Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még az űrből is látszik a tűz és a füst – lángokban a sarkvidék

BelföldGrönland? Rápipáltak kicsit a "klímastratégiára". Ugye mennyire fontos a CO2? Hja, hogy mégsem? Repülőgép is egyre több és a játék folytatódik. A Sentinel-2 műhold Jakutföld felett keringve a térség legészakibb erdőtüzét örökítette meg.
Amint arról mi is beszámoltunk, az Északi-sarkvidék eddigi "legrosszabb évszakát" éli - több mint 100 bozót- és erdőtűz pusztított és pusztít most is a térségben.

Alaszkában, Gröndlandon és Szibériában a terület "eddigi legforróbb júniusa" után sem javult a helyzet, az extrém forróság megmaradt.

A Meteorológiai Világszervezet (WMO) szerint a jelenség példanélküli.

Július közepén a világ leghidegebb városában, Jakutszkban napokon át 30 fok fölött alakult a maximum hőmérséklet.

A meleg és a szárazság nyomán Szibériában július végére 3 millió hektáron tomboltak erdőtüzek, végül Vlagyimir Putyin a hadsereg bevetését is elrendelte.

"Ezek a bolygó legnagyobb tüzei közé tartoznak, néhány 100 000 hektárnál is nagyobbnak tűnt"
- nyilatkozta korábban Thomas Smith, a London School of Economics környezeti geográfusa az USA Today-nek.


Olyan brutálisan ég az Amazonas vidéke, hogy már az űrből is jól látszikLink

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-08-22 21:45
Az Amazonas melleti tűzben benne lehet a nemrég megválasztott éber elnök keze is. Már akkor sejtetni engedték, hogy nekimegy az ottani esőerdőknek. Azok véletlenül nem gyulladnak ki a folyamatosan nagy páratartalom miatt.

A szibériai tüzeknél pedig szintén emlegetnek gyujtogatást, sőt az árvizek szándékos előidézését is, mint egy ellenséges hadviselést.
De a kínaiak is termelik ki a fát onnan, és gazdálkodnak a tarra vágott földeken. A napokban tiltották meg nekik a fürészáru kiszállítását.

A globális felmelegedésről:
https://elpais.co...77143.html

Di Caprio felvétele az égő esőerdőről, amit több, mint 3 millióan lajkoltak.:
https://www.insta...b_JNIF1kg/

Szíbériai road to hell:
https://www.youtu...2vXLlBx_zc
267 #2 Perle
- 2019-08-22 22:40
80 #3 monguzking
- 2019-08-23 20:18
szerintem sokkal nagyobb a baj mintsem többségetek gondolná---meglepödnék ha egy év mulva még lenne ember---nem a látszat a lényeg-nem a tüz hanem az élet s annak iszonyu fájdalmas pusztulása...
4 #4 Posta Imre
- 2019-08-24 07:56
72 #5 Palimadar
- 2019-08-24 13:08
Lehet már nem elég a Chemtrail. Megy a kapkodás. Fel lehet készülni, ha már az erdők gyújtogatására vetemednek szerte a világon. Népeket már szétszórták a világban nemsokára jöhet a.... ki marad életben játék.
https://www.geoen...ool-earth/
80 #6 monguzking
- 2019-08-24 15:38
Kalifornianal egyertelmuen lezer fegyverekkel csinaltak tuzeket s itt is konnyen elkepzelheto hogy alkalmazzak...
1653 #7 e7h25s38
- 2019-08-24 16:08
Érdemes rákeresni a kaliforniai tűzvész képeire: autókból kiolvadt motorblokkok, fehér porrá omlott épületek, miközben a pár méterre lévő zöld növényzet, vagy a műanyag játszótéri berendezés sértetlen. Lézerekről és műholdakra telepített mikrohullamú skalar fegyverekről írnak. A technológia régóta megvan (több mint 20 év), valószínű élesben a nagy nyilvanosság előtt a WTC tornyok elpusztításakor debütált.
https://mrtrueman...ation-this

#Agenda21 #DirectedEnergyWeapons
267 #8 Perle
- 2019-08-24 22:34
Amerikai kezet, klima fegyvert látnak a szibériai erdőtüzekben és Moszkva eláztatásában:
https://svpressa....mpaign=573
267 #9 Perle
- 2019-08-25 20:41
Már a pápa is foglalkozik az Amazonas területén folyó erdőtűzzel..
https://444.hu/20...-helyzetet
139 #10 jozsef toth
- 2019-08-25 22:27
Már a pápa is foglalkozik az Amazonas területén folyó erdőtűzzel..
Jaj a szivem majdnem megszakad!:oES ???

Itt a bizonyittek,hogy ezt meg AZ ISTENTSE ERDEKLI!!:@
Mert ennyi ido alatt mar lett volna ideje cselekedni!
Mi van ima kommandosok!!
Most csacsogjatok!
Hol van most az a csodalatos teremto aki le szarja az egesz vilagot!!!??
A papanak uzenem ,hogy imatkozzzzzon a sajat eddigi mocskos eltitkolt egyhaznak nevezett pedofil bandajaert.
Miert nem mennek oda a papok ,hogy oltsak a tuzet?
Az segitseg!
Az isten a sajat temploma egeset is a Franciaknnal vegig nezte!
Es ott se az ima segitett ,hanem a fizikalis emberi beavatkozass_hee
Es itt is az emberi beavatkozas latszik! Mert azok gyujtogatnak!
139 #11 jozsef toth
- 2019-08-25 23:33
Csak otlet!
Megis ha nehany szaz millio $ a kedves papa adna TUZOLAS celjabol a brazil embereknek,talan tobbet erne mit a suket imat mormolni!
A Vietnami haboru alatt egesz jol tudta az Amerikai hadsereg az esozest eloidezni!
Most senkise tudja ezt alkalmazni?
Pedig van eleg repulogep?
Es talan meg meg van a recept ,hogy milyen kemiai anyagot kell permetezni!
Ne erre is egy jo ima a PENTAGON fele!
139 #12 jozsef toth
- 2019-08-25 23:57
Meg valami !
Erdekes ,hogyha templomot akarnak epitteni akkor nem az a jelszo,hogy imatkozzunk!
Akkor a jelszo ADAKOZZZZZUNK!s_ezt-nis_ezt-ni
1713 #13 bz
- 2019-08-26 06:16
Ez a világ kazársága. Ilyen fokú szervezettségre, összehangoltságra és aljasságban való együttműködésre, kizárólag a kazárság képes. Büszkék összetartásukra és összefogásukra, ám kizárólag förtelmekben tartanak össze. A világ kazársága gyújtja az emberiségre a bolygónk erdőit, minden földrészen. A kazárság irtotta/vágatta ki eddig is a világ őserdeit, de jórészt haszonszerzésből, mivel ők kereskednek a világ fáival és a kivágott erdők helyén megtermelt bármilyen haszonnövénnyel, haszonállattal. Ezek szerint úgy döntöttek, hogy amit nem tudnak pénzzé tenni, mind megsemmisítik nehogy másé legyen.

A kazárok csak zsebre vágható haszonban tudnak és hajlandók gondolkodni, mert ennyiből áll a kazár lélek fejlettségi szintje. Az emberiség pedig belepusztul ennek a primitív népségnek a minden józan észt mellőző gátlástalanságába. Bárkit és bármit elpusztítanak anyagi haszonért. Eközben ez a kazár söpredék arról visítozik hogy a környezetvédelem mennyire fontos, meg globális felmelegedés megállításáról, de ezt is kizárólag pénzért teszik. Aki nem kazár, egyáltalán nem tudja hallatni a hangját, mert a full kazár sajtó és -média nem teszi lehetővé. A bolygógyilkosok és a szervezett környezetvédők mind kazárok és tudják egymásról hogy mind kazárok. Mint kormánypárt és az ellenzék. Mindenhol kazárok csatároznak az emberiség feje felett az emberiség bőrére. Miért csak én mondom ki hogy ezek a bolygógyilkosok mind kazárok? Nem minden kazár vesz részt benne, de a résztvevők mind kazárok és akik a kazárok kilétét titokban tartják, szintén kazárok.

A médiában rendre NGO szervezeteknek tulajdonítják az erdőgyújtogatásokat, de ezek a civil szervezetek full kazárok, bármilyen célzattal hozták létre kazár gazdáik. Természetesen a kazár hírgyárak ezt a lényeges részletet is rendre "elfelejtik" megemlíteni.
3 #14 Enid
- 2019-08-29 06:47
bz! Tegyük fel, hogy igazad van.
Ne felejtsük ugyanakkor el, az öntudatlan cinkos és nemegyszer cinikus "tömeget", aki önfeledten asszisztál. Senkinek sincs "egyenesben" ráhatása erre a - ám legyen - kazár csürhére. Csak kizárólag és nem véletlenül a tömegen keresztül lehetséges (ugye van tömeg, meg tömeg).
A bankokat használja mind a két szabadkőműves kaszt. Vannak az un. történelmi bankok, melyeket a világot uraló bankárcsaládok alapítottak és vannak az új bankok, melyeket a nagyiparos családok alapítottak azért, hogy "felszabadítsák" a gazdaságot azok hatalma alól, akik kizárólag arra használták, hogy "tisztán" az ő kezükben maradjon az. Természetesen a régi szabadvakolók akaratából születtek az új-gazdagok, csak ezek most már le akarnak válni tőlük és önállóan akarnak garázdálkodni a bolygó felett.
Az új sodratú kormányok célja megint nem az, hogy a népet szolgálják, hanem az, hogy az egyes bankok érdekeinek eleget tegyenek.
Hatalmi harc két xar között, röviden. S a nép elméletileg már közbe-lépett, csak igen csokoládés lett a topánka.
Valószínűleg gyakorlatilag is oda kell tennie magát ahhoz, hogy ebből a ... helyzetből ki tudjon nyargalni.

Ui. : mélyszaros lőrinc pl. ennek az új kasztnak a gagyi lova(gja), ha jól értem....ha nem jól értem, akkor meg a réginek.
1713 #15 bz
- 2019-08-29 14:10
Enid!
A cinkos kazár tömegnek lehet hogy nincs ráhatása, de még csak igaz szava sincs arról, amire állítólag nincs ráhatása, de tökéletesen tisztában van vele. Sőt, védi azokat a kazárokat, akikre állítása szerint nem tud hatni. Hagyjuk ezt a rabló dumát!

Vannak az általad történelminek nevezett bankár családok bankjai, meg vannak szintén általad nagyiparos családok tulajdonában levő bankok. Előbbi is, utóbbi is full kazár. Minden bank kazár tulajdonban van és mind keresztbe-kasba tulajdonrészeket birtokolnak egymás bankjaiban. A csúcson lévő kazárok listája nem változik, legfeljebb birtokolt részarányuk. Gojok kezében egyetlen bank sincs, de nem is volt soha.

A szabadkőművesek mind kazárok. Nem azért van a sok páholy mert egyik kazár másik goj, hanem mert ha egyik lebukik, nem mind bukjanak. Továbbá a titkolózás miatt. Egy kazár vakolónak se legyen rálátása az egész szabadkőművesség ügyeire. Minél feljebb van valaki, annál nagyobb rálátása van az egészre. A csúcson lévők itt sem változnak, de ők irányítják az összes páholyt.

Mészáros egy senki. Ő nem több mint a nemzetközi kazárok strómanja. Az ő nevére vásárolják föl a magyarországi cégeket és a még vihető állami tulajdont az országrabló kazárok. Ennyi. Az csak a magyarok félrevezetésének része hogy Orbán strómanjának nevezik a közéletben. Ezt jobban viseli a zsidesz szavazótábora, mint ha megtudnák a nyers igazságot. Ezért nem védekezik Orbán. Ő tökéletesen tisztában van vele, de kazár volta miatt beleegyezett.

A pártok harca nem más, mint a kazárok civakodása a fejünk felett. A mi vagyonunkon civakodnak, mert aki épp uralkodási lehetőséget kap többet szakít. Amúgy összehangoltan azon munkálkodnak, hogy minket kiirtsanak és a hazánkat megszerezzék.

te viszont egy cionista kazár vagy!!!!!!! Tipikusan kazárokra jellemző mellébeszélésed elárul....
3 #16 Enid
- 2019-08-29 14:31
Ahhát! :D
bz!
Nem vitatkozom. Eszmecserére úgy látom nincs esély.
További szép estét neked!
:)
1713 #17 bz
- 2019-08-29 16:15
Enid
Hazug közhelyekről nemigen lehet eszmecserét folytatni. Az olyan lenne mint a tv stúdiókban rendezett vitaműsorok, melyekben kazárok folytatnak látszatvitát madárnyelven, egy kazár műsorvezető jelenlétében. Mind tudják egymásról hogy kazárok és vigyáznak nehogy elszólják magukat. A kazárság számára kényes kérdésekről kizárólag hazug közhelyeiket ismételgetik, tehát minden vitaműsor hazug színjáték. Kazárokkal viszont nem vitatkozni kell, hanem felismerés után azonnal elkergetni hazánkból. Vitatkozni velük időpocsékolás, mert aljasságaikat sosem fogják önként beismerni. A 22-es csapdájában vannak, mert annyi aljasság van a rovásukon, hogy azonnal elveszítenének mindent amit elértek ha aljasságaikat nyíltan bevallanák. Ezt pedig nem akarják, tehát hazudnak a végtelenségig. Viszont a kazárságot védő átlátszó hazugságaik lelepleznek minden kazárt, ami egyenlő egy-egy vallomással. Mert ne feledjük, hogy a legtöbb kazár tagadja származását, de hazugságaik mindet leleplezik.
1509 #18 togan
- 2019-08-29 16:18
A tűz-höz. A nagy felzúdulásban gondoltam megkérdezem: Mi a helyzet a VÍZvel? Mer a tengerek , óceánok mintha nem is lennének, nem?Google Earth ide vagy oda. Azok miatt talán még nagyobb "bajban" vagyunk úgy-é? Tobábbi JÓ estét és Békeességet!
51 #19 Skorpio58
- 2019-08-29 16:25
Kissé finomabban: A bűntudat keltés avagy a pszichopata szellemisége https://www.youtu...amp;t=160s

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.29 másodperc
3,450,378 egyedi látogató