltek szülőhazájukban ( Amerikában , Németországban , stb ) majd egyszer csak hirtelen magyar állampolgársághoz jutva vagy állampolgárság nélkül megjelentek a magyarnak hazudott politikai életben. Hiába na , még mindig várják a " messiást ".
Emellett beindult a " magyarságkutatás ". Idegrohamot kapok amikor ezzel találkozom , mi a faszt akarnak kutatni ?!!!
Jelenleg Magyarországon két dolgot kutatnak : a holokausztot és a " magyarságot ". A holokauszt esetében köztudott a cél , nem is foglalkoznék vele
Viszont
Ez a " magyarságkutatás " kilövi nálam a biztosítékot !
Nehogymá' holmi szedett-vedett magyarnak hazudott zsidajok kutassanak az én eredetem felől ! Mi szükségem van a saját identitásom kutatására ?
Ha megnézitek a " magyarságkutatókat " , echte zsidajokat fogtok látni. Ha idevesszük a nemrég a " piacra dobott paramétert " azaz , Izrael után Magyarország a második legnagyobb zsidajtelep , komolyan elhiszitek , hogy a zsidaj nem keveri bele magát a magyarság eredetébe ? Milyen magyar az akinek egy zsidaj el kell magyarázza , mit jelent magyarnak lenni ? Hol a faszomba nevelkedett ? Kik a felmenői ?
Rövidre zárva a témát , a " magyarságkutatás " nem egyébb mint használati útmutató a zsidajoknak akik magyarrá akarnának válni. A sok agyhalott " nemzeti radikális " meg tapsikol hozzá. Ez egy dolog , de a hozzám hasonlókat még támadja is mert nem vagyunk hajlandóak tapsikolni ennek a teljesen nyílvánvaló átbaszásnak.
Hát igen ! Van még tennivaló bőven !
Első lépésként rendbe kellene tenni egyesek agyát ! Jobban mondva átmosni
Ehhez segítségünkre van a zsidajok propagandája amit ha a kellő helyen és időben átvéve az " irányítást "a hasznunkra tudjuk fordítani. ( Ehhez nyújt segítséget Bölcseink Jegyzőkönyvei )
A " nemzettudat " erősítése nekünk is fontos lépcsőfokot jelent , ideig-óráig támogatnuk kell a zsidajok propagandáját de óvatosnak kell lennünk , nehogy átessünk a ló másik oldalára !
Ebben a " hibrid hadműveletben " több " erő " is a kezünkre játszik
" Moszkvában azt mondták : globalizmus és nacionalizmus a jövő zenéje "
Emlékezzetek csak ! Ha " Moszkvában mondanak valamit " , azt nem megvitatjuk hanem elfogadjuk és végrehajtjuk ! Ez van
Sajnos manapság még nagyon sokan" le vannak maradva ". Még mindig arról vitáznak , " van e helye a nacionalizmusnak a haladó gondolkodású Európában ? "
No kérem !
A vitát ezennel lezárom , értelmetlen ezzel foglalkozni , íme néhány példa a " nacionalizmus " és a " multikulti " létjogosultságára. A következő bizonyítékok villágosan megmutatják , a mai " haladó gondolkodású modern Európában " igény van a " nacionalizmusra ". A globalizmus ténye tagadhatatlan , a multikulti pedig elkerülhetetlen. Csakhogy multikulti elképzelhetetlen nacionalizmus nélkül. Lehetne ezen vitatkozni , de értsük meg , felesleges. Inkább fogadjuk el : " Globalizmus , nacionalizmus és multikulti van " mert Moszkvában azt mondták !
Miről szövegelek ?
Előre szólok , nácik és zsidó-fasiszták ne nézzék meg az alábbi " bizonyítékokat " . Amúgy se értenék meg !
Te meg , aki ezeket a sorokat olvasod , nézd meg ! Figyeld a reakciókat !
Nyugi , ki lehet bírni !
1. Helyszín : Bukarest , Románia. Egy fiatal gyerek népdalfeldogozással lépett fel egy tehetségkutatóban :https://www.youtu...30Gh25yOuI
2. Helyszín : Sarajevo , Bosna i Herzegovina. Egy 11 éves kislány népdalt ad elő : https://www.youtu...wFRtgpNVJg
3 . Helyszín : Sarajeo , Bosna i Herzegovina , egy pancsovai szerb hölgy dala , az egészséges " multikulti " megtestesítése . 2:40 től figyeljétek : https://www.youtu...Hw0f86vrlQ Há bolondok ezek a szerbek ? Talán igen , talán nem. Megmutatom az eredetit , Beograd , Beogradska Arena : https://www.youtu...lpdR5KkdB4 A kétségek elkerülése végett , a LUKOIL is ott virít ! Mindezek után elgondolkodhatunk , vajon a szerbek elfelednék kik is valójában ? Dehogy : https://www.youtu...&t=90s A tömeg rajong egy , a magyarok iránt pozitiv dalért , a fene tudja miért , az albán himnuszt nem tűrik meg Szerbiában. Rendben , megnyugodhatunk. A szerbek " nemzettudata " rendben van. Na de kérem ! Pár éve még magyarokat vertek a Vajdaságban. Most meg ....
Így talán már érthető az hogy " Szeretett Vezérünk , Imádott Viktorunk " miért éppen futtballstadionokat épít. Hasztalan dolognak tartjátok ? Tévedtek.
Lengyel focidrukkerek és a genderfelvonulás Lublin városában : https://www.youtu...0&t=8s A lengyel adóbefizető európai uniós választópolgárok megpróbáltak érvényt szerezni a " szólásszabadság demokratikus és alkotmányban garantált jogának " de a lengyel rendőrség gyalázatos módon megakadályozta. Szegyén , gyalázat amit a lengyel rendőrség művel. Másrészről , vajon miért engedélyezik a buzifelvonulásokat ? A választópolgárok többsége elutasítja a látványukat és nem mellékesen egy buzifelvonulás " rendőrségi biztosítása " rengeteg pénzbe kerül amit az adófizetők pénzéből fedeznek. Láthattátok mi történt például Grúziában. Ki téríti meg a rombolás után maradt károkat ? Mi értelme van az ilyesminek ? Szerencsére a futtballstadionokban " szocializálódott " választópolgárok mindent megtesznek " demokratikus jogaik gyakorlásának érdekében " : https://www.youtu...9&t=0s . Értitek már , miért kell minnél több agyhalottat beterelni a stadionokba ? Mielőtt bárki legyintene , ez csak a lengyeleknél van , mindenkit megnyugtatok , Magyarországon is ugyanez a helyzet : https://www.youtu...0&t=0s 0:48 tipikus példa a " nevelésre ". A stadionokban " átnevelt " választópolgárok pedig elutasítják a buzipropagandát. Láthattátok , Szerbiában is a stadionok a " nacionalizmus " zászlóvivői
Gondolom nem kell magyaráznom , irányított események ezek. Céljuk van.
Eközben folyik a zsidóbetelepítés csakúgy mint Lengyelországban. Íme egy ilyen propagandaanyag amelyben lengyel és zsidó együtt " lengyelkedik ". Nem " zsidóskodik " hanem " lengyelkedik "
Kiváncsi vagyok ki mit vesz észre ebben a propagandaanyagban : https://www.youtu...amp;t=231s

Sokan rajonganak az " Európai Egyesült Államok " álmáért. Hiábavaló ez. Magyar emberek véleménye a nyugatiakról : https://www.youtu...3&t=0s
Ezek után komolyan gondolja valaki a nagy " európai " álmot ?
245 #31 hamu
- 2019-08-14 18:03
Rozsó! nem jó link: : https://www.youtu...
43 #32 stormhu
- 2019-08-14 19:02
hamu ez sem jó....
116 #33 livia
- 2019-08-15 21:14
Rozsola! Tetszett az írásod. Nagyon elgondolkodtató, látom. No, én se tudok egyelőre köpni-nyelni se. Súlyos. Mint a probléma. Az a baj, hogy ha vakbélgyulladása van egy embernek, és bekerül a sürgősségire, mire sorra kerül, addigra perforál, aztán lehet, hogy a műtét sikerül, de a beteg meghal, vagy beszerez újabb szövődményt. Nekem csak ez jutott eszembe a kor diagnózisáról. Sajnos, ezt látom.
116 #34 livia
- 2019-08-15 21:16
No, meg azt, hogy íme az ember!, de le van szarva.
8 #35 miskolcilaci
- 2019-08-15 21:32
Lívia! Amikor a szar elönti a lelket, akkor már csak a fos marad! Nem az a lényeg, hogy tetszett a hozzászólás-vagy sem. Folyamatok vannak...
116 #36 livia
- 2019-08-16 21:08
Laci! Azt hiszem, le vagyok maradva. Anyámat tegnap műtötték, szerintem most csak azt teszem, amit a sors adott nekem, azaz, ezt a lapot húztam.De, amit írtam, azt pont ezért vállalom. Így látom, ha leírnám, mit kellett végignézni,no, inkább most hallgatok. De ha egyszer kinyitom a számat?! No! Lehet, hogy jobb ha hallgatok. Ez így nem maradhat! Csak ennyit!
116 #37 livia
- 2019-08-16 21:26
Fos! Föntről jön, lassan elborítja az egészet,fuldoklunk a szag miatt,de csak nézzük, kapaszkodunk,de nincs mibe, elmerülünk, vége. No, ez a tehetetlenség. No, én ezt utálom, de a legtöbb ember ezt teszi. A legnagyobb kín a tehetetlenség, no, ezt nem szabad hagyni.
83 #38 Sbert
- 2019-08-20 11:18
Rozsola!
Ittam szavaid!
Köszönöm szépen minden betűjét, linkjét!
Számomra képben vagy, nem kicsit!
Áldás!
Sánta Róbert
Sbert

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.16 másodperc
4,708,197 egyedi látogató